Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:27:48
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri pikica imamo vašo malo žogico. Je bila pod eno mizo, pa sem jo jaz vzela. Dobiš ob priložnosti To pomeni "kmalu", a ne? Pa tud brez te žogice ne bomo dolgo zdržali Ja, saj se mi zdi, daj je ravno ta žoga najljubša Zojina igrača, a ne? Hm..a bo sploh lahko zaspala danes zvečer brez nje? Ej, po mojem da bo težka. Ma saj ne, zvečer bo že zaspala, sam če se ponoči zbudi bo kriza brez žogice. Tako da nam nič drugega ne preostane, kot da se dobimo ko Z. zaspi Ma...saj klepetkaa bi bla 100% takoj ZA...sploh ob kurišču.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:28:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri pikica imamo vašo malo žogico. Je bila pod eno mizo, pa sem jo jaz vzela. Dobiš ob priložnosti To pomeni "kmalu", a ne? Pa tud brez te žogice ne bomo dolgo zdržali Ja, saj se mi zdi, daj je ravno ta žoga najljubša Zojina igrača, a ne? Hm..a bo sploh lahko zaspala danes zvečer brez nje? Ej, po mojem da bo težka. Ma saj ne, zvečer bo že zaspala, sam če se ponoči zbudi bo kriza brez žogice. Tako da nam nič drugega ne preostane, kot da se dobimo ko Z. zaspi Ma...saj klepetkaa bi bla 100% takoj ZA...sploh ob kurišču. posebej čili jo prevzame
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:30:27
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri pikica imamo vašo malo žogico. Je bila pod eno mizo, pa sem jo jaz vzela. Dobiš ob priložnosti To pomeni "kmalu", a ne? Pa tud brez te žogice ne bomo dolgo zdržali Ja, saj se mi zdi, daj je ravno ta žoga najljubša Zojina igrača, a ne? Hm..a bo sploh lahko zaspala danes zvečer brez nje? Ej, po mojem da bo težka. Ma saj ne, zvečer bo že zaspala, sam če se ponoči zbudi bo kriza brez žogice. Tako da nam nič drugega ne preostane, kot da se dobimo ko Z. zaspi Ma...saj klepetkaa bi bla 100% takoj ZA...sploh ob kurišču. posebej čili jo prevzame Sam ona mora še spakirat, če jutri gre. Ma, po moje bi ji kurišče šele dalo zagon. Bi pakirala po hitrem spisku A Zoja ti še spi?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:31:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri pikica imamo vašo malo žogico. Je bila pod eno mizo, pa sem jo jaz vzela. Dobiš ob priložnosti To pomeni "kmalu", a ne? Pa tud brez te žogice ne bomo dolgo zdržali Ja, saj se mi zdi, daj je ravno ta žoga najljubša Zojina igrača, a ne? Hm..a bo sploh lahko zaspala danes zvečer brez nje? Ej, po mojem da bo težka. Ma saj ne, zvečer bo že zaspala, sam če se ponoči zbudi bo kriza brez žogice. Tako da nam nič drugega ne preostane, kot da se dobimo ko Z. zaspi Ma...saj klepetkaa bi bla 100% takoj ZA...sploh ob kurišču. posebej čili jo prevzame Sam ona mora še spakirat, če jutri gre. Ma, po moje bi ji kurišče šele dalo zagon. Bi pakirala po hitrem spisku A Zoja ti še spi? Kaj bi šele bilo če bi pojedla žerjavico? Ja, Zoja še spi.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:33:53
|
|
|
|
sayuri
|
JAz morm pa kosilo zdajle do konca spacat. Filip se je prebudil, moj bo pa verjetno tud kmalu prišel... PA dobro bi bilo, da bi malo pobrisalla po tleh
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:34:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo skuhaj. In raje kot tla, pobriši od doma
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:36:43
|
|
|
|
klavdi*
|
OJ Ste se zmenile da boste same gor .No sem se pa še jaz vmes skočila. Danes mi je bilo ok.Ko nas je bilo velik v družbi.To bo treba še kdaj ponovit. Za piknik v septembru sem tudi jaz za. No sedaj ZALO previt.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:54:51
|
|
|
|
dulcinea
|
Mater, ste načvekale v tej pol urce. Ja, Sayuri, sem že vidla tale posnetek. Sem se ful narežala tud jst. Zdele pa ne morem poslušat, ker nimam zvočnikov tle na tej škatli.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 15:34:27
|
|
|
|
klepetkaa
|
.. kurišče....žerjavica.... čili... tadrgačna.?!... kdaj kje kako??? jaz sem 110% za klepetka druagče v realnosti rabi eno orng brco v rit, da se spravi pakirat in mal po bajti odkidat... sicer pa dulči, hvala za kofe... vrnem ob priliki, samo za diplomo ziher ne sayuri, včerajs em bila na kmetiji ko si me ogovorila, sam ker sme sramežljive sorte se ti nisem upala javit drugače pa nisem vedla kako urgirat .... tako da po dopustu en kofe pr men, ekr nujno rabim inštrukcije . MOram pa te pohvaliti, da si vsestranska... imaš zelo lepo urejeno kmetijo pa še mojo obdeluješ..res vsaka ti čast nasy in femili, lepo vas je bil ospet videti po dolgem času. smrka, vam želim prijetno in varno pot nazaj.. no, če se nič več ne vidmo.... pikica, pazi na otroke in nč panicirat.. dobro staro teto vpraš, kako je lepo bit skuliran se oglasim še zvečer... če mi bo zneslo..ampak vsaj kolikor se poznam, mi ne bo težko
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 4.7.2009 15:38:12 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 15:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Je še katera za? Za kurišče, žerjavico itd.? Danes, kdaj, kje..? Samo povejte Pa še dulči in smrka sta "tukaj", priložnost idealna. In klepetka bi se lahko bolj spodobno poslovila od smrke, a ne klepetka? Pa lačna sem tud Klepetka- brca v rit za pakiranje = kurišče oz. žerjavica! Zoja se ravno zbuja, spala več kot 3 ure. Kosilo jo čaka, smo potem mislili it na kolo, pa gledam skozi okno, to vreme..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 15:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa pikica, pazi na otroke in nč panicirat.. dobro staro teto vpraš, kako je lepo bit skuliran A to si ti? Ker se mi zdi, da mi2 skupaj ne bi glih kakšnega nastalega problema rešili
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 15:44:55
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa pikica, pazi na otroke in nč panicirat.. dobro staro teto vpraš, kako je lepo bit skuliran A to si ti? Ker se mi zdi, da mi2 skupaj ne bi glih kakšnega nastalega problema rešili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] lahko bi se temu tako reklo, ja poslovilna od smrke bi bila pa tud na mestu, itak
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 5.7.2009 14:42:01
|
|
|
|
andrej77
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Evo, jaz odvisnica sem že na netu.... Moj je bil pa kar mal žalosten, ker ni šel z mano, ko sem povedala, da so bli tudi trije moški z nami.... Nasy pravi da ga je /tvojga/ tud pogrešala...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 5.7.2009 14:42:57
|
|
|
|
andrej77
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa nasy in femili, lepo vas je bil ospet videti po dolgem času. sej vidmo se dostkrat, sam večinoma z avta...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 6.7.2009 7:22:53
|
|
|
|
sayuri
|
Dobro jutro Ponedeljkova kavica Naše spanje je zadnje dneve malo slabše, zato si bom vzela kar dvojno dozo. L&Z se kar brez razloga zbujata. Danes ponoči sem vstala 20X. Kolikokrat je vstal moj, ne vem. Čisto budna sta bila od treh do štirih. Kobacala sta se sem in tja, Zara je imela svoj dar govora , Lovro je pa mislil, da je na njivi...oral je z glavo po postelji, rit imel pa v zrak dvignjeno . V glavnem ...pestro. DAnes grem naročit tortico. Oz kar dve. Naš prvi rojstni dan se bliža z bliskovito hitrostjo A ne bi nekdo izumil gumbka za ustavljanje časaaaaaaaaaaa Se javim in pokomentiram še kasneje...zdajle grem L&Z spravit spat
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 6.7.2009 7:55:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce Evo nas nazaj . Dopust je res minil mnogo prehitro ampak imeli smo se skrajno lepo . Tudi vreme je bilo super, le voda ledeno mrzla v začetku tedna, potem se je pa segrela. Tar uživali na mivki in predvsem v vodi, s spanjem je bilo bolj tako tako ampak smo se vsi spočili in si nabrali novih moči. Srečali smo se z Menčy ravno tisti dan, ko so se Z. pojavile prve pikice, sum na norice. Tara je imela tudi veliko izpuščajev po hrbtu in po splovilu, pa še jih ima, tako da se greva pokazat. Tara nima noric, vsaj dvomim da bi bile take pikice, za Zarjo pa bi lahko rekla ker so bili izpuščaji čisto drugačni. Skratka teh pikic takšnih in drugačnih je zadnje čase čisto preveč. Menčy upam, da se je vse dobro rešilo, pa da boste fajn izkoristili še te dni. SENY VAS VSE LEPO LEPO POZDRAVLJA Lepo vas je bilo videt. Tvojo malo princeso, kakšna babnca je ratala odkar sem jo nazadnje vidla. Zdej moram pa ene plakete pisat s kaligrafijo pa perem gore perila, tako da moram kar na delo. Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 6.7.2009 7:58:28
|
|
|
|
sayuri
|
Wiiiiiiiii, nogica je prišla nazaj.... Wiiiiiiiiii Super, da ste uživali Te je pa lepo brat
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 6.7.2009 23:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
No, še jaz. Končno. Po eni strani sem kar vesela včasih da grmi in treska, tako MORAM izklopiti računalnik in imam potem nekaj časa mir pred njim Ampak zdaj so pač večerne obveznosti nujne WELCOME HOME NOGICA! Super da ste uživali in lepo je slišat, da ste si nabrali novih moči!! Oglasi se kaj ko boš prilezla izza tiste gore perila, pa poročaj kako je Tara oz. kakšna je diagnoza. Sayuri- kakšni tortici si naročila? Me firbec matra Mislim okus in slikica, vse me zanima Ker jaz sem tudi v mislih na tele naše roj. dneve. Izbrala sem datum praznovanja, pa vabilo bom počasi sestavila, pa torti,.. Upam, da glede spanja spet pridete nazaj na stare tire (pa ne tiste začetne ) Sta pa L&Z fackota velika, Filip pa tud pojava.. Se mi zdi da ga ima Lana kar rada Danes ko je grmelo in treskalo, je Lana spraševala o streli..pa sem ji razložila o hiši, strelovodu... itd, pa je vprašala, če ima Filipova babi tud strelovod, pa vi doma.. Je bilo lepo pokofetkat danes spet z vami! Kje se pa naša smrka potepa?? Pa vse ostale??
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.7.2009 0:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Kje se pa naša smrka potepa?? Pa vse ostale?? Še vedno nobene tukaj. Hja nč, grem pa spat!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.7.2009 6:59:11
|
|
|
|
sayuri
|
jUtro. Seveda sem spet ta prva . Danes smo vstali ob 5.20 Tukajle zraven mene sedita oba in v prafaktorje trgata ta nov katalog od Neckermanna . Zara tako čeblja zraven, da Lovro sploh do besede ne pride . Je pa včeraj Lovro tako padel v spalnici, da sem vidla najhujši scenarij . Previjala sem Zaro na previjalni, on je pa stal ob postelji. Z eno roko se je držal postelje, z drugo pa svoje posteljice. Potem se je pa nekako obrnil, izgubil ravnotežje, se skušal zopet prijet, vendar je zgrešil in je padel z obrazom direkt na tla. Tako je počilo, da sem kar okamenela. V sekundi je ratalo čelo modro . Sicer margarina dela čudeže, res. Jokal je pa tko revček, da tud do zraka ni mogel. Jaz pa zraven (skoraj no ). Joj, take stvari mene tko iz tira spravijo . Pa imamo buško za rojstni dan. Nič novega pri nas pikica tortici sta naročeni. Dve sem naročila - eno čokoladno (tista lahka čokoladna), ena pa z okusom gozdnih sadežev kuhanih na želeju. Meni je ta okus božanski, že za Filipa sem jo naročila . Bosta pa tortici klasični okrogli - tiste za 16 kosov. Za slikico gor sem se odločila za mucko (pri Zari) in kužija (pri Lovru). Sicer nisem nič kaj pametnega našla na netu. Nisem pa šla v Breže, da bi pogledala, kaj ima Ana. Neki sem ji sicer poslala, ampak sem dala Ani tudi svobodno izbiro. pridem še nazaj..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.7.2009 9:11:13
|
|
|
|
dulcinea
|
Hejhoj moje ribnčanke. Nogica, dobrodošla nazaj. Kako kaj morje? Je še slano? Jaz komaj čakam, da grem par dni še na morje. Sayuri, joj, ubogi Lovro. Upam, da je vse OK z njim. BTW: kako pa pomaga margarina? Pikica, se mi zdi, da se v vaši in Sayurijini hiši obeta ljubezen Nč, morm it v paradajze. Je ku v đungli not.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.7.2009 12:22:05
|
|
|
|
sayuri
|
dulči z margarino namažeš predel, kjer se udariš. Kao prepreči nastanek buške in tudi modrica je manjša. NAm margarina fuuuuul pomagaa. Pa med je tud ful dober. Sam pri tko majhnem si medu ne upam uporabit. Bi pa lahko s tea tree tud namazala, a ne nogica? Hja, sumljiva sta Lana in Filip. zAstopta se dobro, LAna ga celo sanja . Čeprav ona pravi, da se bo z Alenom poročila. Ma verjetno Alena zdaj že dolgo ni vidla in je malo pozabila nanj .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.7.2009 12:23:53
|
|
|
|
smrka
|
Dan punce! Nogica, dobrodosla doma lepo da ste se meli lepo na morju. Medve z mami sva danes pobrale grah in ga ocistle in skuhale za v skrino, po kosilu grem z Adriano malo v Ribnico da jo prehodimo po cez in po cez :) Jutri gremo v Leclerc, v cetrtek gremo v Porec, v petek bo dragi z Adriano delal neke svedske piskotke, v soboto bomo pa torto nardil Adriani v obliki glave Hello Kitty, v nedelo bomo mel pa festo za rojstni dan. Letos bomo praznovali malo prej ... potem pa ko pridemo nazaj na svedsko pa se enkrat. Danes smo mislili da bi sli v Izolo se kopat, pa je kazalo grdo vreme.. no pa bo zgleda lepse kot je blo vceraj. Mogoce bomo pa v soboto sli. Kaj pravte da se spet na kakem kuriscu najdemo, zdaj ko je nogica doma... pa takrat ko ne delas Nogica, tako da bi lahko mal pocvekal? No tko zdej pa spet sibam.. se se kaj oglasim Dulci.. se se kaj vidimo? Kdaj prides v Ribnico??? Mi gremo ze jutri teden Me ze stiska v trebuhu... spet se bom jokala celo pot.... mater mi smotani
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.7.2009 13:22:26
|
|
|
|
dulcinea
|
Smrka, a že greste? Ajoj. Bom res mogla en dan pridt med tendom dol al kaj? Jaz sicer za vikend pridem domov, ampak mam petek in soboto že rezervirano. V nedeljo pa pravš, da boste vi praznoval. Razen v petek zvečer na popdizajnu mogoče?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 7.7.2009 16:43:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! A danes niste kofetkale? Jaz sem tudi imela lušten obiskec, mi je prav popestrilo ta čuden dan. Vreme pa baje polna luna?? sayuri- zanima me, zakaj si ne upaš uporabljati medu pri L&Z? Daj me razsvetli A kaj novega veš glede grajskega večera? oz. se je mogoče zgodil kakšen čudež, pa te je mogoče kdo obvestil?? za izbor tortic. dulci- a ne, a ne, da je na pohodu ljubezen? Sam bomo videli kako bo Lana še zagreta, ko se vrne Alen iz morja nogica- hvala za liziki in pozdravčke , kurišče je bilo pa itak spet zakon. Pa lepo te je bilo slišat. Povej mi prosim, je oz. bo sploh še možno naročati copatke pri tisti punci, pri kateri smo preko tebe naročale? Pa zanima me glede tistih rjavih copatkov, jaz sem jih sicer samo enkrat obula Zoji na bele nogavičke, pa so šli copatki ob barvo (nogavičke so bile rjave). Je šlo pa dol pri pranju. Kako je to pri tebi? smrka- joj, kako hitro minevajo dnevi do tvoje vrnitve.. Jaz sem obvezno za še eno kurišče! Torej kdaj? Nogica, kdaj si frej zvečer?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.