|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
4.7.2009 14:27:48   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

pikica imamo vašo malo žogico. Je bila pod eno mizo, pa sem jo jaz vzela. Dobiš ob priložnosti user posted image

To pomeni "kmalu", a ne? user posted image  Pa tud brez te žogice ne bomo dolgo zdržali user posted image user posted image user posted image

Ja, saj se mi zdi, daj je ravno ta žoga najljubša Zojina igrača, a ne? Hm..a bo sploh lahko zaspala danes zvečer brez nje? user posted image

Ej, po mojem da bo težka. Ma saj ne, zvečer bo že zaspala, sam če se ponoči zbudi bo kriza brez žogice. Tako da nam nič drugega ne preostane, kot da se dobimo ko Z. zaspi user posted image user posted image user posted image

Ma...saj klepetkaa bi bla 100% takoj ZA...sploh ob kurišču. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
4.7.2009 14:28:31   
Anonimen

pikica imamo vašo malo žogico. Je bila pod eno mizo, pa sem jo jaz vzela. Dobiš ob priložnosti user posted image

To pomeni "kmalu", a ne? user posted image  Pa tud brez te žogice ne bomo dolgo zdržali user posted image user posted image user posted image

Ja, saj se mi zdi, daj je ravno ta žoga najljubša Zojina igrača, a ne? Hm..a bo sploh lahko zaspala danes zvečer brez nje? user posted image

Ej, po mojem da bo težka. Ma saj ne, zvečer bo že zaspala, sam če se ponoči zbudi bo kriza brez žogice. Tako da nam nič drugega ne preostane, kot da se dobimo ko Z. zaspi user posted image user posted image user posted image

posebej čili jo prevzame user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4352
4.7.2009 14:30:27   
sayuri

Sam ona mora še spakirat, če jutri gre. Ma, po moje bi ji kurišče šele dalo zagon. Bi pakirala po hitrem spisku user posted image

A Zoja ti še spi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
4.7.2009 14:31:16   
Anonimen

Sam ona mora še spakirat, če jutri gre. Ma, po moje bi ji kurišče šele dalo zagon. Bi pakirala po hitrem spisku user posted image

A Zoja ti še spi?

user posted image  Kaj bi šele bilo če bi pojedla žerjavico? user posted image
Ja, Zoja še spi.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4354
4.7.2009 14:33:53   
sayuri
JAz morm pa kosilo zdajle do konca spacat. Filip se je prebudil, moj bo pa verjetno tud kmalu prišel... 
PA dobro bi bilo, da bi malo pobrisalla po tleh user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
4.7.2009 14:34:35   
Anonimen
Lepo skuhaj. In raje kot tla, pobriši od doma user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4356
4.7.2009 14:36:43   
klavdi*
OJ
Ste se zmenile da boste same gor user posted image .No sem se pa še jaz  vmes skočila.
Danes mi je bilo ok.Ko nas je bilo velik v družbi.To bo treba še kdaj ponovit.
Za piknik v septembru sem tudi jaz za.
No sedaj user posted image ZALO previt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
4.7.2009 14:54:51   
dulcinea
Mater, ste načvekale v tej pol urce.

Ja, Sayuri, sem že vidla tale posnetek. Sem se ful narežala tud jst. Zdele pa ne morem poslušat, ker nimam zvočnikov tle na tej škatli.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
4.7.2009 15:34:27   
klepetkaa
.. kurišče....žerjavica.... čili... tadrgačna.?!... kdaj kje kako???user posted image user posted image jaz sem 110% zauser posted image

klepetka druagče v realnosti rabi eno orng brco v rit, da se spravi pakirat in mal po bajti odkidat...user posted image

sicer pa dulči, hvala za kofe... vrnem ob priliki, samo za diplomo ziher neuser posted image

sayuri, včerajs em bila na kmetiji ko si me ogovorila, sam ker sme sramežljive sorte se ti nisem upala javituser posted image user posted image

drugače pa nisem vedla kako urgirat ....user posted image tako da po dopustu en kofe pr men, ekr nujno rabim inštrukcijeuser posted image .

MOram pa te pohvaliti, da si vsestranska... imaš zelo lepo urejeno kmetijo pa še mojo obdeluješ..res vsaka ti častuser posted image

nasy in femili, lepo vas je bil ospet videti po dolgem času.

smrka, vam želim prijetno in varno pot nazaj.. no, če se nič več ne vidmo....user posted image

pikica, pazi na otroke in nč panicirat.. user posted image dobro staro teto vpraš, kako je lepo bit skuliranuser posted image user posted image user posted image

se oglasim še zvečer... če mi bo zneslo..ampak vsaj kolikor se poznam, mi ne bo težkouser posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 4.7.2009 15:38:12 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
4.7.2009 15:41:43   
Anonimen
Je še katera za? Za kurišče, žerjavico itd.? Danes, kdaj, kje..? Samo povejte user posted image  Pa še dulči in smrka sta "tukaj", priložnost idealna. In klepetka bi se lahko bolj spodobno poslovila od smrke, a ne klepetka? user posted image user posted image  Pa lačna sem tud user posted image
Klepetka- brca v rit za pakiranje = kurišče oz. žerjavica! user posted image
Zoja se ravno zbuja, user posted image  spala več kot 3 ure. Kosilo jo čaka, smo potem mislili it na kolo, pa gledam skozi okno, user posted image  to vreme..

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4360
4.7.2009 15:42:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

pikica, pazi na otroke in nč panicirat.. user posted image dobro staro teto vpraš, kako je lepo bit skuliranuser posted image user posted image user posted image

A to si ti? user posted image  Ker se mi zdi, da mi2 skupaj ne bi glih kakšnega nastalega problema rešili user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4361
4.7.2009 15:44:55   
klepetkaa

A to si ti? user posted image Ker se mi zdi, da mi2 skupaj ne bi glih kakšnega nastalega problema rešili user posted image user posted image [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

user posted image lahko bi se temu tako reklo, jauser posted image user posted image

poslovilna od smrke bi bila pa tud na mestu, itakuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
5.7.2009 14:42:01   
andrej77
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Evo, jaz odvisnica sem že na netu....  Moj je bil pa kar mal žalosten, ker ni šel z mano, ko sem povedala, da so bli tudi trije moški z nami....

Nasy pravi da ga je /tvojga/ tud pogrešala... user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
5.7.2009 14:42:57   
andrej77

nasy in femili, lepo vas je bil ospet videti po dolgem času.

sej vidmo se dostkrat, sam večinoma z avta...

Neposredna povezava do sporočila: 4364
6.7.2009 7:22:53   
sayuri
Dobro jutro user posted image
Ponedeljkova kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše spanje je zadnje dneve malo slabše, zato si bom vzela kar dvojno dozo. L&Z se kar brez razloga zbujata. Danes ponoči sem vstala 20X.user posted image Kolikokrat je vstal moj, ne vem. user posted image  Čisto budna sta bila od treh do štirih.user posted image   Kobacala sta se sem in tja, Zara je imela svoj dar govora user posted image , Lovro je pa mislil, da je na njivi...oral je z glavo po postelji, rit imel pa v zrak dvignjeno user posted image . V glavnem ...pestro.user posted image

DAnes grem naročit tortico. Oz kar dve. user posted image  Naš prvi rojstni dan se bliža z bliskovito hitrostjo user posted image  A ne bi nekdo izumil gumbka za ustavljanje časaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Se javim in pokomentiram še  kasneje...zdajle grem L&Z spravit spat user posted image

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
6.7.2009 7:55:12   
Anonimen
Ojla punce

Evo nas nazaj user posted image . Dopust je res minil mnogo prehitro ampak imeli smo se skrajno lepouser posted image user posted image user posted image . Tudi vreme je bilo super, le voda ledeno mrzla v začetku tedna, potem se je pa segrela. Tar uživali na mivki in predvsem v vodi, s spanjem je bilo bolj tako tako ampak smo se vsi spočili in si nabrali novih moči.

Srečali smo se z Menčy ravno tisti dan, ko so se Z. pojavile prve pikice, sum na norice. Tara je imela tudi veliko izpuščajev po hrbtu in po splovilu, pa še jih ima, tako da se greva pokazat. Tara nima noric, vsaj dvomim da bi bile take pikice, za Zarjo pa bi lahko rekla ker so bili izpuščaji čisto drugačni. Skratka teh pikic takšnih in drugačnih je zadnje čase čisto preveč. Menčy upam, da se je vse dobro rešilo, pa da boste fajn izkoristili še te dni.

SENY VAS VSE LEPO LEPO POZDRAVLJA user posted image user posted image user posted image Lepo vas je bilo videt. Tvojo malo princeso, kakšna babnca je ratala odkar sem jo nazadnje vidla.

Zdej moram pa ene plakete pisat s kaligrafijo pa perem gore perila, tako da moram kar na delo.

Lep dan vsem.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4366
6.7.2009 7:58:28   
sayuri
Wiiiiiiiii, nogica je prišla nazaj.... Wiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  Super, da ste uživali user posted image user posted image user posted image  Te je pa lepo brat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
6.7.2009 23:31:44   
Anonimen
No, še jaz. Končno. Po eni strani sem kar vesela včasih da grmi in treska, tako MORAM izklopiti računalnik in imam potem nekaj časa mir pred njim user posted image user posted image user posted image  Ampak zdaj so pač večerne obveznosti nujne user posted image

WELCOME HOME NOGICA! user posted image  Super da ste uživali in lepo je slišat, da ste si nabrali novih moči!! Oglasi se kaj ko boš prilezla izza tiste gore perila, pa poročaj kako je Tara oz. kakšna je diagnoza.

Sayuri- kakšni tortici si naročila? Me firbec matra user posted image  Mislim okus in slikica, vse me zanima user posted image  Ker jaz sem tudi v mislih na tele naše roj. dneve. Izbrala sem datum praznovanja, pa vabilo bom počasi sestavila, pa torti,..
Upam, da glede spanja spet pridete nazaj na stare tire (pa ne tiste začetne user posted image ) Sta pa L&Z fackota velika, Filip pa tud pojava.. Se mi zdi da ga ima Lana kar rada user posted image  Danes ko je grmelo in treskalo, je Lana spraševala o streli..pa sem ji razložila o hiši, strelovodu... itd, pa je vprašala, če ima Filipova babi tud strelovod, pa vi doma.. user posted image
Je bilo lepo pokofetkat danes spet z vami! user posted image

Kje se pa naša smrka potepa?? Pa vse ostale??

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4368
7.7.2009 0:55:44   
Anonimen

Kje se pa naša smrka potepa?? Pa vse ostale??

user posted image  Še vedno nobene tukaj. Hja nč, grem pa spat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4369
7.7.2009 6:59:11   
sayuri
jUtro. Seveda sem spet ta prva user posted image user posted image user posted image . Danes smo vstali ob 5.20 user posted image  Tukajle zraven mene sedita oba in v prafaktorje trgata ta nov katalog od Neckermanna user posted image . Zara tako čeblja zraven, da Lovro sploh do besede ne pride user posted image . Je pa včeraj Lovro tako padel v spalnici, da sem vidla najhujši scenarij user posted image . Previjala sem Zaro na previjalni, on je pa stal ob postelji. Z eno roko se je držal postelje, z drugo pa svoje posteljice. Potem se je pa nekako obrnil, izgubil ravnotežje, se skušal zopet prijet, vendar je zgrešil in je padel z obrazom direkt na tla. user posted image  Tako je počilo, da sem kar okamenela. V sekundi je ratalo čelo modro user posted image . Sicer margarina dela čudeže, res. Jokal je pa tko revček, da tud do zraka ni mogel. user posted image  Jaz pa zraven (skoraj nouser posted image ). Joj, take stvari mene tko iz tira spravijo user posted image . Pa imamo buško za rojstni dan. user posted image  Nič novega pri nas user posted image

pikica tortici sta naročeni. Dve sem naročila - eno čokoladno (tista lahka čokoladna), ena pa z okusom gozdnih sadežev kuhanih na želeju. Meni je ta okus božanski, že za Filipa sem jo naročila user posted image . Bosta pa tortici klasični okrogli - tiste za 16 kosov. Za slikico gor sem se odločila za mucko (pri Zari) in kužija (pri Lovru). Sicer nisem nič kaj pametnega našla na netu. Nisem pa šla v Breže, da bi pogledala, kaj ima Ana. Neki sem ji sicer poslala, ampak sem dala Ani tudi svobodno izbiro.

pridem še nazaj..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
7.7.2009 9:11:13   
dulcinea
Hejhoj moje ribnčanke.

Nogica, dobrodošla nazaj. Kako kaj morje? Je še slano? Jaz komaj čakam, da grem par dni še na morje.

Sayuri, joj, ubogi Lovro. Upam, da je vse OK z njim. BTW: kako pa pomaga margarina?

Pikica, se mi zdi, da se v vaši in Sayurijini hiši obeta ljubezen user posted image

Nč, morm it v paradajze. Je ku v đungli not.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
7.7.2009 12:22:05   
sayuri
dulči z margarino namažeš predel, kjer se udariš. Kao prepreči nastanek buške in tudi modrica je manjša. NAm margarina fuuuuul pomagaa. Pa med je tud ful dober. Sam pri tko majhnem si medu ne upam uporabit. Bi pa lahko s tea tree tud namazala, a ne nogica?

Hja, sumljiva sta Lana in Filip. zAstopta se dobro, LAna ga celo sanja user posted image user posted image user posted image user posted image . Čeprav ona pravi, da se bo z Alenom poročila. Ma verjetno Alena zdaj že dolgo ni vidla in je malo pozabila nanj user posted image .

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
7.7.2009 12:23:53   
smrka
Dan punce!
Nogica, dobrodosla doma lepo da ste se meli lepo na morju.

Medve z mami sva danes pobrale grah in ga ocistle in skuhale za v skrino, po kosilu grem z Adriano malo v Ribnico da jo prehodimo po cez in po cez :)

Jutri gremo v Leclerc, v cetrtek gremo v Porec, v petek bo dragi z Adriano delal neke svedske piskotke, v soboto bomo pa torto nardil Adriani v obliki glave Hello Kitty, v nedelo bomo mel pa festo za rojstni dan. Letos bomo praznovali malo prej ... potem pa ko pridemo nazaj na svedsko pa se enkrat. Danes smo mislili da bi sli v Izolo se kopat, pa je kazalo grdo vreme.. no pa bo zgleda lepse kot je blo vceraj. Mogoce bomo pa v soboto sli.

Kaj pravte da se spet na kakem kuriscu najdemo, zdaj ko je nogica doma... pa takrat ko ne delas Nogica, tako da bi  lahko mal pocvekal?

No tko zdej pa spet sibam..
se se kaj oglasim

Dulci.. se se kaj vidimo? Kdaj prides v Ribnico??? Mi gremo ze jutri teden user posted image user posted image user posted image Me ze stiska v trebuhu... spet se bom jokala celo pot.... mater mi smotani user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
7.7.2009 13:22:26   
dulcinea
Smrka, a že greste? Ajoj. Bom res mogla en dan pridt med tendom dol al kaj? Jaz sicer za vikend pridem domov, ampak mam petek in soboto že rezervirano. V nedeljo pa pravš, da boste vi praznoval.

Razen v petek zvečer na popdizajnu mogoče?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
7.7.2009 16:43:07   
Anonimen
Dan!

A danes niste kofetkale? user posted image  Jaz sem tudi imela lušten obiskec, mi je prav popestrilo ta čuden dan. Vreme user posted image  pa baje polna luna?? user posted image  

sayuri- zanima me, zakaj si ne upaš uporabljati medu pri L&Z? user posted image  Daj me razsvetli user posted image
A kaj novega veš glede grajskega večera? oz. se je mogoče zgodil kakšen čudež, pa te je mogoče kdo obvestil??
user posted image  za izbor tortic.

dulci- a ne, a ne, da je na pohodu ljubezen? user posted image Sam bomo videli kako bo Lana še zagreta, ko se vrne Alen iz morja user posted image user posted image user posted image

nogica- hvala za liziki in pozdravčke user posted image , kurišče je bilo pa itak spet zakon. Pa lepo te je bilo slišat.
Povej mi prosim, je oz. bo sploh še možno naročati copatke pri tisti punci, pri kateri smo preko tebe naročale? Pa zanima me glede tistih rjavih copatkov, jaz sem jih sicer samo enkrat obula Zoji na bele nogavičke, pa so šli copatki ob barvo (nogavičke so bile rjave). Je šlo pa dol pri pranju. Kako je to pri tebi?

smrka- joj, kako hitro minevajo dnevi do tvoje vrnitve.. user posted image  Jaz sem obvezno za še eno kurišče! Torej kdaj?
Nogica, kdaj si frej zvečer?

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.