Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 21:53:12
|
|
|
|
dulcinea
|
Se pravi, Gol, jutri ob 10h a prov? Si morm budilko naštimat. jaz sem se ga že drugič danes napila. En ful dober rumeni muškat tankam. Pa je tko sladek, kot sok, pa prec zadane.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 21:54:30
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Če katera najde kje moje živce, naj mi jih prosim pošlje. Lahko tud po pošti. Prov. Naslov pa v ZS napiš. Joj, zdele sem se spomnla, da sem pozabila knjigco od NY prnest nazaj. No, saj upam, da se ne mudi z vračilom.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 21:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Dulci cestitam za naziv profesorce, pa kdaj bos prisla v ribnico.. ves da se nismo ze dolg objele!!!!! Dulči jutri pride v Ribnico. Na kavico v Gol.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 21:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Z Menčy sem se zdajle pogovarjala. Njena Z ima norice. Ostajajo na morju in pridejo v sredo. Ojej. Kaj pa vročino ima tud? Kako pa so sicer?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 21:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Če katera najde kje moje živce, naj mi jih prosim pošlje. Lahko tud po pošti. Prov. Naslov pa v ZS napiš. Joj, zdele sem se spomnla, da sem pozabila knjigco od NY prnest nazaj. No, saj upam, da se ne mudi z vračilom. Ni panike. Še ne bomo potovali
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.7.2009 21:59:27
|
|
|
|
dulcinea
|
Aja, sem pozabila rečt HVALA za čestitke. SMRKA, JAZ SEM V RIBNCI IN JUTRI ČASTIM. IMAŠ, DA PRIDEŠ!!!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 8:39:47
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Aja, sem pozabila rečt HVALA za čestitke. SMRKA, JAZ SEM V RIBNCI IN JUTRI ČASTIM. IMAŠ, DA PRIDEŠ!!!!! Tko se reče, ja No, mi pridemo, ko L&Z vstaneta. možno, da bomo lačni prišli
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 9:39:42
|
|
|
|
klavdi*
|
DOBRO JUTRO Danes pa ne bom kuhala kavice.Kavico nam bo danes za spremembo kuhal GOL . Torej se vidimo na našem starem zbirališču. DULČI iskrene čestitke za naziv PROFESORICA. No sedaj se zrihtat.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 12:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo vas je bilo videt, vse po vrsti! Sem pa mislila, da bom videla tudi smrkino A. Pa drugič mogoče, a ne? Dulci- tebi še enkrat hvala za nasy- ti pa lahko tvojo sestro kdaj pošlješ k nam, vidim, da stvar obvlada Lepo preživite dan!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 12:22:57
|
|
|
|
dulcinea
|
Evo, jaz odvisnica sem že na netu. Super je blo po dolgem času vas videt, čeprav je, kot ponavadi, če je prevelika družba, težko z vsemi se pogovarjat. Sem bla pa vesela tako številčne udeležbe. Moj je bil pa kar mal žalosten, ker ni šel z mano, ko sem povedala, da so bli tudi trije moški z nami. V glavnem, res bi mogli naredit en družinski piknik, kjer bi se lahko tud kaj več pomenili.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 13:05:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea V glavnem, res bi mogli naredit en družinski piknik, kjer bi se lahko tud kaj več pomenili. Sem TAKOOOOJ ZA!! Samo da določimo dan, ki bo primeren za vse. Po mojem tam enkrat v septembru..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 13:06:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea V glavnem, res bi mogli naredit en družinski piknik, kjer bi se lahko tud kaj več pomenili. Sem TAKOOOOJ ZA!! Samo da določimo dan, ki bo primeren za vse. Po mojem tam enkrat v septembru.. Kaj pa smrka??
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 13:34:59
|
|
|
|
dulcinea
|
Sayuri, če boš kaj gor. Čarodej v Šedrsci bo ob 4h popoldne http://www.sodrazica.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=13&id_informacija=190 , delavnice pa ravnokar potekajo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 13:43:41
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Sayuri, če boš kaj gor. Čarodej v Šedrsci bo ob 4h popoldne http://www.sodrazica.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=13&id_informacija=190 , delavnice pa ravnokar potekajo. O, hvala ti za tole. Mogoče nam uspe iti. Bomo videli. L&Z sta zaspala šele pred pol ure. Odvisno, kolk cajta bosta spala. MOj je šel na kolo, Filip tudi počiva, meni se kosilo kuha, jaz pa ne smem preveč ropotat, da koga ne zbudim. Tko, da je najbolje, da kar za računalnikom ostanem dulči, hvala za kavico. NAs je bilo pa res veliko in se potem besede porazgubijo v zraku, ja. Vseeno je bilo luštno vse na kupu videt. Sam menčy, nogica in seny so še manjkali. ZA PIKNIK SEM PA JAZ VEDNO ZA!!!!! Bog ve, če je una brunarca pri Krajcu v Lazih septembra kaj frej? pikica imamo vašo malo žogico. Je bila pod eno mizo, pa sem jo jaz vzela. Dobiš ob priložnosti Nasy tvoja sestrica pa res obvlada. ČAki...a ni ona na vzgojiteljski? Al bo šla zdaj? Kakorkoli, zna z otročki in vsi so to danes pogruntali. So jo gledali, kot boga
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:15:26
|
|
|
|
sayuri
|
Saj mogoče ste že vidle...jst sem se zdajle tooook smejala....poglejte si.... http://www.youtube.com/watch?v=_a4W2ImiEOI
< Sporočilo je popravil sayuri -- 4.7.2009 14:17:28 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri [ZA PIKNIK SEM PA JAZ VEDNO ZA!!!!! Bog ve, če je una brunarca pri Krajcu v Lazih septembra kaj frej? Jeee, ideje že so. (tega smajlija sem ti ukradla ) Če oz. ko se zmenimo za datum, lahko jaz mojega možka aktiviram da vpraša lastnika vikenda (pa tega sem si tud sposodila ) No, se zmenimo, pa rečemo drugi vikend v septembru? Punce, povejte..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:17:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri pikica imamo vašo malo žogico. Je bila pod eno mizo, pa sem jo jaz vzela. Dobiš ob priložnosti To pomeni "kmalu", a ne? Pa tud brez te žogice ne bomo dolgo zdržali
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:19:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Vseeno je bilo luštno vse na kupu videt. Sam menčy, nogica in seny so še manjkali. Ja, res.. Vse tri so tudi meni manjkale, seny pa se mi zdi da je nisem videla že od lanskega leta...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:22:08
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri pikica imamo vašo malo žogico. Je bila pod eno mizo, pa sem jo jaz vzela. Dobiš ob priložnosti To pomeni "kmalu", a ne? Pa tud brez te žogice ne bomo dolgo zdržali Ja, saj se mi zdi, daj je ravno ta žoga najljubša Zojina igrača, a ne? Hm..a bo sploh lahko zaspala danes zvečer brez nje?
< Sporočilo je popravil sayuri -- 4.7.2009 14:23:58 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:23:27
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Vseeno je bilo luštno vse na kupu videt. Sam menčy, nogica in seny so še manjkali. Ja, res.. Vse tri so tudi meni manjkale, seny pa se mi zdi da je nisem videla že od lanskega leta... JA, sej...tko dolgega dopusta ji ne smemo več privoščit. Zamudila je čist preveč stvari. bog ve, če ona ve, da obstaja kurišče in ta drgačna. Ji bo treba tole po moje razložit zlo nazorno.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:25:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri pikica imamo vašo malo žogico. Je bila pod eno mizo, pa sem jo jaz vzela. Dobiš ob priložnosti To pomeni "kmalu", a ne? Pa tud brez te žogice ne bomo dolgo zdržali Ja, saj se mi zdi, daj je ravno ta žoga najljubša Zojina igrača, a ne? Hm..a bo sploh lahko zaspala danes zvečer brez nje? Ej, po mojem da bo težka. Ma saj ne, zvečer bo že zaspala, sam če se ponoči zbudi bo kriza brez žogice. Tako da nam nič drugega ne preostane, kot da se dobimo ko Z. zaspi
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:26:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Vseeno je bilo luštno vse na kupu videt. Sam menčy, nogica in seny so še manjkali. Ja, res.. Vse tri so tudi meni manjkale, seny pa se mi zdi da je nisem videla že od lanskega leta... JA, sej...tko dolgega dopusta ji ne smemo več privoščit. Zamudila je čist preveč stvari. bog ve, če ona ve, da obstaja kurišče in ta drgačna. Ji bo treba tole po moje razložit zlo nazorno. Ma po mojem z razlago ne bo kaj dosti razumela. Če vprašate mene, ji bo treba to zlo nazorno pokazat enkrat, dvakrat, trikrat, potem bo osvojila
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:27:01
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Saj mogoče ste že vidle...jst sem se zdajle tooook smejala....poglejte si.... http://www.youtube.com/watch?v=_a4W2ImiEOI A ni dobru? Joj, jst sem mogla vrata kabineta zaprt, tok sem se smejala
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.7.2009 14:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Saj mogoče ste že vidle...jst sem se zdajle tooook smejala....poglejte si.... http://www.youtube.com/watch?v=_a4W2ImiEOI A ni dobru? Joj, jst sem mogla vrata kabineta zaprt, tok sem se smejala hehehe, ja, ma kaj si vse ne spomnijo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.