|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
15.6.2009 11:43:34   
Anonimen
Ojla

Kako ste?

pikica krasne slike user posted image user posted image user posted image kakšne lepotičke user posted image user posted image user posted image Pa lepo lepo se imejte na morju. Se bomo glih križali najbrž. Se srečamo kje na Meragu ko bomo čakali trajekt user posted image pa ti pomaham user posted image

seny
se vidimo v sredo. Kako je blo na morju? Kakšne slikice?

sayuri lahko objaviš slike moje TARE. Kako lepi otročki, kako lepe slikice. Tudi jaz se priporočam na mail za vse slikice na katewrih sva s Taro, ker sem bla brez spominske kartice pri tebi user posted image
Kakšna zgodba user posted image user posted image user posted image Sem se tako zjokala. Še dobro da je blo to ob enih ponoč. Res nisem poznala tvoje zgodbe, razžalostila me je, obenem pa sem zelo vesela, da se ti je vse tako lepo razšlo user posted image user posted image user posted image Res ste luštni.

Menčy hvala za CD-je. Če boš rabila nazaj povej ,ker se nisem še nič spravla presnemavat. Pa še CD player mam iztaknjen tako da še poslušat ne moremo trenutno user posted image Sem pa vsega zelo vesela in se bom še priporočila user posted image
Upam da ti čimprej popravijo račkota.

smrka je najbrž na poti. Se vidimo smrka user posted image user posted image user posted image   SREČNO POT.

klavdi ja uboga Zala, kaj jo res zobki matrajo?
Hvala za vse škatle in steklenice, se ti kaj oddolžim s polnimi user posted image

nasy in andrej
vaju bom pa enkrat fehtala za inštrukcije za ebay user posted image A lahko? Nasy a si že doma? Zdej se pa že nismo videli. Najavi se na kakšno kavico.

klepetka
se zadnjič nismo videli pri sayuri, se bomo pa v sredo pri seny, upam.

Zdej pa grem še kej nardit. Čavči

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
15.6.2009 13:54:04   
Nasy
Sayuri, nisem poznala tvoje zgodbe, evo, zdejle sem se pa razjokala, še dobro, da sem sama tleuser posted image vsaka čast, to pravim itak odkar te poznam, ampak zdej pa res, res kapo dol..in jaz sem mislila, da bom umrla, ker sem morala 2x na ta dolg cukrni test..svaka čast, da si vse to prestala..in špikanje, ufuser posted image
Drgač pa, fino, da rožice souser posted image a veš, da zdej pa tudi naše souser posted image bi pa prav prišla kakšna ploha z vrha, da malo osveži nas in rožice.

Nogica, komot za ebaj, jaz zdej pametna, nimam pa blage veze, samo izberem, potem pa andrej to naroča, kar pač nabavljamo. Ni panike, ti pa lahko pokaže.

Menčy, sem tebi rekla za zelenjavne kašice? Eni sem, mislim, da tebi, če bi jih hotela še, jih kamot šenkam, naša jih ni marala. Če jih ti nočeš, pa keri drugi dam, da ne bomo v smeti metali, mi je vseeno škoda, men pa na gre glih to za jestuser posted image

Spet sem v gužvi, spet obveznosti do 1.7., ko je izpit, pa ta vročina in se bomo potili,uf..pa še naša punca ga sračka..ob polnoči je sinoči zaspala, zvečer sem se od pol desete do pol enajste matrala, da bi zaspala, ona pa jok pa mamamaaaaaaa, takoj,. ko sem šla stran. Tako sva jedla šele ob enajsti zvečeruser posted image pardon, SMO jedli, ker naša bejba je hotla z nama jest paradajze v solati. Sva rekla, da nas bojo najbrž izselili kmalu, k je norela, k da je ura 11 dopoldan..potem je pa ob polnoči skor zaspala v 5 min.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
15.6.2009 13:57:31   
Nasy
ja, pozabila sem še napisat, krasne slikice od vaših krasnih sončkov!!!user posted image user posted image user posted image
zdej grem pa še jaz kaj nardituser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
15.6.2009 14:04:13   
sayuri
Nasy in nogica nism, vedla, da vedve ne poznate moje zgodbe. user posted image  No ja...ma zdaj je tole vse za mano. user posted image Po pravici povedano, je bil drugi postopek, kjer sem potrm dobila L&Z tako naporen, da sem rekla mojmu, da če ta ne uspe, ne grem par let več poskusit. user posted image  Grozno je blo. Zato jaz občudujem pare, ki grejo po 10x in večkrat skozi to. user posted image  SAm je pa človek marsikaj pripravljen narest. To vidiš potem, ko si postavljen pred dejstvo. Se nabere tolk moči in volje, da greš naprej kot konj. user posted image Tud sam sebi injekcije dajat ni tak bavbav, kot na začetku zgleda. SEm imela pa s temi injekcijami enkrat tako štorijo user posted image . Ta naš ribniški ZD user posted image . Ah...zdajle sta se pa L&Z zbudila.... Bom ob priliki napisala, pa še od Tare slikce gor dala user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
15.6.2009 14:30:09   
sayuri
Lepotička Tara

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
15.6.2009 22:10:16   
Muklla
nogica jaz sem pa tako smotana. Zadnjič ti neki ponujam piksne od Novolaca, pol se pa sploh nisem spomnila nanje, ko sem prišla po copate. A jih še rabiš?

sayuri a takle velik vrt imaš? Pa nisi neki govorila o eni gradnji? Čemu? Joj, jst to najbolj pogrešam, ko ne morem ven na vrt sploh sedaj, ko je tako lepo vreme, pa tamala bi mal muvala.

Danes smo bili malo v LJ. Smo šli med drugim kupit tricikl. Cela štorija. Sva najprej vse pogledala, pol pa enega zbereva. Ko pa gremo ven s trgovine, pa ga gledam kako neki čudno usmerja tamalo, pa ugotoviva, da je vse skupi adijo pamet. Sva bila tako jezna. Pol sem še sama poskusla, sem skor en avto zadela in nič gremo nazaj. Pol smo vzeli enga drugega. Ej, pa tako sva vse pregledala, ampak ...

Midva sva bila pa danes full jezna, ko sva utovila, da radio Urbana ni več. No, vsaj v taki obliki kot je bil. Mi smo skoz Urbana poslušal. Kar nekaj manjka. Ga je recesija pohopsala, al kaj?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
16.6.2009 0:17:40   
Anonimen
nogica jaz sem pa tako smotana. Zadnjič ti neki ponujam piksne od Novolaca, pol se pa sploh nisem spomnila nanje, ko sem prišla po copate. A jih še rabiš?

Mukla še rabim ja, ni panike če nisi prinesla, sej se tud jest nisem spomnila da si mi ponujala.. Men te odvečne embalaže kar nikol ni dovolj user posted image

Punce a katera spremlja na tistem linku, ki ga je zadnjič pripopala sayuri od ZOO (mimogrede HVALA SAYURI user posted image user posted image user posted image ) kdaj bodo podelili drugo serijo vstopnic. Men je nekaj zaštekalo tisti dan in nisem dobila, oz. sem samo eno, pa bi rabila še eno. Zdaj piše da bodo najbrž še na voljo v nekaj dneh, ampak sem tako malo tu gor, da nič ne spremljam.
Kako pa drugače a vas gre veliko na super dan?
Smrka je mogla zdajle enkrat prispet domov

Zdej grem pa pogledat kaj se po tv dogaja pol pa spat.  Sem se čist prečula.
Nočko

(odgovor članu Muklla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3907
16.6.2009 7:59:29   
sayuri
Jutro user posted image

nogica vedno pozabim napisat....a tale dva sirupa, ki si ju prinesla, si sama naredila? Sta tkooooo dobra, za dol past. In napisala si tud sama s tistimi črkami (kok se že reče ?) Mislim...vsaka ti čas, punca user posted image . Glede ZOOja nič ne spremljam, tko da res ne evm, kdaj bojo ponudili drugi del vstopnic user posted image  Mi ne gremo, ker smo se odločili, da gremo v Gardaland. user posted image  Jaz sem tisti link samo za vas pripopala user posted image

Muklla ja, takle vrt imamo in je vse čist ok, sam kaj, ko so povsod hiše prilepljene dobesedno na moj obraz user posted image user posted image user posted image user posted image . SAj se nič ne pritožujem, ampak jaz bi šla rada ven iz Ribnice. user posted image  Lih v nedeljo sva šla z očijem v Hrastje, da mi je pokazal mejnike naših parcel. Zdaj bom šla pa na občino in težila user posted image . Pa zravne unih ciganov bom šotor postavla user posted image .Drugače pa....lepo vabljena tkole dopoldne na kavico, otroci se bojo pa naplezali po vrtu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
16.6.2009 8:03:13   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Midva sva bila pa danes full jezna, ko sva utovila, da radio Urbana ni več. No, vsaj v taki obliki kot je bil. Mi smo skoz Urbana poslušal. Kar nekaj manjka. Ga je recesija pohopsala, al kaj?

Aja? user posted image  Nič več Urbana? user posted image  Kako pa to? A ima zdaj kak drug radio čez,al kako? user posted image  Nič ne poslušam - samo v avtu včasih, tko da nisem vedla, da so ga ukinili user posted image . Pa saj ni bil tko slab, no. Vsaj nekaj domačih novic smo izvedeli. user posted image

Aja, kateri tricikel sta pa potem vzela? Jaz razmišljam, da bi šla dvojnega naročit. SEm že vidla, da obstaja, sam cene pa nočem slišat user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
16.6.2009 8:06:02   
seny
Dobro jutro,
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse user posted image

Da ne pozabite na jutrišnje kafetkanje pri meni , začetek ob 10-tih.user posted image Vsi lepo vabljeni , tudi Muklla in Nasy , Srki ....pa še druge ....ostala ekipa pa itakuser posted image Da slučajno kakšna ne manjka , ker ne sprejemam nobenih opravičiluser posted image Komaj čakamuser posted image

Midve z Menčy sva pa včeraj kofetkale v Goluuser posted image prav fajn je bilouser posted image .Sva se slučajno srečale user posted image .

Včeraj sem se dogovorila , da nastopim z delom 3. avgustauser posted image user posted image user posted image user posted image joj ne no , to je tako hitro minilo user posted image user posted image Cel božji dan sem bila v depresijiuser posted image , kar ne morem dojet , da treba že v službouser posted image oz. nočem dojetuser posted image No ja , ampak enkrat bo treba user posted image

nogica , pa imaš ti kakšne težave s spanjem?Ti esence nič ne pomagajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
16.6.2009 8:10:38   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Včeraj sem se dogovorila , da nastopim z delom 3. avgustauser posted image user posted image user posted image user posted image joj ne no , to je tako hitro minilo user posted image user posted image Cel božji dan sem bila v depresijiuser posted image , kar ne morem dojet , da treba že v službouser posted image oz. nočem dojetuser posted image No ja , ampak enkrat bo treba user posted image

Ojej, a že? user posted image user posted image user posted image

JAz močno močno upam, da jutri pridem na kafe. Lovro ima vročino. Je včeraj popoldne zakuhal user posted image . ma bom probala vse variante. Magari sestro pokličem, pa ga pride ona tisti cajt pazit....sam da ne zamudim kafeta user posted image  Če bi vedla, da z Menčy kofetkata v Golu, bi še jaz prišla. Včerajšnji dan se mi je pa velllleeeeeeeeeeeeekkkkeeeeeellll, kot kurja čreva. user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
16.6.2009 8:17:53   
klavdi*
DOBRO JUTRO
SENY
hvala za user posted image .Joj,boš videla kako hitro bo minil čas do 3.avgusta.user posted image user posted image v primerjavi s tabo pa meni ne bo treba it v službo.Joj,kok se meni godiuser posted image .Za jutri pr tebi doma bom pa še vidla kako bo z Zalo.Ker je nek prehlajena in jo bom pol še po prsnem košu namazala z materino dušico.
DANES IMA MOJA DRUGOROJENA HČERKA ROJ.DAN IN ZA KOSILO SI JE ZAŽELELA,DA BI JI SKUHALA MESNO LAZANJO.A KATERA MOGOČE PRIPRAVLJA LAZANJO IN MI SPOROČI POSTOPEK NEVEM KOLIKO MESA NAJ BI KUPILA?user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
16.6.2009 8:43:16   
Anonimen
nogica vedno pozabim napisat....a tale dva sirupa, ki si ju prinesla, si sama naredila? Sta tkooooo dobra, za dol past. In napisala si tud sama s tistimi črkami (kok se že reče ?) Mislim...vsaka ti čas, punca user posted image . Glede ZOOja nič ne spremljam, tko da res ne evm, kdaj bojo ponudili drugi del vstopnic user posted image Mi ne gremo, ker smo se odločili, da gremo v Gardaland. user posted image Jaz sem tisti link samo za vas pripopala user posted image

Ja domača sirupa sta. Men sta tud všeč, taka osvežilna. Upam, da bosta šla v promet.

nogica , pa imaš ti kakšne težave s spanjem?Ti esence nič ne pomagajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nimam jih niti časa uporabljat user posted image . Drugač pa jaz bi spalllllaaaaaa, samo ne gre.

seny maksimalno izkoristi čas ko si še doma. Pol bo itak sama norija.

klavdi
jaz sem lazanjo delala samo ko sem bila še doma, možu glih ne gre v slast. Mesa sem pa vedno dala kar po občutku. Kaj vem kake 45 dag, oz. odvisno kako velik protvan boš delala.

Čavči, lep dan želim vsem.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3913
16.6.2009 9:25:26   
sayuri
klavdi njamsi lazanja. MI jo obožujemo. Ponavadi delam kombinacijo zelenjavna/mesna. Mesa dam približno 50 dag - mešano (svinjina, goveje). Postopek poznaš? Jaz jo naredim čist enostavno.

Na čebuli prepražiš meso, dodaš lahko zelenjabvo (super je korenček, bučke, cvetača, brokoli - po želji). Pražiš toliko časa, da meso popije lastni sok in postane suho, posoliš, popopraš, dodaš česen, origano in paraižnik v tubi. Tega je treba dat kar veliko. ZAliješ z vodo in prevreš. Posebej narediš bešamel. Men sicer ne rata zmeraj, ampak nič hudega. NA margarini ali maslu prepražiš moko, nato zaliješ z mlekom. Lističe za lazanjo jaz vedno namočim v vreli vodi, ker so potem bolj mehki.
V pekač potem zlagaš po plasteh: lističi, bešamel, meso, lističi, bešamel... na vrhu pride bešamel in potreseš s parmezanom.

Dobro za prste obliznit user posted image  PA vse najboljše tvoji punci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
16.6.2009 10:24:53   
seny
Klavdi , vse naj , naj tvoji hčerkiuser posted image user posted image

Kaj zdaj to , saj do jutri bodo že zdravi , dobrovoljni ..in sploh in oh superuser posted image user posted image Skratka , se vidimo user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
16.6.2009 11:47:02   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Odprem temo, pa vidim slikice dveh lepotičk. user posted image  Oooo pikica, ste se vrnili z morja. user posted image user posted image user posted image  In včeraj dopoldne si bila že doma?? Joj, škoda ker nismo vedeli, bi bila tko vesela, če bi prišla na kavico in tortico. Vidim, da ste uživali in da boste uživali še naprej. user posted image  Po kakšen senčnik pa greš? Tisti napol šotorček? Vem, da ga bo od ponedeljka naprej prodajal Hofer. user posted image

klepetka, vse tri punce (seny, Menčy in nogica) so prišle, ko si ti odšla. Škoda. Naslednjič bom dala kakšne pogoje ala: "Bodite točni, drugače boste pulili plevel, me bomo pa kofetkale" user posted image

Drage moje....mojo zgodbo vas večina pozna. Nekatere po delih, nekatere pa mogoče sploh ne. Zgodba nikakor ni skrivnost in mi o vsem sploh ni problem govorit. Sam če se hoče kdo o tem pogovarjat.user posted image   LAhko si jo preberete tukajle: http://bibaleze.si/clanek/starsi/moji-trije-soncki.html

Punce, danes je lunin festival v LJ. Me mika da bi šla. Bomo videli. user posted image
Drugače si pa naredite lepo soboto.

oh, kaka zgodba, me je kar spreletelo po vsem telesu, nisem vedela, da je bilo tako, tud za Filipa ne
ganljivo, ampak s trdo voljo in neobupom se daleč pride
pa veš kaj, kot sem že velokox rekla, tako lepo vas je videti in še 1x nisi pokazala kančka tegobe ali sitnobe - prava mama si!!! user posted image user posted image
SUPER, DA SE JE TAKO RAZPLETLO, UŽIVAJ S SVOJO DRUŽINICO!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
16.6.2009 11:51:24   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Menčy, kako se obnese blazina?

BLAZINA SUPERRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!! TOBIJA TAKO UŽIVA , DA KAJ, PA ŠE VADIVA LAHKO....
MNOGOX HVALA, ZLATA SI... user posted image ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
16.6.2009 12:03:15   
Menčy
SAYURI - hOČEM FOTKE, VSE, ŠE TISTE IZ TELOVADBE, JOJ, KAKO SO LEPIIIII , TI SI PA ROJENA FOTOGRAFINJA user posted image , lepe poze ujameš user posted image ...

mater tako hitim, da me RČ prej ne usahne....žuser posted image

SAYURI- ne vem kaj nam sr...., ampak možek pravi da je najbržekran user posted image , tako da pišem brzinsko in delam mnogo napak...

SENY - HVALA ZA user posted image , MI JE TKO PASAL, SAJ NISEM ŠE nobenga spila do takarat, imela sem sicer slabo vest, ker sem mami obljubila, da jaza kuham, polse jo pa spet na cedilu pustila, no sem pa sam še tunino omakico za raviole nardila user posted image
joj, ne vem tud za jutr, menda gremo v IKEO, SUPER ZA IKEO in slabo za kofetek z vami user posted image , pogrešala vas bom, ker ne vem kdaj se potem sploh še vidimo
NOGICa - za CDje ne skrbi, jih mamo dovolj, vi jih kar v miru prekopi..., ko se dobimo pr men pa jih vrneš user posted image

SMRKA - SI ŽE DOMA????????

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
16.6.2009 12:07:47   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Sayuri, nisem poznala tvoje zgodbe, evo, zdejle sem se pa razjokala, še dobro, da sem sama tleuser posted image vsaka čast, to pravim itak odkar te poznam, ampak zdej pa res, res kapo dol..in jaz sem mislila, da bom umrla, ker sem morala 2x na ta dolg cukrni test..svaka čast, da si vse to prestala..in špikanje, ufuser posted image
Drgač pa, fino, da rožice souser posted image a veš, da zdej pa tudi naše souser posted image bi pa prav prišla kakšna ploha z vrha, da malo osveži nas in rožice.

Nogica, komot za ebaj, jaz zdej pametna, nimam pa blage veze, samo izberem, potem pa andrej to naroča, kar pač nabavljamo. Ni panike, ti pa lahko pokaže.

Menčy, sem tebi rekla za zelenjavne kašice? Eni sem, mislim, da tebi, če bi jih hotela še, jih kamot šenkam, naša jih ni marala. Če jih ti nočeš, pa keri drugi dam, da ne bomo v smeti metali, mi je vseeno škoda, men pa na gre glih to za jestuser posted image

JA, MENI SI REKLA, PA BI MI PRAV PRIŠLO ZA NA MORJE, ČE LAHKO , SAM DOBIT SE MORMO 1X ,A NA KOFETKU , BO PRIŠLA???
NA KATERI STRANI SI ŽE KUPILA VOZIČEK user posted image , SAYURI pravi, da si zadovoljna user posted image ...napiši, tud jaz se zanimam user posted image

Spet sem v gužvi, spet obveznosti do 1.7., ko je izpit, pa ta vročina in se bomo potili,uf..pa še naša punca ga sračka..ob polnoči je sinoči zaspala, zvečer sem se od pol desete do pol enajste matrala, da bi zaspala, ona pa jok pa mamamaaaaaaa, takoj,. ko sem šla stran. Tako sva jedla šele ob enajsti zvečeruser posted image pardon, SMO jedli, ker naša bejba je hotla z nama jest paradajze v solati. Sva rekla, da nas bojo najbrž izselili kmalu, k je norela, k da je ura 11 dopoldan..potem je pa ob polnoči skor zaspala v 5 min.

joj, je pa res prava kraljičnica, vzemi to kot prednost, da maš nekaj živegauser posted image   v hiši in da nista sama user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
16.6.2009 12:09:03   
Menčy
KLAVDII - user posted image TVOJI MALI -VELIKI HČERKICI!!!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
16.6.2009 12:12:24   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Mukla še rabim ja, ni panike če nisi prinesla, sej se tud jest nisem spomnila da si mi ponujala.. Men te odvečne embalaže kar nikol ni dovolj user posted image

Punce a katera spremlja na tistem linku, ki ga je zadnjič pripopala sayuri od ZOO (mimogrede HVALA SAYURI user posted image user posted image user posted image ) kdaj bodo podelili drugo serijo vstopnic. Men je nekaj zaštekalo tisti dan in nisem dobila, oz. sem samo eno, pa bi rabila še eno. Zdaj piše da bodo najbrž še na voljo v nekaj dneh, ampak sem tako malo tu gor, da nič ne spremljam.
ČE BOŠ KAJ ZASLEDILA MI PROSIM SPOROČI, SAJ LAHKO NAPIŠEŠ msn SŠPOROĆILO, KER NE VEM ČE MI BO RAČKO DELALuser posted image , ZDAJLE MI KAR DOBER GRE, SE ŠE NI UTRUDU, PRAV user posted image , HVALA

Kako pa drugače a vas gre veliko na super dan?

Smrka je mogla zdajle enkrat prispet domov

Zdej grem pa pogledat kaj se po tv dogaja pol pa spat.  Sem se čist prečula.
Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
16.6.2009 12:13:52   
sayuri
Menčy evo stran za vozičke http://www.baby-shop.si/si/otroski-vozicki/chipolino-g76.shtml   jaaaa..slikce sem dolžna še iz telovadbe user posted image  Se bom enkrat usedla in vse lepo poštimala user posted image . Fajn nakupujte jutri v Ikei. Greste vsi štirje?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
16.6.2009 12:15:39   
sayuri
Mislim, da ima Nasy tegale - v roza barvi

http://www.baby-shop.si/si/otroski-vozicek-erica-moder-i258.shtml

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
16.6.2009 12:44:47   
seny
oj,

No babnce , zdaj mi pa sam povejte , če jutri sploh katera pride user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
16.6.2009 13:02:47   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: seny

oj,

No babnce , zdaj mi pa sam povejte , če jutri sploh katera pride user posted image

Jst, jst, jst. SAj pravim...bom že dobila varstvo za lovra user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.