Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Sayuri, nisem poznala tvoje zgodbe, evo, zdejle sem se pa razjokala, še dobro, da sem sama tle vsaka čast, to pravim itak odkar te poznam, ampak zdej pa res, res kapo dol..in jaz sem mislila, da bom umrla, ker sem morala 2x na ta dolg cukrni test..svaka čast, da si vse to prestala..in špikanje, uf Drgač pa, fino, da rožice so a veš, da zdej pa tudi naše so bi pa prav prišla kakšna ploha z vrha, da malo osveži nas in rožice. Nogica, komot za ebaj, jaz zdej pametna, nimam pa blage veze, samo izberem, potem pa andrej to naroča, kar pač nabavljamo. Ni panike, ti pa lahko pokaže. Menčy, sem tebi rekla za zelenjavne kašice? Eni sem, mislim, da tebi, če bi jih hotela še, jih kamot šenkam, naša jih ni marala. Če jih ti nočeš, pa keri drugi dam, da ne bomo v smeti metali, mi je vseeno škoda, men pa na gre glih to za jest JA, MENI SI REKLA, PA BI MI PRAV PRIŠLO ZA NA MORJE, ČE LAHKO , SAM DOBIT SE MORMO 1X ,A NA KOFETKU , BO PRIŠLA??? NA KATERI STRANI SI ŽE KUPILA VOZIČEK , SAYURI pravi, da si zadovoljna ...napiši, tud jaz se zanimam Spet sem v gužvi, spet obveznosti do 1.7., ko je izpit, pa ta vročina in se bomo potili,uf..pa še naša punca ga sračka..ob polnoči je sinoči zaspala, zvečer sem se od pol desete do pol enajste matrala, da bi zaspala, ona pa jok pa mamamaaaaaaa, takoj,. ko sem šla stran. Tako sva jedla šele ob enajsti zvečer pardon, SMO jedli, ker naša bejba je hotla z nama jest paradajze v solati. Sva rekla, da nas bojo najbrž izselili kmalu, k je norela, k da je ura 11 dopoldan..potem je pa ob polnoči skor zaspala v 5 min. joj, je pa res prava kraljičnica, vzemi to kot prednost, da maš nekaj živega v hiši in da nista sama
|