|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
13.6.2009 0:04:01   
Anonimen
Da vam še pokažem spet moji sončici user posted image  In ker smo ravno pri slikah..sem se spomnila, da sem obljubljala cd z našimi slikami iz telovadbe in še kakšnega našega srečanja.. user posted image  Samo sem pozabila kateri sem ga obljubila.. Povejte. Izpolnim obljubljeno. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
13.6.2009 7:34:19   
Anonimen
Jutro lepo vsem skupaj!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, skrajni čas je že bil, a ne? user posted image
Lepo se imejte, mi šibamo v Kočevje po senčnik za na plažo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3877
13.6.2009 7:46:14   
sayuri
Odprem temo, pa vidim slikice dveh lepotičk. user posted image  Oooo pikica, ste se vrnili z morja. user posted image user posted image user posted image  In včeraj dopoldne si bila že doma?? Joj, škoda ker nismo vedeli, bi bila tko vesela, če bi prišla na kavico in tortico. Vidim, da ste uživali in da boste uživali še naprej. user posted image  Po kakšen senčnik pa greš? Tisti napol šotorček? Vem, da ga bo od ponedeljka naprej prodajal Hofer. user posted image

klepetka, vse tri punce (seny, Menčy in nogica) so prišle, ko si ti odšla. Škoda. Naslednjič bom dala kakšne pogoje ala: "Bodite točni, drugače boste pulili plevel, me bomo pa kofetkale" user posted image

Drage moje....mojo zgodbo vas večina pozna. Nekatere po delih, nekatere pa mogoče sploh ne. Zgodba nikakor ni skrivnost in mi o vsem sploh ni problem govorit. Sam če se hoče kdo o tem pogovarjat.user posted image   LAhko si jo preberete tukajle: http://bibaleze.si/clanek/starsi/moji-trije-soncki.html

Punce, danes je lunin festival v LJ. Me mika da bi šla. Bomo videli. user posted image
Drugače si pa naredite lepo soboto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
13.6.2009 12:48:31   
Muklla
Oooo, sayuri, veš kaj, v jok si me spravla..... full lepo....sem brez besed, res. A veš, da se je tudi moja prva nosečnost končala z molo? Jah....

Tamala se je kao zbudila, zdej mi pa v naročju dremucka.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
13.6.2009 13:01:42   
lotoska
Lepo povedano Sayuri. Oh, te solze...

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
13.6.2009 15:27:47   
Anonimen
Ja sayuri, res ganjljivo. Sem ti mogla kar sms zjutraj poslat, ker nisem do računalnika prišla.. Človek se ob takih stvareh res zjoka.. Ampak se je končalo super, in rezultat ne bi mogel biti boljši, a ne? user posted image  Kot sem že rekla, vesela sem zate, res!user posted image  Sicer pa se je tudi pri meni začelo z klomifenom in hb je bilo to dovolj za nosečnost user posted image
Pa bravo za vrtec! user posted image user posted image user posted image  Vidiš, kako se vse lepo razpleta!
Ja, tudi meni je bilo žal za včeraj, da vas nisem videla, bila z vami, še posebej zato, ker sem bila tisti čas doma. Pa drugič!

In klepetka- user posted image user posted image user posted image  za mažorete in tvojo M.!!!

Klavdi- vse najboljše za nazaj user posted image !

Dulcinea in seny uživata na dopustih..

Ma, na vse mislim,... kaj bi komentirala user posted image  Sonček je zunaj, kar prevroče mi je, najbrž sem se navadila, da imam zdraven sebe hladno morje user posted image

Uživajte!!

(odgovor članu lotoska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3881
13.6.2009 15:42:13   
Anonimen
Tele vam pa še nisem pokazala, a ne? user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3882
13.6.2009 15:53:36   
Anonimen
Aja, seny, ne morem da ne bi, saj me poznaš.. komentirala (malo) namreč user posted image
Tiste norice, je možno, da jih tudi moja Z. dobi. Iz istega gnezda user posted image user posted image user posted image  Ah ja, kaj čmo...takle mamo user posted image  Uživaj carica! Te pridem pogledat!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3883
13.6.2009 16:01:23   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

user posted image

Joj sta luštna. Poglej, kako se to stiskata user posted image user posted image user posted image . Si predstavljaš, da se poročita in jima na poroki tole slikco pokažemo? user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je tud vroče, pa se hladim notri. L&Z še vedno spita. Filip in moj sta na pikniku.... JAz sem pa tiste volje, ko se vlečem, kot megla user posted image  user posted image user posted image user posted image

Muklla, ti si tud imela MOLO? Ajej user posted image  Drugače pa vsem hvala za lepe želje. Tebi pikica za lep sms user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
13.6.2009 16:12:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

Joj sta luštna. Poglej, kako se to stiskata user posted image user posted image user posted image . Si predstavljaš, da se poročita in jima na poroki tole slikco pokažemo? user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je tud vroče, pa se hladim notri. L&Z še vedno spita. Filip in moj sta na pikniku.... JAz sem pa tiste volje, ko se vlečem, kot megla user posted image  user posted image user posted image user posted image

Muklla, ti si tud imela MOLO? Ajej user posted image  Drugače pa vsem hvala za lepe želje. Tebi pikica za lep sms user posted image

user posted image user posted image user posted image  Sayuri, ne predstavljam si še user posted image  Ne bi pa imela nič proti user posted image user posted image user posted image

Niste šli na lunin festival?

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3885
13.6.2009 16:15:01   
Anonimen
Mislim Seny, meni ni spet nič jasnouser posted image . A si ti slučajno spet pustila moža doma in šla "sama" na morje? user posted image  Pametno, punca user posted image Se je malo prej mimo naše hiše peljal user posted image  Pikica ima spet vse pod kontrolo. Itak user posted image

(a vidiš, sploh ne morem brez tebe..daj se že vrati kod kuče.. user posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3886
13.6.2009 16:22:33   
sayuri

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Sayuri, ne predstavljam si še user posted image  Ne bi pa imela nič proti user posted image user posted image user posted image

Ne nismo šli. Sama ne grem, Filip pa piknika ni hotel spustit user posted image . drugače pa ne bi bla jst tud nč proti, da bi mel Filip tko fajn taščo user posted image user posted image user posted image

seny je pa svetska ja...popoka otroke in fju na morje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
13.6.2009 19:22:12   
Anonimen

user posted image

Ne nismo šli. Sama ne grem, Filip pa piknika ni hotel spustit user posted image . drugače pa ne bi bla jst tud nč proti, da bi mel Filip tko fajn taščo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jao, kam sva pršle...do tašč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In ja, kontra sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3888
14.6.2009 14:23:20   
Menčy
no, sam tok na hiter, meni močno nagaja računalnik, tako da imam omejeno pisanje, po 3 minutah me zapusti in se ekran počrni, tako da bo do popravila moje javljane skromno razen ob večerih , ko bo moj prnesu služben RČ pa se bom akj prfočkala

Seny - v četrtek me ne bo, ker mam fizioterapijo user posted image  user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
14.6.2009 15:02:31   
sayuri
Menčy, kako se obnese blazina?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
14.6.2009 17:22:11   
dulcinea
Grrr. Sem napisala ful, pol me pa z neta vrže.
V glavnem, midva sva v okolici Washingtona pri bratu od tastovega cimra in se imava super.
Čao

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
14.6.2009 18:03:11   
Anonimen
Hej!
Vidim, da je kar zatišje na naši temi. Pa to pomeni, da uživamo, se potepamo, crkljamo.. user posted image  Vroč dan je, pri nas v planu nič posebnega, kufre dol, kufre dol user posted image Jooj, kako se mi res ne da. Ampak bo jutri že bolje, ko zjutraj odrinemo na pot. user posted image  Bili smo na sladoledu in na obisku pri mojih starih mamah.
Lana je danes nekam sitna in totalno neubogljiva. Dopoldan je sosedo, ki se je igrala pri nas, zaprla v hiško na vrtu, ker je potem hotela it domov user posted image user posted image user posted image  
Zoja je pa user posted image . Samo da ima svoj prostor, kjer rije in raziskuje user posted image

V glavnem, uživajte, uživajte, uživajteuser posted image ! Radi se imejte, pridni bodite user posted image  Mi odhajamo na zaslužen dopust.user posted image Najbolje bo, da zdaj kar izklopim računalnik, drugače bom še zvečer visela tukaj, pa nimam časa.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3892
15.6.2009 7:28:57   
sayuri
Dobro jutro. Virtualna kavica za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikica nam je zopet ušla na morje. Joj pikica, uživajte, uživajte, uživajte na dopustu user posted image
dulči pozdravi Obamo user posted image . Se mi zdi, da te že celo večnost ni?
smrka želim vam lepo vožnjo v Ribnico. Naj vam čimprej mine user posted image
Menčy kaj ti neki račko štrajka?
seny uživala na morju?
klavdi, nogica, klepetka...zaposlene čez vikend user posted image
Nasy in andrej rože zdaj na vrtu SO user posted image user posted image user posted image
lotoska in srki... večkrat se nam oglasite no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
15.6.2009 8:29:36   
klavdi*
DOBRO JUTRO
KAVICA ZA VSEuser posted image user posted image user posted image user posted image .JAZ BI JO POTREBOVALA EN CEL LONEC.
Celo noč nisem spala.ZALA se je zbudila na vsake pol ure.Skoz se je jokala in iz
noska ji je kar teklo .No povrhu smo pa zdaj čez vikend dobili še zgoraj dva zobka.
SAYURI čez vikend nisem čisto nič delala.Dva dni smo bili na morjuuser posted image .In tvojo resnično zgodbo sem brebrala in kar nauser posted image jok mi je šlo,kar sta mogla skupaj prestajat.
PIKICA bo pa tudi z njeno družinico uživala poduser posted image .UŽIVAJTE,KOLIKOR SE LE DA.
SENY a si prispela že iz morja.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
15.6.2009 8:48:30   
sayuri
Urejam slikce. Jih bom dala gor za tiste, ki vem, da ni problema. ZAenkrat samo otročke. Je pa nekaj slikic, ko ste gor tud ve (sicer ne vse), za te pa rabm posebno dovoljenje user posted image . Pa nogica mi mora še povedat, če lahko Taro dam gor. Ker nje še nikoli nisem dajala, pa ne vem user posted image

klavdi zgleda, da so Zalo zobki matrali. Bogica. No, zdaj bo boljše, če sta pokukala ven. user posted image

seny, je kakšna šansa, da četrtkov kafe recimo na sredo premaknemo? user posted image  Ker v četrtek baje jaz tud ne morem user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 15.6.2009 8:49:11 >

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
15.6.2009 8:53:59   
sayuri
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
15.6.2009 8:55:14   
sayuri
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
15.6.2009 9:01:54   
klavdi*

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

JOJ,KOK SO LUŠKANI NAŠI SONČKI.PRAV LEPO JIH JE GLEDAT,KAKO SE IMAJO LEPOuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
15.6.2009 9:07:19   
seny
Vse sem imela pokomentirano in pride Tija pa mi ugasne računalnikuser posted image user posted image
Zdaj pa sam nakratko,
pikica , krasne fotke , pikici sta pravi lepotički...
sayuri, user posted image user posted image user posted image super slike , in tvoja zgodba ...res gre v srce..
menčy, a ti sreda odgovarja ?

Po temeljitem premisleku vam sporočam , da je srečanje v sredo...user posted image user posted image user posted image
Brez sayuri in menčy PA NE GRE .user posted image

A ste ve vidle ..po temeljitem premislekuuser posted image user posted image user posted image user posted image sem kot kakšen politikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
15.6.2009 9:19:37   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Vse sem imela pokomentirano in pride Tija pa mi ugasne računalnikuser posted image user posted image
Zdaj pa sam nakratko,
pikica , krasne fotke , pikici sta pravi lepotički...
sayuri, user posted image user posted image user posted image super slike , in tvoja zgodba ...res gre v srce..
menčy, a ti sreda odgovarja ?

Po temeljitem premisleku vam sporočam , da je srečanje v sredo...user posted image user posted image user posted image
Brez sayuri in menčy PA NE GRE .user posted image

A ste ve vidle ..po temeljitem premislekuuser posted image user posted image user posted image user posted image sem kot kakšen politikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.