Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.6.2009 0:04:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Da vam še pokažem spet moji sončici In ker smo ravno pri slikah..sem se spomnila, da sem obljubljala cd z našimi slikami iz telovadbe in še kakšnega našega srečanja.. Samo sem pozabila kateri sem ga obljubila.. Povejte. Izpolnim obljubljeno.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.6.2009 7:34:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro lepo vsem skupaj! za vse, skrajni čas je že bil, a ne? Lepo se imejte, mi šibamo v Kočevje po senčnik za na plažo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.6.2009 7:46:14
|
|
|
|
sayuri
|
Odprem temo, pa vidim slikice dveh lepotičk. Oooo pikica, ste se vrnili z morja. In včeraj dopoldne si bila že doma?? Joj, škoda ker nismo vedeli, bi bila tko vesela, če bi prišla na kavico in tortico. Vidim, da ste uživali in da boste uživali še naprej. Po kakšen senčnik pa greš? Tisti napol šotorček? Vem, da ga bo od ponedeljka naprej prodajal Hofer. klepetka, vse tri punce (seny, Menčy in nogica) so prišle, ko si ti odšla. Škoda. Naslednjič bom dala kakšne pogoje ala: "Bodite točni, drugače boste pulili plevel, me bomo pa kofetkale" Drage moje....mojo zgodbo vas večina pozna. Nekatere po delih, nekatere pa mogoče sploh ne. Zgodba nikakor ni skrivnost in mi o vsem sploh ni problem govorit. Sam če se hoče kdo o tem pogovarjat. LAhko si jo preberete tukajle: http://bibaleze.si/clanek/starsi/moji-trije-soncki.html Punce, danes je lunin festival v LJ. Me mika da bi šla. Bomo videli. Drugače si pa naredite lepo soboto.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.6.2009 12:48:31
|
|
|
|
Muklla
|
Oooo, sayuri, veš kaj, v jok si me spravla..... full lepo....sem brez besed, res. A veš, da se je tudi moja prva nosečnost končala z molo? Jah.... Tamala se je kao zbudila, zdej mi pa v naročju dremucka.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.6.2009 13:01:42
|
|
|
|
lotoska
|
Lepo povedano Sayuri. Oh, te solze...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.6.2009 15:27:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sayuri, res ganjljivo. Sem ti mogla kar sms zjutraj poslat, ker nisem do računalnika prišla.. Človek se ob takih stvareh res zjoka.. Ampak se je končalo super, in rezultat ne bi mogel biti boljši, a ne? Kot sem že rekla, vesela sem zate, res! Sicer pa se je tudi pri meni začelo z klomifenom in hb je bilo to dovolj za nosečnost Pa bravo za vrtec! Vidiš, kako se vse lepo razpleta! Ja, tudi meni je bilo žal za včeraj, da vas nisem videla, bila z vami, še posebej zato, ker sem bila tisti čas doma. Pa drugič! In klepetka- za mažorete in tvojo M.!!! Klavdi- vse najboljše za nazaj ! Dulcinea in seny uživata na dopustih.. Ma, na vse mislim,... kaj bi komentirala Sonček je zunaj, kar prevroče mi je, najbrž sem se navadila, da imam zdraven sebe hladno morje Uživajte!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.6.2009 15:42:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Tele vam pa še nisem pokazala, a ne?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.6.2009 15:53:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, seny, ne morem da ne bi, saj me poznaš.. komentirala (malo) namreč Tiste norice, je možno, da jih tudi moja Z. dobi. Iz istega gnezda Ah ja, kaj čmo...takle mamo Uživaj carica! Te pridem pogledat!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.6.2009 16:01:23
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Tele vam pa še nisem pokazala, a ne? Joj sta luštna. Poglej, kako se to stiskata . Si predstavljaš, da se poročita in jima na poroki tole slikco pokažemo? Men je tud vroče, pa se hladim notri. L&Z še vedno spita. Filip in moj sta na pikniku.... JAz sem pa tiste volje, ko se vlečem, kot megla Muklla, ti si tud imela MOLO? Ajej Drugače pa vsem hvala za lepe želje. Tebi pikica za lep sms
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.6.2009 16:12:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Tele vam pa še nisem pokazala, a ne? Joj sta luštna. Poglej, kako se to stiskata . Si predstavljaš, da se poročita in jima na poroki tole slikco pokažemo? Men je tud vroče, pa se hladim notri. L&Z še vedno spita. Filip in moj sta na pikniku.... JAz sem pa tiste volje, ko se vlečem, kot megla Muklla, ti si tud imela MOLO? Ajej Drugače pa vsem hvala za lepe želje. Tebi pikica za lep sms Sayuri, ne predstavljam si še Ne bi pa imela nič proti Niste šli na lunin festival?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.6.2009 16:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim Seny, meni ni spet nič jasno . A si ti slučajno spet pustila moža doma in šla "sama" na morje? Pametno, punca Se je malo prej mimo naše hiše peljal Pikica ima spet vse pod kontrolo. Itak (a vidiš, sploh ne morem brez tebe..daj se že vrati kod kuče.. )
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.6.2009 16:22:33
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Tele vam pa še nisem pokazala, a ne? Joj sta luštna. Poglej, kako se to stiskata . Si predstavljaš, da se poročita in jima na poroki tole slikco pokažemo? Men je tud vroče, pa se hladim notri. L&Z še vedno spita. Filip in moj sta na pikniku.... JAz sem pa tiste volje, ko se vlečem, kot megla Muklla, ti si tud imela MOLO? Ajej Drugače pa vsem hvala za lepe želje. Tebi pikica za lep sms Sayuri, ne predstavljam si še Ne bi pa imela nič proti Niste šli na lunin festival? Ne nismo šli. Sama ne grem, Filip pa piknika ni hotel spustit . drugače pa ne bi bla jst tud nč proti, da bi mel Filip tko fajn taščo seny je pa svetska ja...popoka otroke in fju na morje.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.6.2009 19:22:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Tele vam pa še nisem pokazala, a ne? Joj sta luštna. Poglej, kako se to stiskata . Si predstavljaš, da se poročita in jima na poroki tole slikco pokažemo? Men je tud vroče, pa se hladim notri. L&Z še vedno spita. Filip in moj sta na pikniku.... JAz sem pa tiste volje, ko se vlečem, kot megla Muklla, ti si tud imela MOLO? Ajej Drugače pa vsem hvala za lepe želje. Tebi pikica za lep sms Sayuri, ne predstavljam si še Ne bi pa imela nič proti Niste šli na lunin festival? Ne nismo šli. Sama ne grem, Filip pa piknika ni hotel spustit . drugače pa ne bi bla jst tud nč proti, da bi mel Filip tko fajn taščo Jao, kam sva pršle...do tašč In ja, kontra sayuri
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.6.2009 14:23:20
|
|
|
|
Menčy
|
no, sam tok na hiter, meni močno nagaja računalnik, tako da imam omejeno pisanje, po 3 minutah me zapusti in se ekran počrni, tako da bo do popravila moje javljane skromno razen ob večerih , ko bo moj prnesu služben RČ pa se bom akj prfočkala Seny - v četrtek me ne bo, ker mam fizioterapijo
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.6.2009 15:02:31
|
|
|
|
sayuri
|
Menčy, kako se obnese blazina?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.6.2009 17:22:11
|
|
|
|
dulcinea
|
Grrr. Sem napisala ful, pol me pa z neta vrže. V glavnem, midva sva v okolici Washingtona pri bratu od tastovega cimra in se imava super. Čao
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.6.2009 18:03:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej! Vidim, da je kar zatišje na naši temi. Pa to pomeni, da uživamo, se potepamo, crkljamo.. Vroč dan je, pri nas v planu nič posebnega, kufre dol, kufre dol Jooj, kako se mi res ne da. Ampak bo jutri že bolje, ko zjutraj odrinemo na pot. Bili smo na sladoledu in na obisku pri mojih starih mamah. Lana je danes nekam sitna in totalno neubogljiva. Dopoldan je sosedo, ki se je igrala pri nas, zaprla v hiško na vrtu, ker je potem hotela it domov Zoja je pa . Samo da ima svoj prostor, kjer rije in raziskuje V glavnem, uživajte, uživajte, uživajte ! Radi se imejte, pridni bodite Mi odhajamo na zaslužen dopust. Najbolje bo, da zdaj kar izklopim računalnik, drugače bom še zvečer visela tukaj, pa nimam časa.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.6.2009 7:28:57
|
|
|
|
sayuri
|
Dobro jutro. Virtualna kavica za vas pikica nam je zopet ušla na morje. Joj pikica, uživajte, uživajte, uživajte na dopustu . dulči pozdravi Obamo . Se mi zdi, da te že celo večnost ni? smrka želim vam lepo vožnjo v Ribnico. Naj vam čimprej mine Menčy kaj ti neki račko štrajka? seny uživala na morju? klavdi, nogica, klepetka...zaposlene čez vikend Nasy in andrej rože zdaj na vrtu SO lotoska in srki... večkrat se nam oglasite no.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.6.2009 8:29:36
|
|
|
|
klavdi*
|
DOBRO JUTRO KAVICA ZA VSE .JAZ BI JO POTREBOVALA EN CEL LONEC. Celo noč nisem spala.ZALA se je zbudila na vsake pol ure.Skoz se je jokala in iz noska ji je kar teklo .No povrhu smo pa zdaj čez vikend dobili še zgoraj dva zobka. SAYURI čez vikend nisem čisto nič delala.Dva dni smo bili na morju .In tvojo resnično zgodbo sem brebrala in kar na jok mi je šlo,kar sta mogla skupaj prestajat. PIKICA bo pa tudi z njeno družinico uživala pod .UŽIVAJTE,KOLIKOR SE LE DA. SENY a si prispela že iz morja.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.6.2009 8:48:30
|
|
|
|
sayuri
|
Urejam slikce. Jih bom dala gor za tiste, ki vem, da ni problema. ZAenkrat samo otročke. Je pa nekaj slikic, ko ste gor tud ve (sicer ne vse), za te pa rabm posebno dovoljenje . Pa nogica mi mora še povedat, če lahko Taro dam gor. Ker nje še nikoli nisem dajala, pa ne vem klavdi zgleda, da so Zalo zobki matrali. Bogica. No, zdaj bo boljše, če sta pokukala ven. seny, je kakšna šansa, da četrtkov kafe recimo na sredo premaknemo? Ker v četrtek baje jaz tud ne morem
< Sporočilo je popravil sayuri -- 15.6.2009 8:49:11 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.6.2009 8:53:59
|
|
|
|
sayuri
|
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.6.2009 8:55:14
|
|
|
|
sayuri
|
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.6.2009 9:01:54
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri JOJ,KOK SO LUŠKANI NAŠI SONČKI.PRAV LEPO JIH JE GLEDAT,KAKO SE IMAJO LEPO .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.6.2009 9:07:19
|
|
|
|
seny
|
Vse sem imela pokomentirano in pride Tija pa mi ugasne računalnik Zdaj pa sam nakratko, pikica , krasne fotke , pikici sta pravi lepotički... sayuri, super slike , in tvoja zgodba ...res gre v srce.. menčy, a ti sreda odgovarja ? Po temeljitem premisleku vam sporočam , da je srečanje v sredo... Brez sayuri in menčy PA NE GRE . A ste ve vidle ..po temeljitem premisleku sem kot kakšen politik
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.6.2009 9:19:37
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny Vse sem imela pokomentirano in pride Tija pa mi ugasne računalnik Zdaj pa sam nakratko, pikica , krasne fotke , pikici sta pravi lepotički... sayuri, super slike , in tvoja zgodba ...res gre v srce.. menčy, a ti sreda odgovarja ? Po temeljitem premisleku vam sporočam , da je srečanje v sredo... Brez sayuri in menčy PA NE GRE . A ste ve vidle ..po temeljitem premisleku sem kot kakšen politik Jeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.