Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.6.2009 22:01:36
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: klavdi* MENČY a se danes pol dobimo pr teb,kot si mi zadnjič rekla,al to velja sam za SAYURI. To je še un kafe, za katerega se z Menčy menva že en mesec, pa se nikakor ne morva dobit. Super, da je z Zalo vse ok. seny, a pol te pikce niso od sončka? Hm, verjetno Tia čuti, da se zaključuje porodniška ne , ne ni to sonček To so taki flekci pod kolenom , ki kar žarijo na odtip pa taki , kar malo otečeni so verjetno je po kakšni takšni travi plezala ....al pa bogve kje Sem najprej mislila , da se je udarla , potem pa fleki, kar niso hotli črni ratat No sam zdaj je že , je že spet aktivna dam kar dvojne hlače gor in mala pleza verjetno jo boli , če se dotika direktno Hm, porodniška , če bi mogoče....misliš , da se lahko komisijo podkupi jim bom domač šnops prnesla , pa suhe klobase in ziher bo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.6.2009 22:05:56
|
|
|
|
seny
|
Jaz sem tud danes imela en tak lušten obisk Upam , da se večkrat ponovi Drgač pa pri nas vse po starem , hiša stoji na predvidenem mestu , notranjost pobarvana Tija uživa , Alen še bolj V petek gremo na morje Komaj že čakam Upam , da bo današnja noč mirna in , da bomo spali vsaj do osmih enako želim tudi vam
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.6.2009 22:06:18
|
|
|
|
seny
|
menčy , kako je pa z Zarjo?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.6.2009 23:05:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Seny a v petek prideš na kofetka k sayuri? Jaz bi pa tako rada prišla še do tebe pred morjem. bom vidla kako bo jutri popoldne čas, ampak dvomim, ker mam nekaj za pomagat, pol zvečer mam pa nekaj za dokončat, tako da bo šel dan nekam... Si pa hitro ti tole hiško ustimala, moja še čaka da dokončam podrobnosti. Roke od možka in tare še vedno nimam Pa sej bi kej komentirala pa se mi ne da. Zdajle si grem naredit masko za lase iz rumenjaka in olivnega olja. Ne vem če ste opazle ampak če se bo tako nadaljevalo bom kmalu brez las. Sicer sem naročena na testiranje ampak še kar probavam vsesorte. Še čebulo moram probat. Lahko noč pa pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 10.6.2009 23:27:14
|
|
|
|
klepetkaa
|
samo en pozdravček od mene. Se vidimo v petek. malo brskam po netu in sem najdla tole... poglejte si.. si je za zamislit, res...... tukaj
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 6:29:04
|
|
|
|
klavdi*
|
DOBRO JUTRO HALO,HALO A STE ŽE VSTALI .TUKAJ IMATE KAVICO .ZA OSTALO SI PA SAMI POSKRBITE . A PRIDE DANES POL KATERA NA PRED GOLA,DA VAM JO ČASTIM.OBJAVITE MI PROSIM. ZALA ŠE VEDNO SPI OD VČERAJ OD SEDME URE NAPREJ.IN JE ŠLA SPAT BREZ VEČERJE.TOK JE BLA TEČNA .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 7:09:35
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa malo brskam po netu in sem najdla tole... poglejte si.. si je za zamislit, res...... tukaj Ojej
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 7:10:02
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi* A PRIDE DANES POL KATERA NA PRED GOLA,DA VAM JO ČASTIM.OBJAVITE MI PROSIM. Mene ne bo - pečem
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 8:25:39
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy danes bila pri meni SAYURI IN imeli sva se zelo lepo, v miru sva poklepetali in kaj hitro nama je zmanjkalo časa , te obiske bova morali še ponoviti JA, se strinjam . Zelo zelo lepo sem se imela, pa L&Z sta bila neverjetno takoj sproščena in domača pri tebi. Ponavadi vsaj nekaj minut opazujeta, če kam prdemo na novo. Tukaj sta pa takoj stopila v akcijo Nasy, prideš jutri do mene? DAj no..Menčy bi rada tvoj voziček vidla. Tko da zdaj pa res moraš priti
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 8:47:33
|
|
|
|
Anonimen
|
A PRIDE DANES POL KATERA NA user posted image PRED GOLA,DA VAM JO ČASTIM.OBJAVITE MI PROSIM. Mene tudi ne bo, delam. Pridem jutri k sayuri na sladko Klepetka kako žalostno .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 9:27:48
|
|
|
|
andrej77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Nasy, prideš jutri do mene? DAj no..Menčy bi rada tvoj voziček vidla. Tko da zdaj pa res moraš priti Se pardoniram ker vpadam. Tasi ne bo mogla, ker je na Primorskem. Pride enkrat jutri popoldan domov. Žal
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 9:31:15
|
|
|
|
smrka
|
Jutro! Klepetka res hud video. Eni mamo prevec, drugi nic.. Nogica pravs da ti lasje odpadajo...... meni tudi.... mene je kar strah se pocesat.. pa nisem dajala velkega pomena na to.. ker mislim da je to mogoce zdaj vreme krivo.. Nevem, cakam neke hormonske izvide.. lahko da so pr men tudi kej hormoni krivi, itak je vse neki narobe Jest grem pa po 12 uri.. cakam da me takrat poklice kolegica mi ma neki za povedat ... v shoping, treba mal darilc pripravit. Popoldne pa Adriana hoce it v McDonalda, tako da bove sle se tam. Jutr grem pa na obisk k prijatelci za celo popoldne. seny uzivejte namorju, kako dolgo pa bos tam.. se bove uspele kaj videt?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 9:35:29
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrej77 IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Nasy, prideš jutri do mene? DAj no..Menčy bi rada tvoj voziček vidla. Tko da zdaj pa res moraš priti Se pardoniram ker vpadam. Tasi ne bo mogla, ker je na Primorskem. Pride enkrat jutri popoldan domov. Žal andrej lahko pa ti prideš...tud brez vozička
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 9:54:43
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka seny uzivejte namorju, kako dolgo pa bos tam.. se bove uspele kaj videt? Jaz srčno upam , da se vidimo Zdaj gremo samo čez vikend Naslednji petek pa odrinemo in nas ni do 29.7 tako , da naslednji teden srečanje pri meni ne smeš zamuditi Saj boš že doma ane?Kdaj točno odrinete?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 9:55:28
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: klavdi* A PRIDE DANES POL KATERA NA PRED GOLA,DA VAM JO ČASTIM.OBJAVITE MI PROSIM. Mene ne bo - pečem pridna
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 9:56:08
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi* DOBRO JUTRO HALO,HALO A STE ŽE VSTALI .TUKAJ IMATE KAVICO .ZA OSTALO SI PA SAMI POSKRBITE . A PRIDE DANES POL KATERA NA PRED GOLA,DA VAM JO ČASTIM.OBJAVITE MI PROSIM. ZALA ŠE VEDNO SPI OD VČERAJ OD SEDME URE NAPREJ.IN JE ŠLA SPAT BREZ VEČERJE.TOK JE BLA TEČNA . naju ne bo .Imava kontrolo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 10:03:49
|
|
|
|
sayuri
|
Tkole se naša dva zdaj vse zmenta. Trenirata za čez 18 let, ko bo treba ob šanku stat.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 10:05:21
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Tkole se naša dva zdaj vse zmenta. Trenirata za čez 18 let, ko bo treba ob šanku stat. iiiiiiiiiiiiiiii , lepotca mala
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 10:42:29
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Jutro! Klepetka res hud video. Eni mamo prevec, drugi nic.. Nogica pravs da ti lasje odpadajo...... meni tudi.... mene je kar strah se pocesat.. pa nisem dajala velkega pomena na to.. ker mislim da je to mogoce zdaj vreme krivo.. Nevem, cakam neke hormonske izvide.. lahko da so pr men tudi kej hormoni krivi, itak je vse neki narobe Jest grem pa po 12 uri.. cakam da me takrat poklice kolegica mi ma neki za povedat ... v shoping, treba mal darilc pripravit. Popoldne pa Adriana hoce it v McDonalda, tako da bove sle se tam. Jutr grem pa na obisk k prijatelci za celo popoldne. UŽIVAJ V SHOPINGU IN VČASIH PA TUD McDonald ZAPAŠE ,PA LEP DAN S PRIJATELJICO .. seny uzivejte namorju, kako dolgo pa bos tam.. se bove uspele kaj videt?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 10:44:13
|
|
|
|
smrka
|
Seny - pol se pa mormo videt drug teden ja, ker mi gremo nazaj ze okrog 16.7. Sayuri - dobra sta tvoja dva.. sam da se znata zment
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 10:44:16
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi* DOBRO JUTRO HALO,HALO A STE ŽE VSTALI .TUKAJ IMATE KAVICO .ZA OSTALO SI PA SAMI POSKRBITE . A PRIDE DANES POL KATERA NA PRED GOLA,DA VAM JO ČASTIM.OBJAVITE MI PROSIM. ZALA ŠE VEDNO SPI OD VČERAJ OD SEDME URE NAPREJ.IN JE ŠLA SPAT BREZ VEČERJE.TOK JE BLA TEČNA . MENE NE BO, MAM ŠE TOK STVARI ZA OPRAVIT ZA KOMORNIKE...PA DRUGIČ...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 10:45:32
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Tkole se naša dva zdaj vse zmenta. Trenirata za čez 18 let, ko bo treba ob šanku stat. iiiiiiiiiiiiiiii , lepotca mala O , KNEDELČKA MALA, TA PRAVA STA...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 10:46:34
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: klavdi* A PRIDE DANES POL KATERA NA PRED GOLA,DA VAM JO ČASTIM.OBJAVITE MI PROSIM. Mene ne bo - pečem PRIDNA!!!KAJ PA??TORTICO za dragegga?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 12:22:09
|
|
|
|
klepetkaa
|
sayuriin ; VSE NAJBOLJŠE ostalim pa lep dan...se vidimo jutri seny, ma daj pridi jutri, nooo.... boš pa mal kasneje spakirala....
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.6.2009 13:09:38
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sayuriin ; VSE NAJBOLJŠE ostalim pa lep dan...se vidimo jutri seny, ma daj pridi jutri, nooo.... boš pa mal kasneje spakirala.... Sploh ne sprejemem opravičila, da seny ne bi bilo . Itak rabi odklop od vsega pakiranja, pride na kafe in čvek, potem gre pa naprej pakirat. Tko!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.