|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.5.2009 22:20:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Menčy- Ma jaz tebi, Seny, pa še komu privoščim obiskovanje RA in FT, če potem sledi podaljšanje porodniškega dopusta. Sicer pa je itak z vajinima otročkoma vse v najlepšem redu. Itak! Lano sem k angleščini vpisala v septembru. Ima jo zunanji (Moj prijatelj se imenuje firma), je treba plačat, hodila je enkrat na teden po 2 šolski uri, učitelj jo je prišel iskat v vrtec (ker je to bilo ob 12h), potem smo jo mi prevzeli v OŠ. Je bila najmlajša učenka, edina iz vrtca Znanje- v začetku se mi je zdelo da full napreduje (seveda je imela že malo podlago od doma- štetje, barve, kašen predmet, živali..), potem pa se mi je zdelo da se je kar nekako ustavilo. Nič novega nisem slišala od nje, ampak nisem niti pričakovala ne vem kaj in zahtevala. Ker je še majčkena Samo pravijo, da si otroci nabirajo besedni zaklad, ki ga uporabijo kasneje Na nastopu danes me je tudi kar presenetila. So peli pesmice, pa je kar pela tisto angleško besedilo, pikica moja Nič zato Menčy, če vprašaš, nisi firbec Jutri se grem v službo pogajat za 6-urni delavnik, upam, da ne bo kdo kaj kompliciral. Bi tud jaz delala 4 ure, sam iz finančnega vidika bi bilo to pa kar hud padec, tako da sem našla neko srednjo varianto. Pa v 8-ih urah bom doma iz une tečne Ljubljane. Si tako želim kakšno službo tukaj v Ribnici ali okolici. Potem še za septemberski dopust, bodo rekli komaj je prišla pa že gre, samo Zoja bo potrebovala uvajanje v vrtec, si bom vzela kar 2 tedna frej. Pa še vedno ne vem, al naj zaprosim za neplačan dopust, al naj pokurim vsega letošnjega?? Kaj praviš/pravite? Potem za organizacijo dela, ker že tako delam za 2 Je šla sodelavka v pokoj predlani in sem vse njeno delo pokasirala, mi ni uspelo v 10-ih urah nardit vsega, kaj bo šele zdaj v 6-ih... Pa še kaj bi se našlo. Važno mi je, da bom jaz doma 2 uri prej in ne bom stala v gužvi na cesti, pa čas bom izkoristila za moje najdražje... to je pomembno. Če ne bi denar igral vloge pa bi takoj sprejela za polovičko. H kozmetičarki v Kočevje sem šla v studio B (Mušič Branka s.p.). Jaz sem zadovoljna z njo, sicer razen nege obraza nisem pri njej nič drugega probala, sam mi je kul. Salon ima na avtobusni postaji, tam za Herbbyjevo hiško zaviješ noter.
|
|
|