Menčy
|
ja, zatišje seveda, sonce, zrak , svoboda: PA KDO BI SEDEL ZA EKRANČKOM , opa, da ne bo katera napak razumela, sam zarad vas se izpalča vsest sem gor SENY - jajo, meni, sedaj pa pokrovčka ni nikjer, ma ne vem, kadaR mam kaj sposojeno, mi gre vedno vse narobe , BOLJ KO PAZIM , SLABJE JE.... TAST-60?, upam, da ste dobro papcal in pupcal mi pa naslednji vkend-velika vrtna fešta za očkovih 60 let, ga moram pobarat, če sta bila morbit sošolca, kaj je letnik "49" ? PIKICA - KAKO SI kaj žurala? Sem vidla , da je možek dobro pazil na male, jih je k sosedovim peljal na trampolin, še naša Zarja, se je veselo pridružila LANI in Maši, smo bili pri Nadi in Mirkotu pa smo šli do kolesrske steze, pol pa vidi trampolin in reče: "MAMI, GREM PASAT, ČE JST TUD LAHKO PO TAMPOLINU SKAČCEM" in je šla, pol je bla pa Petra z njo, jaz sem pa sitnega Tobija nosila gor in dol (včeraj so ga spet tak mučili zobje, jao DULČI, SMRKA , SENY - škoda, ker nam SAYURI prej ni rekla za pizzo, bi takoj tja vse prletele a ne!!! , a je bla vražja pizza, pol bi mogle še kaj popit zraven , to bi bilo ravno za naš klub, a ne KLEPETKAA SAYURI- so zobje že zunaj? Kaj ti je res uspelo, da so nabavili vse brez tebe , kaj si pa ti takrat počela ? al počivala al od trgovine do trgovine ??? pa ne sekiraj se vsi mamo težave, ti se mi zdiš , da jih super sprejmeš in jih plemenito prebrodiš, jaz pa npr. včasih kar pop. od jeze in sam krčim pa s tem nč ne nardim a pol ne greš z nami v TOREK , ah kako na to sploh lahko pomislim a ne? TOREJ KDO VSE GRE, DA VEMO, KOGA BOMO TAM MOGLI POČAKAT, DA SE NAM PRIDRUŽI: 1. menčy pa lepo nedeljo vam želim