|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
11.5.2009 23:02:26   
Menčy
NOGICA - hvala še 1x za user posted image  in za učenje prekrivanja user posted image  pa seveda dobrodošla s Taro še kdaj na obisk, da se bosta še naigrali skupaj user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
12.5.2009 9:47:41   
Menčy
DOBRO JUTRO! user posted image
PA RES NI ŠE NOBENE NA SPREGLED
POL SEM PA JAZ NA VRSTI ZA user posted image user posted image user posted image , torej naj vam tekne...

pikica - imam eno veliko prošnjo: bi mi lahko prinesla recepta za tvoji dve sladici, ki smo jih 1x jedli pri tebi, mam namreč prihodnji teden očijevo praznovanje in bom morala počasi začet kaj razmišljat o peki in potem it veselo na delo-peko

A MA ŠE KATERA KAJ DOBREGA?! ŠE KAKE MINJONČKE-TOREJ PECIVO ZA RAZREZAT, morda kaj dobrega user posted image  kokosovega,
mater zdaj sem pa že zahtevna user posted image   user posted image

no, se še slišimo
mam dela čez glavo pa še čez

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
12.5.2009 10:08:03   
klavdi*
OJLA!  user posted image
SAMO ENO VPRAŠANJE IMAM A SE DANES DOBIMO PRED GOLOM ZAuser posted image .

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
12.5.2009 10:14:44   
klavdi*
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

POL SEM PA JAZ NA VRSTI ZA user posted image user posted image user posted image , torej naj vam tekne...

pikica - imam eno veliko prošnjo: bi mi lahko prinesla recepta za tvoji dve sladici, ki smo jih 1x jedli pri tebi, mam namreč prihodnji teden očijevo praznovanje in bom morala počasi začet kaj razmišljat o peki in potem it veselo na delo-peko

A MA ŠE KATERA KAJ DOBREGA?! ŠE KAKE MINJONČKE-TOREJ PECIVO ZA RAZREZAT, morda kaj dobrega user posted image  kokosovega,

no, se še slišimo

MENČY-imam recept za RUSKE KAPE če želiš?user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
12.5.2009 10:28:54   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

no, se še slišimo

JA, BI, TE KAPE ME ŽE OD NEKDAJ MATRAJO, PRINESI NA KOFETEK AL PA MI POŠLJI user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
12.5.2009 10:34:21   
klavdi*

no, se še slišimo

JA, BI, TE KAPE ME ŽE OD NEKDAJ MATRAJO, PRINESI NA KOFETEK AL PA MI POŠLJI user posted image user posted image user posted image  

OK,TI PRNESEM RECEPT.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
12.5.2009 10:36:12   
klavdi*

no, se še slišimo

OK,TI PRNESEM RECEPT.user posted image user posted image user posted image SAM ZALA ŠE TRENUTNO SPI POL JO MOREM ŠE NAHRANIT PA PREVIT.SE DOBIMO ENKRAT DO 12 URE.ČE ŽELIŠ.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
12.5.2009 10:42:31   
Menčy
SAJ NE MISLIM DANES, V ČETRTEK, KO SE DOBILO PRI GOLU, PRAV!!! tOBIJA JE PA KOMAJ ZASPAL.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
12.5.2009 10:43:41   
Menčy
ČE KATERA VE KATERA USTANOVA IMA NAJCENEŠO PROVITIJO pri položnicah:
POŠTA, BANKA, AL PODEŽELNA BANKA user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
12.5.2009 13:20:32   
smrka
user posted image
Not sem dala krede, kapice, balone, napolitanke in grozdje.
user posted image

user posted image

user posted image

No tko sem se tega lotila: Kupila sem mal vecji balon ki je bil za hisico polza in ga oblepila z vodo in moko in papirjem - ene 5 krat sem sla cez in cez, tako da je bla hisica kar stabilna. Isto sem naredila za polzkovo glavo, le da je bil balon manjsi. Potem sem sarvete trgala na manjse koscke in s temi koscki sem delala majhne kroglice, katere sem lepila na balon, en do druzga. Ja, to je bilo FUUUUULLLL dela in fulll zamudno. Limala sem pa kar z NEOSTIK-om, oz, bilokerim tekocim limom. Po hiski sem nalepila se neki takih samolepilnih slikic, da je blo otrokom zanimivo, ko so gledal polzka. Usesa sem pa nardila tko da sem zvila mal trsi papir in potem zaselotejpala to na glavo. Spodnji del - polzkovo telo - so pa dve  podolgovati skatli, kere sem isto oblimala z papirjem.
Polska v bistvu okrasite po svoji volji, ce imate domisljijo. To je moja Adriana nesla v vrtec in je blo neki posebnega. Otroci so se zabaval ob polzku, sploh pa ko so pobirali stvari iz njega.
Za letos ji bom tudi naredila pinjato, ko bomo praznovali roj. dan v Slo. Bo pa nekaj drugega.

Jest sem pa mal prej prsla z bajsikla domov, sem bila v mestu, tako lepo vreme imamo da je bil uzitek kolesarit. Za kosilo sem na hitr pojedla sendvicka z laksom, za vecerjo bo pa gratiniran piscanc.  Zdele bom zabusavala mal, potem greve pa z hcero mal na potep - je treba dan izkoristit ker je tako lep!

Mency - lahko bi naredila bounty pecivo - odlicno je. Jest sem ga ze delala recept pa sem najdla na kulinariki. Ruske kape so tudi zakon jest jih rada delam, ker jih tudi moji radi pojejo user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
12.5.2009 14:47:40   
dulcinea

<Men se zdi, da deželna banka. Nisem pap ziher. Saj na njihovi strani vse piše.

Aja, katero banko si pa mislna?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
12.5.2009 14:52:38   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

hvala za odgovor, mislila sem NLB, to kar mam v ribnici
ja, pa hvala za zadnjič, k si tko elpo zabavala Tobija user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
12.5.2009 14:56:26   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

user posted image
Not sem dala krede, kapice, balone, napolitanke in grozdje.
user posted image

user posted image

user posted image

No tko sem se tega lotila: Kupila sem mal vecji balon ki je bil za hisico polza in ga oblepila z vodo in moko in papirjem - ene 5 krat sem sla cez in cez, tako da je bla hisica kar stabilna. Isto sem naredila za polzkovo glavo, le da je bil balon manjsi. Potem sem sarvete trgala na manjse koscke in s temi koscki sem delala majhne kroglice, katere sem lepila na balon, en do druzga. Ja, to je bilo FUUUUULLLL dela in fulll zamudno. Limala sem pa kar z NEOSTIK-om, oz, bilokerim tekocim limom. Po hiski sem nalepila se neki takih samolepilnih slikic, da je blo otrokom zanimivo, ko so gledal polzka. Usesa sem pa nardila tko da sem zvila mal trsi papir in potem zaselotejpala to na glavo. Spodnji del - polzkovo telo - so pa dve  podolgovati skatli, kere sem isto oblimala z papirjem.
Polska v bistvu okrasite po svoji volji, ce imate domisljijo. To je moja Adriana nesla v vrtec in je blo neki posebnega. Otroci so se zabaval ob polzku, sploh pa ko so pobirali stvari iz njega.
Za letos ji bom tudi naredila pinjato, ko bomo praznovali roj. dan v Slo. Bo pa nekaj drugega.

Jest sem pa mal prej prsla z bajsikla domov, sem bila v mestu, tako lepo vreme imamo da je bil uzitek kolesarit. Za kosilo sem na hitr pojedla sendvicka z laksom, za vecerjo bo pa gratiniran piscanc.  Zdele bom zabusavala mal, potem greve pa z hcero mal na potep - je treba dan izkoristit ker je tako lep!

Mency - lahko bi naredila bounty pecivo - odlicno je. Jest sem ga ze delala recept pa sem najdla na kulinariki. Ruske kape so tudi zakon jest jih rada delam, ker jih tudi moji radi pojejo user posted image

SUPER SI TOLE UŠTIMALA user posted image , ZAMUDNA PA JE TALE PINJATA (SPRAŠŠUJEM SE , zakaj ime pinjata user posted image user posted image ), sem nekaj podobnega že delala v šoli, pa nam je vzelo cajtauser posted image ...

bounty pecivo?njamsi, sliši se dobro, na naši strani kulinarike si našla ??
pa HVALA za idejo user posted image
user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
12.5.2009 15:03:58   
dulcinea

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

hvala za odgovor, mislila sem NLB, to kar mam v ribnici
ja, pa hvala za zadnjič, k si tko elpo zabavala Tobija user posted image

V Ribnci je še SKB mende, pa ziher še kera...

Ma ga je blo pa prov fajn pestvat, ker je priden pobček.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
12.5.2009 15:19:51   
sayuri
Ja kaj pa je danes tako zatišje user posted image  user posted image user posted image user posted image  No, jaz sem opravila z beljenjem pri anših doma. Zdaj bi bilo pa dobro še pri nas. Hm..mogoče se pa drug teden lotim. Ta teden me čas baše. user posted image

Sem se zjutraj že hotla opravičit za današnji kafeuser posted image , pa sem se spomnila, da imamo zdaj vse prestavljeno na četrtek user posted image . Joj, se mi čas hitro vrti. Tole gre prehitro vse skupaj. user posted image

smrka a na Švedskem imate navado za RD pinjato naredit user posted image  Men te pinjate nikol niso bile jasne user posted image  PA potem mora slavljenec tud zadet z nekim kijem al kako? V čem je sploh fora te pinjate user posted image  Drugače kapo dol, kako si se potrudila in dobro naredila user posted image  Sam ti je verjetno pa res časa vzelo.

nogica ooo, kakšne lepe igračke na tistem linku. Bi kar vse pokupila. user posted image  
Menčy, po moje je najmanjša provizija na Deželni banki. Vsaj včasih je bilo tako. Ali pa na elektronskem bančništvu. Bi ti rada kakšen recept svetovala, pa nič ne pečem. Ko sem bila še doma, sem ful pekla, ker se je vedno vse pojedlo. Tukile pa noben nč ne je, potem pa okol razdajam. Včasih mafine naredim, pa to je tudi vse user posted image  
Zdaj si grem pa en kafe naredit. ZAra je KOOOONČNO dobila levo zgornjo enkico. Vročine nima več, je pa Lovro danes zakuhal user posted image  Tud zobki.

pikica upam, da si dobro opravila danes na govorilnih urah. user posted image
seny da nisi ti tistega eteričnega olja preveč zaužila in si zdaj preveč pomirjena user posted image
dulči prideš v četrtek na kafe?
NAsy, Muklla, srki? Pridite še ve user posted image

Menčy...ZS

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
12.5.2009 21:26:03   
seny
Sem vas prišla malo pozdravituser posted image Nekaj zanemarjam račkotauser posted image user posted image user posted image , me revček tako pogreša , da je zdajle, kar zastokal ko sem šla mimouser posted image .Vidim , da tudi ve zanemarjate prijateljčkauser posted image user posted image user posted image  tako se malo javljateuser posted image
Tole vreme mi je pisano na kožo , lahko bi malo manj pihalo , sam me že to veseli , da ni dežjauser posted image user posted image .

Ženske , kaj je zdaj z našim izletom v Ljubljanouser posted image
Zdaj grem pa mal prebrat kaj ste načvekale , kakšne krize ne bo , bom verjetno hitro obdelalauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
12.5.2009 21:28:19   
Anonimen
Seny, tudi ti imaš ZS, ker si glih tukaj user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3392
12.5.2009 21:47:28   
seny
sayuri, iiiiiiiiiii , kakšni fajn pomagačiuser posted image user posted image user posted image Krasne slikeuser posted image Jap , tole olje za pomiritev mi je pa dalo mislituser posted image user posted image user posted image

smrka , mašina, ti si tud zelo ustvarjalnauser posted image user posted image user posted image Jaz sem pa čist antitalent za kakšno ustvarjanjeuser posted image Ja , nič ne de , imam pa dar govorauser posted image user posted image user posted image
nogica , dobro , da nisem včeraj bralauser posted image Najprej , seny lahko prideš na kavo ....čez urco , seny zdaj me ne bo , ne pridi na kavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak jaz sem se kar pripeljala , pa me je čisto skelelo ,al lahko, al pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hiška je user posted image  , naša bo kopija vašeuser posted image .Ima oč že vse splanirano , kako pa kajuser posted image
menčy , a Tobija pije iz flaške? Najmanjšo provizijo ima , pa Deželna banka.
klavdi , tudi ti rada pečeš? Ma ne vem , jaz sem en tako čuden patron , nerada likam , ne ustvarjam in zdaj ugotovim , da tudi ne pečemuser posted image user posted image user posted image
pikica , kako je bilo na govorilnih?Jutri kavica pri meniuser posted image Vabljene tudi ostale
klepetka , na kakšni temperaturi pereš voziček?Naš je tud ves umazan user posted image In ne vem ....a čem dat tud strehco v stroj?Predlagaj prosim....user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
12.5.2009 21:58:43   
klavdi*
IZVIRNO SPOROČILO: seny

sayuri, iiiiiiiiiii , kakšni fajn pomagačiuser posted image user posted image user posted image Krasne slikeuser posted image Jap , tole olje za pomiritev mi je pa dalo mislituser posted image user posted image user posted image

smrka , mašina, ti si tud zelo ustvarjalnauser posted image user posted image user posted image Jaz sem pa čist antitalent za kakšno ustvarjanjeuser posted image Ja , nič ne de , imam pa dar govorauser posted image user posted image user posted image
nogica , dobro , da nisem včeraj bralauser posted image Najprej , seny lahko prideš na kavo ....čez urco , seny zdaj me ne bo , ne pridi na kavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak jaz sem se kar pripeljala , pa me je čisto skelelo ,al lahko, al pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hiška je user posted image  , naša bo kopija vašeuser posted image .Ima oč že vse splanirano , kako pa kajuser posted image
menčy , a Tobija pije iz flaške? Najmanjšo provizijo ima , pa Deželna banka.
klavdi , tudi ti rada pečeš? Ma ne vem , jaz sem en tako čuden patron , nerada likam , ne ustvarjam in zdaj ugotovim , da tudi ne pečemuser posted image user posted image user posted image
pikica , kako je bilo na govorilnih?Jutri kavica pri meniuser posted image Vabljene tudi ostale
klepetka , na kakšni temperaturi pereš voziček?Naš je tud ves umazan user posted image In ne vem ....a čem dat tud strehco v stroj?Predlagaj prosim....user posted image

[/quote ZGLEDA ,DA SEM JAZ ISTI PATRON KOT TI.JAZ IMAM MOŽA ZA TO,DA MI PEČE SLADICE.
HVALA ZA POVABILO NA KAVICO SAM NEVEM TOČNO KJE STANUJEŠ.MOGOČE  BOM TAKO RAZISKOVALA .TAKO KOT SEM STORILA PRI PIKICI.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
12.5.2009 22:43:58   
Anonimen
Čer

Absolutno Deželna banka Slovenije Menčy user posted image user posted image user posted image 0,94 eur na položnico

Sem vas prebrala pa se mi ne da niti pisat več. Se zjutraj javim s kavico user posted image

noč

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
13.5.2009 8:39:04   
dulcinea
Dobro jutro. Ekola. Kavica za vse vas. Bom pa danes jaz virtualno skuhala, ker ne morem k Seny pridt. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A jih bo dovolj? Čene pa recte, pa še keko skuham. user posted image

Sayuri, na žalost ne morem kar vsak teden pridt na kofe v Ribnco. Ne znese... Imam drugo delo, pa še bencin je predrag.

Midva sva zdaj od nedelje do danes gostila eno nizozemsko družnico, pa še tašče ni doma, ki ponavadi kuha, tko da sem kar garala. No, mal prej so odjadrali proti domu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
13.5.2009 9:04:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image kavica

user posted image user posted image user posted image Sej veš da kadar te povabim me ponavad ni doma user posted image

Hiška je user posted image , naša bo kopija vašeuser posted image .Ima oč že vse splanirano , kako pa kajuser posted image

Danes jo bom z inpregnacijo prešpricala jutri pa bom že začela z barvami. Računam da bo konec tedna pripravljena za selitev. Včeraj so postavili plato na kateri bo stala.user posted image

Delammmmm. Hvala za povabilo. Jutri sem frej ampak bom pa tole štrihala tako da se najbrž ne bom pridružila na kavici.

Menčy
sem ti pozabila povedat za tele provizije. Najceneje je na DBS če greš na okence, drugače pa preko elektronskega bančništva in sicer spet na DBS 0,25 eur ali na SKB net 0,27 eur. Mam jest to vse preračunano user posted image

Če rabiš recepte se lahko obrneš tudi name.Moja klasika skoraj za vsako žurko je:
-smetanove rezine
-rafaello rezine
-višnjevo pecivo
-bounty
To imajo vedno vsi zelo radi, ker so zadevice sočne in zeloooo dobre. Če rabiš recepte povej. mam pa zbirko še ostalih 50000000000000000000000000000000000000 receptov, tako da kar vprašaj user posted image

Letim na šiht.

lep dan vam želim

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
13.5.2009 9:05:16   
Anonimen
dulči si me prehitela s kavico user posted image . Jaz sem bla dol v naši kavarni na kavici pa sem prej pozabila oddat post.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3398
13.5.2009 11:27:46   
Menčy
HVALA user posted image , ZA poročilo o provizijah user posted image !!! Tile dinarčki kar letijo, moram mal nekje pršparat, da drgje lahko zapravim user posted image user posted image user posted image .

VČERAJ MI je Tobija pozno zaspal in spal hvala bogu 2 uri, tako da sem kar nekaj postorila v tem času, popldne pa NIČ  user posted image , BIL  je pravi " sitko mitko".

NOGICA - ja, prosim za tele recepte, ki jih maš že preizkušene, ki si jih zgoraj omenila in so sočni, ker bi tud jaz rada nekaj : SADNEGA, KOKOSOVEGA, SKUTNEGA... user posted image , PA TOLE NA "RAZREZ" VZAME NAJMANJ ČASA PA PAŠE ( morda bi jih lahko naredila kot minjončke user posted image )... RABILA BI JIH ČIMPREJ, če lahko user posted image , hvala
torej te jutri ne bo user posted image ...
OSTALE PA SE DOBIMO, A NE? NAJPREJ TV POL PA user posted image !!!  user posted image

VČERAJ MI je Tobija pozno zaspal in spal hvala bogu 2 uri, tako da sem kar nekaj postorila v tem času, popldne pa NIČ  user posted image , BIL  je pravi " sitko mitko"

SENY - JA , prav rada bi prišla, pa sem ravnokar prišla od zdravnika s Zarjo in jo potem peljala še v vrtec, sedaj mi je pa Tobija zaspal user posted image , a je pikica v K.?
LJUBLJANA, ja, jaz rabim že kar nekaj iz tega Mullerja, TOREJ??? user posted image

OSTALE PA SE DOBIMO, A NE? NAJPREJ TV POL PA user posted image !!!  user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
13.5.2009 16:35:20   
dulcinea
A ste še zmeraj na kofetu al kaj?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.