klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny sayuri, iiiiiiiiiii , kakšni fajn pomagači Krasne slike Jap , tole olje za pomiritev mi je pa dalo mislit smrka , mašina, ti si tud zelo ustvarjalna Jaz sem pa čist antitalent za kakšno ustvarjanje Ja , nič ne de , imam pa dar govora nogica , dobro , da nisem včeraj brala Najprej , seny lahko prideš na kavo ....čez urco , seny zdaj me ne bo , ne pridi na kavo Ampak jaz sem se kar pripeljala , pa me je čisto skelelo ,al lahko, al pa ne Hiška je , naša bo kopija vaše .Ima oč že vse splanirano , kako pa kaj menčy , a Tobija pije iz flaške? Najmanjšo provizijo ima , pa Deželna banka. klavdi , tudi ti rada pečeš? Ma ne vem , jaz sem en tako čuden patron , nerada likam , ne ustvarjam in zdaj ugotovim , da tudi ne pečem pikica , kako je bilo na govorilnih?Jutri kavica pri meni Vabljene tudi ostale klepetka , na kakšni temperaturi pereš voziček?Naš je tud ves umazan In ne vem ....a čem dat tud strehco v stroj?Predlagaj prosim.... [/quote ZGLEDA ,DA SEM JAZ ISTI PATRON KOT TI.JAZ IMAM MOŽA ZA TO,DA MI PEČE SLADICE. HVALA ZA POVABILO NA KAVICO SAM NEVEM TOČNO KJE STANUJEŠ.MOGOČE BOM TAKO RAZISKOVALA .TAKO KOT SEM STORILA PRI PIKICI.
|