|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
13.5.2009 18:07:47   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

A ste še zmeraj na kofetu al kaj?

ZGLEDA ŽE TAKO...

SENY - veš, da naš tud zna piti iz te čudežne flaške user posted image , bravo za ta MAM user posted image , sam veš kaj me zanima, včeraj ko sem pomivala posodosm opazila eno pokico na pokrovčku a je blo to že praj user posted image al je nam to uspelo user posted image  nardit, bolje da ne user posted image , ti bom pa novo kupila

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
13.5.2009 18:52:14   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

SENY - veš, da naš tud zna piti iz te čudežne flaške user posted image , bravo za ta MAM user posted image , sam veš kaj me zanima, včeraj ko sem pomivala posodosm opazila eno pokico na pokrovčku a je blo to že praj user posted image al je nam to uspelo user posted image  nardit, bolje da ne user posted image , ti bom pa novo kupila
Menčy , sigurno boš tudi kakšno razpoko opazilauser posted image , ker to gre pri nas z vso silo po tlehuser posted image user posted image user posted image Če je samo pokica , sploh ni vredno izgubljat beseduser posted image user posted image In bog ne daj z kakšno novo flaško noretuser posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
13.5.2009 20:23:56   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: seny

IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

Menčy , sigurno boš tudi kakšno razpoko opazilauser posted image , ker to gre pri nas z vso silo po tlehuser posted image user posted image user posted image Če je samo pokica , sploh ni vredno izgubljat beseduser posted image user posted image In bog ne daj z kakšno novo flaško noretuser posted image

Itak, k boš čez 10 let spet nucala.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
14.5.2009 7:44:00   
sayuri
Jutro puncer. Je bil včerajšnji dulcinein kafe tko dober, da vam ga bom danes jaz postregla. Saj une krofe lahko vse zame pustite user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se danes vidimo, a ne? DAnes zagotovo ne bom sama na telovadbi user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
14.5.2009 8:42:34   
Anonimen
Sayuri hvala za kavico user posted image user posted image user posted image

pikica imaš ZS user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3405
14.5.2009 9:33:05   
Anonimen
Menčy sem ti poslala recepte na mail user posted image Kaj skutnega pa nimam, ker sama nimam rada skute (ne preveč)pa potem tudi ne delam takih zadev user posted image So pa vsi tile recepti zelo sočni in dobri in garantirano pobereš vse pohvale gostov user posted image

Evo zdej sem predelala vse kar sem morala zdaj pa ven.......
Copatki se počasi nabirajo, poslala pa mi bo vse skupaj naenkrat, pol se dobimo na kofetku in bomo šeftale user posted image
Danes sem prostauser posted image . Robo od Justa mi bo šla iskat mami, ker je v Lj., tako da jo enkrat popoldne dostavim do pikice. Če ima katera kakšno željo glede dostave naj sporoči.

Na kavico me ne bo, ker imam kup dela pa bi rada vsaj nekaj podelala. Fajn se nakofetkajte še zame.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3406
14.5.2009 9:42:10   
smrka
Jutro punce!
Mi mamo pa danes piknik v vrtcu ob 15 uri. Bodo mel neke igrce, pa klobaske bodo pekel, pa otroc se bodo igral na igralih, pa mende nam bodo tudi nekaj peli, ker je Adriana vceraj demonstrirala kako bo ona pela: na vse grlouser posted image . Sam jo ze vidim kako bo stala tam tiho kot pticka in nebo odprla ust ker jo bo sram. Mogoce se motim, komaj cakam da vidim user posted image

Sayuri ni tle navada da se dela pinjata za rojstni dan, ampak jest sem zelela narest neki posebnega in je blo res. Nisem nardila tega polzka da bi ga tolkli, ker v njeni skupini takrat so bli tudi manjsi otroci. S polzom so se zabavali in to je bil namen. Letos bom pa, ce bo cajt nardila tudi pinjato drugacno, ko bomo praznoval v Slo. roj. dan.

Zdaj sem neki vidla slike o toplih sendvicih, in si gram takoj enga narest... se mi ze sline cedijo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
14.5.2009 9:55:49   
Menčy
SAYURI - HVALA, za kofetek s krofom, njamsi user posted image
NOGICA IN PIKICA - HvalA za vse slastne recepte, upam, da mi bo uspelo, kaj dobrega sčarati,
SENY - kako je blo na user posted image , je bilo veliko RR, kI so našle tvojo hišo user posted image ? Pridem , kdaj drugič, ko se boste spet zbrale, stekleničko ti danes prinesem, PA ŠE 1X hvala user posted image
PIKICA - kje si pa ti user posted image ? A tud tebe že kdo zasleduje, te ni nč sem gor kaj dost, vedno smo te dost bral, zdaj pa... user posted image
SMRKA - dober tek, jaz bi tud toplega sendviča, si mi nardila skomine...že letim...

TOBIJA MI JE POZNO ZASPAL, beri 9.30, tak da ne vem , če prideem na TLV, na kofetek pa JA. Danes je spet ful siten, zobek špa je že skor zunaj user posted image

papa

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
14.5.2009 10:17:54   
Muklla
Oj! Danes se z mojo madam verjetno pridruživa na kofi. Tako, da se vidimo.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
14.5.2009 11:05:26   
Menčy
lepu, naš še vedno spi...

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
14.5.2009 13:22:36   
sayuri
nogica še meni prosim pošlji recepte. KAj pa veš...mogoče me pa kaj piči pečt user posted image .

L&Z spita. Kar lačna user posted image  Če bi vedela,da bo Zara pri Žulju že zaspala, bi še ostala na kafetu user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
14.5.2009 13:36:23   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: nogica
Danes sem prostauser posted image . Robo od Justa mi bo šla iskat mami, ker je v Lj., tako da jo enkrat popoldne dostavim do pikice. Če ima katera kakšno željo glede dostave naj sporoči.

Ja, saj sem že zadnč rekla, da u Wajdušno. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hec no. Jst mogoče ta vikend pridem do Ribnce, Pikica, kdaj lahko pol pridem po robo? Jst to že komaj čakam.

Jaz mam pa danes dan zase. Sem užgala kombajn za moje dlake. Auuu, kako to boli, sploh pred menstro. Pa laske sem si prala, zdaj pa noge namakam v Justovi soli, pa pred računalnikom sedim. Kolk časa že? 15 minut? Joj, je tko luštno, da bi kar celo popoldne.

Kaj se to gre o nekih receptih? Zakaj pa jst nč ne dobim? Kaj se ve, kdaj bom imela svojo kuhno, pa bomm pekla. Ker jaz to rada počnem, če mam le svoj mir. Zdaj te dni tašče ni, ker je šla v šolo v naravi, pa je kuhna moja. Joj, kako uživam. Sam drugi mi morjo dejo dat, kaj bi radi jedli. Ko bo pa še polno zelenjave na vrtu, takrat bo pa še bolj užitek kuhat.

No, v glavnem, recepte kar men na mail poslat. Saj veste: ime.priimek@gmail.com (no moje ime pa priimek morte vstavit) user posted image

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
14.5.2009 21:25:54   
Muklla
UU uuuuu, kje pa ste? Zatišje? Ne morem verjet. Sem se zdejle spravla kako bom vse prebrala, pa sem bla hiter na konc  user posted image user posted image user posted image .

Mi smo se naplaval. Naša riba je tako plavala user posted image , da smo jo kar občudovali. Zdej spi že od 20.30 - koma. Bomo vidli kako dolgo bo tole trajalo. Ta otrok je tako naspidiran, da bom enkrat kar pregorela. Ma skoz iščem kje ima gumbek off, pa ga ne najdem user posted image .

pikica a si dubla Justka? Že tako imaš skrbi zaradi Z, sedaj te pa še me morimo? A je biba kaj bolje? Si se mi zdela danes zaskbljena. Držim pesti, da vročina mine.

Joj, komaj čakam copatke. Naš copatek ima že TAKO veliko luknjo. Se čudim, da pri vseh neumnosti, ki jih pogrunta, ni najdla te luknje. Potlej copata definitivno ne bi bilo več. No, podplata se razume.

OK, mejte se.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
14.5.2009 21:32:35   
Anonimen
Muklla Just je pri pikici. Upam, da ga boš šla lahko iskat, drugače pa povej pa se bova drugače zmenile.
Copatki pa se počasi kopičijo. Sva se zmenile, da mi vse naenkrat pošlje. Je blo pa kar veliko parov naročenih, zato je malo dlje za čakat. Pa enih je zmanjkalo pa je blo (je še potrebno) ponovno naročat.

Seny
poglej ZS, pikica ti pa spreglej, ker tiste zate baje zdaj imajo, seny ti si boš mogla pa druge umislit.

Torej za vse ostale JUSTa imate pri pikici user posted image user posted image user posted image

Grem pod tuš, sem tako umazana, glavo mam kot z oljem polito, roke od barve, noge od zemlje, vsa premočena, uf, uf. Res komaj čakam kopel user posted image

(odgovor članu Muklla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3414
14.5.2009 21:40:37   
Anonimen
dulči in sayuri sem vama poslala mail user posted image user posted image user posted image

Kljub temu, da imam receptov na tone se vseeno priporočam za kaj novega preizkušenega, lahkega... Upam, da imate moj mail user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3415
14.5.2009 21:45:35   
dulcinea
Nogica, hvala za recepte. user posted image user posted image

Pikica**, sporoči mi na ZS telefonsko, da te pokličem, če bom slučajno kje v Ribnci te dni skakala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
14.5.2009 21:54:43   
Muklla
nogica, ti si tako pridna deklina. Ja, ja, bom pri pikici dvignila, ni panike.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
14.5.2009 22:06:24   
Anonimen
Živjo punce!
Končno se spet malo oglašam.. Gužva te dni, pa nič ne vem kako posebnega..polna glava vsega, tega in onega.. Zoja je imela popoldan vročine 39,8, z Lano sva uspešno prestali danes sistematski pregled.. Ja, Just je pri meni. Dulcinea, ti pošljem mojo tel.številko.
Jutri gre možek spet na morje nekaj še dodelat, potem upam, da bo konec. Ampak gre samo za jutri. Vseeno pa sem prikovana za ves dan bit doma in noter, če bo Zoja tako kot je user posted image . Drugač bi rekla: Dobimo se na kafetu, pa prinesem robo, al pa bi vas vse povabila k sebi spet, samo ne vem kako bo kaj Zoja, pa še noter sva ves čas. Imava pa zdravnika, če ne pade vročina, bova šle, čeprav vem, da so to zobki. V soboto me ni doma, grem na dekliščino v Portorož, pa se verjetno lepo sliši, da se mi pa čisto nič.. Da ne omenjam peko piškotov, frizerja, manikerja, postavljanje, ....ejejejej user posted image  Se mi res ne da prav nič!
Tako da- roba je pri meni, kar pridite jo iskat brez problema, če se vam ne mudi, pa se lahko kakšen dan v naslednjem tednu dobimo.. KAKOR ŽELITE! Če bo to sobota, pa me pač ne bo doma, bo robo izdajal in denar prejemal moj mož user posted image  Brez problema! user posted image

nogica- lepo je bilo videt tebe in tvojo princesko. Račun sem našla user posted image user posted image user posted image  Trampolin je stal 200 eur in ne 300 user posted image  Super za copatke, da so na zalogi, ker so mi res lepe.. sem šele zdaj prebrala. Sem ti pa poslala ZS, sem hitra kot strela, a ne?

sayuri- kot sem ti rekla. nisem imela časa pisat nazaj maila, sicer pa hvala za vzpodbudne besede in user posted image user posted image  Seny, tebi tudi user posted image user posted image  Bom videla sproti kaj se bo dogajalo.. Pa še kaj pokomentiramo.

muklla- super da si se naplavala. Si potem uspela prepričat tvojega? user posted image  Mah, nisem tolko zaskrbljena zaradi Zoje. Vem, da so to zobki in da bo vse ok.. samo polno glavo vsega imam.. včasih se mi zdi da ne bom sfolgala vsega.. user posted image

Menčy- ni za kaj- za recepte mislim. Naj ti uspe! user posted image

smrka- ste se imeli lepo na pikniku? Si mi naredila lušte z tistimi toplimi sendviči, čeprav tudi mene zdaj čaka nekaj dobrega. Pismo, večerja ob tej uri?? Se vidi da nekaj ne štima, da nam čas uhaja iz rok user posted image

Grem zdaj, je možek pripravil pozno večerjo. Štorovke z jajci, njamsi user posted image
Lepo bodite, se kaj oglasim, ko bom ven iz te gužve user posted image  Sicer pa se itak vidimo ob prevzemih robe, tukaj vas čaka!  Saj sem prej vneto po vrečkah brskala če je katera naročila uno relax olje za vohat, pa ga nisem našla, šment, pa bi ga tako potrebovala zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko!

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3418
14.5.2009 22:58:07   
Anonimen
nogica- lepo je bilo videt tebe in tvojo princesko. Račun sem našla user posted image user posted image user posted image Trampolin je stal 200 eur in ne 300 user posted image Super za copatke, da so na zalogi, ker so mi res lepe.. sem šele zdaj prebrala. Sem ti pa poslala ZS, sem hitra kot strela, a ne?

user posted image user posted image user posted image za račun, sem prav vesela, ker bi blo prav škoda. Ja ko nekaj nujno rabiš se itak skriva na nepravem kraju. v glavnem, samo, da se je našlo.

ZOJA pikica mala pozdravi se. Res si bla danes slabe volje, ponavadi si tak smeško. user posted image user posted image user posted image Jaz upam, da so samo zobki, da ti čimprej pririnejo na plano in da ti vročina pade, da boš spet tako nasmejana.

Tudi meni je ta model zelo všeč, jih ima Tara trenutno v vrtcu.

Pa ne sekiraj se pikica, vse boš sfolgala, pride pa kak tak dan, ko maš vsega vrh glave, ko ne veš ali bi se smejal ali jokal, ali bi se ulegel in žvižgal ali bi garal ali bi... tako ,da tudi tebi se bo tole sprostilo in bo po starem boš videla. Sem jaz ista, pride dan ko sem čist depresivna, ne vem kaj bi sama s sabo, pa pride dan ko imam toliko energije za izvoz. Ti se v soboto sprosti, napolni z energijo pa bo bolje. Pa ne sekiraj se zaradi peke.

Kje ste pa štorovke dobili v tem času? Najbrž v skrinji user posted image pa dober tek.

Pikica če želiš lahko robo jaz oddam, mi sploh ni panike, samo ponavadi peljem gostiteljici pa se od tam potem jemlje. ni pa noben problem, da jaz to uredim, res ne. Samo povej, mi je blo že danes malo glupo ti težit, ker imaš toliko vsega.
Za relax pa ni problem, za vohat ti ga jest posodim, sej je zadnjič ena rekla, da če ga bo samo vohala ga bo imela doživljenjsko user posted image Sprosti ja user posted image
Glede copatkov sem ti pa povedala da so, tako da jih dobiš že sedaj.

Menčy a sem se teb že zahvalila za zadnjič ko sva s Taro pri tebi rovarile. Pa moram te fullll pohvalit, kako maš vse potimano, pol pa praviš, da nimaš idej za uredit vrt. Punce a veste kako ima lepo, prav pravljično, res. user posted image user posted image user posted image Kako lepe rožice, pa vse poštimano. Ti si ful pridna, men še manjka vse živo, sej sem ti rekla. Na revije s skalnjaki pa nisem pozabila, samo enostavno ne najdem časa se spravit v to. A že kaj nujno rabiš? Če sploh še.

Seny
sem ti dala še tisto kar sva se dopoldne pogovarjale v vrečko, tako da zdej maš vse. Pridem v kontrolo kako kej uporabljate user posted image , pa A. moram malo izprašat kako je zadovoljen user posted image

Zadnje čase zvečer samo padem dol, danes sem si vzela čas, da vse pregledam. Sem že zjutraj podelovala naročila, zdej pa sem vse samo še prečekirala, vam se javljam in že padam v posteljo ....

Punce lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3419
14.5.2009 23:00:07   
Anonimen
Se vidi da sem zaspana ko sem vse tako zmešano pisala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
15.5.2009 8:58:23   
seny
Dobro jutro...aha, Dober danuser posted image user posted image user posted image
Sem vas prišla samo s kavico postrežtuser posted image user posted image user posted image
Pikica , kako je Zoja?

Nič ne bom komentirala , ker se mi ne da user posted image Prebrala sem pa vseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
15.5.2009 9:38:27   
smrka
Dobro jutro punce!
Mi mamo tako lep dan da se mi sploh neda pisat. Gledam to soncno vreme cez okno in nevem kaj bi delala. Ob 14 mam sestank v vrtcu. OH.. kok se mi pa danes nic ne dauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil smrka -- 15.5.2009 9:40:20 >

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
15.5.2009 11:11:45   
Menčy
DOBRO JUTRO VSEM NAŠIM!

PIKICA- upam, da je zoja kaj bolje in da je bila noč bolj mirna, naša je bila user posted image , se ti vidi, da imaš dela čez glavo in čez, si bila včeraj res "naspidirana" al morda kaj zaskrbljena user posted image , upam, da ne , saj boš vse seštimala, kot vedno a ne ? user posted image user posted image user posted image
ja, hudirja tisti relax bi pa tud men prav prišel, od JUSTA mislim, user posted image
pa njamsi ŠTOROVKE, bravo za tvojga možička user posted image , ki je tak pozno poskrbel zateuser posted image .
sem včeraj bolj počekirala in ugotovila, da LANA Liči na tebe in ZOJA na očija, no pa mata vsak eno user posted image lepotičko
NOGICA - hvala za pohvale user posted image , ampak tok vse super pa spet ni, jaz bi še velik spremenila in bom, sam počasi...
skalnjak- se bo delal, seveda, zato prosim za prospekte user posted image  , sam sedaj je že prepozno, dela bomo v septembru, komaj čakam user posted image
ah, ja - bom lahko dobila za testirat kremo za sončenje, da vidim kok mi reagira ZARJA, KI ma skoraj na vse kreme pikice user posted image
danes grem po nakup sestavin pol bomo pa pekli in jedli user posted image
hvala še 1x
SENY - res si krasna in si mi kar posodila stekleničko še do prihodnjič-hvala
SMRKA - uživaj na sončku
DULCINEA - čimprej v Ribnico, odkar sem na forumu, vidim, da so tud v R. krasni ljudje

kje so pa KLEPETKAA IN SAYURI danes???pa NASY se več ne javlja, je možek prepovedal user posted image

pa lep dan vsem

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
15.5.2009 14:29:32   
sayuri
DAn. Vidim,da sem bila malce pogrešana. user posted image  Joj, mene čas tudi tako baše user posted image  Pa l&Z sta taki tečkici user posted image user posted image  Nespečnost počasi pušča sledi na meni. Totalno sem že brez energije in čutim izčrpanost.user posted image DAnes ponoči smo spet žurli od pol enih, do treh. Ko pa spita, spita tako nemirno, da jima moram stalno dudo porpavljat....user posted image user posted image user posted image user posted image , pa jokcata, pa jamrata. NAj že pridejo ti zobje enkrat ven, hudiča user posted image . Zjutraj sem bila s Filipom na kontroli, Lovro mi je v vsej tisti naglici padel s postelje. user posted image  Ko sem ga kasneje rihtala, sem opazila na glavci zadaj malce rdeče. Sem takoj zagnala paniko in klicala v ZD. Začudo dobila od prve user posted image . JAh, ga moram opazovat.... On je čist normalen...nobenih znakov omotičnosti, bruhanja ali česa podobnega. Potem smo leteli v Kočevje gledat našo maturantko Ano user posted image . So plesali na mestni ploščadi in to ravno takrat, ko je dež padal. user posted image  Sem potem zavila še v Hoferja, če bi slučajno bila še kaka brisača Hello Kitty, ki naj bi bile včeraj v akciji. user posted image  Seveda ni bilo nikjer nič user posted image  in evo...komaj sem prišla domov, kuhat kosilo, pa malo stanovanje v red spravit, ker je bilo tako, da me je zjutraj vse minilo, ko sem vstala user posted image .
Včeraj smo se potem vsi vlekli v LJ: Sem mojmu povedala, da bom SAMA hodila po trgovinah, če grejo z menoj. Se je strinjal in so se imeli čist fajn. Je pokupil pol MUllerja user posted image  JAz tok vrtim tiste igrače, pa cincam al naj kupim al ne.... On pa vzame, gre na blagano in plača user posted image user posted image user posted image .

No evo...tolk. nogica, hvala za mail. Sem vidla, da si recepte poslala. Nisem jih še nič gledala, ampak verjamem, da so super. Bom hitro kaj poskusila naredit  user posted image

Zdaj moram pa končat, ker sta L&Z prilezla do kabineta in me vlečeta vsak na eno stran user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
15.5.2009 20:47:57   
sayuri
Pride katera na pico? Moj jo je naredu cel ta velik pekač user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.