|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.5.2009 22:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
nogica- lepo je bilo videt tebe in tvojo princesko. Račun sem našla user posted image user posted image user posted image Trampolin je stal 200 eur in ne 300 user posted image Super za copatke, da so na zalogi, ker so mi res lepe.. sem šele zdaj prebrala. Sem ti pa poslala ZS, sem hitra kot strela, a ne? za račun, sem prav vesela, ker bi blo prav škoda. Ja ko nekaj nujno rabiš se itak skriva na nepravem kraju. v glavnem, samo, da se je našlo. ZOJA pikica mala pozdravi se. Res si bla danes slabe volje, ponavadi si tak smeško. Jaz upam, da so samo zobki, da ti čimprej pririnejo na plano in da ti vročina pade, da boš spet tako nasmejana. Tudi meni je ta model zelo všeč, jih ima Tara trenutno v vrtcu. Pa ne sekiraj se pikica, vse boš sfolgala, pride pa kak tak dan, ko maš vsega vrh glave, ko ne veš ali bi se smejal ali jokal, ali bi se ulegel in žvižgal ali bi garal ali bi... tako ,da tudi tebi se bo tole sprostilo in bo po starem boš videla. Sem jaz ista, pride dan ko sem čist depresivna, ne vem kaj bi sama s sabo, pa pride dan ko imam toliko energije za izvoz. Ti se v soboto sprosti, napolni z energijo pa bo bolje. Pa ne sekiraj se zaradi peke. Kje ste pa štorovke dobili v tem času? Najbrž v skrinji pa dober tek. Pikica če želiš lahko robo jaz oddam, mi sploh ni panike, samo ponavadi peljem gostiteljici pa se od tam potem jemlje. ni pa noben problem, da jaz to uredim, res ne. Samo povej, mi je blo že danes malo glupo ti težit, ker imaš toliko vsega. Za relax pa ni problem, za vohat ti ga jest posodim, sej je zadnjič ena rekla, da če ga bo samo vohala ga bo imela doživljenjsko Sprosti ja Glede copatkov sem ti pa povedala da so, tako da jih dobiš že sedaj. Menčy a sem se teb že zahvalila za zadnjič ko sva s Taro pri tebi rovarile. Pa moram te fullll pohvalit, kako maš vse potimano, pol pa praviš, da nimaš idej za uredit vrt. Punce a veste kako ima lepo, prav pravljično, res. Kako lepe rožice, pa vse poštimano. Ti si ful pridna, men še manjka vse živo, sej sem ti rekla. Na revije s skalnjaki pa nisem pozabila, samo enostavno ne najdem časa se spravit v to. A že kaj nujno rabiš? Če sploh še. Seny sem ti dala še tisto kar sva se dopoldne pogovarjale v vrečko, tako da zdej maš vse. Pridem v kontrolo kako kej uporabljate , pa A. moram malo izprašat kako je zadovoljen Zadnje čase zvečer samo padem dol, danes sem si vzela čas, da vse pregledam. Sem že zjutraj podelovala naročila, zdej pa sem vse samo še prečekirala, vam se javljam in že padam v posteljo .... Punce lahko noč
|
|
|