|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
12.8.2008 21:16:30   
dulcinea
Fajn je blo. user posted image  

Škoda, ker nismo priklicali Smrke. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 301
12.8.2008 21:38:10   
Nasy
ja res je blo fino..sicer ste v daljne dežele doklicale, pa niste našle smrke, škoda..pa mamo izgovor za še eno srečanje v kratkemuser posted image user posted image Upam, da najdemo smrko ven, pa še srki, če ne bo šla prej v rim! Še dobro, da sva vidla tebe dulči, sva že hotla kr k unim vozičkom zavituser posted image sam se nama je čudno zdelo, k tebe ni blo, pa sayuri z velikim vozičkomuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 302
12.8.2008 21:59:32   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

ja res je blo fino..sicer ste v daljne dežele doklicale, pa niste našle smrke,

user posted image user posted image user posted image , Tokrat se je pa obrestovala moja lenoba , ker nisem vztrajala pri klicanju smrkeuser posted image
user posted image

Drugače pa je bilo res fajn.Pa super da smo se spoznali s sonjahuser posted image .Lepo te je bilo spoznati, upam da se kmalu spet kaj dobimo oz. še preden nam smrka uide.

nasy, je Maša pol vendarle omagala al je bila še naprej vztrajna in ostala budna? Lana je komaj zdajle zaspala.

Lahko noč vam želim

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 303
12.8.2008 22:29:00   
Nasy
Klepetka, naša mala je kr vztrajalauser posted image je bla že koma, pa se je potem razživela, se je še tko smejala spodaj, pred blokom. Ko je jedla, je komaj gledala ampak ona še nebi spalauser posted image . Ko sem jo vzela v naročje za uspavat in ko sva jo dajala v njeno vrečo, je kr hotla protestirat ampak sem jo stisnila k sebi in sva šli na balkon, tam mi je zaspala.Pol je še bil 2x alarm, ko ji je duda padla, zdej pa spi spanje pravičnega.
Škoda, da niste vse tako vztrajno klicale smrke, mogoče bi nas una kolegica od sayuri še povabla k piramidamuser posted image hec, sayuri, ne bit hudauser posted image upam, da ne bo račun za telefon hud

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 304
13.8.2008 7:58:44   
sonjah
Ojla, bejbe. Vesela, sem, da sem vas spoznalauser posted image .
Sem nekaj pomišljala, če bi šla, ker mi jeuser posted image  kar v eno družbo prit, pa nobenga poznatuser posted image  Ampak sem si rekla: Ej, punca, pa sej te ne bo noben požrluser posted image ! pa še z dulcineo se že tolk časa meniva okoli tega.
Tamala je pa doma vse zrecitirala atijuuser posted image user posted image od vsacga user posted image posebej. Je bla komaj do desetih fertikuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 305
13.8.2008 8:06:42   
klepetka
sonjah, važno da je led prebit in ti ne bo več nerodno kar v eno družbo priti, kajneuser posted image .Bo treba ponovit.user posted image

nasy, amap kMAša je pa  pol res vztrajna.Prav ženskauser posted image

sayuri, sem pozabila omenit , ampk res imaš ful lep vozičekuser posted image . Za dvojčke še nikol nisem  takega vidla.Kljub temu da je za dva , je precej komot in vseeno dovolj majhen.

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 306
13.8.2008 9:02:43   
Nasy
Sonjahuser posted image user posted image user posted image a doma se je pa razgovorilauser posted image user posted image user posted image si me nasmejala zdej..dober začetek dnevauser posted image No, vidiš, še dobro, da si se odločla in prišla, da je imela mala doma kej povedatuser posted image sem jaz tudi prvič razmišljala, če bi šla, potem je pa moj reku, itak, da greva, boš vsaj še kakšno poznala tle. K zdej lahko skoraj na prste preštejem še, kolk ljudi poznam.

Klepetka
, ma ja, ti rečem, firbčna in vztrajna k prava babauser posted image nič ne sme zamudituser posted image veš, kakšna katastrofa bi bla, da bi ona med tolkimi lučkami in ljudmi zaspalauser posted image

Sayuri, tudi meni je lep tvoj voziček, sem ravno včeraj razmišljala, da je podoben PP, si zamisliš, kolk širok bi bil, da bi dal dva trikolesnika skup. No, sej ne vem, kak je kak ampak naša soseda ima enga tazga širokega, da morjo kolo dol odmontirat, da jim gre v kletuser posted image

Dulči, pa ti si zdej v teh koncih?Ti pa si letečauser posted image

Punce, nekej me zanima, glede na to, da smo vse takih pravih meruser posted image , si bom drznila vprašat, kje kupujete tle okoli spodnje perilo, no vsaj modrce. Sem zadnjič tle v Ribnci gledala pr taboljšmu sosedu, ma so ble cifre bolj boge..to mi je najhuši nakup, se tako težko spravim, ker ponavad se številke v trgovini že pr 80 končajouser posted image Tam na škrabčevem pa nisem šla gledat. Ne mi zamerit, še večkrat bom kaj vprašala, ker še nimam kej dost pojma, kje je kajuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
13.8.2008 10:05:58   
sonjah
Nasy tud jest poznam fuuuuul malo ljudi tukaj. No, zdaj, ko sem začela delat, je malo boljeuser posted image . Mi je pa bilo to najtežje pri selitvi sem- pustiti vse prijateljice, s katerimi se bolj ali manj samo še slišim po telefonu, vidim pa le parkrat letnouser posted image . Tako, da sem vsakega novega poznanstva izredno veselauser posted image user posted image user posted image .

S spodnjim perilom (mislim modrci) jaz nimam problemov, ker me je zgoraj bistveno manj kot spodajuser posted image user posted image user posted image . 85C dobim od Kometa ali Lisce v Mercatorju, še raje pa grem v Kočevje v Tuš, kjer je ena trg. s spodnjim perilom in tam ni noben problem dobiti tudi full velike številke(in punce so full prijazne in z veseljem tudi kaj naročijo, če ni barve ali številke tapraveuser posted image ). Samo jaz imam problem dobiti pol spodnjice (ker mam zelo rada pokompletkano), pa težko dobim številko za "mojo plemenito" - razen takih za stare mameuser posted image

Aja- še to- na Škrabčevem majo full manj izbire kot v Blagovnici. Kopalke sem si pa jaz v Baronu kupila- zelo lepe od Lisceuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonjah -- 13.8.2008 10:07:18 >

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 308
13.8.2008 12:10:04   
Nasy
sonjah, hvala, bom šla v akcijo, kopalke semsi jaz lani kupila, pa ne vem več kje, bodo najbrž še za drugo leto, glede na to, da lani in letos skoraj niso bile v uporabiuser posted image

Slišala sem, da nam pripada obisk patronažne pri uvajanju GH? A kera kaj ve o tem? Klepetka mogoče? Sicer sem bila nad tukajšnjo patronažno precej razočarana in ne vem, če bi se sploh poslužile tega obiska, po drugi strani pa..sej je plačana za touser posted image

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 309
13.8.2008 12:40:53   
klepetka
nasy, pri meni ni bila patronažna še nikoli(ne 1. ne 2. ne 3.), zarad uvajanja GH mislim. SEm pa tud jaz slišala, ja , da naj bi pripadalo.Amapk isto je kot če ne pride, žal.Mislim  s tem, da ne bi nič kaj novega zvedla.ŽAl.NAprej se pa rajši vzdržim komentarja glede patronažeuser posted image .

Glede spodnjega perila pa ja , se strinajm z sonjah, tudi jaz kupujem modrce ponavadi v Graciji v Tušu.Zelo zadovoljna tako s ponudbo kot s postrežbo.No, glede cene ne najbolj , ampa tako je, ko pa za številko mojega modrca porabijo kar dost blaga. JE že kot eno majhno padalouser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 310
13.8.2008 13:48:05   
sayuri
Ojla. Ste bili še dolgo včeraj? Ste naročili čevapčiče? user posted image user posted image user posted image  JAz sem do doma komajda pridirjala - se je Zara drla, kot aleluja user posted image . Rezultat je bil seveda orng drekec v plenici in na bodiju - vse do vratu user posted image . Sva šli direkt v banjo, kar spet ni bilo prav, ker prej ni jedla user posted image . Tko da-so bile orng sirene. user posted image  Ob desetih je od vsega hudega zaspala in spala do petih zjutaj user posted image user posted image user posted image . Lovro se pa zbudi na tri ure in hoče jest. user posted image

klepetka in nasy - hvala za pohvale glede vozička user posted image . Za dvojčke je taka revščina pri izbiri. Sploh, če hočeš združit nekaj lepega, simpatičnega, uporabnega, lahkega, majhnega in praktičnega user posted image . ZAenkrat smo zadovoljni z njim. Bomo pa videli, koliko bo zdržal user posted image .
sonjah, lepo te je bilo spoznati. Glede sramežljivosti smo pa vsi na istem. Tud men ni vseeno takole v neko družbo pasti user posted image . Se bomo večkrat dobile, pa bo sramežljivost izpuhtela.

Tole glede klicanja Smrke user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image . Me res zanima, kolk bo računa????user posted image user posted image user posted image
klepetka in Nasy katera patronažna pa je bila pri vaju? Ker jaz sem bila zadovoljna s tole (malo starejša). Nič ne komplicira in to mi je blo všeč. Drugače pa - tlele pri nas v Ribnici nikoli še ni patronažna prišla pred porodom in pri uvajanju GH. VSaj jaz še nisem slišala primera. DRugje pa kar hodijo.

Aja, sem vaju hotla vprašat, kako je že v posvetovalnici user posted image . Sem čisto že pozabila od Filipa user posted image  V čakalnici otročka slečeš do kje? user posted image user posted image  Plenička ostane gor - to vem. Kaj pa zgoraj? user posted image   MAmo drug teden posvetovalnico, pa da ne bom kaj preveč ustvarjala user posted image

Aja, Nasy, glede spodnjega perila ti ne znam nič svetovat. Jaz v Ribnici praktično čist nič ne kupujem za obleč. Se odpravim v LJ in tam vse nabavim. So ti pa punce verjetno kar dobro svetovale. user posted image  Po pravici povedano - v nekaterih trgovinah tukajle sploh še nisem bila. Sem pa zadnjič iskala dva mini klobučka za naša dva čmrlja - logično, da ju nikjer nisem dobila. user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 311
13.8.2008 17:09:36   
sonjah
Svojo miško sem jaz slekla do bodyja, pa štunfke sem ji gor pustilauser posted image . Pa pleničko sem ji itak mogla vsakič zamenjat, ker je blo presenečenje not, ko sva v čakalnico prišliuser posted image

Patronažne pa k meni tudi ni bilo. Je pa prišla pri tavečjem, ko sem živela še na Gorenjskem, okoli četrtega meseca. Pa si itak nisem mogla kaj pomagat z njouser posted image user posted image , ker sem vedla več od njeuser posted image . Na žalost.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 312
13.8.2008 19:08:13   
Nasy
Sayuri, do bodija slečeš. Midva prvič nisva vedela, pa sva kr z oblečeno mišo čakala tam, nihče nama ni nič zinil, pa še prvi pregled, itak, nimaš pojma, kako gre vse skupajuser posted image ko smo bili na vrsti, nama je sestra rekla, da slečemo do bodija.
Patronažna je bila ena bjonda, baje nadomešča eno starejšo, to si verjetno imela ti za Filipa. Ampak je tko no..Vse, kar sem vprašala, ni znala odgovorit, za krče je rekla, da ni zdravila, da more pač črevesje dozoretuser posted image pri umivanju, no coment..glih, kar so poudarjali v MŠ, da ne, ona to prvo nardiuser posted image pa itak, kar nam je povedala, je bilo glih kontrauser posted image ampak, na to so me že druge mamice opozorile, naj pač poslušam, če mi kaj prav pride, naj ponucam..ma sem dobila občutek, da sami več vemo, kako in kajuser posted image Ja, baje drugje pride pred porodom in ti svetuje, zato sva tudi šla midva prej v ZD vprašat, pa so nama povedali, da šele ko rodiš, poveš in se pol enkrat pojavi doma. Sam, kaj ni zanimivo..ponekod je tako, ponekod drugačeuser posted image
Naša miš spi danes 3 urni lepotni spanec, upam, da ne bom imela zato nocoj nočnega šihtauser posted image

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 313
14.8.2008 11:55:56   
dulcinea
O punce. Ste pa dost načvekale včeraj.

Nasy, jaz sem v torek prišla domov ker sem včeraj peljala naša dva v Vodice na nek seminar. Zdaj sem spet na Primorskem.

Drugače pa ar se tiče perila nisem ne vem kako zbirčna. Ponavadi sem gate kupila od Romeo&Julia in sem ravno zadnjič izvedela, da jh ne delajo več. Sem bla prov zafruustrirana, ker bom morala spet kupit velik testnih, da vidim, katere se najbolj obnesejo. Jah taka sm. Nism za šoping. Ponavad si izberem ene, ki mi sedejo, pol pa skoz take kupujem.

Modrce pa sam od Lisce hočem. Navadne bombažne brez vsake čipke. Imajo sicer kost, pa še tisto kar vem spulim, ker me neznansko moti.

Oboje pa kupim kar v Mercatorju na trgu.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 314
14.8.2008 13:25:48   
lotoska
Dober dan!

Se opravičujem ker se  vključujem v vašo debato, potem pa izpuhtim za tri dni. Dva dni mi je bilo tok slabo da sem podrla rekord v spanju, potem se pa zvečer usedem za komp pa internet neki šteka, tako da mi je spet ratalo slabo. Danes je bolje...

Tudi meni je težko led prebit, sploh ne vem kaj naj povem o sebi, še najraje bi enkrat prišla zraven ko boste kje na kavici.

Sem priseljena, ne ravno v Ribnico ampak blizu.Tudi meni so dobrodošle info o kakšnih štacunah tu okoli. Ker imam še dosti opravkov v Lj še vedno tam večino kupujem. No ravno zdaj me zanima kje v Ribnici mi lahko neko gradivo zvežejo v spiralo? Prosim če katera ve?

< Sporočilo je popravil lotoska -- 14.8.2008 13:26:27 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 315
14.8.2008 13:35:02   
dulcinea
Joj lotoska, ti ne morem kaj preveč pomagat. Ker že dolgo nisem takih stvari v Ribnici počela. Včasih so tam, ko so kaj kopirali lahko tudi zvezali. Ti bo katera druga rekla, če ne pa boš mogla v Kočevje. Tam bo večja izbira.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 316
14.8.2008 13:46:22   
klepetka
lotoska, super ,še ena iz našga konca.user posted image Zdaj me pa še bolj firbec matra , ko praviš  da si malo izven Ribnice.Jaz  sem namreč tud , da nisva morebiti celo sosediuser posted image

glede vezave v spiralo pa ..vežejo v NAjku v Ribniciuser posted image

lp

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 317
14.8.2008 14:27:15   
dulcinea
Klepetka, a misliš, da mene ne matra firbec. user posted image  

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 318
14.8.2008 14:39:39   
klepetka
dulči , saj lotoska lahko je doma tud kontra od mene , tja proti vašmu koncuuser posted image
Lotoska , ma najboljš da  nama zaupaš na ZS , kdo si , ker drugače lahko osivivauser posted image

smrka, srečno pot danes domov.Sem šla včeraj nalašč k vam, pa sem pol vidla da ste imeli en kup obiskov zunaj, pa se nisem ustavila.Skoda da se nismo uspele dobit.
Smo si te pa tako želele videti po dolgem času , da smo te celo v Egipt klicaleuser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 319
14.8.2008 15:07:02   
lotoska
user posted image user posted image user posted image

Ok. Naj vama bo.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 320
14.8.2008 15:13:00   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

user posted image user posted image user posted image

Ok. Naj vama bo.

Aha, njima se boš razkrila, ostali naj si pa še naprej lase pulimo user posted image user posted image user posted image . Vidim pa, da vas je kar nekaj priseljenih v naš konec - Nasy, Andrej, sonjah, lotoska... Fino, fino user posted image . NAslednjič pa kar pogumno pridi na kavico. Ne grizemo user posted image .
Za vezavo v špiralo - res verjetno samo trgovina Najk na trgu - tam, kjer imajo pisarniško opremo, pa mobitele, pa kaj za računalnik in podobno. Nisem bila že dolgo tam. user posted image

A smrka gre pa že nazaj? Jah, škoda no, ker se nismo videle. Tole z Egiptom si bom pa za vse večne čase zapomnila user posted image user posted image user posted image

A je še komu danes tko vroče? user posted image

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 321
14.8.2008 15:17:04   
klepetka
ja ,smrka pa danes odhja.MI je pol včeraj poslala sms.Imamo pa zdaj vsaj pravo številko, tako da ne bo potrebno več v daljne kraje poizkušat srečo s klicanjemuser posted image .

sayuri, ampak tole z Egiptom  pa je bilo za popestritevuser posted image user posted image .PA upam da vseeno ne bo zelo visok račun.

lotoska , superuser posted image .NAslednjič se  obvezno pridruži na kaviuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 322
14.8.2008 15:19:21   
klepetka
sayuri, danes je pa res težko vreme ,tako vroče , soparno.user posted image UAPm da se res ne bo uresničila napoved i nne bo ta sopara prinesla neurja s točo , katerega napovedujejo ravno za naš konec.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 323
14.8.2008 16:23:29   
Nasy
Vidim, da ni samo meni vroče.Sayuri, vam tud kr nabija sonce, a ne? Pa še spodaj ti mal grejejo..pa diša ti gor al ti že smrdi? Še dobr, da nimamo mi tko blizu take papice-čeprav ni daleč tud zdej neuser posted image , kolk bi naju šele pol blo skupuser posted image

Dopoldan sva bili z malo zunaj, ma je ob devetih že tako kuhalo, sva bili bolj ali manj v senčki, ob desetih pa sva šli gor. Pa še marela-senčnik se nama je sesul, sem bla tko jezna, da bi ga najraje kr v kanto zabrisala, matr, k da je bil zastonjuser posted image Klepetka, ti maš senčnik na vozičku? K ne vem, če mi bo uspelo popravit kej, bo treba verjetno kr po novega.
Lotoska, drugič lepo pridi še ti, da se spoznamo! Grizemo pa res ne, sonjo vprašiuser posted image

Joj, kaj res, tle so nevihte napovedane, upam, da ne no, ker glih tle še ni nč klestilo..pa nocoj ponoč je parkrat zagrmelo, bliskalo se je pol je blo pa vsega skupaj par kapelj.
Grem naprej delat družbo mali v spalnico, če ne bo kmalu konec lepotnega spanca

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 324
14.8.2008 16:32:32   
srki
Ej, babnce, ste se dobile? Škoda, ker nisem nič brala in bila gor, pa bi kaj prišla. Skupinica se je povečala, kot vidim. No, lepo bodite, če se še kaj srečate, pa kar po sms-ajte, drugače ne bo nič.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?