Nasy
|
Sonjah a doma se je pa razgovorila si me nasmejala zdej..dober začetek dneva No, vidiš, še dobro, da si se odločla in prišla, da je imela mala doma kej povedat sem jaz tudi prvič razmišljala, če bi šla, potem je pa moj reku, itak, da greva, boš vsaj še kakšno poznala tle. K zdej lahko skoraj na prste preštejem še, kolk ljudi poznam. Klepetka, ma ja, ti rečem, firbčna in vztrajna k prava baba nič ne sme zamudit veš, kakšna katastrofa bi bla, da bi ona med tolkimi lučkami in ljudmi zaspala Sayuri, tudi meni je lep tvoj voziček, sem ravno včeraj razmišljala, da je podoben PP, si zamisliš, kolk širok bi bil, da bi dal dva trikolesnika skup. No, sej ne vem, kak je kak ampak naša soseda ima enga tazga širokega, da morjo kolo dol odmontirat, da jim gre v klet Dulči, pa ti si zdej v teh koncih?Ti pa si leteča Punce, nekej me zanima, glede na to, da smo vse takih pravih mer , si bom drznila vprašat, kje kupujete tle okoli spodnje perilo, no vsaj modrce. Sem zadnjič tle v Ribnci gledala pr taboljšmu sosedu, ma so ble cifre bolj boge..to mi je najhuši nakup, se tako težko spravim, ker ponavad se številke v trgovini že pr 80 končajo Tam na škrabčevem pa nisem šla gledat. Ne mi zamerit, še večkrat bom kaj vprašala, ker še nimam kej dost pojma, kje je kaj