|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
8.8.2008 14:20:53   
sayuri
klepetka če si v Ribnici, kar pozvoni. Isto velja za vse ostale.Lahko pridete tud k men na kofe. SAj sem čist v centru user posted image . Sicer traja, da se do vrat primajem, ampak odprla pa bom.user posted image PA tist kofe tud skuhala user posted image . Drugače smo pa res bili "ŽE" 2x v L. Ampak samo pri naših. Nismo šli nič na sprehod, ker je bilo prevroče. TA teden sem bolj doma, ker imam pomoč od zgoraj (svakinja). Drug teden bo pa moja sestra pomagala, pa bom tud kaj več doma v L. TAko, da se vidimo. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 276
8.8.2008 17:31:19   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

srki je med živimi. Še vedno je v enem kosu. Ji je pa računalnik crknu, zato se nič ne javlja in se ji zdi, kot da je od sveta odrezana. NAs vse pogreša in lepo pozdravlja user posted image

No, hvala bogu, sam da je živa. user posted image user posted image

Drgač pa Nasy, jst bi izbrala Lušinovo. Saj poznam maroltko bl švoh, sam se mi zdi, da ima svoje dneve.

< Sporočilo je popravil dulcinea -- 8.8.2008 17:32:19 >

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 277
8.8.2008 18:38:27   
Nasy
No, čakam, da se še kera oglasi. Dulči, pol zgleda, da sva midva že enkrat naletela na >njen< danuser posted image Na vse, kar sva jo prvič vprašala, ni vedla odgovora in je bilo vse normalno a una ta druga nama je dala napotnice za nadaljne preglede, celo sama je predlagala. Pa tudi pri AD3 je bilo pri Maroltovi rečeno, da ni težav, ko sva pa ta drugi omenila, je brez pomisleka dala recept za Plivit D3 in je rekla, da je bolje, če te jemlje, če že ima brez kapljic krče.

Mala danes spi lepotni spanec, jedla je ob pol dveh, zdej pa ura pol sedme in čezuser posted image jah, cepivo deluje, zgleda.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 278
9.8.2008 9:08:16   
dulcinea
To že, samo nisem vedla da imaš na izbiro, ker ponavadi je bila Maroltka za predšolske in Lušinova za šolske. Jaz sem celo kot odrasla hotela pri Lušinovi ostat, samo mi ni uspelo.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.8.2008 11:59:37   
Nasy
Saj midva sva bila tudi zelo presenečena, ko je v sredo Maroltka rekla, da se naj odločiva, kam jo bova vpisala k osebnemu zdravniku tako da sva v bistvu kr vesela, da je na izbiro. Sam..ne vem, kako pa bo takrat, ko ji bova rekla, da sva se odločila za drugo zdravnico, ne za njouser posted image V bistvu sva se že po drugem pregledu, ko nas je pregledala Lušinova, spraševala, kako bi prišli do nje, ker nama je bila 100x bolj fajn kakor Maroltka. Možek je nekaj okoli spraševal, pa so rekli, da baje težko prideš k Lušinovi, ker je Maroltka šefica in grdo gleda, Lušinova pa ima vse polno. Fino, sem se hotela samo prepričat, če imava pravi filing glede zdravnice.
Ste slišale, kakšna nevihta je bla ponočiuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 280
9.8.2008 14:14:57   
sayuri
A katera ve, kdaj gre MAroltova v penzijo? Ker se nekaj govori o tem. PA da jo bo Djordjevski potem nadomestil. On itak zdaj dela na pediatrični v LJ in vikende velikokrat tukaj dežura. Je pa tolk star, kot jaz.

Drugače pa - Filipa imam pri MAroltovi. Hvala bogu ni veliko bolan, tak da mi ni velikokrat treba it k njej user posted image . Sem imela pa nekaj zoprnih izkušenj z njo. AMpak sem ji povedala nazaj, kar ji je šlo in je utihnila. Lušinova je pa moja osebna zdravnica (Dulči, meni je pa uspelo si jo izborit user posted image ) in sem z njo nadvse zadovoljna. ZA ta maladva še ne vem, kaj bom naredila. Ko bi vedla, da bo šla Maroltova kmalu v pokoj, potem bi šla kar k njej in naprej k Djordjevskem user posted image  

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 281
9.8.2008 14:27:05   
lotoska
Dan!!!

Pridružila bi se debati, vidim da je govora o Maroltovi (a pediatrinji iz ZD Ribnica)? Ker če je, sem vsakič naletela na "njen" dan.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 282
9.8.2008 14:51:27   
klepetka
jaz se bom pa tukaj  rajši vzdržala komentarjev o  teh dohtarjih.Ker bi se znalo zgoditi, da napišem cel roman. user posted image        

BI pa tud jaz pohvalila Djordevskega, smo imeli na pediatrični kar nekaj  opravka z njim oz.on z namiuser posted image , toliko da vem da bo pravi nadomestil MAROLtovo.

lotoska, si ti iz naših koncev?no daj izdaj se nam in se nam pridružiuser posted image

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 283
9.8.2008 14:59:34   
klepetka
aja, sayuri, nekaj se je govorilo , da naj bi šla v penzijo čez 2 leti.Samo to je nepreverjena info,tako da nisem ziher.

nasy, o kakšni nevihti ti?Jaz pa nič slišala, al pa jo pri nas ni blo(2 km iz Ribniceuser posted image )Čeprav  pa ,če dobro pomislim, rože pa so bile res namočene , ko sem jih šla zujutraj zalituser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 9.8.2008 15:00:57 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 284
9.8.2008 15:04:52   
klepetka
ampak res čudno , da se smrka nič ne javi.Jo bom danes res poklicala.

ok, zdaj pa že smetim, boljš da grem spucat kopalnico do konca.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
9.8.2008 16:11:10   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A katera ve, kdaj gre MAroltova v penzijo? Ker se nekaj govori o tem. PA da jo bo Djordjevski potem nadomestil. On itak zdaj dela na pediatrični v LJ in vikende velikokrat tukaj dežura. Je pa tolk star, kot jaz.
, kaj bom naredila. Ko bi vedla, da bo šla Maroltova kmalu v pokoj, potem bi šla kar k njej in naprej k Djordjevskem user posted image  

Aco (Djordjevski) je pa tolk star k jst, ker je bil moj sošolec v gimanziji. Je pa fejst fant. Zmeraj se je dalo z njim pomenit. Tko da če bo nadomestil Maroltovo, pol ni panike se k njemu vpisat.

Lotoska, a t si iz naših koncev?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 286
9.8.2008 16:33:23   
sonjah
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

nasy, o kakšni nevihti ti?Jaz pa nič slišala, al pa jo pri nas ni blo(2 km iz Ribniceuser posted image )Čeprav  pa ,če dobro pomislim, rože pa so bile res namočene , ko sem jih šla zujutraj zalituser posted image

Pol ste bli samo vi izvzeti, klepetkauser posted image user posted image user posted image . Ker pri nas je treskalo in scalo kot za stavouser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 287
10.8.2008 19:04:04   
srki
Ojla, punce, končno se mi je uspelo primajat do enega drugega računalnika, sicer ne svojega, od sestre. Drugače sem OK, mi laska, da me pogrešateuser posted image user posted image . Sem še v enem koncu, počasi pa odštevam dneve.

Vidim, da se je še nekaj novih pridružilo, me veseli.

Glede Maroltove pa eni pravijo da je faj, drugi da ni. Moja sestra je z najmlajšim sedaj k njej hodila, ker ni bilo našega zdravnika, pa se ji je zdela OK.  No, večjih izkušenj pa z njo nimamo. Meni je enkrat dala napotico za ORL, ko so se Aljažu ponavljala vnetja ušes, medtem ko mi je naš ni. Tako da jaz imam tudi dobre izkušnje z njo.

Bi še kaj napisala, pa imam našega tle ob sebi in nečaka, ki sta kot hudiča. Bo treba ven, da bo mir. Se skoz ravsata, kot dva petelinčka sta....

Lepo se imejte, ko bo kaj novega, pa vam sporočim po sms-u, če ne drugače.

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 288
11.8.2008 10:40:06   
dulcinea
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Srkoslava. user posted image Pa kje si mi ti? Daj poštimaj računalnik no... Tukaj te pa tko pogrešamo in se sprašujemo, če si še med živimi (no, če si še v enem kosu). user posted image

A je še komu danes vroče?user posted image Mene prov kuha. Pa še moj user posted image  me pošilja neko pismo v kaslc nest. Saj bi šla z avtom, pa ne morem vn z dvorišča, ker so nam pot prekopali.user posted image user posted image Jah nč... bo treba pa mal špeh stopit. user posted image

Nasy, včeraj sem mislna nate. Sem se peljala mimo Bilj, pa sem rekla: tle je pa Nasy bla včasih doma.

Klepetka, si poklicala Smrko? Še zmeraj se ni nč javla. user posted image  No, saj ima prav. Tako malo, kot vidi domače, se bo pa ja z njmi čimveč družila. Pa njen ji verjetno računalnika ne prepusti, ker mu je dolgacjt v Sloveniji.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 289
12.8.2008 13:50:03   
smrka
punce, internet se mi je strl. A bi se nasli danes na pijaci zvecer... poklicala bom klepetko.. mogoce ob 19 uri pr harlekinu??

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 290
12.8.2008 15:12:09   
dulcinea
Jaz sem za. Ker sem danes itak doma pri starših. A Harlekin al Cene?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 291
12.8.2008 15:34:46   
sayuri
Jst sem za!!!!! Raje CENE - da bomo zunaj. Jaz z mojim širokim vozičkom ne morem v Harlekina user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 292
12.8.2008 15:38:04   
klepetka
jaz sem tud "za " in isto raje pri Cenetu.Zarad vozičkauser posted image

Se vidimo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 293
12.8.2008 16:19:50   
klepetka
kaj je pol , al ja al ja?user posted image SE vidmo al ne ?!Nobenga odzivauser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
12.8.2008 16:38:39   
dulcinea
Jst sem pa na SMS čakala ku budala. Ja, se dobimo pri Cenetu. Bom še Sonjah in Andreju sporočila (nimam od Nasy cifre).

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
12.8.2008 16:43:30   
klepetka
dulči oprosti , sam nisem prej vidla sms-auser posted image .A se pol dobimo ob 18.30 pri Centeu?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 296
12.8.2008 16:45:44   
klepetka
srki,suepr da si še v enem kosu in da je vse okuser posted image .JA, res smo te pogrešale.user posted image

Daj da ne boš pozabila javit , ko priveka na svet srki junioruser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 297
12.8.2008 16:48:21   
dulcinea
Klepetka vidm d si ažurna tle gor. Velja ob pol sedmih.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 298
12.8.2008 16:52:15   
klepetka
ok, dulči.SE vidimouser posted image .Grem zdaj z Lano še malo ven

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 299
12.8.2008 17:10:16   
sayuri
Ok, ob pol sedmih. Možno, da malce zamudimo - saj veste - hranjenje in podobno user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?