Nasy
|
Zdravo punce! No, sayuri, je bilo res lepo te spoznat, sva te pa že na daleč vidla, ko si šla v pekarno, pa sva se menila, kako te ogovoriva no, pol sva šla naprej in obrnila, da se bomo srečali, je pa moj sodelavca srečal in smo se ustavili No, sej potem smo se pa zagledali Ej, ti pa si supermami! Si ne predstavljam..naša miš je zahtevna, da bi pa dve take imela..uf..vsaka čast! Kaj zdej, dulči, nimaš se kam dat? Mi3 ali pa medve sva vsak dopoldan zunaj, no, nekje do desete, ker pol že preveč prbija mala se pa tako poti, se mi zdi, da še bolj trpijo tile črvički, kukr mi. Če nisi na burji, pol pršibaj mimo, gremo na kofe mene zdej dol k našim ne spraviš, je preveč komark dol, pa še naša mati ima vse v vodi okoli bajte..tko da mamo zalogo za sproti pol se pa čudi, kako je toliko komarjev Klepetka, kako kaj vaša lepotička? Mi smo zdej skoraj dobili nek ritem odvisno, koliko spi, drugače se kar ure počasi klapajo vsak dan s hranjenjem. Mamice, kaj naj nardimo, se moramo odločit za osebnega zdravnika za Mašo, naj izbereva Maroltovo ali Lovšinovo? Najprej mi je bila Maroltova ful smotana, zdej se je pa obrnila kot iz črne na belo tako, da se ne znava odločit. En možev sodelavec je rekel, da je Maroltova smotana, da nima pojma, da je neprijazna..sam zdej naju je čisto zmedla, ker je bila zdej 2x prav fajn, le malo bolj bi si želela, da pšosluša, kar ji pravim Je pa rekla, da se naj odločimo do naslednjega pregleda, ki ga imamo sredi septembra. Svetujte! No, lepo se imejte vse, nekaj se oblači, morda pa bo kaj ohladilo.