srki
|
Ojla, evo mene še vedno v enem kosu . Jutri je prvi neuradni PDP, naši fantje so bili ta vikend na morju, tako da sem bila sama. Pa mi je bilo kar malo dolgčas, saj še nikoli ni šel za tri dni od mene, včasih je žleht, pa sem rekla, komaj čakam, da greste, pol mi je bilo pa dolgčas. No, danes popoldne enkrat pridejo. Drugače se še nič ne dogaja. Nassy, uraden rok imam drugače 10.9. Otrok je živahen. Sayuri, sem videla slikce, lepi otročki, itak da po mami (očka ne poznam ). Dobra si, jaz ne vem, kako bi z dvojčki, sploh pri hranjenju pa to. Dulči, saj imaš prav ja, da si ga kje bližje poiščeš, vožnja potem v nosečnsoti tako daleč kar malo utruja, upam, da boš imela srečo pa dobila Likarja v PO. Klepetka, še malo pa bo malo miru pri hiši, ko bodo šli otroci v šolo, a ne? Smrka, ti si pa že nazaj, na Švedski, kajne? Hm, kaj naj še napišem? Ja nič, dan D se bliža, ponoči že bolj slabo spim, pol pa študiram, kdaj bom šla. Aja, glede dr. Begičeve, jaz sem jo imela na začetku nosečnosti, dokler ni prišel Raid. Pa ene dve iz naše vasi poznam, ki jo imata, pa sta zadovoljni z njo. Ko pa sem pri G pa od pacientk slišim vsake sorte, ene jo pohvalijo, druge grajajo, čeč, dokler nimaš problemov, je OK, če je pa kaj zakompliciranega, da pa ni OK, da se ti pa premalo posveti. No, kaj pa vem, vsak po svoje. Aja, drugače pa so danes pri nas igre brez meja, če katero kaj zanima. Dežja sicer ne bo, vsaj upam, ampak zunaj je pa kar hladno. meni glih ni za iti, ker se mi ne da non stop kakega WC-ja iskat .
|