|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
21.8.2008 22:27:49   
klepetka
OJ NASy , jaz hodim že vsa leta k Begičevi.SEm zelo  zadovoljna  z     njo.user posted image

Pa user posted image  za  sestrsko pomoč.Včasih prav paše-preverjenouser posted image . Pri na stud MAriša precej pomaga.

smrka, boga Addriana.En kupuser posted image , da čimprej ozdravi. PA prijetno bivanje pr itašči jutriuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 351
22.8.2008 12:08:38   
dulcinea
Nasy, moj avtek je glede na to, da je majhen, kar težek. Ampak takrat me je bilo pa malo strah.

Kaj dogaja v Ribnci? Sayuri, kdaj bo imela svakinja stand up comedy? bi pršla gledat, če bom glih v unem koncu...

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 352
22.8.2008 21:15:19   
Nasy
Kako na brzino vse preberem, šele zdaj sem brala, da maš smrka bolno pupo, revčka, naj se čimprej pozdravi! Pa upam, da ste že rešli z vodovodom!

Danes sva šla mimo gradu, pa so se glih pripravljali uni godci iz Srbije, naša Maša pa IIIiiiii pa AAaaaaauser posted image sej bi šla noter gledat pa sva se bala, da jih preglasiuser posted image

Sayuri, kaj >fata< je tvoja žlahta? K ima drug teden nastop..če je to to..?! K njo bi pa še jst šla gledat pa ne morem z Mašo..

Ja, sestrska pomoč pa res zelo prav pride. No, pred 12 leti sem jo jst pazila in vozila naokoli, zdej pa ona mojo hčerkico paziuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 353
22.8.2008 22:38:33   
smrka
Cer!
Moja pupa se je pozdravla, se mal iz nosa tece, zdaj sem pa jest fasala nek prehlad me grlo pece k stu mater, pa glava kukr da me ce bolet, sam se ji ne pustim!!! Mal prej sem nardila torto v obliki pikepolonice, bom slikala in vam pokazala ker sem tok ponosna na svoje delo user posted image Od zunej zgleda super, sam od znotraj pa nevem, upam da biskivt nebo presuh ker sem ga pozabila mal pomocit..

Vodovod so zdaj zrihtali, tko da zdel lahko brez skrbi skocim v skret kadar se mi zahoce user posted image user posted image

V nedelo bom mela tasco pa tasta na kosilu pa se dva priveska, tko da bo kar pestro. Moj desc bo naredil nekaj iz rib (Brancin), jest bom nardila pa gratinirano prekajeno sunko s krompirjem mmmmmm......... skratka jutr se bo zrlo. user posted image

En lep dan vam zelim, se naprej ker tukaj imamo kislo vreme user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 354
23.8.2008 9:52:20   
dulcinea
O Smrka.. Zdaj sem se spomnla. A štrom so vam poštimal? Uno ko je mašina za vlago uničla? user posted image

Jah, tle se tud kaže nekaj k dežju, tko da se ne sekiraj, ni tle nič boljše. Čeprav gor je verjetno malo bolj mraz. Vsaj tle na Primorskem.

Tortico pa le pokaži. Verjamem, da bo tudi fina in ne samo lepa. user posted image

Nasy, ja L je pa od Sayuri žlahta. No od Sayurinega moža user posted image

Midva pa zdaj že nekaj časa hodiva pospravljat eno hiško, kjer bova verjetno zidala. Ma saj je zanimivo, ko najdeš kako fotko al pa kako pismo pa pol bereva in se smejiva. Kljub vsem pajčevinam in prahu. Ma že zadnjič sem jaz med knjigami našla škorpijona user posted image user posted image . Še dobro, da me ni pičil. No, včeraj je pa moj po enih cunjah brskal in ga je uščipnil. Ma verjetno samo s kleščami, ker se mu nič ne pozna, niti ga ne boli. Pol sva ga pa iskala, da ga je fental. Ma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da vam rečem.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 355
24.8.2008 13:29:59   
srki
Ojla, evo mene še vedno v enem kosuuser posted image . Jutri je prvi neuradni PDP, naši fantje so bili ta vikend na morju, tako da sem bila sama. Pa mi je bilo kar malo dolgčas, saj še nikoli ni šel za tri dni od mene, včasih je žleht, pa sem rekla, komaj čakam, da greste, pol mi je bilo pa dolgčas. No, danes popoldne enkrat pridejo.

Drugače se še nič ne dogaja. Nassy, uraden rok imam drugače 10.9. Otrok je živahen.

Sayuri, sem videla slikce, lepi otročki, itak da po mami (očka ne poznamuser posted image ). Dobra si, jaz ne vem, kako bi z dvojčki, sploh pri hranjenju pa to.

Dulči, saj imaš prav ja, da si ga kje bližje poiščeš, vožnja potem v nosečnsoti tako daleč kar malo utruja, upam, da boš imela srečo pa dobila Likarja v PO.

Klepetka, še malo pa bo malo miru pri hiši, ko bodo šli otroci v šolo, a ne?

Smrka, ti si pa že nazaj, na Švedski, kajne?

Hm, kaj naj še napišem? Ja nič, dan D se bliža, ponoči že bolj slabo spim, pol pa študiram, kdaj bom šla.

Aja, glede dr. Begičeve, jaz sem jo imela na začetku nosečnosti, dokler ni prišel Raid. Pa ene dve iz naše vasi poznam, ki jo imata, pa sta zadovoljni z njo. Ko pa sem pri G pa od pacientk slišim vsake sorte, ene jo pohvalijo, druge grajajo, čeč, dokler nimaš problemov, je OK, če je pa kaj zakompliciranega, da pa ni OK, da se ti pa premalo posveti. No, kaj pa vem, vsak po svoje.

Aja, drugače pa so danes pri nas igre brez meja, če katero kaj zanima. Dežja sicer ne bo, vsaj upam, ampak zunaj je pa kar hladno. meni glih ni za iti, ker se mi ne da non stop kakega WC-ja iskatuser posted image .

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 356
25.8.2008 20:21:53   
dulcinea
user posted image  Hm... kakšno zatišje je tukaj gor. user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 357
25.8.2008 21:52:11   
smrka
OJ Dulci,  a pol pravis da ni nevarno ce te skorpijon  ugrizne? Je kej srece pri iskanju sluzbe? Kdaj bosta zacela zidat?

Pri nas imamo tako posrano vreme, stalno ga neki dez serje, pa to je za znoret.. punce blagor se vam ko maste se zmer poletno vreme.. tle so temperature ze pod 20 stopinj.user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 358
26.8.2008 8:51:46   
dulcinea
Smrka, saj ga je samo s kleščami uščipnu verjetno. Če bi ga pičil z zadkom, pol bi ziher bla že v Šempetru na urgenci.

Službe ni user posted image . Prav mi je. Bom vsaj dokončala študij. Po eni strani si ene 3  mesece (kar imam zavodauser posted image ) sploh ne želim it v službo, ker mi bo prav fajn prišlo. Samo kaj, ko potem sredi leta težko dobiš službo.  Razen, če bo res kje kakšna šla na porodniško al kaj podobnega. Sicer pa bo prilika za it v Avstralijo (pa ne si zdaj mislit, lej jo, kolk si privošči, ampak če ne grem zda, verjetno ne bom šla nikoli). Ker tja moraš it, ko je tukaj zima, jaz pa nikakor ne morem dobit dopusta sredi zime. V  Avstralijo si pa želim it takoj za Švedsko. Ne vem zakaj. No, Švedska je za mano. Ja, tama pri vas je pa mraz.. Ne bom pozabila, ko sva bila v Oslu in je cel dan padal dež. Sem bila v majici z dolgimi, v majici s kratkimi rokavi, v jopi in še v brezrokavniku čez. Pa me je zeblo. Pri vas je blo vsaj malo bolj toplo... pa še zmeraj ne tako, kot tu na Primorskem.

Zidat? Joj, ne vem še. Zdaj sva trenutno v čiščenju poslopja nasproti hiše, ki ni tako star, da bi bil za podret. Bova počistila šaro, moj fotr bo naredu nova vrata, pol pa damo noter omare in kar je še uporabno, da ne bo uničeno. Potem pa lahko začnemo podirat hiško in hlev. Ja veliko dela je še pred nama.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
28.8.2008 8:03:42   
srki
Neko zatišje ja, jaz pa mislim, bog ve, kaj sem spet zamudilauser posted image .

Punce, pri G se zadnje čase toliko čaka. Saj vse lepo in prav, da se nam tako posvetijo, ampak meni je bilo že prav mučno-najprej CTG, pol počakat, pol na UZ, sem bila ene 15 minut na UZ, pol še ginekološki pregled, tako da sem bila več kot 2 uri tam. No, saj pravim, bolje tako, kot pa na brzino.

Drugače pa je pri meni vse zrelo, da dete priveka na svet. Odprta sicer še nisem, otrok je obrnjen, velik baje, težak je 3364 g, če so meritve prave. Plodovnica gosta, naslednji pregled imam na prvi šolski dan. Možnost je velika, da me prehiti, mi je rekel G. No, saj bolje to, kot pa da spet čakam, kot pri Aljažu.

Potem sva šla še v Mercator na oddelek pohištva, pa tisti tip tam gor....sploh naju ni šmirglal, kar buljil in buljil je v računalnik. Niti dober dan, niti, vama lahko kaj pomagam, tako da je mojemu dopizdilo in sva kar šla.

Dulči, tebi pa niso podaljšali? Škoda. Se pravi, da si spet v iskanju nove službe. No, ti želim, da čimprej kaj poiščeš in seveda narediš diplomo, če se ne motim, moraš še to naredit. Pa naj se ti uresniči želja po Avstralijiuser posted image .

Lep dan vam želim.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 360
28.8.2008 20:15:59   
Nasy
Ojla pupe, pravo zatišje je tle ja..
meni je včeraj vse dol padlo, sva namreč dobila zavrnjeno vlogo za vrtec, ni prostega mesta za našo pupo, čeprav je marca ženska v vrtcu možu ful zagotavljala, da ni panike, da se nimava kaj bat, da če bo slučajno kaj več otrok, nov oddelek odprejo..zdej pa to..kaj pa zdaj?! A obstaja kje tu kaj privat varstva? Čist sem paf zarad tega zdejuser posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 361
28.8.2008 22:48:07   
klepetka
oj,

samo na hitrco, da vas pozdravim in dam vedeti da še diham.user posted image

srki , super da si ok in v enem kosu.STa kaj vprašala na UZ za spol?PA lepo težo vam  oz. bebici, je nameriluser posted image

nasy, glede varstva; Naša skoraj soseda je super varuška.To ti lahko zagotovim,  ker jo vidim že par let vsak dan ,kako se zna z njimi,  ko ima otroke v varstvu .Resnično skrbna.Če človek dobi pri njej prosto mesto, je več kakor bi zadel na lotu.
Resnično.PA ne vzame si v varstvo več kot tri otroke, ker pravi da se jim ne more kvalitetno posvetit. Z njimi pa dela vse živo; ustvarjajo z gipsom, barvajo kamenčke, rišejo ,......Vsak dan so zunaj.ČE te zanima,  mi sporoči pa ti povem katera je ta  oz. njen naslov. Pa da ne boš mislila, da jo zato hvalim, ker je moja soseda, ampak  jo  zato, ker je res ok.ŠE čisto vsi so bili zadovoljni z njo, katerih otroke je pazila.
dulči, samo da  ni kaj hujšega s tvojim zarad tega škorpijona.O groza user posted image

smrka, ste vredu?  Kdaj imate kaj v planu priti spet domov? Za novo leto?

sayuri,kako te je lepo videti z dvojnim vozičkomuser posted image . SEm te včeraj videla , ampak šele potem v špeglu, takrat ko sem šla iz špara.In sicer kako ste?SE Filip že vesel ivrtca?NAš DOmen komaj čaka , ker mu je doma že pošteno dolgčas.user posted image No ,saj pa meni ni.user posted image

sonjah, kje se pa ti skrivaš?NIč se ne oglasišuser posted image
lepo bodite

< Sporočilo je popravil klepetka -- 28.8.2008 22:56:48 >

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 362
29.8.2008 8:23:35   
andrej77
klepetk vsaka informacija je dobrodošla... sam če vzame samo triuser posted image kej velikih možnosti ni za plac, a ne? je pa za probat...

< Sporočilo je popravil andrej77 -- 29.8.2008 8:24:08 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
29.8.2008 8:25:29   
klepetka
andrej , za vprašat je.Seveda so možnosti.Lahko ti na ZS napišem kdo je to, da je javno ne izpostavljam.

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 364
29.8.2008 8:30:03   
klepetka
aja, je pa to gospa enih 55- 60 let, amapk jih ne kaže.user posted image  Pa trenutno ima samo enga, vidim, ker bosta šla dva, ki pa sta starejša, ki ju je pazila do zdaj, v vrtec

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 365
29.8.2008 9:42:08   
dulcinea
Evo. Pa se spet javim. V torek sem bila v Ribnici. Ni blo časa za nič, edin s kolegico sva šle na eno pijačko. Drugače sem pa nekaj izdelovala in fotografirala.

V sredo sem bila še v službi. Dobila delovno knjižico, tko da pridem enkrat drug teden se prijavit na zavod. Službe ni user posted image . No, bom pa v miru dokončala, kar packam že toliko časa. Popoldne sem šla pa še na seminar ljudski plesi. Tko da sem se še malo razmigala.

Včeraj sva šla pa z mojim na sejem v Gornjo Radgono. Prov lep izletek je bil. Edin noge me malo bolijo.

Srki, vidim, da je še v enem kosu. No, zdaj že lahko navijamo, da bi čimprej rodila, ker je otroček že dovolj zrel za na svet.

Nasy in Andrej77, saj bosta našla tud kako drugo varstvo. Jaz tudi poznam eno gospo iz Prigorice, ki čuva male otročke. Tud ta jih nima več kot 3, sam ne vem, če ni na veliko zasedena. Se pa znajo vsi pri hiši ful lepo z otročki. Če hočeta naslov, sporočim na ZS.

Klepetka, saj ni panike s škorpijonom. Saj ga ni pičil, samo s kleščami ugriznil. Sem se pa včeraj pogovarjala z ex sodelavko in ex sošolko, ki je biologinja in je rekla, da škorpijoni pri nas niso strupeni. Da pa če te piči je mende tko, kot da bi te osa pičla. Je pa riziko, če si recimo alergičen na to. Zdaj me bo malo manj strah, čeprav mene je tudi ose strah.

Joj, bugve če bom jaz letos vidla kaj morja. Smo se neki menili z eno kolegico, pa je vse odpadlo. Mogoče jo mahneva sama za kak vikend. Da probam, če je še kaj slano. Ker na Norveškem je bolj malo.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 366
29.8.2008 14:43:34   
smrka
jaooo kok sem dobro sarmo nardila... jaoooooooo

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 367
29.8.2008 15:43:09   
dulcinea
A samo eno al kako?

Midva se pa na morje spravljava. No, M. spi, jaz pa na netu visim. user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 368
29.8.2008 16:47:58   
smrka
ne 8 sem jih nardila, sam sem jih ze 4 pojedla.... ostale 4 bova pa za vecerjo si razdelila s svojim user posted image user posted image

Ej uzivajte na morju

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 369
29.8.2008 16:58:34   
dulcinea
A Adriana pa nič user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 370
29.8.2008 21:38:13   
smrka
Ne Adriana ni jedla nobene, ker sem mal prevec pikantno nardila...

Jutri gremo pa gobe nabirat... drzte pesti da bo polna kosara... mmmm.. komi cakam!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 371
30.8.2008 10:51:00   
Nasy
Mmmmm, sarmaaaauser posted image Naša mama jih naredi za novo leto, komej čakam vsako letouser posted image takrat se jih vsi orng najemo, k jih nardi cel lonecuser posted image

Kje ste, ribnčanke, dulči, si bla sinoči v gradu? Medve z malo sva šli tam mimo glih nekje pol osmih, sej so se kr zbirali ljudje. Je šel naš oči na žur, pa sva sami romali domov. Tina pa itak pr Rebelde, se je že začela ta manija spetuser posted image
No, zdej pa res ne morem sfalit, kdej bo sejemuser posted image me prav zanima, kako to izgleda, če bo vreme, bomo šli malo pofirbcatuser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 372
30.8.2008 21:44:27   
klepetka
oj

samo da nas premaknem na prvo stan, ker se ne spodobi da sm otam  nekje zadaj.
SMo bili danes v LJ na pikniku januarčkov in bil o je fenomenalno.user posted image REs, bilo je fantastično, organizacija u nulo, dale smo si deklat vse enkae majčke , z natisnjenim nickom , pravim imenom in imenom otroka.user posted image Tako da sm ose zmenile da mormo to naredit večkrat.user posted image Vse skupaj na sje pa bilo okrog 80; mamice , januarčki, atiji , bratci in  sestrice

lahko noč

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 373
31.8.2008 16:00:08   
klepetka
samo da še tukaj sporočm , da imamo med ribnškimi rr-jevkami spet dojenčka.Srki  je rodila sinčkauser posted image . VEč zaenkart ne vem.
Srki , še tukaj iskrene čestitke

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
31.8.2008 16:09:33   
smrka
O SRKI!!!! Iskrene cestitke za drugega sincka!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?