Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 19:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sem ji včer kupla v BC-ju, pa sem napihnla da sprobamo, da ne spusti na morju takoj sm mela že v košari pa sm nazaj dala k nisem vedla kako bo moj reagiral . sam je pa tolk dobr a ni. edino ne vem kolk dejansko tista palmica senčke nardi al je čist sam za okras. lenča kaj se da pa odstranit? verjetno ni vse v enem kosu ali pač? 14eur al kolk že? no tole sm jest misnla tud zdej za na travo zunaj imet. moram ap tud eno plastificirano deko al neki tazga kupit, k zdej zmeri armaflekse vlačim pa pol skupi pa pogrnt, pa igrače - nitka že mal živčna rata, preden iz prvega štuka ven vse to pritrogava in naštimava ful je dobr , mi smo ga danes kupili, pa še v akciji je za 9€
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.5.2008 19:59:01 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 19:40:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika še neki sem hotla vprašat... mene ful skrbi, ker tjaša skoraj nič ne je in ne pije in že par dni ima suhe pleničke...tko mal polulala ampak občutno manj kot ponavadi. pa vsak dan ji skuham in stran mečem ker ne je, pa kašic ne je... mleka tudi manj poje, s tekočino jo morm silt...čisto zaprta je in nič ne kaka... Vse na kup jst pa ne vem kaj naj, a čem klicat pediatra? poopsika tole kar opisuješ je blo pri nitki po virozi cca 3-4 dni. praktično nič jedla, nič pila. jokala ko sem ji hotela dat jest. pleničke pa suhe in nič kakala. potem pa je iz enega na drug dan jedla kot prej in lulana kot prej. pa to je blo potem ko je bil nosek ok, brez vročine in viroza mimo. kolk dni pa to pri tjaški traja? glede bobkov - pri nas je ful nucalo, da sem ji fajn z oljčkom zmasirala luknjico - skoraj malo notri. pa telovadili sva na previjalni brez pleničke. in je šel tisti trdi del ven, pol pa še in še in pe in še .... pri tjaši traja 3 dni...sam prehlad pa od petka. ampak zdej še histerično joka k jo dava spat, da jo morava gor dvignt pa mal poujčkat potem pa ko se ji že drema jo dava v posteljico. Je pa zelo malo, pije pa še manj...danes smo bili v BC in ponavadi v teh centrih ful pije danes pa nič, kr glavico mi stran obrača
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 20:16:54
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej k sem pa jst sama pa nobene ni ...moj je na rekreaciji jst pa bulm ta BB ., mi sploh ni več tolk zanimiv k je šel Seba ven
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 20:28:15
|
|
|
|
April
|
oj,,,jaz sem pa tko hepi ..po več kot dveh letih sem se znebila tono železja, ki je krasilo moje zobe...pa še zobke so mi lepo spolirali. zdaj so pa tok lepi, beli, popolno nastavljeni, perfekten ugriz...jaz se kar skoz v špegu gledam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 20:31:53
|
|
|
|
April
|
zakaj je pa jančika tam pri lenči nekaj popravljala?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 20:37:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April oj,,,jaz sem pa tko hepi ..po več kot dveh letih sem se znebila tono železja, ki je krasilo moje zobe...pa še zobke so mi lepo spolirali. zdaj so pa tok lepi, beli, popolno nastavljeni, perfekten ugriz...jaz se kar skoz v špegu gledam wow super jst si moram tud zobe poštimat...zdjle imam mal pavze, ker imam smoplaćniško varianto in sem že tolk dnarja zmetala da morm prov pavzirat, jeseni pa v akcijo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 20:37:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April zakaj je pa jančika tam pri lenči nekaj popravljala? verjetno zato ker je bila prevelika slika.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 20:50:27
|
|
|
|
*lenc@*
|
Oj, res se mi zdi zanimiv da en te "klobase" bere. ja, slika je bila očitn prevelika. April za 9€je hud bazen.Bolj napihni pa ne bo palme nikamor neslo. Vsaj jaz sem tko nardila, premal zraka je not. So pa taki obični čolni brez "strehe" nad 20€, za letos bo ta dober k ne gre tok vode not, drug let pa višji pa bo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 20:51:14
|
|
|
|
April
|
ja tele zobarji so res en drag špas. Pa nima veze al si samoplačniško al pa na zavarovalnico, ker zavarovalnica skoraj nič ne krije. Jaz zmeraj plačam, čeprav je zobar na koncesijo. Še ene dve plombici moram zamenat, potem pa upam, da bo mir en cajt.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 20:52:32
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika še neki sem hotla vprašat... mene ful skrbi, ker tjaša skoraj nič ne je in ne pije in že par dni ima suhe pleničke...tko mal polulala ampak občutno manj kot ponavadi. pa vsak dan ji skuham in stran mečem ker ne je, pa kašic ne je... mleka tudi manj poje, s tekočino jo morm silt...čisto zaprta je in nič ne kaka... Vse na kup jst pa ne vem kaj naj, a čem klicat pediatra? poopsika tole kar opisuješ je blo pri nitki po virozi cca 3-4 dni. praktično nič jedla, nič pila. jokala ko sem ji hotela dat jest. pleničke pa suhe in nič kakala. potem pa je iz enega na drug dan jedla kot prej in lulana kot prej. pa to je blo potem ko je bil nosek ok, brez vročine in viroza mimo. kolk dni pa to pri tjaški traja? glede bobkov - pri nas je ful nucalo, da sem ji fajn z oljčkom zmasirala luknjico - skoraj malo notri. pa telovadili sva na previjalni brez pleničke. in je šel tisti trdi del ven, pol pa še in še in pe in še .... pri tjaši traja 3 dni...sam prehlad pa od petka. ampak zdej še histerično joka k jo dava spat, da jo morava gor dvignt pa mal poujčkat potem pa ko se ji že drema jo dava v posteljico. Je pa zelo malo, pije pa še manj...danes smo bili v BC in ponavadi v teh centrih ful pije danes pa nič, kr glavico mi stran obrača ej nitka se tko dere kadar ma zadaj zabasan nosek - sploh ni nujno da gre kaj ven. dajta ji probat dvignit vzglavje, ker nitka pol spi kot angelček, ker ji ne teče nazaj v grlo. jaz ji dam kar povšter pod njen jogi - da je kar orng vzdignjeno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 20:53:44
|
|
|
|
*lenc@*
|
Fajn, da si dala zobnega ven Talika, to je pa zanimivo, da ti šefica ne zna povedat kok stane hrana/persono.Saj se mi ne gre kok je(da ne bi tko zgledal), zanimiv pa je... Mi smo bli do pol 8h vzun. Kopal smo se in mala od 20.30 spi.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 20:56:05
|
|
|
|
April
|
moj pa že od pol šestih spi, odkar sem šla k ortodontu. Ni danes nič čez an spal, pa je zato tok hitro šel spat. Saj zdaj čakam, da se zbudi, da ga podojim in dam v vrečo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 20:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pismo jaz si tolk želim na piknik Nikol nista bolni zdej pa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 20:59:35
|
|
|
|
*lenc@*
|
april sem mislnla, da pišeš o tvojem lubiju(možu?). pol pr dojenju se je pa ustavlo. bom za soboto najbrž muffine spekla, recept je simpl...k jih saskija ne bo...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:00:44
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: April oj,,,jaz sem pa tko hepi ..po več kot dveh letih sem se znebila tono železja, ki je krasilo moje zobe...pa še zobke so mi lepo spolirali. zdaj so pa tok lepi, beli, popolno nastavljeni, perfekten ugriz...jaz se kar skoz v špegu gledam april super za zobke viš če se da samo z žlezjem to uredit je ok jaz pa mam tolk slabe korenine in hudo nagnjenost k gronolomom - skratka katastrofa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:00:45
|
|
|
|
*lenc@*
|
Zalenka, oprosti, sem pozabila odgovort. Skupaj je vse s palmo vred, posebej pa 3 metulji in 3 pikapoke.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:01:24
|
|
|
|
*lenc@*
|
Zalenka kje nastavim, da mi bo veliko začetnico pisal za povedjo?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:01:39
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zalenka, oprosti, sem pozabila odgovort. Skupaj je vse s palmo vred, posebej pa 3 metulji in 3 pikapoke. thx - sej se je na sliki tud tako vidlo ja kot da je vse skupaj. a kera ve do kdaj je v akciji?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* april sem mislnla, da pišeš o tvojem lubiju(možu?). pol pr dojenju se je pa ustavlo. bom za soboto najbrž muffine spekla, recept je simpl...k jih saskija ne bo...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:04:02
|
|
|
|
Anonimen
|
zalenka, hvala da si me spomnila na dvignjeno vzglavje Boga naša revica...men je to že sisy zadnilč rekla pa sem čist pozabila ..hvala ti, joj zdej mi je kr hudo, k se nisem tega prej spomnla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:05:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April oj,,,jaz sem pa tko hepi ..po več kot dveh letih sem se znebila tono železja, ki je krasilo moje zobe...pa še zobke so mi lepo spolirali. zdaj so pa tok lepi, beli, popolno nastavljeni, perfekten ugriz...jaz se kar skoz v špegu gledam april super za zobke viš če se da samo z žlezjem to uredit je ok jaz pa mam tolk slabe korenine in hudo nagnjenost k gronolomom - skratka katastrofa joj ne govor, sem ga imela in ni hujše bolečine..grem raj 100x rodit!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:05:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* april sem mislnla, da pišeš o tvojem lubiju(možu?). pol pr dojenju se je pa ustavlo. bom za soboto najbrž muffine spekla, recept je simpl...k jih saskija ne bo... mmm...njami , njami mi3 bomo pa eno totico prinesli
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:05:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Men pa dlesni odstopajo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:06:07
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zalenka kje nastavim, da mi bo veliko začetnico pisal za povedjo? a v wordu?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:07:01
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April oj,,,jaz sem pa tko hepi ..po več kot dveh letih sem se znebila tono železja, ki je krasilo moje zobe...pa še zobke so mi lepo spolirali. zdaj so pa tok lepi, beli, popolno nastavljeni, perfekten ugriz...jaz se kar skoz v špegu gledam april super za zobke viš če se da samo z žlezjem to uredit je ok jaz pa mam tolk slabe korenine in hudo nagnjenost k gronolomom - skratka katastrofa joj ne govor, sem ga imela in ni hujše bolečine..grem raj 100x rodit! jaz imam sedaj 7-i gronolom. fino ane
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.