|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
7.5.2008 19:38:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

user posted image

sem ji včer kupla v BC-ju, pa sem napihnla da sprobamo, da ne spusti na morjuuser posted image takoj

sm mela že v košari pa sm nazaj dala k nisem vedla kako bo moj reagiral user posted image user posted image user posted image . sam je pa tolk dobr a ni. edino ne vem kolk dejansko tista palmica senčke nardi al je čist sam za okras.

lenča kaj se da pa odstranit? verjetno ni vse v enem kosu ali pač?

14eur al kolk že?

no tole sm jest misnla tud zdej za na travo zunaj imet.

moram ap tud eno plastificirano deko al neki tazga kupit, k zdej zmeri armaflekse vlačim pa pol skupi  pa pogrnt, pa igrače - nitka že mal živčna rata, preden iz prvega štuka ven vse to pritrogava in naštimava user posted image

ful je dobr , mi smo ga danes kupili, pa še v akciji je za 9€user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.5.2008 19:59:01 >

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
7.5.2008 19:40:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

še neki sem hotla vprašat...
mene ful skrbi, ker tjaša skoraj nič ne je in ne pije in že par dni ima suhe pleničke...tko mal polulala ampak občutno manj kot ponavadi. pa vsak dan ji skuham in stran mečem ker ne je, pa kašic ne je...
mleka tudi manj poje, s tekočino jo morm silt...čisto zaprta je in nič ne kaka...user posted image Vse na kup jst pa ne vem kaj naj, a čem klicat pediatra?

poopsika tole kar opisuješ je blo pri nitki po virozi cca 3-4 dni. praktično nič jedla, nič pila. jokala ko sem ji hotela dat jest. pleničke pa suhe in nič kakala. potem pa je iz enega na drug dan jedla kot prej in lulana kot prej. pa to je blo potem ko je bil nosek ok, brez vročine in viroza mimo.

kolk dni pa to pri tjaški traja?

glede bobkov - pri nas je ful nucalo, da sem ji fajn z oljčkom zmasirala luknjico - skoraj malo notri. pa telovadili sva na previjalni brez pleničke. in je šel tisti trdi del ven, pol pa še in še in pe in še .... user posted image user posted image user posted image

pri tjaši traja 3 dni...sam prehlad pa od petka.
ampak zdej še histerično joka k jo dava spat, da jo morava gor dvignt pa mal poujčkat potem pa ko se ji že drema jo dava v posteljico.

Je pa zelo malo, pije pa še manj...danes smo bili v BC in ponavadi v teh centrih ful pije danes pa nič, kr glavico mi stran obračauser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
7.5.2008 20:16:54   
Anonimen
zdej k sem pa jst sama pa nobene niuser posted image ...moj je na rekreaciji jst pa bulm ta BBuser posted image ., mi sploh ni več tolk zanimiv k je šel Seba ven

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
7.5.2008 20:28:15   
April
oj,,,jaz sem pa tko hepiuser posted image ..po več kot dveh letih sem se znebila tono železja, ki je krasilo moje zobe...pa še zobke so mi lepo spolirali. zdaj so pa tok lepi, beli, popolno nastavljeni, perfekten ugriz...jaz se kar skoz v špegu gledamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
7.5.2008 20:31:53   
April
zakaj je pa jančika tam pri lenči nekaj popravljala?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 855
7.5.2008 20:37:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

oj,,,jaz sem pa tko hepiuser posted image ..po več kot dveh letih sem se znebila tono železja, ki je krasilo moje zobe...pa še zobke so mi lepo spolirali. zdaj so pa tok lepi, beli, popolno nastavljeni, perfekten ugriz...jaz se kar skoz v špegu gledamuser posted image

wow superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst si moram tud zobe poštimat...zdjle imam mal pavze, ker imam smoplaćniško varianto in sem že tolk dnarja zmetala da morm prov pavzirat, jeseni pa v akcijo.

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
7.5.2008 20:37:51   
Anonimen

zakaj je pa jančika tam pri lenči nekaj popravljala?

verjetno zato ker je bila prevelika slika.

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
7.5.2008 20:50:27   
*lenc@*
Oj, res se mi zdi zanimiv da en te "klobase" bere.user posted image ja, slika je bila očitn prevelika.

April za 9€je hud bazen.Bolj napihni pa ne bo palme nikamor neslo. Vsaj jaz sem tko nardila, premal zraka je not. So pa taki obični čolni brez "strehe" nad 20€, za letos bo ta dober k ne gre tok vode not, drug let pa višji pa bo.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
7.5.2008 20:51:14   
April
ja tele zobarji so res en drag špas. Pa nima veze al si samoplačniško al pa na zavarovalnico, ker zavarovalnica skoraj nič ne krije. Jaz zmeraj plačam, čeprav je zobar na koncesijo. Še ene dve plombici moram zamenat, potem pa upam, da bo mir en cajt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 859
7.5.2008 20:52:32   
zalenka

še neki sem hotla vprašat...
mene ful skrbi, ker tjaša skoraj nič ne je in ne pije in že par dni ima suhe pleničke...tko mal polulala ampak občutno manj kot ponavadi. pa vsak dan ji skuham in stran mečem ker ne je, pa kašic ne je...
mleka tudi manj poje, s tekočino jo morm silt...čisto zaprta je in nič ne kaka...user posted image Vse na kup jst pa ne vem kaj naj, a čem klicat pediatra?

poopsika tole kar opisuješ je blo pri nitki po virozi cca 3-4 dni. praktično nič jedla, nič pila. jokala ko sem ji hotela dat jest. pleničke pa suhe in nič kakala. potem pa je iz enega na drug dan jedla kot prej in lulana kot prej. pa to je blo potem ko je bil nosek ok, brez vročine in viroza mimo.

kolk dni pa to pri tjaški traja?

glede bobkov - pri nas je ful nucalo, da sem ji fajn z oljčkom zmasirala luknjico - skoraj malo notri. pa telovadili sva na previjalni brez pleničke. in je šel tisti trdi del ven, pol pa še in še in pe in še .... user posted image user posted image user posted image

pri tjaši traja 3 dni...sam prehlad pa od petka.
ampak zdej še histerično joka k jo dava spat, da jo morava gor dvignt pa mal poujčkat potem pa ko se ji že drema jo dava v posteljico.

Je pa zelo malo, pije pa še manj...danes smo bili v BC in ponavadi v teh centrih ful pije danes pa nič, kr glavico mi stran obračauser posted image

ej nitka se tko dere kadar ma zadaj zabasan nosek - sploh ni nujno da gre kaj ven. dajta ji probat dvignit vzglavje, ker nitka pol spi kot angelček, ker ji ne teče nazaj v grlo.

jaz ji dam kar povšter pod njen jogi - da je kar orng vzdignjeno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 860
7.5.2008 20:53:44   
*lenc@*
Fajn, da si dala zobnega venuser posted image

Talika, to je pa zanimivo, da ti šefica ne zna povedat kok stane hrana/persono.Saj se mi ne gre kok je(da ne bi tko zgledal), zanimiv pa je...

Mi smo bli do pol 8h vzun. Kopal smo se in mala od 20.30 spi.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 861
7.5.2008 20:56:05   
April
moj pa že od pol šestih spi, odkar sem šla k ortodontu. Ni danes nič čez an spal, pa je zato tok hitro šel spat. Saj zdaj čakam, da se zbudi, da ga podojim in dam v vrečo.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 862
7.5.2008 20:58:08   
Anonimen
Pismo jaz si tolk želim na piknikuser posted image Nikol nista bolni zdej pauser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
7.5.2008 20:59:35   
*lenc@*
april sem mislnla, da pišeš o tvojem lubiju(možu?).user posted image

pol pr dojenju se je pa ustavlo.user posted image

bom za soboto najbrž muffine spekla, recept je simpl...k jih saskija ne bo...

R. K.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 864
7.5.2008 21:00:44   
zalenka

april super za zobke

viš če se da samo z žlezjem to uredit je ok

jaz pa mam tolk slabe korenine in hudo nagnjenost k gronolomom - skratka katastrofa

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 865
7.5.2008 21:00:45   
*lenc@*
Zalenka, oprosti, sem pozabila odgovort. Skupaj je vse s palmo vred, posebej pa 3 metulji in 3 pikapoke.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 866
7.5.2008 21:01:24   
*lenc@*
Zalenka kje nastavim, da mi bo veliko začetnico pisal za povedjo?

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 867
7.5.2008 21:01:39   
zalenka

Zalenka, oprosti, sem pozabila odgovort. Skupaj je vse s palmo vred, posebej pa 3 metulji in 3 pikapoke.

thx - sej se je na sliki tud tako vidlo ja kot da je vse skupaj.

a kera ve do kdaj je v akciji?

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 868
7.5.2008 21:02:21   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
7.5.2008 21:04:02   
Anonimen
zalenka, hvala da si me spomnila na dvignjeno vzglavjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Boga naša revica...men je to že sisy zadnilč rekla pa sem čist pozabilauser posted image user posted image user posted image user posted image ..hvala ti, joj zdej mi je kr hudo, k se nisem tega prej spomnlauser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
7.5.2008 21:05:09   
Anonimen

april super za zobke

jaz pa mam tolk slabe korenine in hudo nagnjenost k gronolomom - skratka katastrofa

joj ne govor, sem ga imela in ni hujše bolečine..grem raj 100x rodit!

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
7.5.2008 21:05:55   
Anonimen

mmm...njami , njamiuser posted image

mi3 bomo pa eno totico prinesliuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
7.5.2008 21:05:56   
Anonimen
Men pa dlesni odstopajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
7.5.2008 21:06:07   
zalenka

Zalenka kje nastavim, da mi bo veliko začetnico pisal za povedjo?

a v wordu?

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 874
7.5.2008 21:07:01   
zalenka

april super za zobke

joj ne govor, sem ga imela in ni hujše bolečine..grem raj 100x rodit!

jaz imam sedaj 7-i gronolom. fino ane user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.