|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
7.5.2008 15:53:00   
April
saj jaz sem tud še kar mal pod tem vtisem, pa belo kupim kdajuser posted image ...sam sem brala, da je treba otročka že nazačetku navajat na polnozrnato, da se potem ne zmrduje. pa sem ugotovila, da polnozrnata tud manj pocasta rata. bela se kar v eno kepo nardi včas, pa se mu pol na nebo prilima.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 826
7.5.2008 15:57:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

saj jaz sem tud še kar mal pod tem vtisem, pa belo kupim kdajuser posted image ...sam sem brala, da je treba otročka že nazačetku navajat na polnozrnato, da se potem ne zmrduje. pa sem ugotovila, da polnozrnata tud manj pocasta rata. bela se kar v eno kepo nardi včas, pa se mu pol na nebo prilima.

no super, potem bo Tjaša danes dobilo svojo prvo polnozrnato žemljouser posted image user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
7.5.2008 15:58:55   
*lenc@*
  user posted image

sem ji včer kupla v BC-ju, pa sem napihnla da sprobamo, da ne spusti na morjuuser posted image takoj

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.5.2008 19:58:19 >

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 828
7.5.2008 16:03:30   
Anonimen
wow lenčauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kva je hudo...a to je tak čolnček al kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk pa stane tale reč?Tjaša tudi melauser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
7.5.2008 16:03:49   
Anonimen
lenča a ti nič ne gledaš ZSje?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
7.5.2008 16:06:28   
*lenc@*
jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res bolj redko... sem dobila pisemček? Tvoj?user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 831
7.5.2008 16:08:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res bolj redko... sem dobila pisemček? Tvoj?user posted image user posted image

moj jauser posted image ..kva si pa misla da ti collinček pišeuser posted image ...

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
7.5.2008 16:09:55   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

moj jauser posted image ..kva si pa misla da ti collinček pišeuser posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image sem tud tvojga bla veselauser posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 833
7.5.2008 16:11:31   
*lenc@*
Tale bazen je tud mene prtegnil in to v tej meri, da smo ga šli kupit. Iz 13€na 8€ nekaj takega. Je pa res fajn, ma 3 pikepoke pa 3 metulje k se jih gor/dol daje(ježek varianta). Pa mal strehe nad glavouser posted image

Imajo v BC...poopsie

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 834
7.5.2008 16:14:32   
Anonimen

Tale bazen je tud mene prtegnil in to v tej meri, da smo ga šli kupit. Iz 13€na 8€ nekaj takega. Je pa res fajn, ma 3 pikepoke pa 3 metulje k se jih gor/dol daje(ježek varianta). Pa mal strehe nad glavouser posted image

Imajo v BC...poopsie

pa je res pocenuser posted image user posted image user posted image ne bo lina jezna, če bo tjaša imela istega?user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
7.5.2008 16:14:55   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image sem tud tvojga bla veselauser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
7.5.2008 16:21:08   
*lenc@*

Imajo v BC...poopsie

pa je res pocenuser posted image user posted image user posted image ne bo lina jezna, če bo tjaša imela istega?user posted image

Seveda ne!!!!user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 837
7.5.2008 16:24:43   
birdy
Peče me, peče, moje roke ožganeuser posted image  Sonce me je opeku, očitno se bom mogla začet mazat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 838
7.5.2008 16:38:46   
*lenc@*
SONČNE OPEKLINE user posted image
  • natremo z olivnim, šentjanževkinim ali kokosovim oljem
  • umijemo z raztopino sode bikarbone
  • polagamo obkladke z jogurtom, z rezinami bučke, kumare, lubenice ali melone

R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 839
7.5.2008 16:50:49   
April

Imajo v BC...poopsie

Seveda ne!!!!user posted image

pa beno ima tud enakegauser posted image ...

sam jaz nisem ne vem kok zadovljba z njim, ker se tista palma rada na stran uleže. skratka ne stoji tko kot bi mogla, potem je treba pa skoz popravljat. bom zdaj raje en čis običen bazenček kupla.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 840
7.5.2008 17:41:22   
kawasakica

IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

Kaj če bi še oblekco tak na kavču razgrnla in slikalauser posted image

yesuser posted image

v živo je veliko bolj lepa , tko na sliki ne pride tko do irazauser posted image
prosim ne glejte za obleko ker je polno nametanih igračuser posted image

user posted image

kak svetovna je, ful mi je dobrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
7.5.2008 17:44:14   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: janana

sva prejle z antigono ugotavljale da bi bilo dobrv  soboto  prnest sabo kakšna šotorska krila.ona enega lahko prinese. če ima katera kaj doma...ali pa armafleksi.sam to je za naše puzače mal majhno.

Jaz bom imela s seboj dekico, ki je spodaj plastificirana. Za našega nemobilneža je to zvrhano dovolj.user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 842
7.5.2008 17:45:57   
Talika19

A jih boste kako zaščitle pred klopi? kaj čmo...? obstaja kak sprej prav za dojenčke?

jaz sem tud razmišljala o kakih dekah...za otroke

Proti klopom je zelo učinkovito, da se namažeš čez oblačila z autanom. Preverjeno že večkrat in res deluje. Jest sem tudi Marka zdej tako namazala ko smo šli po vršičke.
Lani ko sva hodila z mojim v gozd, sem se jaz tako namazala, moj pa ne. In ko sva prišla domov, jih je moj kar nekaj našel na sebi, ko so še lezli, jaz pa nobenega.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 843
7.5.2008 17:48:11   
Talika19
Jaz sem pa danes klicala za piknik:
- rezervirano za 28 odraslih; če bo kakšna sprememba, ji sporočim v petek oz. se preštejemo ko pridemo tja
- glede peciva ni nobenega problema in nam lahko dajo tudi pladnje, če bomo želeli
- kar se tiče cene hrane po osebi, pa je rekla, da mi bo še sporočila

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 844
7.5.2008 18:33:24   
Anonimen
Tjaša ima pa tak bazenček kot Linauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 845
7.5.2008 19:31:34   
zalenka

zakaj pa jih ne bi smelauser posted image  moj je sam take jedel. moka je moka, sam da je polnozrnata bolj zdrava.user posted image

ne se tolk čudt april, sej sem napisala, da je butast uprašanjeuser posted image ..ampak boljš bit neumen en trenutek kot pa celo življenjeuser posted image .

saj se ne čudim teb, ampak včas res kaj tak čist simple nam dela probleme. Pr otrocih pa itak zmer kompliciramo. Imamo eno predstavo o otroku, ki ima belo žemljo v roki. Pol pa kao tko mora bit, kot da je bela kaj boljša, bl pure.user posted image  Pa je glih obratno, je bolj polnovredna in zdrava za otročka in za vse nas, če je iz temne moke.  Pa testenine enako.user posted image

se globoko strinjam. dodala bi samo, da vse to velja samo do takrat, ko ni tista temna moka/žemlja samo pobarvana. in večina črnih žemelj je prav to. na žalost.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 846
7.5.2008 19:31:39   
zalenka
user posted image

sem ji včer kupla v BC-ju, pa sem napihnla da sprobamo, da ne spusti na morjuuser posted image takoj

sm mela že v košari pa sm nazaj dala k nisem vedla kako bo moj reagiral user posted image user posted image user posted image . sam je pa tolk dobr a ni. edino ne vem kolk dejansko tista palmica senčke nardi al je čist sam za okras.

lenča kaj se da pa odstranit? verjetno ni vse v enem kosu ali pač?

14eur al kolk že?

no tole sm jest misnla tud zdej za na travo zunaj imet.

moram ap tud eno plastificirano deko al neki tazga kupit, k zdej zmeri armaflekse vlačim pa pol skupi  pa pogrnt, pa igrače - nitka že mal živčna rata, preden iz prvega štuka ven vse to pritrogava in naštimava user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.5.2008 19:58:41 >

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 847
7.5.2008 19:31:44   
zalenka

SONČNE OPEKLINE user posted image
  • natremo z olivnim, šentjanževkinim ali kokosovim oljem
  • umijemo z raztopino sode bikarbone
  • polagamo obkladke z jogurtom, z rezinami bučke, kumare, lubenice ali melone

sprobala vse - preverjeno najbolj nuca jogurt - iz hladilnika

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 848
7.5.2008 19:31:50   
zalenka

še neki sem hotla vprašat...
mene ful skrbi, ker tjaša skoraj nič ne je in ne pije in že par dni ima suhe pleničke...tko mal polulala ampak občutno manj kot ponavadi. pa vsak dan ji skuham in stran mečem ker ne je, pa kašic ne je...
mleka tudi manj poje, s tekočino jo morm silt...čisto zaprta je in nič ne kaka...user posted image Vse na kup jst pa ne vem kaj naj, a čem klicat pediatra?

poopsika tole kar opisuješ je blo pri nitki po virozi cca 3-4 dni. praktično nič jedla, nič pila. jokala ko sem ji hotela dat jest. pleničke pa suhe in nič kakala. potem pa je iz enega na drug dan jedla kot prej in lulana kot prej. pa to je blo potem ko je bil nosek ok, brez vročine in viroza mimo.

kolk dni pa to pri tjaški traja?

glede bobkov - pri nas je ful nucalo, da sem ji fajn z oljčkom zmasirala luknjico - skoraj malo notri. pa telovadili sva na previjalni brez pleničke. in je šel tisti trdi del ven, pol pa še in še in pe in še .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 849
7.5.2008 19:37:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

kak svetovna je, ful mi je dobrauser posted image

hvala kawasakicauser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.