Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:07:12
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Men pa dlesni odstopajo paradantoza?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:07:40
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zalenka kje nastavim, da mi bo veliko začetnico pisal za povedjo? a v wordu? ne, kle na RR, a se to sploh da
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:07:49
|
|
|
|
April
|
lenča zalenka, upam, da ti tud zobke čimprej porihtaš, da bo pol nitka družbo dobila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:08:15
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika zalenka, hvala da si me spomnila na dvignjeno vzglavje Boga naša revica...men je to že sisy zadnilč rekla pa sem čist pozabila ..hvala ti, joj zdej mi je kr hudo, k se nisem tega prej spomnla ej dej nehi, važn da bo zdej ok. upam da ji bo pomagalo. pa fajn prezrači sobo preden gre spat in naj bo kar hladno - to je pomembno da se dihalne poti fajn spucajo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:09:09
|
|
|
|
*lenc@*
|
tiste k mate gmail kje lahko dodaš čustvene simbole k pišeš, ne najdem jih.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:09:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika zalenka, hvala da si me spomnila na dvignjeno vzglavje Boga naša revica...men je to že sisy zadnilč rekla pa sem čist pozabila ..hvala ti, joj zdej mi je kr hudo, k se nisem tega prej spomnla ej dej nehi, važn da bo zdej ok. upam da ji bo pomagalo. pa fajn prezrači sobo preden gre spat in naj bo kar hladno - to je pomembno da se dihalne poti fajn spucajo. to pa itak skoz luftam.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:10:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa danes zvedla dve lepi novički Lahko bom cunjce dala naprej
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:10:13
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: April lenča zalenka, upam, da ti tud zobke čimprej porihtaš, da bo pol nitka družbo dobila o hvala april. to je pa tako lepa želja zame do 16.6 počakam ko morm ortopan nardit in sliko zdravljenga zoba, pol pa upam da gremo lahko v akcijo da bo zdravljenje uspešno in ne bo potrebna še ena obravnava.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:12:13
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem pa danes zvedla dve lepi novički Lahko bom cunjce dala naprej a punčki bosta?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:12:36
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zalenka kje nastavim, da mi bo veliko začetnico pisal za povedjo? a v wordu? ne, kle na RR, a se to sploh da na rr se ne da - vsaj ne da bi jaz vedla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem pa danes zvedla dve lepi novički Lahko bom cunjce dala naprej a punčki bosta? a nis rekla, da ne boš mela nobenga več
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:13:33
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem pa danes zvedla dve lepi novički Lahko bom cunjce dala naprej lepe novičke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ena že ve ena pa še ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:15:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem pa danes zvedla dve lepi novički Lahko bom cunjce dala naprej a punčki bosta? a nis rekla, da ne boš mela nobenga več Sem jih hotla prodat Pa so tko lepi kompletki,da mi srce ni dalo. Tisa vstrajno kliče ata-kliče druzga brata.Ampak jaz ne vem,ne ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:23:21
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: April oj,,,jaz sem pa tko hepi ..po več kot dveh letih sem se znebila tono železja, ki je krasilo moje zobe...pa še zobke so mi lepo spolirali. zdaj so pa tok lepi, beli, popolno nastavljeni, perfekten ugriz...jaz se kar skoz v špegu gledam Jaz imam še pa kar aparat gor, bo že tudi 2 leti. April ali si imela zgoraj in spodaj? Jaz imam samo spodaj in zdaj bi ga pa že rada dala dol, pa se ortodont s tem ne strinja. Vsakič pravi še malo, še malo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:25:52
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem pa danes zvedla dve lepi novički Lahko bom cunjce dala naprej to je prva novička........katera je pa druga???
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:26:43
|
|
|
|
April
|
zgornjega in spodnjega...veš kakšen kovinski nasmešek sem imela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:27:35
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Jaz sem pa danes kar zmatrana. Sva bila z Markom pol dneva zunaj. Okrog 10h sva srečala sosedo na sprehodu, potem sva šla na kavo k njej in sta se z njeno igrala, ki je en 1 mesec starejša. Potem sva se pa čez dobro uro zmenili, da greva skupaj nabrat vršičke in smo šli, pa potem je še ona do nas prišla in se je ta mala na naši gugalnici gugala. In je bila ura 17h ko sta šli domov. Ne moreš verjet, sem imela čisto drugačne plane za danes, ampak takole je bilo pa tudi super. Tako, da sem napolnila še 5l kozarcev vršičkov, pa skuhala regratov med iz polovične porcije, kot je **** napisala. Potem sem pa zvečer šla še laufat in pretekla 3,6km krog. Zdej mi ža kar gre, vmes sem imela malo krize, ko sem prišla pa do doma, bi pa lahko še kar tekla.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:27:51
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: April oj,,,jaz sem pa tko hepi ..po več kot dveh letih sem se znebila tono železja, ki je krasilo moje zobe...pa še zobke so mi lepo spolirali. zdaj so pa tok lepi, beli, popolno nastavljeni, perfekten ugriz...jaz se kar skoz v špegu gledam super, to mora pa lepo izgledati
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:28:28
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem pa danes zvedla dve lepi novički Lahko bom cunjce dala naprej to je prva novička........katera je pa druga??? meni tudi ni nič jasno
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:29:51
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: April zgornjega in spodnjega...veš kakšen kovinski nasmešek sem imela si imela zgoraj prozornega? ali pač ne, kajti potem si bila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:31:50
|
|
|
|
Talika19
|
Lenč@, saj meni se tudi čudno zdi. Mogoče letos še niso imeli piknikov, ker je rekla, da letos še ni delala izračunov. Jaz mislim, da ne bo panike, ker tukaj na splošno ni drago.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:31:50
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Hojla! Jaz sem pa danes kar zmatrana. Sva bila z Markom pol dneva zunaj. Okrog 10h sva srečala sosedo na sprehodu, potem sva šla na kavo k njej in sta se z njeno igrala, ki je en 1 mesec starejša. Potem sva se pa čez dobro uro zmenili, da greva skupaj nabrat vršičke in smo šli, pa potem je še ona do nas prišla in se je ta mala na naši gugalnici gugala. In je bila ura 17h ko sta šli domov. Ne moreš verjet, sem imela čisto drugačne plane za danes, ampak takole je bilo pa tudi super. Tako, da sem napolnila še 5l kozarcev vršičkov, pa skuhala regratov med iz polovične porcije, kot je **** napisala. Potem sem pa zvečer šla še laufat in pretekla 3,6km krog. Zdej mi ža kar gre, vmes sem imela malo krize, ko sem prišla pa do doma, bi pa lahko še kar tekla. ti si pa res super mama ej. mašina si opravila danes za cel teden dela talika kje ste kupli gigalnico in kako ste zadovoljni? zdej gledava z mojim kaj kupit.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:33:24
|
|
|
|
April
|
o talika, a tok km že pretećeš men bi se po parih metrih ustavil.. jaz sem pa don tok jezna ker tamalga nism nč vn pelala. kr nekaj sm čakala, da bo šel prej spat. potem je bil pa en, dva tri dan okol. bo treba jutr nadoknadit.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:33:52
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka talika kje ste kupli gigalnico in kako ste zadovoljni? zdej gledava z mojim kaj kupit. midva nikjer, ker je od svakinje še od lani mislim pa da sta jo vzela v pikapolonici, to je tista, ki je iz 3 delov in jih potem dol daješ, ko otrok raste saj si videla slikico od Marka v njej, kajne?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.