Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:35:04
|
|
|
|
JORJA
|
mi smo se danes tudi skoraj celi dan potepali........pa še voziček "marelo" smo kupili. Tak da moj že spi, Valentin tudi Avgustin je na zizi, jaz pa na RR. Saj zdaj grem še pa jaz počasi........me knjiga kliče! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:35:09
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: April o talika, a tok km že pretećeš men bi se po parih metrih ustavil.. zdej sem 2x tekla malo manj, cca. 2km, danes sem pa kar en krog užgala, pa je kar šlo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:35:39
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: April zgornjega in spodnjega...veš kakšen kovinski nasmešek sem imela si imela zgoraj prozornega? ali pač ne, kajti potem si bila kje pa, oba kovinska..sem se danes še zadnjič slikala, pa bom dala enkrat slikce gor. before and after
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: April zgornjega in spodnjega...veš kakšen kovinski nasmešek sem imela si imela zgoraj prozornega? ali pač ne, kajti potem si bila kje pa, oba kovinska..sem se danes še zadnjič slikala, pa bom dala enkrat slikce gor. before and after to pa le dej, da ne bom samo jst oblekc in šuhov gor lepla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:39:15
|
|
|
|
pajac
|
SEM BREZ KOMENTARJA.... A se zavedate, da ste pred pčitnicami bile na 8 delu? 194 stran? No tam sem jaz ostala... Sicer pa : Lep pozdrav dečve!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:40:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac SEM BREZ KOMENTARJA.... A se zavedate, da ste pred pčitnicami bile na 8 delu? 194 stran? No tam sem jaz ostala... Sicer pa : Lep pozdrav dečve!!! ojla bejba smo te veri mač pogrešale
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:40:45
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac SEM BREZ KOMENTARJA.... A se zavedate, da ste pred pčitnicami bile na 8 delu? 194 stran? No tam sem jaz ostala... Sicer pa : Lep pozdrav dečve!!! kaj se pa potepaš, pa zamujaš zeloooo pomembne čveke pozdravček tudi tebi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:44:04
|
|
|
|
*lenc@*
|
Ojla pajac... s ti ne splača brat, raj povej kako ste se kaj mel pa kako slikco pa bo. .
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:46:28
|
|
|
|
Talika19
|
Pajac, a še tečeš? Jaz sem tudi začela. A greva na DM-ov tek za ženske, 7. junija? Imajo 5, 10 ali 15 km. Tečeš pa po Tivoliju in Rožniku.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:49:13
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka talika kje ste kupli gigalnico in kako ste zadovoljni? zdej gledava z mojim kaj kupit. midva nikjer, ker je od svakinje še od lani mislim pa da sta jo vzela v pikapolonici, to je tista, ki je iz 3 delov in jih potem dol daješ, ko otrok raste saj si videla slikico od Marka v njej, kajne? jap vidla - sej sm zdele brskala majo tako varjanto v pikapoki in pa v spletni trgovini sonček, sam mi je ta v pkapoloci kr kul, tak da bova verjetno to nabavla. mam odobreno da nabavim pa kopalni plašček k sva tud mela polemike kje pa nej tega kupim? a ma h&m tud kej tazga? ajde hitr pofotkajte in apopajte slikce da bom vidla kaj obstaja in kaj mi je všeč
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:49:18
|
|
|
|
Antigona
|
Čer! Evo, moja mularija spi, dec se potepa in zapija od prjatlov punčko Zaro, ki se je rodila v nedeljo... Pa še sprememba plana je, Talika, mi pridemo kompletno 2+2. Je po sili razmer moj mogu reli prestavt na nedeljo, ker je misli jit skupi z bratom, pa ga bo brat verjetnov petek ali soboto pil še za enga dojenčka (od njegovga sodelavca) . In mi je dovolu da ga prijavim... Je pa res ful čudn, da ženska ne zna niti okvirno povedat kolk bo hrana. Za pijačo itak da ne more vedt, ker je lahko to velik al pa mal, odvisno kaj se pije. Ampak za hrano bi pa res lahko vedla
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:51:05
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka talika kje ste kupli gigalnico in kako ste zadovoljni? zdej gledava z mojim kaj kupit. midva nikjer, ker je od svakinje še od lani mislim pa da sta jo vzela v pikapolonici, to je tista, ki je iz 3 delov in jih potem dol daješ, ko otrok raste saj si videla slikico od Marka v njej, kajne? jap vidla - sej sm zdele brskala majo tako varjanto v pikapoki in pa v spletni trgovini sonček, sam mi je ta v pkapoloci kr kul, tak da bova verjetno to nabavla. mam odobreno da nabavim pa kopalni plašček k sva tud mela polemike kje pa nej tega kupim? a ma h&m tud kej tazga? ajde hitr pofotkajte in apopajte slikce da bom vidla kaj obstaja in kaj mi je všeč Jaz sem mela za Žana kopalni plašček, sicer malega ko je bil še majhen, pa moram rečt da je bil čist neuporaben... Tko da bi jaz raj kej druzga namest plaščka kupla
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:51:12
|
|
|
|
pajac
|
obupala sem nad branjem... slikice bodo sledile, samo jih ni veliko... smo pihali in spopihali.. bili na Veliki Planini (se ji iskreno opravičujem, če nisem pravilno napisala ) in dol šli z gondolo. So kar malo čukasto gledali, ko smo prišli k blagajni in hoteli kupiti karto za dol.. pol so pa ključe iskali, nato blagajne niso mogli zalaufat.. Skratka dol smo se peljali zastonj in spodaj plačali... Nato pa smo šli k tašči in tastu na štajersko (v soboto zvečer smo prišli in ni bilo šanse, da v nedeljo grem na Ptuj, da se dobim s SŽ ) Sva pa bila v soboto zvečer nato v kinu ( ) Peter je pa mirno pančkal pri babici in dedku... Skratka zelo sem vesela, da sem doma in da čvekam z vami
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:55:27
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka talika kje ste kupli gigalnico in kako ste zadovoljni? zdej gledava z mojim kaj kupit. midva nikjer, ker je od svakinje še od lani mislim pa da sta jo vzela v pikapolonici, to je tista, ki je iz 3 delov in jih potem dol daješ, ko otrok raste saj si videla slikico od Marka v njej, kajne? jap vidla - sej sm zdele brskala majo tako varjanto v pikapoki in pa v spletni trgovini sonček, sam mi je ta v pkapoloci kr kul, tak da bova verjetno to nabavla. mam odobreno da nabavim pa kopalni plašček k sva tud mela polemike kje pa nej tega kupim? a ma h&m tud kej tazga? ajde hitr pofotkajte in apopajte slikce da bom vidla kaj obstaja in kaj mi je všeč Jaz sem mela za Žana kopalni plašček, sicer malega ko je bil še majhen, pa moram rečt da je bil čist neuporaben... Tko da bi jaz raj kej druzga namest plaščka kupla kaj pa? ker sam v brisačo je ne bom mogla dat na morju, ker jo bo kuj dol dala. dokler bo pa mokra je pa fajn če bi bla v plaščku al kaj? dejte svetovat please, kaj ste mele za ta male na morju in se je obneslo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:56:42
|
|
|
|
Talika19
|
Zalenka, jaz imam za Marka en kopalni plašček (kupila v Zibki na Brezovici) in tako kvadratno brisačo s kapuco pa moram rečt, da mi je plašček boljši, ker ga lahko vsaj lepo zavijem noter, ker v brisači se takoj zbrca. Eni imajo pa neke brisačke s kapuco iz Ikee, te se mi pa zdijo zanimive (mislim, da Sisy, LadyB, Pajac, Birdy).
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:56:43
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac obupala sem nad branjem... slikice bodo sledile, samo jih ni veliko... smo pihali in spopihali.. bili na Veliki Planini (se ji iskreno opravičujem, če nisem pravilno napisala ) in dol šli z gondolo. So kar malo čukasto gledali, ko smo prišli k blagajni in hoteli kupiti karto za dol.. pol so pa ključe iskali, nato blagajne niso mogli zalaufat.. Skratka dol smo se peljali zastonj in spodaj plačali... Nato pa smo šli k tašči in tastu na štajersko (v soboto zvečer smo prišli in ni bilo šanse, da v nedeljo grem na Ptuj, da se dobim s SŽ ) Sva pa bila v soboto zvečer nato v kinu ( ) Peter je pa mirno pančkal pri babici in dedku... Skratka zelo sem vesela, da sem doma in da čvekam z vami ojla pajacka, vidim da vam je dogajal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:57:58
|
|
|
|
Antigona
|
Obrisala sem ga... Pa itak pr 35 stopinjah ne rabiš ne vem kaj... Bil je zavit v brisačo če ga je zebl, pa k men se je stisnu in to je blo to... Pol je pa itak letal že naprej
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:58:50
|
|
|
|
Talika19
|
Antilopa, jaz bi pa imela to kremo od Lavere za sonce. Samo ne vem kako bi mi jo potem dostavila, da ne bova preveč komplicirali?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 21:59:46
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, jaz imam za Marka en kopalni plašček (kupila v Zibki na Brezovici) in tako kvadratno brisačo s kapuco pa moram rečt, da mi je plašček boljši, ker ga lahko vsaj lepo zavijem noter, ker v brisači se takoj zbrca. Eni imajo pa neke brisačke s kapuco iz Ikee, te se mi pa zdijo zanimive (mislim, da Sisy, LadyB, Pajac, Birdy). ok, saj teh brisač s kapicami mam jaz kr nekaj, ker sem jih sama nardila še ko sem bla nosečka. in so super - za vsak dan za skopat in zavit pa obrisat. sam na morju tko za mal dlje ne sam za obrisat pa to ni, ker takoj dol vrže in še igrat se ne more v tistem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:01:27
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Obrisala sem ga... Pa itak pr 35 stopinjah ne rabiš ne vem kaj... Bil je zavit v brisačo če ga je zebl, pa k men se je stisnu in to je blo to... Pol je pa itak letal že naprej ja ja k je letal. sam nitka p ačez 1,5 mesec k gremo an morje niti premičnina ne bo kaj šele da bi letala. in ko jom ven iz bazenčka dala bo treba neki ogrnit. al pa če bo pihalo. pa v senci 18 junija ne bo glih 35 upam,ker drugač pa jest crknem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:01:30
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, jaz imam za Marka en kopalni plašček (kupila v Zibki na Brezovici) in tako kvadratno brisačo s kapuco pa moram rečt, da mi je plašček boljši, ker ga lahko vsaj lepo zavijem noter, ker v brisači se takoj zbrca. Eni imajo pa neke brisačke s kapuco iz Ikee, te se mi pa zdijo zanimive (mislim, da Sisy, LadyB, Pajac, Birdy). ok, saj teh brisač s kapicami mam jaz kr nekaj, ker sem jih sama nardila še ko sem bla nosečka. in so super - za vsak dan za skopat in zavit pa obrisat. sam na morju tko za mal dlje ne sam za obrisat pa to ni, ker takoj dol vrže in še igrat se ne more v tistem saj ni fajn, da je dlje časa v brisači, ki je mokra bolje, da jo na hitro obrišeš pa daš kakšno majico čez, če bi bilo bolj hladno, če je pa ful toplo, pa itak ni potrebe drugače za na morje jaz tudi ne bom vzela plaščka
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:03:13
|
|
|
|
pajac
|
Jaz imam kopalni plašček in mi je ok. Sicer, ko Petra kopam ga obrišem z brisačo, plašček uporabljam samo za afnanje. Je pa frotirast in ga ne bom imela na morju s seboj. Peter bo kar v bodiju, ker bi v frotirju na Korčuli crknil....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:05:24
|
|
|
|
Petjana
|
Evo, moja mularija spi, dec se potepa in zapija od prjatlov punčko Zaro, ki se je rodila v nedeljo... kdo bi si mislil da tvoj tudi kdaj kaj popije....sem mislila da je čist antialkoholik.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:07:14
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Jaz imam kopalni plašček in mi je ok. Sicer, ko Petra kopam ga obrišem z brisačo, plašček uporabljam samo za afnanje. Je pa frotirast in ga ne bom imela na morju s seboj. Peter bo kar v bodiju, ker bi v frotirju na Korčuli crknil.... a takšne tane bombažne varjante se pa ne dobi? no zdej me boste kmalu prepričale da sploh en rabim nič kupit. jaz sem se pa tako borila da sem pri lubiju izborila dovoljenje za nakup
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 22:08:14
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana Evo, moja mularija spi, dec se potepa in zapija od prjatlov punčko Zaro, ki se je rodila v nedeljo... kdo bi si mislil da tvoj tudi kdaj kaj popije....sem mislila da je čist antialkoholik. Dej da nam dol padla.... Od smeha namreč
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.