Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 15:53:00
|
|
|
|
April
|
saj jaz sem tud še kar mal pod tem vtisem, pa belo kupim kdaj ...sam sem brala, da je treba otročka že nazačetku navajat na polnozrnato, da se potem ne zmrduje. pa sem ugotovila, da polnozrnata tud manj pocasta rata. bela se kar v eno kepo nardi včas, pa se mu pol na nebo prilima.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 15:57:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April saj jaz sem tud še kar mal pod tem vtisem, pa belo kupim kdaj ...sam sem brala, da je treba otročka že nazačetku navajat na polnozrnato, da se potem ne zmrduje. pa sem ugotovila, da polnozrnata tud manj pocasta rata. bela se kar v eno kepo nardi včas, pa se mu pol na nebo prilima. no super, potem bo Tjaša danes dobilo svojo prvo polnozrnato žemljo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 15:58:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
sem ji včer kupla v BC-ju, pa sem napihnla da sprobamo, da ne spusti na morju takoj
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.5.2008 19:58:19 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 16:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
wow lenča kva je hudo...a to je tak čolnček al kaj? kolk pa stane tale reč?Tjaša tudi mela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 16:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
lenča a ti nič ne gledaš ZSje?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 16:06:28
|
|
|
|
*lenc@*
|
joj res bolj redko... sem dobila pisemček? Tvoj?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 16:08:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* joj res bolj redko... sem dobila pisemček? Tvoj? moj ja ..kva si pa misla da ti collinček piše ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 16:09:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* joj res bolj redko... sem dobila pisemček? Tvoj? moj ja ..kva si pa misla da ti collinček piše ... sem tud tvojga bla vesela
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 16:11:31
|
|
|
|
*lenc@*
|
Tale bazen je tud mene prtegnil in to v tej meri, da smo ga šli kupit. Iz 13€na 8€ nekaj takega. Je pa res fajn, ma 3 pikepoke pa 3 metulje k se jih gor/dol daje(ježek varianta). Pa mal strehe nad glavo Imajo v BC...poopsie
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 16:14:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Tale bazen je tud mene prtegnil in to v tej meri, da smo ga šli kupit. Iz 13€na 8€ nekaj takega. Je pa res fajn, ma 3 pikepoke pa 3 metulje k se jih gor/dol daje(ježek varianta). Pa mal strehe nad glavo Imajo v BC...poopsie pa je res pocen ne bo lina jezna, če bo tjaša imela istega?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 16:14:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* joj res bolj redko... sem dobila pisemček? Tvoj? moj ja ..kva si pa misla da ti collinček piše ... sem tud tvojga bla vesela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 16:21:08
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Tale bazen je tud mene prtegnil in to v tej meri, da smo ga šli kupit. Iz 13€na 8€ nekaj takega. Je pa res fajn, ma 3 pikepoke pa 3 metulje k se jih gor/dol daje(ježek varianta). Pa mal strehe nad glavo Imajo v BC...poopsie pa je res pocen ne bo lina jezna, če bo tjaša imela istega? Seveda ne!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 16:24:43
|
|
|
|
birdy
|
Peče me, peče, moje roke ožgane Sonce me je opeku, očitno se bom mogla začet mazat.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 16:38:46
|
|
|
|
*lenc@*
|
SONČNE OPEKLINE - natremo z olivnim, šentjanževkinim ali kokosovim oljem
- umijemo z raztopino sode bikarbone
- polagamo obkladke z jogurtom, z rezinami bučke, kumare, lubenice ali melone
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 16:50:49
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Tale bazen je tud mene prtegnil in to v tej meri, da smo ga šli kupit. Iz 13€na 8€ nekaj takega. Je pa res fajn, ma 3 pikepoke pa 3 metulje k se jih gor/dol daje(ježek varianta). Pa mal strehe nad glavo Imajo v BC...poopsie pa je res pocen ne bo lina jezna, če bo tjaša imela istega? Seveda ne!!!! pa beno ima tud enakega ... sam jaz nisem ne vem kok zadovljba z njim, ker se tista palma rada na stran uleže. skratka ne stoji tko kot bi mogla, potem je treba pa skoz popravljat. bom zdaj raje en čis običen bazenček kupla.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 17:41:22
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Kaj če bi še oblekco tak na kavču razgrnla in slikala yes v živo je veliko bolj lepa , tko na sliki ne pride tko do iraza prosim ne glejte za obleko ker je polno nametanih igrač kak svetovna je, ful mi je dobra
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 17:44:14
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana sva prejle z antigono ugotavljale da bi bilo dobrv soboto prnest sabo kakšna šotorska krila.ona enega lahko prinese. če ima katera kaj doma...ali pa armafleksi.sam to je za naše puzače mal majhno. Jaz bom imela s seboj dekico, ki je spodaj plastificirana. Za našega nemobilneža je to zvrhano dovolj.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 17:45:57
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* A jih boste kako zaščitle pred klopi? kaj čmo...? obstaja kak sprej prav za dojenčke? jaz sem tud razmišljala o kakih dekah...za otroke Proti klopom je zelo učinkovito, da se namažeš čez oblačila z autanom. Preverjeno že večkrat in res deluje. Jest sem tudi Marka zdej tako namazala ko smo šli po vršičke. Lani ko sva hodila z mojim v gozd, sem se jaz tako namazala, moj pa ne. In ko sva prišla domov, jih je moj kar nekaj našel na sebi, ko so še lezli, jaz pa nobenega.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 17:48:11
|
|
|
|
Talika19
|
Jaz sem pa danes klicala za piknik: - rezervirano za 28 odraslih; če bo kakšna sprememba, ji sporočim v petek oz. se preštejemo ko pridemo tja - glede peciva ni nobenega problema in nam lahko dajo tudi pladnje, če bomo želeli - kar se tiče cene hrane po osebi, pa je rekla, da mi bo še sporočila
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 18:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjaša ima pa tak bazenček kot Lina
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 19:31:34
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April zakaj pa jih ne bi smela moj je sam take jedel. moka je moka, sam da je polnozrnata bolj zdrava. ne se tolk čudt april, sej sem napisala, da je butast uprašanje ..ampak boljš bit neumen en trenutek kot pa celo življenje . saj se ne čudim teb, ampak včas res kaj tak čist simple nam dela probleme. Pr otrocih pa itak zmer kompliciramo. Imamo eno predstavo o otroku, ki ima belo žemljo v roki. Pol pa kao tko mora bit, kot da je bela kaj boljša, bl pure. Pa je glih obratno, je bolj polnovredna in zdrava za otročka in za vse nas, če je iz temne moke. Pa testenine enako. se globoko strinjam. dodala bi samo, da vse to velja samo do takrat, ko ni tista temna moka/žemlja samo pobarvana. in večina črnih žemelj je prav to. na žalost.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 19:31:39
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sem ji včer kupla v BC-ju, pa sem napihnla da sprobamo, da ne spusti na morju takoj sm mela že v košari pa sm nazaj dala k nisem vedla kako bo moj reagiral . sam je pa tolk dobr a ni. edino ne vem kolk dejansko tista palmica senčke nardi al je čist sam za okras. lenča kaj se da pa odstranit? verjetno ni vse v enem kosu ali pač? 14eur al kolk že? no tole sm jest misnla tud zdej za na travo zunaj imet. moram ap tud eno plastificirano deko al neki tazga kupit, k zdej zmeri armaflekse vlačim pa pol skupi pa pogrnt, pa igrače - nitka že mal živčna rata, preden iz prvega štuka ven vse to pritrogava in naštimava
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.5.2008 19:58:41 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 19:31:44
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* SONČNE OPEKLINE - natremo z olivnim, šentjanževkinim ali kokosovim oljem
- umijemo z raztopino sode bikarbone
- polagamo obkladke z jogurtom, z rezinami bučke, kumare, lubenice ali melone
sprobala vse - preverjeno najbolj nuca jogurt - iz hladilnika
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 19:31:50
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika še neki sem hotla vprašat... mene ful skrbi, ker tjaša skoraj nič ne je in ne pije in že par dni ima suhe pleničke...tko mal polulala ampak občutno manj kot ponavadi. pa vsak dan ji skuham in stran mečem ker ne je, pa kašic ne je... mleka tudi manj poje, s tekočino jo morm silt...čisto zaprta je in nič ne kaka... Vse na kup jst pa ne vem kaj naj, a čem klicat pediatra? poopsika tole kar opisuješ je blo pri nitki po virozi cca 3-4 dni. praktično nič jedla, nič pila. jokala ko sem ji hotela dat jest. pleničke pa suhe in nič kakala. potem pa je iz enega na drug dan jedla kot prej in lulana kot prej. pa to je blo potem ko je bil nosek ok, brez vročine in viroza mimo. kolk dni pa to pri tjaški traja? glede bobkov - pri nas je ful nucalo, da sem ji fajn z oljčkom zmasirala luknjico - skoraj malo notri. pa telovadili sva na previjalni brez pleničke. in je šel tisti trdi del ven, pol pa še in še in pe in še ....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 19:37:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica kak svetovna je, ful mi je dobra hvala kawasakica
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.