|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
30.5.2008 13:33:59   
gigi1
Hedi js od menopurja nisem bla nič napihnjena. Šele zadnjih pad dni k so frnikolce že zrasle sem mela kr hribčke nad jajčniki. Pa tiščalo je in na dotik kar mal bolelo.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
30.5.2008 13:34:30   
Grethy
Gretka a nima dan samo 24 ur? Kako pol 4 izmene??? Pa zmer sem bla dobra v matematki . Ta vaša firma, pa dobr dela. V večini majo tko 1 max 2 turnusa. 3je so že res redkost.

ja gigi1 to je pa tko, zdej smo sobote nedelje načelom prosti, če ni gužve, pol pa to laufa brez prestanka in ti prosta dneva padeta kadarkoli, včasih tudi na soboto in nedeljo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drugač ti pa ne znam razložit, zdaj je moja izmena vsaka tretja ane, pol bo pa vsaka četrta, to se pravi danes delam dopoldan, jutri popoldan, pojutrišnjem ponoči .... tako nekako naj bi blo ... pa sej tud meni ni nič več jasno ...

< Sporočilo je popravil Grethy -- 30.5.2008 13:35:35 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
30.5.2008 13:39:35   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Ja, M sem dobila prejšnjo sredo, vmes fasala menopur, pa sem mela včer zvečer še zmeri tist nek rjav.
Sem pa v dolgem postopku, Gretka. Jest bi se tuuut napihnla k žabaaaa, nooo user posted image

user posted image joooojjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prav lepšaš mi dan v tej prokleti vročini, ko mi kr šprica švic od vsepovsod user posted image user posted image user posted image ...

jaz se bom preselila v skandinavijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

prav lušna si s temi tvojimi rotilnimi vzkliki kaj bi ti tut vse bla pa imela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

SAJ BOŠ !!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
30.5.2008 13:39:48   
sonček33
No gigi - povej ti men - kolk ti počivaš?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
30.5.2008 13:41:04   
gigi1
Hojla Pinki36 kako si? Paše k ni tolk vroče dans? Je pa nizka pritiska! Mene kar dol vleče. Po mojem bom šla kmal v mižule.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
30.5.2008 13:44:46   
hedviga
Matr, Grethy, še dobr da veš kdaj moraš v službo..user posted image
Men še klasičen od 8-16 včasih ne znese...Me pa resno že zanima kaj hudiča res delaš. More bit čudn...user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
30.5.2008 13:52:47   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Matr, Grethy, še dobr da veš kdaj moraš v službo..user posted image
Men še klasičen od 8-16 včasih ne znese...Me pa resno že zanima kaj hudiča res delaš. More bit čudn...user posted image

Eh dej no ... vidte babnce k ste študirane u nulo user posted image user posted image user posted image .... pa nimate pojma kaj delamo mi neizobraženi user posted image user posted image user posted image user posted image ( no sej nisem glih konc osnovne šole obupala, mi manjka sam tri petke do strojnega tehnika, tko da me glih vsak bisterc ne more scat vozit user posted image user posted image user posted image user posted image ... nč ne velja če se izdelek razvija in proda, vmes mora bit tudi nekdo, ki ga naredi ...

PROIZVODNJA NE GLEDA  NA TO A SI ČRN, AL BLOND(BEL); AL MAJHEN, AL VELIK; AL STAR, AL MLAD ... SMO KUKR ČRNČKI V SUŽENJSTVU
- nimamo pravic, imamo le obveznosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
30.5.2008 13:53:46   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

No gigi - povej ti men - kolk ti počivaš?

No tkole. Dans sem ustala ob pol 5ih skuhala kofe in se počla na balkončka v polležeči položaj in brala. Moj se je zbudil ob pol 7ih sva spila kavo/čaj in mal počvekala. Ob pol 8ih je šel v službo js pa privlekla lapa v kuhno in neki prčkam za službo in z vami čvekam. mam pa povštrček pod ritko in noge na drugem stolu. medtem sem že 2x skuhala in jedla, aja dans sem pol še eno kavo spila, k me pritisk daje.
Zdej se odpravljam v štacuno, kar je velik zalogaj, ker moram skoz kile seštevat, da jih kao ne prvlečem več kot 3, pa mi še ni ratal manj kot 4kg prvlečt (kao najbolj nujno). Sej ostalo pa moj pol na poti iz službe pritroga. Ponavad se grem po kosilu za kakšno uro uležt pred tv, pa skuham večerjo. naš pride, pojeva in se počim pred tv. Sam dans bom mogla neki popoldan pečt k sem prjateljci obljubla.

Če vse skup seštejem, v bistvu skoz počivam, a ne?
V glavnem drgač sem hiperaktivna zdej pa lena k ****s. Že cel teden al dva user posted image  se spravljam pospravt tamalo sobo in cunje k jih ne morem obleč h kraj dat, pa nimam volje. Itak, da je edino kar se mi da z vami čvekat user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
30.5.2008 13:59:35   
gigi1
Ma pa kaj me cenzorira, če sem lena k fu_ks???

No nekje vmes tud za osebno higijeno poskrbim, da ne boste mislile, da sam za mentalno user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
30.5.2008 14:06:58   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
No nekje vmes tud za osebno higijeno poskrbim, da ne boste mislile, da sam za mentalno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
olajšanje...
user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
30.5.2008 14:10:37   
DaisyE

user posted image Moram nalepit, ker je že dolgi niste videle. user posted image user posted image user posted image

Da ne bo dileme, jaz tud ne zgledam tako in nikol ne bom, ker bom ves denar namenjen posegom na/v telesu zmetala za IVF postopke in nič v plastično kirurgijo. user posted image user posted image

Hedi...user posted image user posted image user posted image  Za crknit

Gigi - beseda f  u  k  s vključuje tri črke, nič krive nič dolžne, k, f in u, ki se lahko uporabljajo v marsikaki kombinaciji, če pa skup so kot   f  u  k, potem je pa to velik halo, kot bi rekel Smolar.

Don sem neki dobila po mailu, pa moram z vami delit, ampak opozarjam, da tiste, ki skrbite za rastoče folikle ne smete gledat, ker ne vpliva blagodejno...

Moment.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
30.5.2008 14:14:12   
Abra
Daist, da ni kak Murko spet user posted image user posted image user posted image aja, to je blanči lepla, bo kej druzga user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
30.5.2008 14:15:11   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Don sem neki dobila po mailu, pa moram z vami delit, ampak opozarjam, da tiste, ki skrbite za rastoče folikle ne smete gledat, ker ne vpliva blagodejno...

Moment.

A tut samo z enim učem ne?user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
30.5.2008 14:29:12   
ledenka
user posted image

se vam že pol ure režim, namest da bi še kaj naredla danes user posted image  

ste me pa res v dobro voljo spravle 

user posted image  sem morala tole prilepit, k mi je tolk kul user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
30.5.2008 14:35:37   
Grethy
oj Ledenka, jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lohk je teb k takele stvari lahko lepiš ... jaz nobene ne morem in sem "pistoff", pa mi tud to ne pomaga user posted image user posted image user posted image

pol pa namest slikc neumnosti trosimo , (kdo je to reku ?)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
30.5.2008 14:41:56   
ledenka
mismis, tebe si pa trenutno tko predstavljam... user posted image  uživaj s polovim partnerjem user posted image  

grethy, ma kaki jutro... sam dela mam dost... in pokukam tu in tam za par minut, da se mi možgani spucajo user posted image  

hedi, meni žal menopur ni dajal takih učinkov user posted image  sem bila sam zaspana

gigi in sonček, vidve se pa čuvajta! pa po pameti, punci

zvezdica, ti čestitam, da si videla pikici user posted image  držimo pesti za srčka!

Daisy, ti pa tud sam neumnosti lepiš user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
30.5.2008 14:54:07   
hedviga
Ledenka, to je zato, ker najbrž nisi tak đanki po duši kot jaz. Meni so opojne substance prirojene...
user posted image user posted image user posted image
Hahaha, no sej zdele je pa tut moj dinamo dol padu, grem kar via domu in direktivo v mižule.
menda bo v Lj kmal fejst nevihta pa morm še okna pozapret in to....
Se tipkamo...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
30.5.2008 14:58:16   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dakec moja vse najboljše in da se ti uresniči največja želja na svetu

user posted image
user posted image

user posted image

se kar podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
30.5.2008 14:59:25   
gold fish

Fiše vidim,da si OK,album še vedno prazenuser posted image .Skratka vse poteka kot mora.Krasno.Pridi še kaj naokoli in uživajte na morjuuser posted image

...res še nisem nobene slikice pripopala gor....je pa tud res, da se ne slikam kaj dosti......  Bom pa jih enkrat že dala gor....obljubim.....user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
30.5.2008 15:03:16   
DaisyE
Hedi, zorica, sapi in ostale morebitne špikarke, tesno zaprite oči... Prihaja...

Mi je noče odpret. Bom se doma malo pohecala z njo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
30.5.2008 15:04:54   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Fiše vidim,da si OK,album še vedno prazenuser posted image .Skratka vse poteka kot mora.Krasno.Pridi še kaj naokoli in uživajte na morjuuser posted image

...res še nisem nobene slikice pripopala gor....je pa tud res, da se ne slikam kaj dosti......  Bom pa jih enkrat že dala gor....obljubim.....user posted image

Te držim za besedouser posted image pa lepo se imejte na morju.user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
30.5.2008 15:05:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Ribica ti pa že fajn čez polovico user posted image Se greste kam bolj daleč kopat, v bližini je najbrž morje še mrzlo? V tej vročini jaz tudi skoraj na nič drugega ne mislim.

...gremo v Zadar....smo mislili sicer 14.6 iti, pa ima mož takrat službene obveznosti in gremo že 7.6...... pa mi je tudi boljše tako....ker potem me je že malo strah...... je že kar nekaj septembrčic rodilouser posted image ...pa se mi ni glih za špilat....pa še druga user posted image  je.......  So pa baby-ji še tako majhni 35cm, pa okrog 1kg....

Če bo morje mrzlo ima hotel notranji bazen, sicer smo pa lani bili tudi v takem času na istem mestu in smo se že kopali....Bomo videli..., če mi bo preveč mrzla voda bom samo noge namakala....
Se pa že veselim, da bom spet slišala zadarske morske orgule....me ful pomirjajo...pa še naš user posted image  jih bo slišaluser posted image ...
Če ne poznate...evo link....
http://www.seaorgans.com/

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
30.5.2008 15:07:07   
arneja
Dejzi, ravnokar izvedla joškotres user posted image  user posted image user posted image user posted image  (pismo, če ne bom tele slikce svojemu mailala user posted image ) in me presneto bolijo. Upam, da še zaradi česa drugega, ne samo zaradi Prometriuma user posted image . Sicer pa tudi jaz nobenega špikanja ne čutim, ni bilo vgnezditvene, ni mi slabo, ne vonjam nič posebno, pa tudi vetrovi me na srečo mojega sončka ne dajejo user posted image . Je pa res, da jaz Lučko nosim, ti pa dva Hrvata user posted image . Je Lučka verjetno precej bolj sofisticirana user posted image . Zdajle se pa z jagodami s smetano bašem lepo notri na hladnem user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
30.5.2008 15:07:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Hedi, zorica, sapi in ostale morebitne špikarke, tesno zaprite oči... Prihaja...

Mi je noče odpret. Bom se doma malo pohecala z njo.

Mene so sameuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
30.5.2008 15:18:49   
sapi
mami res mi je žal, da ni uspelo user posted image ... pohvalno, da greš takoj v akcijo ... na test pa le pojdi ..
gigi se bom potrudila ... no pa glej, da si prisotna user posted image ...
kajsica mogoče se pa izteče tako kot se mora in prideš ... uh za dopise pa nisem ravno pravi naslov sem bolj narovoslovni tip user posted image ....
WP ja tukaj je noro, mene ni samo par ur pa imam potem dela, da vse skupaj preberem, da je joj ... tudi tebi lep vikend tak počivalen ne delaven user posted image ...
mismis super sedaj se pa začenja zares ...

Sem se nasmejala, da je kaj .... punce ne mi lušte delat sedaj komaj čakam, da začnem z menopurjem, če bi ga imela doma ne vem kaj bi se zgodilo ...

sapi

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?