kajsica
|
Oj dekline! No RD od tašče je včeraj minil v velikem presenečenju zanjo, samo smo se zbrali samo njeni trije otroci s partnerji in seveda tast, ki je imel nalogo jo pripeljati. Bila je tako presenečena, da je bila bleda, pravo praznovanje s piknikom imamo pa v nedeljo. No pa da vam povem, jaz se s svojo taščo tudi nisem razumela na samem začetku, se je neki skoz vtikovala v najino življenje in kako naj poskrbim za njenega sineka, karkoli sem naredila ni bilo dovolj dobro (beri da je sinek najmlajši in je njen ljubljenček). Potem pa smo po enih 2 letih najinega skupnega življenja imeli zelo konstruktivno debato in takrat sem ji samo na koncu rekla, ker sem imela vsega dost, da naj si ga pa nazaj domov odpelje in skrbi zanj, mojemu pa sem rekla da če ostane, da so mu vrata za vedno zaprta. Pikola, maminega sineka pa ne rabim doma. No pa se je moj dragi dvignil in šel z menoj, prej pa še par oštrih mamici povedal. Takrat s taščo nisva govorile in se videli približno 3 leta, nato pa je ona prišla k meni in se opravičila za moj RD. No potem smo na novo začeli graditi naše veze in vam povem sedaj, da imam zlato taščo in tasta, pa tudi vesta, da če mi kaj ne paše, da jima ne ostajam dolžna. Sploh tast me tako zelo obožuje, kot da sem njegova hčerka.Je bolj tak zadržan človek, ki ne kaže ravno najbolj čutev(rad pa se poheca in draži) ampak mene res ob vsaki priliki, ko mu kaj takega rečem ali naredim objema in pravi da sem njihova. Res se sedaj super razumemo in ne smem jima rečt žal besede tolk sta dobra. Tako da punce, ki imate težave s tasti in taščami, postavte se zase (prej se pogovorte s parnerji) povejte jim svoje in če veste da imate prav, pač ne hodit na obisk, naj sami premeljejo, men se je res na teka način uredilo. Pismo sem se razpisala o tem. Jadrnica, men je ta sok res pomagal, sicer nisem kaj preveč shujšala, samo so me kar ledvice bolele od vseh teh strupov, ko so me v bolnici našopali in še kombinacija z ostalim. Sedaj pa je vse OK. Arneja in mismis, ja kupila čeveljčke. Pravzaprav natikače, malo petke, pa bele, pa ena taka šnolica je gor s kamenčki. Saj so lepi!!! (no ja jaz bi imela sicer brez teh kamenčkov, sam ko sploh ni dobit takšnih) Dakec vse naj naj naj!!!!!
|