|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
29.5.2008 9:00:25   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Zvezdica, drži se danes user posted image

DANES ima pa naš Dakec rojstni dan....

user posted image   Vse naj naj bejbi, pa srčno upam in držim pestke, da vama bo v tem postopku uspelo. To bi bilo najboljše darilo za rojstni dan.

Hvala mismis

Se podpišem po tole. Dakec vse naj naj.

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
29.5.2008 9:01:40   
Zvezdica
Zorica, dobro opravi danes.user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
29.5.2008 9:05:28   
Abra
Pikovit zdaj sem tu user posted image za darilo ti pa ne znam svetovat. Midva nisva poročena in o takem darilu nisem nikoli razmišljala. Najbrž je fajn, da je neki takega, kar bo ostalo, se ne bo pokvarilo ... manšetni gumbi so pol že primerni. Mogoče jih še kaj zamarkiraš z gravuro al pa daš delat kake posebne s kakim vajinim znakcem, spominom. Neki, kar samo vidva vesta, kaj pomeni... mojega razveselim s kakimi tehničnimi igračkami, te imajo vse kratek rok trajanja user posted image
Enkrat mi je ena tko fino rekla, da je razlika med otroci in moškimi v ceni igrač user posted image

Ribica ti pa že fajn čez polovico user posted image Se greste kam bolj daleč kopat, v bližini je najbrž morje še mrzlo? V tej vročini jaz tudi skoraj na nič drugega ne mislim.

Jadrnica tisto še nista bli moji pikici user posted image to si jaz želim, da tako zgledata, slikca je pa z neta. Hvala za pestke, ti še kar stiskaj, pol bom pa jaz zate v dvojini ali množini user posted image jaz si lahko med delom prvoščim rr, samo me pol po žepu tepe user posted image
A tebi Reš ni dal nič hormonov pregledat?

Gigi, hvala za sokec, kot ponavadi, je zelo pasal user posted image

Arneja, tista slikca je bla z neta, jaz še nisem vidla svojih pik user posted image in kako je Lučka danes? Se je vsidrala?

Zvezdica no super, da se je ustavilo. Bogved kaj je to blo, kaka žilica, kaka cistica... to, da se je ustavilo je res zelo spodbudno, da je s pikicama vse ok. Držim pesti, pa poročaj. Kdaj greš k Rešu?

Sponži vse najboljše!! Se kar pridružujem Mišmišinim željam. To bi blo res najlepše darilo. user posted image

Sapi, torej špikice že lepo padajo? user posted image

Pija, ti zdaj najbrž res v gužvi user posted image si dobila čeveljce?

Mišmiš, Grethy, WP, Kajšica, Pika in vse, ki jih nisem omenla, lep dan! Ne se preveč kuhat user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
29.5.2008 9:06:52   
gigi1
Sapi ta ura zna bit kar stresna. Sama sem kar fejst premislila preden sem si dala prvo špiko. Sem ugotovila, da sem okoli 8ih zjutraj vedno doma, če grem pa na UZ mi lahko tam sestre dajo.  Popoldanske ali večerne ure so (kljub užitkom ob pirčkanju) po mojem bolj zoprne, ker se pol ne moreš nikamor premaknit, ali greš kasneje nekam...
Vsekakor je tvoj džekson, da te špika. Moj je zajc za igle user posted image

Pikovitek ne poznam zgodovine in ne mislim bit nekaj pametna, vseeno se mi zdi 8 mesecev nekam veliko. Ko sem se na GK zmenla za IVF je vse potekalo relativno hitro. Kakšne 2-3 mesece, zaradi preiskav in čakanja na user posted image , pa smo začeli s špikanjem. Zdej so res vmes počitnice... Kaj pa, če bi vseen šla še na GK ali k Rešu na razgovor. Vem, da je Vlaisavljevič res stručko, ampak 8 mesecev... No, ti že veš.

Zvezdica hvala Bogu, da se je vse umirilo. te bo tvoj peljal v Postojno?

Gretka dobro jutro.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
29.5.2008 9:08:37   
kajsica
Oj dekline!

No RD od tašče je včeraj minil v velikem presenečenju zanjo, samo smo se zbrali samo njeni trije otroci s partnerji in seveda tast, ki je imel nalogo jo pripeljati. Bila je tako presenečena, da je bila bleda, pravo praznovanje s piknikom imamo pa v nedeljo.

No pa da vam povem, jaz se s svojo taščo tudi nisem razumela na samem začetku, se je neki skoz vtikovala v najino življenje in kako naj poskrbim za njenega sineka, karkoli sem naredila ni bilo dovolj dobro (beri da je sinek najmlajši in je njen ljubljenček). Potem pa smo po enih 2 letih najinega skupnega življenja imeli zelo konstruktivno debato in takrat sem ji samo na koncu rekla, ker sem imela vsega dost, da naj si ga pa nazaj domov odpelje in skrbi zanj, mojemu pa sem rekla da če ostane, da so mu vrata za vedno zaprta. Pikola, maminega sineka pa ne rabim doma. No pa se je moj dragi dvignil in šel z menoj, prej pa še par oštrih mamici povedal. Takrat s taščo nisva govorile in se videli približno 3 leta, nato pa je ona prišla k meni in se opravičila za moj RD. No potem smo na novo začeli graditi naše veze in vam povem sedaj, da imam zlato taščo in tasta, pa tudi vesta, da če mi kaj ne paše, da jima ne ostajam dolžna. Sploh tast me tako zelo obožuje, kot da sem njegova hčerka.Je bolj tak zadržan človek, ki ne kaže ravno najbolj čutev(rad pa se poheca in draži) ampak mene res ob vsaki priliki, ko mu kaj takega rečem ali naredim objema in pravi da sem njihova. Res se sedaj super razumemo in ne smem jima rečt žal besede tolk sta dobra. Tako da punce, ki imate težave s tasti in taščami, postavte se zase (prej se pogovorte s parnerji) povejte jim svoje in če veste da imate prav, pač ne hodit na obisk, naj sami premeljejo, men se je res na teka način uredilo.

Pismo sem se razpisala o tem.

Jadrnica, men je ta sok res pomagal, sicer nisem kaj preveč shujšala, samo so me kar ledvice bolele od vseh teh strupov, ko so me v bolnici našopali in še kombinacija z ostalim. Sedaj pa je vse OK.

Arneja in mismis, ja kupila čeveljčke. Pravzaprav natikače, malo petke, pa bele, pa ena taka šnolica je gor s kamenčki. Saj so lepi!!! (no ja jaz bi imela sicer brez teh kamenčkov, sam ko sploh ni dobit takšnih)

Dakec vse naj naj naj!!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
29.5.2008 9:13:10   
Zvezdica
Ojla,,

k rešu grem po 12i, verjetno kar v dravlje? Kaj mislite a se moram v postojno peljat?
Gigi, zdaj si me pa čist zmedla?

Abra, ti mogoče veš?

Ker včeraj ko sem ga klicala, se mi je zdelo samoumevno, da pridem v dravlje?user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
29.5.2008 9:15:03   
sapi
sponži vse naj naj naj za rojstni dan   ... pa želja naj se ti izpolni user posted image ... tista tvoja najbolj zaželjena user posted image ...

sapi

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
29.5.2008 9:15:43   
gigi1
Ojoj  Zvezdica. Nee, js mam pač v glavi Reš - Postojna. Na Dravlje kar pozabljam. Verjetno te je pa zato šele ob 12ih naročil, da prideš v Dravlje. Oprosti, da sem te zmedla.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
29.5.2008 9:21:05   
kajsica

Žal mi je, ampak nikakor ne morem prilepit slikice od Polanca, ko ste spraševale kakšen je!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
29.5.2008 9:22:25   
sapi
pikovit sedaj sva že prava profesionalca sva imela prvič vajo sedaj gre pa zares do konca user posted image ...
gigi sem ga kar določila in nič spraševala user posted image ... malo pa mora sodelovati ... ja ure znajo sitne ... meni paše zvečer, ker potem ne vplivajo name saj grem spat ... če pa kam greš pa ni tako fino ...
zvezdica najbolje, da pokličeš in vprašaš, da ne bo zastonj v dravlje hodila .... držim pesti zate ... kako pa je trenutna situacija ..

sapi

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
29.5.2008 9:25:22   
dajamaja
Zvezdica, v Dravlje moraš, kjer ima ambulanto in kartoteko. Upam, da je bil le lažni preplah user posted image !!!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
29.5.2008 9:26:14   
mami 26
ojla
najprej bi dala cestitke SONČKU33user posted image user posted image user posted image (ker jo poznam)in pa vsem ostalim nisem nic brala za nazaj drzim pesti za vse
zdaj imam pa eno vprasanje zjutraj sem ugotovila majhen rjav izcedek sem 10 dan po et kaj to pomeni a je to konec mojih sanjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
29.5.2008 9:29:02   
Abra
Zvezdica, v Dravlje! Zato ti je pa rekel, da danes pridi, ker včeraj ni imel ambulante. Pa bodi tam že ok 11.30, ker vedno malo prej pride in boš prva na vrsti.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
29.5.2008 9:30:58   
Abra
Mami, ti se nisi pa nč po et javila, smo bli ful v skrbeh zate. Držim pesti, da je ta izcedek lažni alarm.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
29.5.2008 9:32:17   
dajamaja
Abra, midve pa obvladava Reša, a user posted image  Kako si? Kako kaj deca?

Mami 26, sam izcedek ni še nujno tudi konec sanj. Kje pa si? Če pri Rešu, ga pokliči, da ti povečaodmerek Prometriuma. Držim pesti, da ni resno!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
29.5.2008 9:36:22   
gigi1
Kajšica tudi jaz ga ne morem prilept. Zanimivo.
Link je tle:
http://www.ef.uni-lj.si/pedagogi/pedagog.asp?id=190

Zvezdica se 1x oprosti za zmedo! Dajamaja in Abra imata sigurno prav.

mami smo te pogrešale. Tolk smo že pisale o izcedkih, da to nič ne pomeni in da kolk nosečk ga ima...Dokler ne pride prava user posted image  je vedno upanje. Lepo počivaj in brez panike. A pridno jemlješ progesteron?

Sapi tko se dela. V vodo jih je treba vržt, pa naj plavajo user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
29.5.2008 9:37:05   
sonček33
mami 26 - kot so že punce rekle - to še nič ne pomeni. Pokliči G! Držim pesti.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
29.5.2008 9:37:25   
Abra
Dajamaja, deca so pridni user posted image vsake tok malo zaštihajo, pa napihnjena sem ful. Se mi zdi, da nimam spet kaj obleč. Sem začela kar torbo pred trebuhom nosit, se že zdaj slon počutim, kaj šele bo user posted image
Malenkost živčkamo pred ponedeljkom ... zadnjič sem na današnji dan bla na urgenci, ko sem zakrvavela in je bil Reš v Egiptu. Recimo, da nam zdej kaže bolje. Zelo upam!
In ti, si že začela športat?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
29.5.2008 9:37:31   
sonček33
Punce, dejte ve men nekaj povedat -  a je kolcanje nosečniški znak?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
29.5.2008 9:43:45   
dajamaja
Abra, sem začela ja - včeraj sem 10 trebušnjakov naredila user posted image . Danes bom že več. Moram počas veš user posted image  pa bo zdaj prilika, ko mam 2 dni dopusta user posted image .

Sonček
Velikokrat se vzrok za kolcanje skriva v utrujenosti ali stresu. V največ primerih je kolcanje gola muhavost našega telesa. Včasih ga povzročijo duševni dejavniki, na primer močni čustveni izbruhi, utrujenost in stres. Spet drugič je lahko vzrok nenadna sprememba temperature, pitje zelo mrzlih ali zelo vročih tekočin ali preveč zaužitega alkohola. Kolcanje lahko zakrivijo tudi vsi organi, ki so pri tem soudeleženi. Pri tem gre lahko za motnje v živčnem sistemu, ki uravnava delovanje drobovja, težave z žlezo ščitnico, vnetje osrčnika, želodčne težave ali težka vnetja požiralnika. Toda treba je poudariti, da so to res samo izjemni primeri.

In na koncu - naš pasji mladiček zelo pogosto kolca user posted image , po moje da on od stresa user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
29.5.2008 9:44:01   
gigi1
Abra medve morva pa skup v šoping. Sem zadnjič slišala, da maj H&M na Rudniku štacuno za nosečke in močnejše. Cene so baje ful ugodne in oblekce luškane. Počakava na ponedeljek in gas???

Sonček kokr vem se otročkom kasneje v nosečnosti začne kolcat. Nosečnicam? Kaj pa vem, glede na to, da se prebavni trakt spreminja...Vse je možno.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
29.5.2008 9:46:14   
sonček33
Hvala dajmaja in gigi, sem pa vseeno upala, da boste rekle, da je to dober znak - da bom imela vsaj enga nosečniškega. ker kej drugega me itak ne daje. dajamaja - od alkohola ni, vse ostalo je pa možnouser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
29.5.2008 9:47:25   
mami 26
nevem katera me je sprasevala kje sem imela postopek
v ljubljani in imam utrogestan tablete

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
29.5.2008 9:49:36   
dajamaja
Mami jaz sem te, ker Reša lahko pokličemo in svetuje. A pri vas nimate kakšne številke za informacije na voljo? 

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
29.5.2008 9:52:56   
mami 26
mislim da ne najbolje da cakam ni druge....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?