jadrnica
|
jest vas sploh ne dohajam, tolk skocate, pa sej bomo že jutr čez 200 strani natipkala, pol nas bodo pa dol metal, jojoj babnice čvekaste, a am kakšno čokolado da, toblerone pa to Dejzika, ti pa tud šverc komerc med sluzbo, to ne gre punca Arneja – ja sem bolj, saj veš, pride pa mine, drgač pa tuid jest upam, da bo kar kakšna nevihta, da men močnoooooo dvigne jadra Kajzica – sem ti pozabla povedat, da jaz po tvojem receptu lepo pomarančni in limonin sok zjutraj pijem, pa se prav fejst počutim, shujšala sem pa samo za eno kilo...počasi , pa bo. Sem prebrala na drugem forumu, koliko časa vidva že slončkata , waw, pol pa jaz tle po 3 letih v depresijo padam, res mal prezgodaj v primerjavi z nekaterimi, bravo , res ste carice, takole pozitivno naprej ...pa nam bo vsem ratal.Kakšna pa je bila reakcija taščice za RD? gigi- ja sem bom kr mal več tle gor fočkala, pa bo, sploh pa moram sedaj za našo Abro navijat, da bo vse v redu. To pa tud ni kr tako. Abra – iiiiiiiiiiiiiiii tvoji pikici sta pa res lepi, bom še kar naprej držala pestke, pa jih bo zdej jest zate, pol boš pa tudi ti zame, kajne ? a pa si ti zdej doma, ali v sluzbo hodiš? Srečke nosecke – eni so bili spet cel dan v sluzbi, kerj ne hodimo na RR, pa mormo pl doma zvecer cekirat RR julija in rubin – bravo za nogometno moštvo jajc, pa to bo pravi baby booom pikovitek – ti si pa katr štajerka po novem, ja jaz tud razmišljam, da bi šla kar sama k osebni zzdravnici na pregeld zaradi hormonov? se še nisme odločla wp - hojla, lepo da si spet nazaj Zvezdica - lepo se pomiri, pa bo, saj veš, da se moramo enostavno prepustiti, kar bo , pa bo, to je moja ideja, ampak še vedno bom drzale pesti zate, da je vse Ok
|