|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
28.5.2008 22:50:57   
pikovit
Zvezdica pa še enega user posted image  da bo ziher!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
28.5.2008 22:53:57   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Meni je pa inernet zdej nagajal user posted image
Tudi meni

Šopingu se pa tut z otečeno nogo nisi mogla upret user posted image user posted image
Pa veš da res neuser posted image Sem pa še zavila v Hugo Boss in našla ful lepe manšetne gumbe za našga.bi mu to podarila za poročno darilo.Kaj praviš/te?

Abra kaj pa ti delaš še pokonc????

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
28.5.2008 23:01:28   
Abra
Pikovit, jaz zjutraj rada spim user posted image zvečer sem pa bolj redko tuki, ker kej drugega počnem user posted image

Manšetni gumbi so zelo lepo darilo. Ne poznam pa tvojega dragega, če je tip za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
28.5.2008 23:07:04   
pikovit
Evo me nazaj.
To je stvar,ki je nima.Pa tud na poroki,bi jih lahko imel.A maš kakšno idejouser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
28.5.2008 23:07:39   
pikovit
Abra a si še tu?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
28.5.2008 23:16:15   
pikovit
user posted image hellou sem ravno danes o tebi razmišljalauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
28.5.2008 23:20:52   
gold fish
hello .....

dekline...mater ste opasne...jaz sploh ne vem do kod sem vas nazadnje spremljala....user posted image .... sem šla seznam gledat.....  pa sem ful vesela....... vidim, dva znana imena in zraven user posted image     user posted image user posted image user posted image

abra in soncek33 - user posted image user posted image user posted image   želim vama lepo in mirno nosečnost......še posebej tebi Abra......

...enako velja za vse ostale nosečke, samo ste bolj #nove# ......

Arneja - lepo grej svojo pikico, Dejzi ...ti pa tud...   Evo vama še user posted image user posted image .......

pikovitek...kaj si mislila na mene?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
28.5.2008 23:22:03   
pikovit
Da se nam nisi  že dolgo oglasilauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
28.5.2008 23:28:14   
gold fish
pikovit....kaj si mi pobegnila?  

Jaz imam danes točno 26t.......   13.5 smo imeli morfo in je naš user posted image  imel 697g..... 

Bom prišla jutri gor malo prebrat....ker pol me spet en čas ne bo..... se gremo malo user posted image  na morje.....

Pozdravček vsem....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3534
28.5.2008 23:30:24   
pikovit
Ne Fiši nisemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3535
28.5.2008 23:32:03   
pikovit
Fiše vidim,da si OK,album še vedno prazenuser posted image .Skratka vse poteka kot mora.Krasno.Pridi še kaj naokoli in uživajte na morjuuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
28.5.2008 23:45:21   
Grethy
Evo sem se uspela prebit skoz ves tekst ... za crknt kolk ste pridne s pisanjem ... zdej grem pa user posted image user posted image , preden pride user posted image user posted imageuser posted image user posted image grem voščit mojemu možu za r.d. user posted image user posted image user posted image

... čvekajte kar le morete ...

Mismis ... hvala lepa user posted image

WP evo me u gužvi user posted image user posted image user posted image ... a si dobila moj z.s. ????

< Sporočilo je popravil Grethy -- 28.5.2008 23:46:13 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
29.5.2008 0:03:32   
jadrnica
jest vas sploh ne dohajam, tolk skocate, pa sej bomo že jutr čez 200 strani natipkala, pol nas bodo pa dol metal, jojoj babnice čvekaste, a am kakšno čokolado da, toblerone pa to
  Dejzika, ti pa tud šverc komerc med sluzbo, to ne gre punca
  Arneja – ja sem bolj, saj veš, pride pa mine, drgač pa tuid jest upam, da bo kar kakšna nevihta, da men močnoooooo dvigne jadra
  Kajzica – sem ti pozabla povedat, da jaz po tvojem receptu lepo pomarančni in limonin sok zjutraj pijem, pa se prav fejst počutim, shujšala sem pa samo za eno kilo...počasi , pa bo. Sem prebrala na drugem forumu, koliko časa vidva že slončkata , waw, pol pa jaz tle po 3 letih v depresijo padam, res mal prezgodaj v primerjavi z  nekaterimi, bravo , res ste carice,  takole pozitivno naprej ...pa nam bo vsem ratal.Kakšna pa je bila reakcija taščice za RD?
  gigi- ja sem bom kr mal več tle gor fočkala, pa bo, sploh pa  moram sedaj za našo Abro navijat, da bo vse v redu. To pa tud ni kr tako.
  Abra – iiiiiiiiiiiiiiii tvoji pikici sta pa res lepi, bom še kar naprej držala pestke, pa jih bo zdej jest zate, pol boš pa tudi ti zame, kajne ? a pa si ti zdej doma, ali v sluzbo hodiš?
    Srečke nosecke – eni so bili spet cel dan v sluzbi, kerj ne hodimo na RR, pa mormo  pl doma zvecer cekirat RR
  julija in rubin – bravo za nogometno moštvo jajc, pa to bo pravi baby booom
  pikovitek – ti si pa katr štajerka po novem, ja jaz tud razmišljam, da bi šla kar sama k osebni zzdravnici na pregeld zaradi hormonov? se še nisme odločla

wp - hojla, lepo da si spet nazaj

Zvezdica - lepo se pomiri, pa bo, saj veš, da se moramo enostavno prepustiti, kar bo , pa bo, to je moja ideja, ampak še vedno bom drzale pesti zate, da je vse Ok

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
29.5.2008 6:32:57   
gigi1
Zvezdica lubica moja oprosti, ker me ni bilo včeraj, da te tolažim. Punce so ti že vse napisala. Nič ni rečeno. Vse stiskamo pestke in mislimo nate. Pošiljam ti vse pikapoke za srečo, kar sem jih najdla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
29.5.2008 6:36:53   
gigi1
Dobro jutro deklice

Evo: kava
user posted image
, čaj 
user posted image
sok
user posted image

in voda
user posted image
kar pridite!

Naj do tole dober dan!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
29.5.2008 7:10:57   
arneja
Zvezdica draga, močno močno držim pesti, da bo danes Reško srčka zagledal na UZ in da je res le žilica počila user posted image .

Abra, res je lepa slikica tvojih malčkov user posted image . Komaj čakaš na ponedeljek, kaj user posted image ?

Ribica, vi pa kar na morje uživat user posted image ? Pa mislite, da je že dovolj topla voda za čofotanje? Hvala za lepe želje user posted image . In že v 26. tednu ste user posted image . Uživajte user posted image .

Mismis, tisti Saško Polančev je bil pa moj sošolček user posted image . Se mi je zdelo, da mi je nekaj priimek znan. Ali pa je bil kakšno leto pred ali za mano. Se spomnim, da smo se precej na videvali. Aja, pa v Holidays-a smo mi tudi občasno zalutali. Je pa tip res za pogledat, če je pa še prof. pa verjamem, da so študentke čisto očarane user posted image . Jebela, je kar do dr. prilezel, jaz pa samo do diplome user posted image . Na seznamu sem te pa res spregledala, pa veš, kako sem buljila, kje si user posted image . Zdajle sem te pa takoj našla. Petek bo torej tvoj dan user posted image .

Jadrnica, malo proti morju se odpravi, pa bo burja tvoja jadra napela user posted image .  

Pikovitek, 8 mesecev za čakat v MB user posted image ? Pa da še mutijo glede 6-h postopkov? V Europarku si pa jaz vedno kaj v Zari kupim, ker imajo full več stvari kot v LJ.

Rubin in Julija, bravo za tooooliko jajčk user posted image .

Pija, kje si?

Dejzi, a Čedo je pa kar pozabil LA hatching naresti? Sta ga Hrvata res čisto zmedla user posted image . Kako sta kaj Janice in Ivice today user posted image ?

Zdaj pa šibam, zvečer kaj več napišem. Lep četrtek, deklice user posted image . Zvezdica, si v mojih mislih user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
29.5.2008 8:04:17   
Zvezdica
Jutro na hitro.

Sam da vam poročam, ker moram malega peljat v vrtec. Včeraj je krvavitev po vseh pretočenih solzah ponehala.

Čez noč je ni bilo, zjutraj sem imela temno rjav izcedek. Da je to začetek M ne morem trdit, ker ko se pri meni m začne se začne. Zato res srčno upam, da je bilo to kr neki in nič usodnega za moje otroke.

Punce, kaj punce, prijateljice drage, HVALA. Za lepe in spodbudne besede.

Zdaj pa grem. Javim se kasneje.

i belive i can fly....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
29.5.2008 8:27:59   
mismis
Zvezdica, drži se danes user posted image

DANES ima pa naš Dakec rojstni dan....

user posted image   Vse naj naj bejbi, pa srčno upam in držim pestke, da vama bo v tem postopku uspelo. To bi bilo najboljše darilo za rojstni dan.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
29.5.2008 8:31:07   
zorica

zvezdica šibam v MB na UZ ampak sem morala hitro pokukati sem gor, če si kaj napisala.Me veseli, da si že pozitivno naravnana in da se user posted image ni vlila, kar pomeni, da je bilo to kar tak.Le tako naprej user posted image user posted image

Aha, drugače pa punce dobro jutro !

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
29.5.2008 8:37:08   
gigi1
Zvezdica vse smo v mislih s tabo. Drži se!

Zorica dobro opravi danes.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
29.5.2008 8:46:40   
sapi
Zvezdica mislim nate naj se srečno izteče veliiiikkkkooo user posted image za srečo  .... ne očitaj si ničesar vse si storila kar je bilo v tvoji moči ... na veliko stvari pa na žalost nimamo vpliva ...
Sayuri samo, da dobro skrbijo zate to je lepo slišati ... no čisto dolgčas vidim, da ti ni user posted image saj si non stop pod kontrolo ... vendar je doma najboljše a ne ...
mismis pri meni se tudi noben mlad ni pojavil, ko sem imela UZ ... le kje so user posted image   očitno so bili to posebni privilegiji ...
Julija, Rubin super za celice ... dobra bera ..
marjetka cvetka super za prvo špikico ...
gigi ima možek zelo mirno roko tako, da nama gre super ... sem pa včeraj imela že prvo nihanje v uri in sicer razmak 2 uri od običajne ure ... bo že upam, da bom sedaj naprej bolj redoljubna user posted image ...
pikovit upam, da ti čim hitreje mine teh 8 mesecev ... samo, da se je začelo ...

sapi

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
29.5.2008 8:48:20   
pikovit
Dakec moja vse najboljše in da se ti uresniči največja želja na svetu

user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
29.5.2008 8:56:32   
pikovit
Zvezdica glavno,da so se krvavitve umirile.Zdej pa držimo pesti in mislimo na najboljšeuser posted image

Sapi hvala za želje.Kako pa kaj špike padajo?

A naša Pija pa se pripravlja na BIG DAYuser posted image

Abrica a še user posted image user posted image

WP ku kuuser posted image

Arneja in Mismis dajta mi link,da si ogledam to lepotouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
29.5.2008 8:59:11   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zvezdica lubica moja oprosti, ker me ni bilo včeraj, da te tolažim. Punce so ti že vse napisala. Nič ni rečeno. Vse stiskamo pestke in mislimo nate. Pošiljam ti vse pikapoke za srečo, kar sem jih najdla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi hvala. Sej ste me potolažile. Sem bolj optimistična, kjub vsemu.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
29.5.2008 9:00:25   
Grethy
Jutro

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?