|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
30.5.2008 12:38:07   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

GTREHY SORI. sem res nesramna, da takole pišem.  Boš pa kmalu nosečka in pol bomo skupej šle skoz to. 

o madona sonček ... sploh ni blo tko mišljeno ... je blo samo šala šala šala ... mene nisi nč žalila s tem matrduš ... si pač vprašala, ker kje pa lahko dobiš informacijo .... sorrči punčka če je tako zvenelo, mišljeno je blo glih kontra ... razvedrit te in odvrnit misli od tebe na druge ...

hehehhe poglej se kolk si strešenko mali user posted image , sam poglej moj ime ... si me tolk nasmejala zdej ... to si se pa profesionalno kukr taprau exspertek zatipkala ČESTITAM , sem probala prebrat, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in še enkrat NISI NESRAMNA !!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
30.5.2008 12:39:25   
Abra
MIšmiš super user posted image Zdaj se bo pa zate tudi vsak čas začelo. Pa fino, si dobila cetrotide. Si sestro Blankom z dekoltejem očarala user posted image
Zdej se pa kar posveti polovnemu partnerju, ko te bo enkrat začelo napihovat, te bo vse minilo. Pol bo pa tko prohibicija user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
30.5.2008 12:39:31   
mami 26
gigi1 to bo moj 4 postopek
ja ce slucajno nebomuser posted image  bom sla ce pa me slucajno sreca caka glih v tem postopku potem pa nevem kako,kar bojo zdravniki rekli....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
30.5.2008 12:42:22   
sonček33
Grethy - evo sem se zdej potrudila prav napisat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa res kr skup nametala črke. jojmene, pa prfoksa. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma pol pa kul - sam da ni kej anrobe -saj jaz vem, da si me ti hotla v dobro voljo spravt - sej me zmer.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
30.5.2008 12:43:25   
Grethy
Oj abra, hvala za lepe želje in sočustvovanje glede službe ... saj če vzameš to v zakup in se ne obremenjuješ sploh ni panike ...

sem kot mali cigo (rom) ... user posted image user posted image

ko policaji dobijo pri njih doma celo traverzo z železnice, pa ata reče polcaju da je tamal domov prvleku, pa polcaja skor kap in mu reče, da ta traverza pač nima sam sto kil in ata cigo poreče na to: Ja kaj pa otrok ve kaj je sto kil? user posted image user posted image user posted image user posted image ... tako nekako jaz svoje tegobice v življenju jemljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
30.5.2008 12:45:16   
sonček33
O grethy, da bi jih tudi jaz tako prenašala. Svaka čast.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
30.5.2008 12:48:34   
gigi1
Miška user posted image  user posted image  user posted image  pa se je začelo! A ti boš pa suprefact preskočila??? Uživaj danes v polovnih obveznostih user posted image .

Mami po novem zakonu nam baje pripada 6 postopkov (no meni ne, ker so me leta prehitela po desni). Punce pomagajte. Sem brala v časopisu. Mislim pa, da je Pikovitka o tem pisala, da se mal neumni delajo in kao šele junija stopi v veljavo. Pa saj smo že skor junija, madoniš!

Grethy še mal potrpi, pa bo tko bolniška user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
30.5.2008 12:50:35   
Grethy
Bravo mismis za nizki štart !!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
30.5.2008 12:57:22   
Abra
Grethy, dobra je ta! user posted image user posted image user posted image sej vem, človek se vsega navadi. Poznam veliko ljudi, ki se vsak dan vozijo 100 km v eno smer v službo.. pa se jim ne zdi nč nenavadnega.

Mami, Gigi ima prav, sedaj nam za prvega otroka pripada 6 postopkov in ne več samo 4. Za vsakega nadaljnega pa 4, tudi če je bil spočet drugače. To z junijem sem pa jaz Pikovit napisala. Tudi lani so junija odobrili dodatne letne kvote, zato ni več čakalnih dob (razen v MB). Prej se je na GK in pri Rešu tudi čakalo, sicer manj, kot v MB.
Če si pa potovanja želiš, pa prestavi vse skupaj. Nosečka ziher ni tko fajn potovat, tudi če je vse ok. In glede na to, kako težko prideš do nosečnosti, bi se ziher bolj sekirala. Če je v tvojem nicku tvoja starost, pol malo čakanja ziher ne škodi. Odklop ponavadi kar koristi.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
30.5.2008 13:00:20   
hedviga
Alo alo,
dis is najthok.
user posted image
Evo men seka, punce, na ortooooooo.
Men je Menopur zavdal. Ne rabim nikol več nobenka alkota, tole je 100x bolš.
Mislim,od brezalkoholnih čevljev naprej same kozle strelam, če mam kej v rokah mi 101% pade na tla, zaletavam se v štoke in vrata...skratka ene bl zmedena kura nesnica...
Teh stranskih učinkov ni v navodilih. Morm jih poklicat in javit, da dopolnejo.

Pikovit, knjige še nisem, ker zmeri zaspim po dveh straneh. Ampak bom kmal, častna pionirska.

Sicer pa za miting 13.6. bi jaz bila ful za. Ampak ne vem, v keri fazi izgradnje dojenčkov bom (hmm, če mam 4.6. prvi UZ, mal lahko punkcijo XX in ET XX+5) In če bom zraven dan za eno rundo hajnija al pa šlosija, ker mam glih 24 let na tist dan...Kje pa bi bil ta dogodek leta?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
30.5.2008 13:01:19   
Grethy
Ja eko abra, sem tud jaz taka - 100 km v eno smer - user posted image user posted image user posted image user posted image men je to v glavi ... sedem v avto in moram prit iz točke A v točko B pol pa glih kontra ... to je  to ...

sem klicala in če ne bo do ponedeljka taprave user posted image , ker zaenkrat je bl tako tako - kao da bo, pa ne ve če bi user posted image user posted image user posted image user posted image , grem zjutraj v LJ  poiskat mojo DR. in pol dalje user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 30.5.2008 13:04:08 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
30.5.2008 13:03:50   
Grethy
hedviga ti ga pa pihneš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

jaz sem tud mela podobne manevre pri Menopurju ... a ni fajn ????... 

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
30.5.2008 13:07:19   
hedviga
Ma,Grethy, super stvar res! In šestkrat ti dajo zastonj...user posted image user posted image  K viskača si morm zmeri sama plačat, pa še učinek ni istiuser posted image user posted image
Ampak ker jaz nisem požrešna in ker mislim na druge, se bom odpovedala 5 (petim!!!) rundam M-ja, k bo ena že dovolj! Mati Tereza osebno! Reinkarnirana.
brez unga na glavi..
no, spet me meče...
Pa pisat tud ne znam več-disleksija...
Še en stranski...

aaaa, dost, dost

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
30.5.2008 13:13:07   
Abra
Hedi user posted image user posted image user posted image to bi blo pa res treba nekam napisat user posted image na začetku smo vse presrane, kaj bo s temi inekcijami, če bi pa tak učinek pričakovale, bi se najbrž prav greble user posted image user posted image

Ja Grethy, sam ti si med vsemi temi carica, ker imaš še turnus, povrh vsega user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
30.5.2008 13:13:16   
Grethy
Hehehehehe , res ti trga sto na uro ... kr naj ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa lepo mi pozdravi mamko Terezo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
30.5.2008 13:14:21   
kajsica
WP, ti kar čekiraj, samo s mojim avtom se v večini moj dragi vozi!!! Jaz mam pa "ta slabšega", pa ga skoraj rajši vozim kot mojega. Je bolj majhen in lahko v LJ parkiram v vsako luknjo.user posted image  

Mismis, očitno smo se zgrešile. Ne jaz sem bila danes samo pri sestri Blanki, da me je vpisala in uredila papirologijo, ker pa je danes 8 dan, mi niso delali nič, tako da morem jutri bit tam 7:15 da mi vzamejo kri in UZ. Škoda, sem prav upala da se spoznamo!!!! Čestitam za štart!!!!

Danes mi je sestra na GK povedala, da bodo delali do konca julija in začnejo že v sredini avgusta. Poleg tega, pa mi je povedala, da je konzilij sedaj vsak ponedeljek?! A ni bil včasih samo 1x na mesec?

Hedviga, tebe pa meče.user posted image user posted image user posted image

Grethy, hvala!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
30.5.2008 13:15:03   
hedviga
Grethy, Rezka te pozdravlja nazaj.
Je rekla, da kljub tvoji grešni duši...user posted image user posted image user posted image
(heeeeeec, heeeec)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
30.5.2008 13:15:21   
Grethy
Ja Grethy, sam ti si med vsemi temi carica, ker imaš še turnus, povrh vsega

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti povem nekaj, da so nam ta teden že neki začeli obljubljat 4 izmene ... ode bioritem v k.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
30.5.2008 13:16:56   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Grethy, Rezka te pozdravlja nazaj.
Je rekla, da kljub tvoji grešni duši...user posted image user posted image user posted image
(heeeeeec, heeeec)

ja hvala najlepša Hedi ... povej ji, da ne bi blo treba pred vsemi o moji nepokorni duši, sej ona itak ve kako je s tem, smo ga skupaj žurali user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
30.5.2008 13:18:35   
hedviga
Zdej pa mal resnosti, prosim punce. Morm neki vprašat...user posted image
A se je vam tut tardeča kej zavlekla ko ste menopur dobile?
In kdaj se nej bi teli moji jajčniki kej povečal al vsak kakšen cahen od sebe dal, da se kej dogaja?
Men se zdi kot bi se zadevala z vodo (razen že omenjenih stranskih učinkov, ampak jaz ne bi mela samo stranskih učinkov, ampak tut kakšen jajc)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
30.5.2008 13:19:39   
gigi1
Hedi user posted image
Ti ga pa pokaš! Js tud lahk talam moje brezplačne menopurje naokol. Sam, da še na UZ vidim user posted image , pol pa vse šenkam. Pa tud rundo k se bomo dobile. PS A šlosija se sploh dobi po kafičih?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
30.5.2008 13:27:03   
gigi1
Hedi kako misliš zavlekla? Kot, da dalj časa traja? ne vem, men se je že med Suprefactom nehala...no sej res...moj postopek je bil maratonski (k nisem vedla, da moram jajca jest in pivo pit).

Gretka a nima dan samo 24 ur? Kako pol 4 izmene??? Pa zmer sem bla dobra v matematki user posted image . Ta vaša firma, pa dobr dela. V večini majo tko 1 max 2 turnusa. 3je so že res redkost.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
30.5.2008 13:27:14   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Zdej pa mal resnosti, prosim punce. Morm neki vprašat...user posted image
A se je vam tut tardeča kej zavlekla ko ste menopur dobile?
In kdaj se nej bi teli moji jajčniki kej povečal al vsak kakšen cahen od sebe dal, da se kej dogaja?
Men se zdi kot bi se zadevala z vodo (razen že omenjenih stranskih učinkov, ampak jaz ne bi mela samo stranskih učinkov, ampak tut kakšen jajc)

Ker postopek si dolg al kratki?

Jaz sem bla v kratkem in ko sem šla na prvi UZ sem bla še tako tako ... brez kakih znakov razen zadetka, pol sem se pa počas začela napihvat kukr žaba user posted image user posted image user posted image user posted image , pa jajčnike sem zlo dobr čutla user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
30.5.2008 13:27:20   
hedviga
DA!!! Draga Gigi, dobi se ga v.. ( o jebenti kako se že reče, pozabla....emm emm hu..)
aja, mensezdi da Radevu (zraven mačka, bele stole majo) al neki takega, na ljubljanski promenadi.
Preverjeno včeraj med 22 in 24 uro.
Ehtes Šlosi! Tamal, da se ne zgreje preveč. Primerno tudi za nosečnice!
Sicer pa NIMAJO nobenga brezalko piva v lokalu zraven (smo odpujsali naprej) in nimajo nobenega v znanem šmekerskem lokalu O.bar na Cankarjevi. Sramota in zgražanje!!
In kam naj torej gre na per cela populacija nosečih in valečih IVF-jevk, lepo prosim ?!?!?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
30.5.2008 13:30:17   
hedviga
Ja, M sem dobila prejšnjo sredo, vmes fasala menopur, pa sem mela včer zvečer še zmeri tist nek rjav.
Sem pa v dolgem postopku, Gretka. Jest bi se tuuut napihnla k žabaaaa, nooo user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?