|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
30.5.2008 10:12:16   
sonček33
MONIQ - pozdravčke tudi tebi.
Gigi - kako sem? fajn. A tebe tudi kaj špika vsake tolko? Men se zdi, da sem zjutraj, ko se zbudim najbl čudna, mislim ...tist filing, kot da sem vsa polomljena... Pol k sem pa enkrat spravim k sebi, je pa fajn.

mami26 - user posted image žal mi je. Nobeni ne privoščim tega. Ker vem, kako boli.  Stisni se k svojemu dragemu.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
30.5.2008 10:22:14   
gigi1
Sonček ta špikanje pri tebi je verjetno še posledica stimulacije, pa tudi maternica se razteza. Pri meni je bilo tudi tako do pred kakšnim tednom. Tudi jaz sem bila zjutraj bolj čudna. Zdej sem pa zjutraj k rožca, popoldan pa bolj cunjasta. Mah, skoz se neki spreminja. Sam špikal me pa včeri ni nič. Ko sem se odločila, da je to brazgotina se je umirilo.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
30.5.2008 10:22:16   
kajsica
Zorica, kot sem ti že zadnjič rekla, nobene panike na prvem UZ. Takrat je še veliko majhnih, počakaj na drugega, takrat je bolj relavantna slika, koliko folikolčkov boš imela. Lej jaz sem na prvem UZ imela samo 5 foliklov in nekaj majhnih na koncu pa pridelala 16 celic. Tako da brez panike.

Gigi, kot ti je že Arneja rekla, smo že pred časom dale predlog, da se dobimo na forumu nosečnost pod IVF/ICSI nosečke. Je pa res da je tukaj tako pestro, da včasih komaj sledim.

Arneja, kako kaj počutje? Vse OK? Mene že pesti bolijo tolk navijam zate!!!

Dejzi, zate velja enako! Kako si kaj punca? In Janica in Ivica pridna? Daj javi se kaj!!!

Zvezdica, bravo! user posted image user posted image  Sedaj pa lepo počivati! Pusti likanje in ostale zadeve, bo pa dragi malo prevzel gospodinjska dela! Ti se pa pazi in lepo imej svoji pikici!!!

Glede avstrijskih cen: pa saj niso tako katastrofalne napram temu kakšen dohodek imajo gor, kar malo računajte. Toliko za info 1200€ je slaba delavska plača, potem pa gre samo navzgor. Kolega, ki dela na banki kot hišnik ima 2400€ plače, no sedaj pa primerjajte. Mislim, da so procentualno pri nas dražji postopki, je pa res da nas zvije, ko vidimo te cifre!!!

Grethy, bravo! No pa bomo skoraj skupaj v postopku!!! Kaj imaš NC z zmrznjenčki ali imaš terapijo? Se bomo lahko na kaki kavici videle!!!

Mami, žal mi je zate! Poberi se pa gremo dalje!user posted image

Mismis in gita, pa kje sta bili?! Nobene nisem videla, pa nobena me ni za rokav pocukala!!!user posted image user posted image

Mismis, tam je bila samo ena na paž z rahlimi prameni in je bil njen tip zraven, Na sebi pa je imela modro majčko in mislim da bež hlače. Si bila mogoče to ti?

No mene je pa dragi včeraj zvečer peljal v lunapark in sem bila ko malo dete! Kaj je dober banđi in booster (te zavrti na 50 m višine in te obrne na glavo in s hitrostjo 110 km/h letiš proti tlom - noro) potem pa še en vrtiljak, ej pospeški taki - v glavnem uživala do konca. Moj se mi je pa samo smejal!!!!

Rabim pa eno vašo pomoč, lahko tudi na zs, če ima katera idejo kako to napisati! Ker kot sem vam že povedala moj dragi odhaja okoli 20. avgusta za pol leta v afganistan. Jaz pa bi rada in tudi on, da grem v tem času njegove odsotnosti v postopek (če slučajno ta s pingvinčki ne bi uspel). Torej zamrzniti je treba njegovo spermo in ker bo odsoten tudi ne bo mogel podpisati odmrznitve. In sedaj k problemu: napisati moram pismo - prošnjo, da jo sestra Blanka odda na konzilij, če nama bodo odobrili ta postopek! Konzilij pa je v ponedeljek in jo moram pred 8 uro nujno oddati! Prosim pomagajte mi, kako naj to napišem. Za info: stara sem polnih 35 let in če bo potreben bo to najin 2 IVF, trudiva pa se 8 let! Prosim pomagajte mi!!!!!!

Petek 13, srečanje??? Hmmmmm, ful bi rada prišla, ampak kaj pa če bom imela tisti dan ET (ker računam tako nekako). Mislite, da bi vseeno se lahko udeležila tega srečanja????? No drugače pa računajte tudi name!!!!

WP, pa kje se ti nahajaš mačkica? Res si boš morala enkrat namensko vzeti čas in me obiskati!!! Moj muc, kot vsi muci, malo priden, malo razgrajač, ampak je moje bitje, ga ne dam!!!!user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
30.5.2008 10:41:54   
gigi1
Kajšica sem ti poslala ZS. Spet mi javlja error. Sporoči, če si dobila.

Glede foruma IVF nosečke pa tkole. Po mesecih je tko brezveze, ker nas je tako malo, da bo dolgčas. Kvečjem, če bi bil eden za vse mesece. Če vas ne motimo bi kar tukaj ostale. A lahk? Pliz, pliz user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
30.5.2008 10:57:07   
ledenka
kajsica, sem ti poslala ZS user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
30.5.2008 11:03:02   
ledenka
glede cene IVF/ICSI v Avstriji - gledala sem recimo tole

http://www.kinderwunsch-institut.at/Wunschkind/Wunschkind.HTM

in sicer je tam cena postopka 2000-2500 EUR, zdravila pa so 800-1200 EUR. Meni se kljub vsemu to ne zdi tako zelo dosti, ker vsaj po tem, kar sem prebrala, je čisto drug pristop. poleg mal večjih plač. seveda. ne smemo pozabit, da zavarovanje tudi pri njih krije del stroškov, ponavadi pari plačajo cca. 1000 EUR (glede na podatke, ki jih dajo klinike) user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
30.5.2008 11:09:57   
kajsica
gigi, seveda lahko ostaneš tu!!!! Si zelo zaželjena! Mi je prav všeč ko kuriš našo miš, potem pa je smeha!!!

Aja pa še to, slikica Polanca sploh ni dobra, tip je v živo.......njami!!!!

Ledenka in gigi, hvala vama na nasvetu, bom res uporabila takšen "obrazec"!!!!

Drugače pa tudi meni, ko pošljem zs javlja error, ampak ga očitno pošlje!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
30.5.2008 11:44:32   
Grethy
ZVEZDICA ... khm ... moram jo pol še enkrat klicat, ker očitno rdečka bo, sam mal zamuja user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
30.5.2008 11:52:42   
Grethy
kajsica -- imaš z.s.

Ja mogoče pa res bomo skupaj v postopku ... zdej sicer ne vem kdaj bo tardeča končno prtekla ... mogoče jutri orng ... zdej ko bi hudič mogu prit me pa zaj... avauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 30.5.2008 11:53:21 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
30.5.2008 11:55:03   
Grethy
Gretka sta zmerla? Poročaj, kaj si se zmenla v Lju.

gigi1  -  sva zmerla ja, seveda sva user posted image user posted image user posted image user posted image

LJ - še nč točno ne vem user posted image user posted image user posted image user posted image prekleta user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
30.5.2008 12:01:39   
Grethy
MISMIS - a  si vidla Drobniča na prvi strani včerajšnjega ŽURNALA ????????

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
30.5.2008 12:06:12   
womanpolice
PUNCE pa vi ste res fenomen... a tekmujete kolk strani boste natipkale... Sej ne morm verjet... Dva dni ne utegnem pogledat, pa že natipkate po 10 strani... Potem pa najprej rabm 1 uro, da preberem...
No, pa začnimo:

PIKOVIT... Res čudovita pesem!!! Tale misel mi je pa zelo všeč... PUNCE... BERITE....

You see, what I am saying is this song is dedicated to all the females who have been trying to have children but never succeed. Some have miscarriage just like myself, but you know what, don't give up, have faith, one day you may just succeed. You know what I'm saying, and don't feel you are less than a woman because you don't have a child 'cause once you give you love to other children that come. You know what I'm saying.

Zvezdica... zelo mi je žal, da te v teh težkih trenutkih nism mogla tolažit, te vzpodbujati, da bo vse ok... Vesela sm, da še imaš vedno pikici pri sebi in držim pesti, da bo tko tud ostalo.

Gigi in Daisy...
ja, čevlji so res plastik fantastik... Hvala za nasvet (čevljar), ampak čevlji morajo biti identični (kar pa je težko, ker imajo naši čevlji eno posebno značilnost - kar drugi ne vedo)... In med drugim, če bi bilo že možno, da dam izdelati svoje... zakaj bi plačevala še to? Že tko al tko si kupujem mape, kemične svinčnike, itd. In že to postane strošek.... Kljub temu, HVALA za nasvet.

PIKOVIT ... Mehiška hrana........ mmmmmmmmmmmmmmm si mi pa nardila lušte... midva tud greva al pa mi jo moj nardi (Fejhitose full dobre nardi moj dragi...). To je najboljša hrana... Pa tisti pražen fižol in riž zraven.... mmmmmmmmmmmm... pa daj no, Pikovit, ti packa ti... mi lušte delaš....

Jadrnica... seveda sm še tukaj, ampak zaradi službe pokukam sm gor, ko mi to dopušča čas... Včasih  pa pridem res tko utrujena, da mi ni za nič...

Mismis... kateri faks pa ti delaš, da imaš luškane predavatelje? Da vidim, če bomo še šli kaj drugega študirat... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Abra... res si čudovita.... tko lepo si pomirila Zvezdico... Ti vedno najdeš prave besede za vsako!

Grethy... sm dobila tisti ZS ampak morm "proučit", ne dobesedno, (bolj si vzeti čas), in ti odgovorim... Upam, da nisi jezna... Ampak če sm nekaj dni zaporedoma vsak dan v službi (in ne zjutraj), potem rada čas namenim nama... ker se redko vidiva... Upam, da me razumeš...

Zorica.... tud men niso hotli rastit v levem jajčniku... Že ko je bilo v desnem dovolj, v levem nikakor niso hotli... Kar tri UZ je so me pošiljali domov, da še ni v redu... Potem pa so me PUNCE tle gor (hvala vam) potolažile in povedale, da naj jem jajčka in spijem kakšno pivo... so pa v dveh dneh FULL zrastli... tko, da PIVO IN JAJČKA NA OKO... Verjemi, pomaga!

Oh, ti moja KAJŠICA.... res je enkrat si bom morala ekskluzivno vzeti čas in se oglasiti... Ker tole iz službe se ne bo izšlo (sploh zdajle ko je ta vročina, sm full zdelana od sonca in vročine). Se bom čist tko oglasila, ko ne bom imela službe... Kam si pa šla včeraj tko zgodaj? ob 6.10 avta ni bilo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Čekiram, čekiram... user posted image user posted image user posted image

Ostale punce; gloria, rubin, Pika, Pija, Ledenka, Arneja, Sapi, Dajamaja, Mateja_Goljev, in ostale... želim vam lep vikend...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
30.5.2008 12:11:22   
Abra
Včeraj ni blo pa nč žurke? Vse pozable, da je bil četrtek, al so vas res trenja tko usrašla? user posted image user posted image user posted image

Dajamaja zdej zsji prihajajo, sem danes bolj počasna user posted image

Zvezdica, če še čakaš user posted image , mislim, da je zdaj brezveze delat krvni test. To se dela takrat, ko se v maternici še nič ne vidi in če hočeš videt, da rasteta, moraš čez dva dni spet kontrolirat. Mislim, da je zdaj to čist brezveze. Zdaj bi to tut moralo že bit v 100.000ih... V nedeljo ne moreš čekirat. Vidla si dva sončka! Če bi bla premajhna, bi Reš to povedal oz. vsaj namignil. Sem zadnjič šla čez to, tko da dobro vem. Je bil optimističen, le da mi je zraven povedal, da sta majhna. Prometrium ti je red naredil in to je to. Čez dva tedna bosta že prava korenjaka! Če misliš, da boš bolj mirna, potem pojdi vseeno, smiselno pa je it 2x na 48 ur.

Jaz ne bom pa nkol tko user posted image zgledala, pa če bi četvorčke nosila user posted image
Dejzi, jaz tut mislim, da Ivica in Janica v zasedi čakata. VSi vemo, kako taktiko imata. user posted image

Mami user posted image user posted image drži se

Gigi, ti mi take lušte delaš user posted image jagode, čokolada, šampanjček user posted image sem morala zdej kar malo čokolade pojest user posted image

Mišmiš tebe pa ne bom več brala, vsaj do uz ne user posted image user posted image ker jaz namreč nimam urejeno polovno življenje user posted image user posted image pa še Gigi te z afrodiziaki fila, kot da rabiš in nam lušte delaš user posted image

Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
30.5.2008 12:11:54   
mami 26
ja punce nedam se tako hitro....
da samo javim sem vse uredila že za nov postopek in začnem juli-avgust(mal sm mogla težit da so me dal tako hitro...)user posted image user posted image sem zelo vesela pa nevem zakaj

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
30.5.2008 12:20:13   
Grethy
Grethy... sm dobila tisti ZS ampak morm "proučit", ne dobesedno, (bolj si vzeti čas), in ti odgovorim... Upam, da nisi jezna... Ampak če sm nekaj dni zaporedoma vsak dan v službi (in ne zjutraj), potem rada čas namenim nama... ker se redko vidiva... Upam, da me razumeš...

WOMANPOLICE ... ja kaj naj bom pa jezna, saj tud če ne bi odgovorila, ne bi mela bit kej besna, sam sem zasledila da so težave z z.s.-ji pa sem vprašala user posted image user posted image user posted image

itak te pa razumem, saj si samo človek kot smo vsi in te 300/h podpiram v tem da se posvečaš vama ... to se mi zelo lepo sliši ... bravo zate ...
user posted image user posted image user posted image

...drug teden se bom verjetno vozila zjutraj (beri sredi noči) skozi tvoj rajon ... okol petih, proti gorenjski user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
30.5.2008 12:22:33   
sonček33
Ojla punce.
Mene spet nekaj panika grabi - pa kam naj se preidem potolažit, če ne k vam.
Itak da že razmišljam, kaj če ne bo vse ok. pa Zvezdica me je zdej mal zdražla s tem krvnim testom. pa sej vem, da itak nimam kaj.
Povejte mi - kolk ve počivate. resno. A to pomeni, da ležite, ne delate nič po stanovanju, ne greste na recimo šoping(ne mislim, kar tako po trgovinah hodit, ampak recimo midva mava še nekaj stavri za poroko uredit..). Jaz ležim cca.3 urce na dan. ležim ležim. Pol se pa za računalnikom - ma sej vidte kok. Dost.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
30.5.2008 12:23:22   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mami 26

ja punce nedam se tako hitro....
da samo javim sem vse uredila že za nov postopek in začnem juli-avgust(mal sm mogla težit da so me dal tako hitro...)user posted image user posted image sem zelo vesela pa nevem zakaj

Bravo mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cela si vražja user posted image user posted image user posted image user posted image , še zalilo te ni orng pa si jim že dala tinte pit za nov postopek - občudujoče user posted image user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
30.5.2008 12:23:41   
gigi1
user posted image  user posted image  user posted image  mami.  A boš vseeno šla na test? Zgubit tko nimaš kej. Mislim, če je slučajno vseeno lažna user posted image .

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
30.5.2008 12:26:00   
sonček33
mami super, ti bom pa vseeno nekaj rekla - pojdi v postopek tako hitro, če se boš res počutila ok. velja? Preihtevat nima smisla. telo rabi počitek. 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
30.5.2008 12:27:13   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ojla punce.
Mene spet nekaj panika grabi - pa kam naj se preidem potolažit, če ne k vam.
Itak da že razmišljam, kaj če ne bo vse ok. pa Zvezdica me je zdej mal zdražla s tem krvnim testom. pa sej vem, da itak nimam kaj.
Povejte mi - kolk ve počivate. resno. A to pomeni, da ležite, ne delate nič po stanovanju, ne greste na recimo šoping(ne mislim, kar tako po trgovinah hodit, ampak recimo midva mava še nekaj stavri za poroko uredit..). Jaz ležim cca.3 urce na dan. ležim ležim. Pol se pa za računalnikom - ma sej vidte kok. Dost.

user posted image user posted image Jah iz vseh mojih nosečnosti ti lahko povem in svetujem, da nimam pojma kaj naj ti rečem, ker do tja še nisem uspela prit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... BREZ PANIKE ...  kar uspem sledit ... ene grejo v službo in normalno delajo naprej, odvisno od narave službe, ene doma počivajo, ležijo,ležijo ... različno , mislim da je od vsake posameznice odvisno ...

< Sporočilo je popravil Grethy -- 30.5.2008 12:28:02 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
30.5.2008 12:27:22   
mami 26
gigi1 bom vidla kako bo zuser posted image  sicer se ni ornk ampak malo malo v sluzbi sem se pa tudi tako zmenila da bi pa vseno mogoce sla bomo videli....
ja res je ni me se ornk zalil pa sm jim zacela tezit to bo moj zadnji postopek pa moram ze zaradi tega ker septembra me caka eno veliko potovanje....pa moram pred septembrom it na postopek

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
30.5.2008 12:29:36   
sonček33
GTREHY SORI. sem res nesramna, da takole pišem.  Boš pa kmalu nosečka in pol bomo skupej šle skoz to. 

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
30.5.2008 12:31:43   
mismis
evo samo na hitro, da se javim, preden se posvetimo mojemu polovnemu partnerju

Bila danes pri sestri Blanki, dobila Menopur in Centrotide, začnem takoj ko pride user posted image ...

Kajsica, bila sem tam, v črnih hlačah in črnem rekelcu in marelični majčki z ogromnim dekoltejem. približno takole user posted image  in ja moj je bil zraven...
Mogoče si bila ti prej tam, sicer sem eno videla, ki je prišla ven iz UZ-ja, podobno s tvojim opisom.
Ali si bila ti tista, ki je rekla, da ne več hoditi na UZ, ker nekaj časa ne bo sprejemala???

tolk, zdej se grem posvečat moškim zadevam...se beremo popoldne

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
30.5.2008 12:36:18   
Abra
Sonček, jaz nič ne ležim, samo takrat, ko spim user posted image user posted image pa zadnje dni ne več tolko. Čez dan grem po kosilu malo na kavč, tako kot vedno. V tavelik šoping (hrana) greva z dragim vedno skupaj, zadnjič sem se pustila in nisem ničesar nesla, aja toaletni papir user posted image vse ostalo je tovoril on. Kakšnih zelo težkih stvari ne dvigujem. Zdaj tudi rož ne zalivam, ker ima un kanister 10 litrov.
Res se nimaš za kaj sekirat, vse do zdaj je blo ok, nobenih izcedkov. Zakaj naj bi blo karkoli narobe?

Mami, super! Samo, a ni to mal prehitro? Boš dobila 3 menstruacije sploh vmes? Pol na GK nimajo nič dopustov, če tudi julija, avgusta delajo postopke.

Grethy, torej noben tvoj urnik ni normalen user posted image če delaš zjutraj, pa sred noči vstaneš user posted image bogica. Saj dolgo ti tko ne bo več treba, ker boš kmalu user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
30.5.2008 12:36:50   
gigi1
Wp pismu, pa kaj maste kakšen rentgen not skrit za globinske preiskave lušnih fantov user posted image

Abra ti lušte delam? K se tolk slinte bom še js začela čokolado jest. Sej ne, da je ne...ampak nisem tak ljubitelj. Je pa baje dober nadomestek za user posted image . Moram probat user posted image . He, he vidim, da je tekačica tud teb "zapela za oko"user posted image

Sončica po občutku. Saj ti telo samo pove. Nč pretiravat. Tudi s počivanjem ne.

Gretka upam, da tečka čimprej pride. Sej teb pa ni treba razlagat kaj moraš delat. Itak, da pridno slončkata user posted image .

Mami zakaj zadnji? Pa kako to misliš user posted image  na dolgo potovanje?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?