|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
1.12.2008 20:38:37   
petra a
o ihti,trmi,dretju,cviljenju,grizenju,metanju,blablabla raje ne bom, ker bom slabe volje, sem imela dons že ornk dozo,raje kdaj drugič

sem vesela juniorka, da ste se ustalili in da vam gre dobrouser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
1.12.2008 20:39:56   
Eca
Hej!

Še od mene malo.....

Tejč - ja ista gužva kot pri tebi, s tem da jaz učim še neke razrede, ki jih do sedaj nisem in delam vsak dan dnevne priprave - predvsem snovne, ker sem snov pozabilauser posted image . Glede e-gradiv sem se logično ven metala in dala šefici ponudbo (upam, da sem naredila dober vtis), a žal se niso našli 3 junaki, ki bi sodelovali z menoj. Žal zato, ker se ni javil niti en junak, potrebni pa so bili 3.

Ja, nosečke, mene tudi zanima kaj pričakujete - kateri spoluser posted image ?

Kjava - kje si?

Juniorka - uh user posted image user posted image user posted image user posted image imam slabo vest, da se ti nič ne javim. Če te kaj potolaži, sem vse svoje prijateljice, sošolke, kolegice.....malo zapostavila zaradi službe. Enkrat na teden me še katere pokliče in malo poklepetam po telefonu, sicer pa če bi vse čakale name......user posted image user posted image user posted image bi bilo za zjokat.
Enako kot Tejč čakam na počitnice - bilokakšne, samo da se malo oddahnem in da ne rabim vsak večer pred računalnikom sedet in pisarit in printat in zlagat po mapicahuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Skibutske - jaz sem v soboto letela po nove Dorianove - kar ene -taprve sem zagrabla, pa še te so bile edine njegova velikost od Superfita. Je pa Kaja prava lepotička. Ti škornji so tudi lepi....sem take hotela lani Marku kupit, pa sploh ni znal z njimi hodituser posted image .

Putka - kje najdeš energijo za vse? user posted image user posted image user posted image user posted image

Po novem sem špeglarca - sem se olajšala za samo 190 eur. Pri okvirjih je kazalo najprej 400euruser posted image , pa sem si premislila in sem bila skromnauser posted image .

Evo, moram končat - čas za RR je potekel, priprave user posted image kličejo.

Lepo se imejte, nosečke uživajte, bolančki user posted image user posted image user posted image , da se pozdravite!

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
1.12.2008 20:40:59   
felicia
ajd lahko noč bejbe

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
1.12.2008 20:40:59   
Majchi
Petra ja, vsi pravijo, da se je spremenila. Predvsem ni več dojnčkasta, ampak je že prava punčka. V bistvu je že cela baba ratalauser posted image .

Feliška, za Uroša pa isto velja. Je tud že pravi fantek! Ful je zrasel. Kok je velik? Misliš, da sta z Lano še vedno približno enaka? Ne vem, če si kje napisala, sem zgleda spregledala.
Kar se pa fotk tiče, te bomo pa kar za besedo prijele. Hočmo noveuser posted image !

Bambina, men tud najprej ni hotlo fotke od Tjaše odpret, pa sem RR še enkrat odprla preko Mozille in sem jo videla kar notri v postu.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
1.12.2008 20:43:37   
felicia
no še to odgovorim user posted image

nimam pojma koliko je velik še nismo meli sistematike šele čez dva tedna tako da poročillo sledi. Se mi pa zdi ko stopi na tehtnico doma (zelo rad se tehta) ima okoli 11 kil. Višina pa nimam pojma ker bundo ki jo nosi pa mu je malce prevelika je številka 98 pa mu je čez rito tako da je ziher tam okoli 85 mogoče malček več.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
1.12.2008 20:46:00   
Majchi
Joj, preden jaz kaj napišem, se že 5 postov vmes zvrstiuser posted image . No saj, hvala bogu. Ecaaaaa, nehi tok delat! Tejč, ti tud! Pa jaz tuduser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
1.12.2008 20:47:26   
BAMBINA_
Aha, petra a, zdaj pa vidim. Luštna Tjaška user posted image user posted image user posted image
Pa Lana user posted image user posted image Ježš marička kak se je spremenila. Cukrček mali.
Mi smo tudi nekak čisto opustili fotkanje, pa tak fajni fotoaparat imam zdaj na novo (Canon S2 IS). Pa sploh ne najdem cajta, da bi ga bolje naštudirala.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
1.12.2008 20:48:27   
BAMBINA_
Pa ve ste čist vtrgane user posted image . Ste v 5 minutah naklofale celo stran. Grem čitat... user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
1.12.2008 20:53:07   
BAMBINA_
Saj res, juniorka kako pa to, da se selite? Kam pa?
Eca ti si faca, bi že kar počitnice imela. A že delaš en mesec? user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
1.12.2008 20:53:27   
Majchi
U, Bambina je naštimala nov, božični avataruser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
pa tak fajni fotoaparat imam zdaj na novo (Canon S2 IS).

Tole pa verjetno samo ti veš, kakšen jeuser posted image user posted image . Poklicna deformacija...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
1.12.2008 21:17:49   
BAMBINA_
Ekola, sem še jaz poiskala malo novejše fotke:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
1.12.2008 22:34:25   
kaya2007
hej! danes ste pa pridne user posted image  jaz sem malo prej prišla s power plate-a, ne da se mi več hodit oz. mi je predaleč se kar naprej vozit v mengeš in komaj čakam, da porabim obiske, ki sem jih plačala. bom šla potem raje spet laufat v sunnyja user posted image
majchi, lana je res že prava bejba, bi rekla da je kakšno leto starejša, če ne bi vedela...
juniorka, a nisi dobila maila?? evo, grem ti takoj še enkrat pisat!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
1.12.2008 22:41:56   
kaya2007
evo, sem že poslala user posted image

dejte mi nekaj povedat, a vaši bejbiji znajo dat roko v rokavico?? jaz kaji nikakor ne morem dopovedat, da gre palček posebej, ampak vse prste skupaj stlači v večji del user posted image  kako naj jo naučim?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
2.12.2008 11:54:02   
petrazg
Ojla babike žabike...

Da se še tu malo oglasim... Vidim, da je bilo včeraj živo kot že dolgo ne... pridne user posted image Sej drugač vas pa po drugih temah najdem, zdej ko skačem sem in tja...user posted image Mi smo vredu, Anže je razgrajač, malček v bušiju veselo opozarja nase, oči se pa tudi drži user posted image . Tako, da moja četica moških je ok.

Je pa pri nas zelo podobno kot pri Majchi in Petri a. Manjše razlike sicer, ampak user posted image Mi tudi radi koga tako malo mimogrede udarimo, za svoje igrače se borimo sto na uro, grizemo sicer ne (bojda je v vrtcu dvakrat, jst ga še nisem videla), ihte nimamo, trmarit pa znamo. Sedaj že zelo obvladauser posted image besedno zvezo ne, ne bom. Mi že razločno pove, če nekaj noče... Ja pa slišimo bolj poredko...user posted image Zdaj npr. se dva dni dni hotel kopati zvečer, in nama je 10 rekel ne , ne bom. Ko sva ga pa nesla v kopalnico se je pa začel jokat user posted image ... pa se nismo kopali dva dni, no danes zjutraj je pa sam rekel kopa kopa, ko se je oči tuširal. Uveljavlja voljo ni kaj... Pri govoru imamo kar napredek, zelo veliko ponavlja, ampak moraš velikokrat razumeti kaj hoče povedat... Divjamo in norimo pa po starem. Zdej ga voziva 1 na teden na televodbo, da se vsaj tam malo zdivja...

Bušija boža in mu daje poljubčke, v nedeljo mu je pa na vsak način želel dati čaj iz svoje stekleničke. user posted image In zraven govoril, da bi dojenček piu oka.. to pomeni pil sokuser posted image

Bambina  - tisti tvoj test sem mogla poskusit in sem ga seveda naprej poslala. Malo za sprostitev... Kakšen fantek je Griša... Kar ne morem verjet...

Lano mogoče malo večkrat vidim, zato se mi na tej slikci ne zdi tolk drugačna. Je pa prava bejba... Ta jim bo mešala glavo. Pa Tjaša in kja tudi...

Kaya midva se trudiva in iščeva prstka, pa nekako nama rata. Samemu pa ne...

Eca, Tejč, Putka - ne tolk delat...

No, dovolj za enkrat....

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
2.12.2008 11:55:01   
petrazg
user posted image

No, pa še ena zadnjih slikc našega malčka...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
2.12.2008 13:30:55   
petrinja
uuuuuuuuuuuuuuuuu kok ste bile pridneuser posted image user posted image .
Ma so že vsi tok zrastli,da so že prave male dame in mali možje:) Zdej kaj bolj opazite, komu je bolj podoben/a?
Mi smo uspešno preboleli angino( Matevž in jaz ), tako da smo sedaj kar ok. Moram pa povedat, da moj otrok ne mara snega (hm... le po kom ma pa touser posted image ); namreč ni hotel se ga ne dotaknit, niti stopit gor-je hodil samo tam, kjer je bilo že spluženouser posted image . drugače pa se hoče kar naprej nosit, ponoči noče bit pokrit,govori še tudi ne kaj preveč-razen avtouser posted image . ma bo že še.
služba... hja, še kar hodim po razgovorih in čakam... si vzamejo čas. javne službe recimo imajo kar 60-dnevni rok user posted image .

no, pa še jaz dodam malo slikc:

user posted image

user posted image

no, se še slišimo...

aja, lahko pa gremo na kakšnega kuhančka?

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
2.12.2008 14:41:12   
petra a
o, Griša in Matevž sta tudi cukra!user posted image

mi nimamo problemov z rokavicami,kaya, se ji zraven smejem in govorim kje je palček, kje je palček in se ji zdi tako zabavno da pusti obleči in moram reči da tudi večinom obdrži na sebi rokavice

je pa druga zgodba spravt jo v voziček, hudiča, zdaj tudi v zimsko vrečo...KATASTROFA...o ja, nosit pa ja, samo ne jaz, men je pretežka

zdej je bila že korajžna in se je upala postavt na sneg, ko jo je Uroš kepal je zraven uživala in se smejala, ampak ko je padla na rito in se hotela pobrati z rokami pa cela reč, mislim da se je bala snega in je tulila ko zmaj

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
2.12.2008 14:45:40   
kaya2007
majchi, kar se poziranja tiče...kaja se že prav fino nastavlja, če ji rečem, očitno šteka v čem je fora user posted image  tudi pokaže jezička na ukaz itd., edino moj fotoaparat je včasih tako počasen, da jo prej mine, preden meni rata sliko naredit.

jaaaaaaaa, lahko bi šli na kakšnega kuhančka user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
2.12.2008 15:20:08   
Eca
Hej!

Imam eno luknjo (časovno) in sem na hitro priletela pogledat na RR vaše nadvse najlepše otročke. BRAVO!

Vsi so prav lepi in res videti odrasli. Meni še posebno, ker vas že dolgo nisem videla.

Moram ob priliki še kakšnega mojega lumpa pokazat....

Letim nazaj v službouser posted image .....govorilne, roditeljski.....bljak.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
2.12.2008 19:58:27   
tejč
IIIIIIIIIIIIIIIII, kako lepe fotke. Mi nimamo čist novih, ampak za vas bodo noveuser posted image , čakite mal...

Klikni album spodaj in lahko noč-mene pa po grlu praska...user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 2.12.2008 20:03:12 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
2.12.2008 20:17:50   
Majchi
Tejč, sem prečekirala album. Kako je Maša blonduser posted image . Vse tiste fotke iz morja so mi pa znane. Prizori iz Koversade namrečuser posted image . Mmmm, lepi časi so bili...user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
2.12.2008 21:20:38   
felicia
tejč- luštne punce ni kej user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
3.12.2008 14:40:02   
petra a
huhuhuuuuuuu...so me posodobili v službi...sem dobila nov computer (tutto completo)user posted image user posted image user posted image končno

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
3.12.2008 18:09:43   
Putka
Čau še od mene na hitro!

ja, tudi jaz sem premišljevala, ob gledanju fotk, kako ti naši otročki hitro rastejo. Šele leto in pol stari, pa so že čist ta prvi malčki. Nič več dojenčki..

Je zadnjič ena vzgojiteljica prišla pred našo igralnico, zgleda da bolj malo v jasli hodi. In je bila čist presenečena, pa saj to niso dojenčki, ko tako veliko govorijo (je ravno katja na veliko nekaj razlagala).

Je pa že 3 dni bolna, sem doma že 4.dan, pa sem šele zdaj do RR prilezla. Enoostavno je tolk sitna, da se stalno po rokah nosi, če grem do računalnika pride za mano, tuli, grize, vleče z mize stvari... Jo je zdaj malo Vesna zamotila..

Jutri grem pa v službo, naj se dec z njo malo ukvarja.

Slikc pa tudi jaz ravno novih nimam. Sem pa zadnjič s fotoaparata prah dol pobrisalauser posted image

Bambina, tisti dve obdelani sta pa tako pravljični...

Jaz predlagam kuhano vino, naslednji teden ob 18h, takrat je že tema, pa si lahko mislimo da je polnoč. Za dan se prilagodim, meni je sreda ali četrtek najboljš.

user posted image

Prešernov trg ob 18h

Putka

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
3.12.2008 18:40:30   
iwa
Vauuuu punce kolk se vam dogaja...

Jest vas uspem po malem brat, za pisat pa žal ni časa....upam da se popravim....

Spet smo mel žalostno obdobje, po bratrancu nam je pred parimi dnevi umrl še moj pes, ki je bil z nami 14let, lahko si predstavljate veličino izgube. Lahko kdo reče, ah sej je sam pes, ampak meni kot edinki je bil skor brat... Počasi se vsi pobiramo, hvala Bogu, umrl je v miru, doma, Ema ga še vedno kliče in išče, a se mi  zdi da ne trpi preveč... po pozabila in kasneje imela lepe spomine iz slik...

Drugače pa Vidim da majčki in majčice krasno napredujejo, naša je tud prava mala Lumpa,, nooooro je zgovorna, ma že ene 25 svojih razumljivih besed, vsak dan kej novga pogrunta. Drugače je zdrava, živahna, hodi skor nič ampak SKOZ laufa!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image majko jo je težko dohajat, živa po mamic ni kej!

Drugače uživa na snegu, ledu, igri,.... sej veste kako to gre!

Dodi vidm da bo še povečala družinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce res so naši otroci prekrasni, a ne?!

Zej bom še jest ene par slikc naštimala...

Življenje je lepo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?