petrazg
|
Ojla babike žabike... Da se še tu malo oglasim... Vidim, da je bilo včeraj živo kot že dolgo ne... pridne Sej drugač vas pa po drugih temah najdem, zdej ko skačem sem in tja... Mi smo vredu, Anže je razgrajač, malček v bušiju veselo opozarja nase, oči se pa tudi drži . Tako, da moja četica moških je ok. Je pa pri nas zelo podobno kot pri Majchi in Petri a. Manjše razlike sicer, ampak Mi tudi radi koga tako malo mimogrede udarimo, za svoje igrače se borimo sto na uro, grizemo sicer ne (bojda je v vrtcu dvakrat, jst ga še nisem videla), ihte nimamo, trmarit pa znamo. Sedaj že zelo obvlada besedno zvezo ne, ne bom. Mi že razločno pove, če nekaj noče... Ja pa slišimo bolj poredko... Zdaj npr. se dva dni dni hotel kopati zvečer, in nama je 10 rekel ne , ne bom. Ko sva ga pa nesla v kopalnico se je pa začel jokat ... pa se nismo kopali dva dni, no danes zjutraj je pa sam rekel kopa kopa, ko se je oči tuširal. Uveljavlja voljo ni kaj... Pri govoru imamo kar napredek, zelo veliko ponavlja, ampak moraš velikokrat razumeti kaj hoče povedat... Divjamo in norimo pa po starem. Zdej ga voziva 1 na teden na televodbo, da se vsaj tam malo zdivja... Bušija boža in mu daje poljubčke, v nedeljo mu je pa na vsak način želel dati čaj iz svoje stekleničke. In zraven govoril, da bi dojenček piu oka.. to pomeni pil sok Bambina - tisti tvoj test sem mogla poskusit in sem ga seveda naprej poslala. Malo za sprostitev... Kakšen fantek je Griša... Kar ne morem verjet... Lano mogoče malo večkrat vidim, zato se mi na tej slikci ne zdi tolk drugačna. Je pa prava bejba... Ta jim bo mešala glavo. Pa Tjaša in kja tudi... Kaya midva se trudiva in iščeva prstka, pa nekako nama rata. Samemu pa ne... Eca, Tejč, Putka - ne tolk delat... No, dovolj za enkrat....
|