Majchi
|
Oj! Mah, me je kar sram, da nič ne napišem, se moram popravit. Lana je ratala taka lumpa, da imam polno dela z njo. Ko sem cel vikend od jutra do večera z njo, moram priznat, da sem zvečer že kar pošteno živčna. Al nekaj meče po tleh (tudi hrano), al nekaj prevrne, al nekaj razbije, polije, razmeče,... V glavnem, skoz za njo hodim, pospravljam, brišem, se derem naj pazi, ipd. Povsod pleza, včeraj pa se je iz ihte prvič vrgla čez ograjo svoje posteljice. K sreči ji ni bilo nič. Je bla pa preveč v šoku in ihtava, da bi dojela, da ji lahko uspe ven prit. To je dobro, ampak ihtave je pa ne smem več pustit same. 84 cm je bila velika že pred enim mesecem na pregledu pri endokrinologu, nogo ima 13, težka je pa 12 kg. Motorično je ful sposobna, zastopi čisto vse, prinese, kar ji rečem, lupčka praktično vsakega, ki mimo pride , govori pa še vedno NIČ. Kaya, Lana ima podobne, ampak bele. Hodi pa v njih ko en štor . Ne morem verjet, da ti Kaja tko lepo pozira pred smrekco. Kaj sta ji obljubila ? Drugače pa Lana tudi skoz nosi čopke in je toook lušna z njimi. Kjava, prav lepo te je brat, res. Si kar mal ušla. Sicer smo pa vse, a ne? Petra a, Tjaša je pa res en drobižek . Nosečke, že veste spol? Petrazg zopet pričakuje fanta, kaj pa ostale? Če ni skrivnost, nam mal povejte. Jaz sem šla danes spet k vedeževalki . V bistvu sem šla zaradi prijateljice, ampak jaz trapa se itak ne znam zadržat, da potem ne bi šla še jaz noter k njej. No, in je rekla, da bom kmalu spet noseča . Že četrtič mi je napovedala isto. Dva otroka, različnih spolov, razmak 3 leta . Aja, pa baje se bom poročila . Juniorka, me veseli, da si uspešna in da si se ufurala v nov life! Čestitam, res! Nel je pa res velik in težek. No, ampak saj je bil vedno tak korenjak. Držim pesti, da te obdržijo v službi.
|