|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
29.11.2008 18:01:42   
kaya2007
žal si nisem mogla pomagat, da ne bi kaji kupila fensi skibucke, res so cute, hodi pa v njih verjetno malo težje..ampak naj se otrok navadi, da je treba za lepoto potrpet user posted image

user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
29.11.2008 21:59:56   
tejč
živjo, vse najbrž mislite, da nakladam, da mam velikoooo dela, ampak Eca mislim, da me razume-btw.: si bla v decembru vključena v e-gradiva? Madona, mene projekti zasipajo, sploh ne vem, kam naj pouk vključimuser posted image

Maša pa ogromno govori, res, kar ne morem verjet. Reče: tati je tecen, ajsa ni pidna, nagaja....mami je moj in tati je moj...babi klice...vse besede ponovi, kar rečem, zadnjič sem jo hecala z obamo in se je vsa žlahta režala.

Drugač pa je danes po zeloo dolgem času začela spet neki kašljat, pa iz noska ji malo priteče, danes smo se šli sankat in je najprej ful uživala, pol jo je pa ajša dvakrat v sneg iz sank stresla, je pa težila in  tulila. Pol je hotla rokavice dol dat in po snegu čohat, jo je seveda zeblo in spet ni blo prav. Čaj je zlila iz termoske v snežaka in smo pol kmalu šli domov. user posted image  Jaz priznam-prav nič ne maram snega, ampak vse nardim za punce...No, zdajle že dolgo spita, jaz pa delam priprave za drug teden, poročilo za oddelčno sejo, roditeljski je za mano, govorilne pred mano, nadomeščanja v podaljšanem bivanju se kar vrstijo, imam že 50 nadur (seveda nič plačanih, jasno:)), oba popoldneva, ko sta imeli moji punci delavnice v vrtcu seveda nisem mogla it, ker sem imela službene obveznosti, grrrrrrrrr, kako sem jezna, pa saj ne morem verjet! Odločila sem se, da naslednjič en bom več gledala na službo, si bom pa kaj izmislila, če ne bo šlo drugače. Ker je res trapasto, da moram za šolske otroke umret tam, za svoje pa nimam časa.

Res sem utrujena in komaj čakam konec decembra. In komaj čakam poletje. user posted image Vsaj prvomajske, no!

Dijo

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
30.11.2008 17:38:48   
Putka
Oh Tejč, kako si pridna! Blagor tvojim učencem! Pa kar daj svoji princeski na prvo mesto!!

Katja je zbolela, ima vročina, smrka, malce kašlja in je zelo uboga. Se namreč cel dan crklja, pa nosi naokoli...

Tako da od mojega magisterija nič, cel popoldne po koščkih nekaj nujno za službo delam, pa tudi jaz ne bom več vikendov za tole žrtvovala!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
30.11.2008 19:19:05   
dodi
Čer!

Še en glas od mene...toliko,da veste,da smo še pri življenju,čeprav čisto zasuti s snegom....jaz sem že sita zime,pa je sneg šele en teden...čudna sem...user posted image user posted image

Tudi pri nas  krožijo okrog viroze in če kdo potem to pokasira Vida...najprej ji je malo teklo iz noska,nato je pokasirala ponoči laringitis...še dobro,da sedaj vem kako se stvari streže in ponavadi to uredim sama...sedaj pa še malo kašlja,tako da na veliko spet uporabljava inhalator...

Moje počutje je sedaj že boljše in komaj čakam na sredo,ko imam pregled,da vidim to našo malo pikico...upam,da se iz ene ni spet spremenilo v dve...

Želim vam lep večer iz mrzle in zasnežene Gorenjske...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
30.11.2008 19:48:10   
kaya2007
upam,da se iz ene ni spet spremenilo v dve...

eh, da to upaš, pa res težko verjamem user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
30.11.2008 19:58:28   
BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

user posted image

Hihi, Kaya. user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
30.11.2008 23:24:20   
petra a
Tjašo so na sistematskem namerili 80 cm in navagali 10kg...cepljena ni bila, ker je bila bolna

Kaya-lepe so, Tjaša ima podobne, samo da so modre

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
1.12.2008 15:38:30   
juniorka
Jaz vas pa tud brat nimam časa! Sem zdaj na hitro preletela...
Se selimo danes. Sem bla cel vikend v službi, včeraj zvečer sem pakirala, zdajle smo v tovornjak znosli robo, moj je šel razkladat, jaz pa moram še malenkosti v avto spokat, v knjižnico knjige vrnit, ker je za vogalom, po Nelsona v vrtec- čez pol ure- jaz pa na rrju user posted image . Pa še na tleh sedim- laptop bomo še dans tukaj imeli, tam smo še brez telefona... saj veste, kako to gre.
V glavnem, jaz sem prvo plačo že dobila in sem zelo zadovoljna, v službi so zadovoljni z mano, samo ne vem, če me bodo obdržali- je odvisno od šeficine šeficine šefinje user posted image . Bomo vidli 24.12., kaj bo Božiček rekel( do takrat imam pogodbo). V šoli na praksi- zelo zanimivo, ne tako pestro, kot pri Tejč- meni tam ne plačajo,ampak me veseli, da lahko pomagam in uporabim delo za izpolnjevanje fajla.. Tudi na predavanjih je zanimivo, pa imela sem prvi obisk- sošolka prišla na kavo.. Je pasalo, saj veste... babji čvek.
Nelson je začel malo trmarit- se začne cmerit, pa ga ignoriram! Prvič je eno minuto trajalo, da je utihnil, zdaj je pa dvakrat dobrih pet minut vztrajal... V vrtcu očitno pali ta fora, pa še doma poskuša. Ima pa 90 cm in 14kg, pa nogo 13,5-14 cm, to je pa 24 številka mislim- tu je otroška 7!
Zdaj pa moram it, samo da sem vas pozdravla...
Kaya- daj mi naslov pošlji, da ti pošljem tiste čevlje- grem jutri na pošto, pol ne vem, kdaj bo čas...!
Snega pa nimamo..
pa pa

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
1.12.2008 20:12:40   
felicia
Ojla

no evo še jaz malo da napišem kaj. Je moj ljubi cel dan službeno odsoten, malega sem dala spat zdaj pa mal RR prečekirat. No Uro pridno hodi v vrtec razen, da je vsake  toliko časa prehlajen pa malo doma.

čevlji- oz. škornji. Jaz sem kar kupila ene v šparu se mi zdijo ok. Pa še ne bo ne vem koliko časa v njih tako da smo kar te kupili.

pajac- zdaj kupujem pa smučasrki oz. zimski pajac, da bomo lahko šli skupaj sankat.

govor- pridno napreduje

služba- je tudi pri meni za določen čas do konec januarja potem bom pa videla kako naprej. Upam, da bom mela še naprej službo.

Bi mi pa zdaj sedel mal počitnic met. Sva bila pa z dragim v soboto v Salzburgu sva imela celodnevni izlet pa mi je bilo prav luštno. Sva bila sama- to je bilo moje darilo za njegov RD.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
1.12.2008 20:13:08   
Majchi
Oj!
Mah, me je kar sram, da nič ne napišem, se moram popravit.
Lana je ratala taka lumpa, da imam polno dela z njo. Ko sem cel vikend od jutra do večera z njo, moram priznat, da sem zvečer že kar pošteno živčna. Al nekaj meče po tleh (tudi hrano), al nekaj prevrne, al nekaj razbije, polije, razmeče,...user posted image V glavnem, skoz za njo hodim, pospravljam, brišem, se derem naj pazi, ipd. Povsod pleza, včeraj pa se je iz ihte prvič vrgla čez ograjo svoje posteljice. K sreči ji ni bilo nič. Je bla pa preveč v šoku in ihtava, da bi dojela, da ji lahko uspe ven prit. To je dobro, ampak ihtave je pa ne smem več pustit same.
84 cm je bila velika že pred enim mesecem na pregledu pri endokrinologu, nogo ima 13, težka je pa 12 kg. Motorično je ful sposobna, zastopi čisto vse, prinese, kar ji rečem, lupčka praktično vsakega, ki mimo prideuser posted image , govori pa še vedno NIČ.

Kaya, Lana ima podobne, ampak bele. Hodi pa v njih ko en štoruser posted image . Ne morem verjet, da ti Kaja tko lepo pozira pred smrekco. Kaj sta ji obljubilauser posted image ? Drugače pa Lana tudi skoz nosi čopke in je toook lušna z njimi.

Kjava, prav lepo te je brat, res. Si kar mal ušla. Sicer smo pa vse, a ne?

Petra a, Tjaša je pa res en drobižekuser posted image .

Nosečke, že veste spol? Petrazg zopet pričakuje fanta, kaj pa ostale? Če ni skrivnost, nam mal povejte.

Jaz sem šla danes spet k vedeževalkiuser posted image . V bistvu sem šla zaradi prijateljice, ampak jaz trapa se itak ne znam zadržat, da potem ne bi šla še jaz noter k njej. No, in je rekla, da bom kmalu spet nosečauser posted image . Že četrtič mi je napovedala isto. Dva otroka, različnih spolov, razmak 3 letauser posted image . Aja, pa baje se bom poročilauser posted image .

Juniorka, me veseli, da si uspešna in da si se ufurala v nov life! Čestitam, res! Nel je pa res velik in težek. No, ampak saj je bil vedno tak korenjak. Držim pesti, da te obdržijo v službi.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
1.12.2008 20:23:32   
petra a
evo, to je Tjaša slikana 16.11. ... kakšen sonce je bil, za samo v jopici, pa kremžila se je, ker ji je sonce svetil v oči user posted image ...Uroš se je pa ta dan še kopaluser posted image  

user posted image

LP

majchi-pojma nimam kaj bomo imeli,samo da bo zdravo in o.k.,pol pravš da boš naslednja nosečka tiuser posted image

< Sporočilo je popravil petra a -- 1.12.2008 20:27:44 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
1.12.2008 20:23:42   
felicia
Ja no Majchi ti neki časa ne pišeš pol pa polno zanimivih stvari.

Kar zadeva pa nagajivosti, ihtavosti, metanja stvari, joka za brezveze- to mi je zelo dobro znano in ga včasih res kar ornk ignoreram, ker mi je čez glavo vsega skup. Pol se pa pomiri on pa še jaz in se igrava naprej. Mu pa vedno dam vedet, da hrane ne sme metat, da žlic ne sme metat itd.

Je pa res, da mi ful rad pomaga pri pospravljanju perila v stroj pa iz stroja pa zlaganje, pa zlaganje posode iz stroja, pa odnese kakšne smetke v smeti, kakšno tudi prinese iz smeti, pa tako lepo se crklja ob meni. Ma sej ko pogledam celotno stvar so to eni taki medvedki, ki bi jih človek karn naprej mečkal.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
1.12.2008 20:26:26   
felicia
luštno punčko maš petra a user posted image

Noi jaz grem pa pospravit pa v cote spat

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
1.12.2008 20:26:27   
Majchi
Evo, mal fotk naše nagajivke, ki zna tko nedolžno pogledat.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
1.12.2008 20:28:13   
felicia
oooooooooo kolk so luštne punčke

ste me mal spomnile, da je treba otroke fotkat nam se je to kar malo ustavilo.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
1.12.2008 20:30:56   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Ma sej ko pogledam celotno stvar so to eni taki medvedki, ki bi jih človek karn naprej mečkal.

IIiiiiijjeee, kak si lepo napisala user posted image
Petra a jaz pa ne vidim tvoje fotke user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
1.12.2008 20:31:23   
petra a
feliška-hvala

majchi-vauuuu, kako se je Lana spremenila, pa kako so ji zrasli laski,ne morem verjeti,prava manekenkauser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
1.12.2008 20:31:35   
Majchi
O petra a, kok ma Tjaša dolge laske! Lana ima mal skodrane, čeprav ne vem po komu, in šele, ko ji lase umivam, vidim, da jih ima že do sredine lopatic. Ampak ima čist redke.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
1.12.2008 20:32:40   
Majchi
Hehe petra, istočasno piševa in zveniva kot, da ne rečem...user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
1.12.2008 20:33:00   
petra a
Bambina-pojma nimam zakaj neuser posted image ,je shranjeno v moj album, tko da bi se moglo vidit

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
1.12.2008 20:33:33   
felicia
user posted image

tole je bilo v Atlantisu na kopanju

user posted image

to je pa rožnik je toliko užival gor.

Obljubim pa malce novejše slike sam slikat moram mojga otroka, še posebaj zdaj ko ima novo frizuro, sem ga kar jaz postrigla.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
1.12.2008 20:34:42   
petra a
majchi-res ma ful skodrane,tok je luštna...če ne bi videla vaše dnevne že kdaj na fotkah, ne bi verjela da je to tvoja Lana,prisežemuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
1.12.2008 20:36:13   
felicia
ok zdej grem pa res pospravljat bejbe no ne me več zadrževat tuki goruser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
1.12.2008 20:36:27   
petra a
feliška-tudi tvoj Uroš je izredno lep fantek, madonca, se mi zdi ko jih takole gledam na fotkah, kot bi bili starejši,a ne delujejo bolj tako večji in resniuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
1.12.2008 20:38:21   
felicia
ma meni se tudi zdi kot da bi tile otroci imeli dve leti in več ne pa let pa pol. Ah kaj češ imamo napredne otrokeuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?