|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
20.11.2008 19:00:40   
Putka
Glede na to, da je zadnjič  srečanje v vodo padlo (no, pod Vodo smo se vseeno tri dobileuser posted image ), predlagam kakšen bližnji datum. Lahko bi se dobile tudi v Monsu v polni skledi, tam je kar dosti placa, sploh kako popoldne je bolj prazno, pa tudi otroški kotiček imajo.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
20.11.2008 20:09:15   
Majchi
Joj Putka, v Monsu V Polni skledi so mene v prejšnji službi skenslali, ko so me v 10ih sekundah iz vodje degradirali v asistentkouser posted image . Imam tok gnil spomin, da me še vedno kar zmrazi, ko se tam mimo peljemuser posted image .
Sem bila pa prejšnji vikend na kosilu v Areni Vodafone in imajo tam nekaj igral, mize čist zraven in fuuuuul prostora. Pa še parking je. Imajo tudi tortice in sladoled. Evo, to je še predlog z moje strani, da ne bo kdo rekel, da sam kritiziramuser posted image . Pridem pa tudi v Polno skledo, če bojo majčice tamuser posted image .

Rogljiček, žal jutri sploh ne grem na teren. Moram v službi nujno nekaj dokončat, pa še šefico lovim, ker je na polno zaposlena, vmes jo pa vsi nekaj rabimo. Pa sem kljub temu že klicala po lekarnah, da bi se naročila, pa se kot zanalašč nobena ni javila ali pa so upravnice delale popoldne, da jih nisem dobila. Potem sem obupala in si dala drugo delo. Mi je pa žal, ker druge šanse nimam, glede na to, da ti v soboto potuješ nazajuser posted image .

Putka, tudi mene nekaj prijema za dojenčka, jauser posted image . Pa kaj češ, če pa vse okrog pričakujejo. V službi, na RR, naša podnajemnica je 14 dni nazaj rodila fantka, tako da ga vsak dan slišim in mi dela skomineuser posted image . Sva se z mojim že spet o tem začela pogovarjat, ampak sva spet sklenila, da še malo počakava. Bo že, ko bo čas za touser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
20.11.2008 21:35:45   
kaya2007
meni je arena kar fajn varjanta, kaja se je že igrala tam (med tem ko smo bi bowlali user posted image ) in je bilo ok.

putka, kaja že zdaj igra moj game boy, tako da dvomim, da je vesna premajhna zanj user posted image  ali pa je kaja tako "napredna" user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
20.11.2008 21:40:57   
BAMBINA_
Waw dodi, čestitke!!user posted image user posted image 11. na poti? Le kako finančno sfolgate? Dobri ste!
U, mene pa še nič ne daje nosečniška mrzlica user posted image user posted image
Ej petrazg super idejo si mi dala za darilo s tisto delavnico user posted image user posted image Pri babici je Božiček že pustil veliko škatlo z gugalnim konjičkom, jaz pa kar nekak nisem našla prave ideje. Ampak tale delavnica se mi zdi pa super. Hvala ti!
Putka, živ! Sem te kar malo pogrešala, ko te toliko časa ni bilo na spregled.
Kjava upam, da se ti rana kmalu zaceli. Mi smo pa zdaj brez našega muceka user posted image Je mrčku, en dan pred 1. novembrom. Star je bil že 12 let. Je bil kot družinski član in mi je bilo grozno težko. Še zdaj mi je. Revček moj mali...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
20.11.2008 21:52:51   
kaya2007
Mi smo pa zdaj brez našega muceka

bambina, moje sožalje user posted image  sem vedno tolk žalostna, ko kakšna živalca umre.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
21.11.2008 12:17:07   
kjava
O, BAMBINA, bogi muc user posted image . Kaj mu je pa blo?

Un pes, h katermu so me prejšnji večer klicali, je tud moral žal dobit poslednjo injekcijo. Sem kar prav ugotovila, kaj mu je, samo vzrok ni bil pravi. No ja, tud dohtar brez rtg ne bi vedel user posted image

Rano sem pa hodila previjat k svoji dohtarci, pa se mi vsakič prime gaza gor, da se vedno na novo odpre, tko da si bom to jest zdaj kar sama spedenala, slabš že ne more bit user posted image .

Srečanje: pojma nimam kam in kdaj, niti ne vem, če bom lahko prišla. Baše me vse skupaj kot ne vem kaj.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
21.11.2008 12:19:08   
petrazg
Ojla bejbe...

Zdej sem malo slabe volje, ko sem prebrala Putkin mail (sej ni ona kriva)... Sem skoz mislila, da je Sugar imela naročeno epiduralno in da si carskega ni želela za nič na svetu.. pa da se je potem tako zapletlo, da je moral biti cr... user posted image Sem ji poslala mail, bom videla kako je bilo, ker vem da mi je razlagala, da je bilo zelo zelo hudo... user posted image Ne vem, res so mnenja čisto različna, kot noč in dan... Ene govorijo o posledicah, druge brez problemov... Ne vem, sej jst tudi nisem imela niti ene bolečine po cr, sploh nisem vedela, da se je kaj zgodilo... Zdej pa cvikam... kar ni v moji naravi... Z mojim se pičiva zaradi tega 100 na uro, potem pokliče mojo mami, pa me še ona... Jst pa vem, da se moram psihično res pripravit na teh 50  minut, dva najpomemnbejša človeka zame  sta pa proti user posted image ... Jst bi pa tako rada vidla svojega pikeca takoj...   Kaj pa vem, po eni strani imam še 5 mesecev časa, po drugi strani se mi pa zdi, da imam preveč časa in samo bolj razmišljam o tem... Me bodo lahko kar zaposlili v porodnišnici, ker bom vso literaturo v tem času naštudirala...user posted image

Nič, grem raje dol, ker bom še vas zamorila...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
21.11.2008 12:51:53   
petra a
petra zg-če bi jaz morala na carski rez, bi se odločila za to tvojo varianto...malo se še pozanimaj, magari v porodnišnici

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
21.11.2008 13:04:36   
kaya2007
petrazg, če bi rada še kakšno strokovno mnenje, daj pokliči dr. miglarja, on je meni res the best ginekolog in vse pove točno tako kot misli..sicer je iz MB, dela pa tudi v avstriji, kjer sem jaz rodila, tako da ti bo vedel povedati tudi kakšna je tam praksa. če hočeš, ti na ZS pošljem številko..res je car, je delal tudi v afriki user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
21.11.2008 17:26:32   
Putka
Joj, petrazg, sori nouser posted image . Upam, da se ti sugar javi, meni pa ni hotela vsega razložit, jo je fajn prizadelo. Pa vseeno, nič ne moriš. Meni je to res ena velika želja, da vidiš dojenčka takoj po rojstvu. Samo preveri prvo vsa dejstva, potem se pa odloči. Sem gledala takrat na RTL nekaj teh porodov, pa je bilo vse super. Očka zraven, mami budna, dobila novorojenčka... Ne vem, zakaj bi bil tvoj tolk proti? Saj pomoje jih ne spustijo zraven med operacijo, oz. so za rjuho skriti. Itak da bi vsak laik skup padu med CR..

Kaj za naravni porod se pa ne boš odločila? Jaz sem vztrajala, kako se je končalo po vesteuser posted image

Grem po Vesno v telovadnico, ful rada hodi... Katja se je pa vmes na zeleno pobarvala...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
22.11.2008 15:00:24   
tejč
OOOJ, nove nosečke, iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image  Dodi, ti si pa za posebej omenit, ni kajuser posted image user posted image !

Maychi, ne nisem v tistih blokih doma, ma, men sploh niso tok lepi...Pa tud naši ne, no, ampak OK, čist uredu smo. Ene 5 min hoda od tam, ko si ti bila službeno...

Bejbe, mene tud služba zaposli na 100 posto. Imam občutek, d amoram odslužit tisti čas obeh porodnišk na kupu, zdaj me pa šefica šopa in pošilja na tisoč konferenc o vsem mogočem, pa moja osebna izobraževanja, ki jih jaz nočem zamuditi, pa razred, pa naduti starši, polni dnarja in hotenj, pa seje, učiteljski zbori, novoletni bazar in nastopi z otroki in lalalalalalanebiradevedle.....

Petrazg, ja, jaz sem hodila na telovadbo. NAjboljše stvari v nosečnosti!!!!
Ajša mi teži tlelele de mormo čestitkke delat in kraske iz das mase. dijouser posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
23.11.2008 12:24:33   
Majchi
Joj, sem si naložila novo verzijo Explorerja, zdaj mi pa od vseh tickerje kaže, tekst mi čist na desno zamika, da so posti dolgi in ozkiuser posted image . A katera ve, kje se nastavi, da tega ni več? Tok mi gre na živce...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
23.11.2008 12:38:16   
petra a
žal, jaz ne vem

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
23.11.2008 12:54:22   
felicia
majchi- nič ne vem še to ne da se da naložit nov explorer user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
23.11.2008 22:33:46   
Eca
Še vas berem.....samo za roman pesnit pa ni časauser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.11.2008 21:11:07   
felicia
ojla

vas je sneg zamedel? pa nič ne pišete?

No men se v službbi na polno dogaja in sploh ne pridem do tega da bi kej napisala vas pa pridno beremuser posted image

Pri Urošu nič novega razen da je iz dneva v dan vse večji in da se non stop spreminja. Sem ga pa v soboto postrigla, je imel že ornk čupo!

NNo zdej grem še mal pred tv pol pa spat!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
25.11.2008 19:03:09   
BAMBINA_
Ojla!
Mi smo danes imeli posvetovalnico in je Griša naredil vse kar so ga prosili (sestavil stolp iz kock, pokazal kje ima dojenček-igrača nogo, roko, glavo, oko..,mu dal piti po flaški, na risbici pokazal muco, kužata, fantka..). S težo in višino je na spodnji meji (čeprav pri teži ni videti user posted image , velik pa tudi ne more biti, ko pa sva mi2 taka štoflca user posted image
Je pa končno pričel odgovarjati. Prej je namreč običajno odgovarjal z vprašalnicami (npr. kaj boš jedel? je odgovoril: Kaj?, Kam greš? Odgovoril: Kam? itd user posted image Zdaj je pa pričel odgovarjati, ko ga npr. vprašam Kaj bom zaprla? Gumb. Ali pa; kaj boš imel? Dudo. Itd.
Pa ful je začel na veliko ponavljati. Praktično ponovi (skoraj) vse enozložnice in dvozložnice. Pričel nama je že kaj razlagati, ampak ga ne razumem najbolje. Navadno se čez kakšnih 5 minut spomnim, kaj bi to lahko pomenilo. user posted image Skratka, sem ga morala glede govora zadnjič malo ponšifati tukaj na RR, da se mu je sedaj spet odprlo. Pa spodnjo desno štirico še čakamo. Je zategla ko user posted image

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 25.11.2008 19:04:52 >

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
25.11.2008 19:56:50   
Majchi
Oj! Da se še jaz na hitro javim. V službi na polno, kot vedno, doma je potem malo bolje. Namenoma ne planiram kakšnih strašnih aktivnosti, da smo le doma malo skupaj, kakšen sprehod, malo knjigic in risanja, pa je že čas za spat. Midva še malo tv pogledava in odšibava v mižule za Lano.
Lana je pa ratala prava samosvoja gospodična. Nič ji ni prav. Če jo hočem obleči, se upira, če ji hočem dat kapo gor, zbeži stran, umivanje zob je totalna katastrofa,... V trgovini se noče več vozit v vozičku, niti noče hodit. Ona bi se v bistvu nosilauser posted image . Enako je na sprehodu, pa tudi doma. Najrajš je v naročju, ampak potem takoj spet rine dol in pleza po meni. Z veseljem me tudi kdaj udari ali zlasa, hudič majhen.

Tko, zdaj grem pa spat, ker me glava boli. Lana že spančka in jaz se ji grem pridružit.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
25.11.2008 20:00:53   
Majchi
Aja, še to. Govori še vedno praktično nič. Ne reče niti mama. Do zdaj sem bila vedno baba, zdaj je pa že malo bližje, saj mi že celo reče mabauser posted image .
Zastopi pa čisto vse. Včasih me močno preseneti, ko mi nakaže, da razume kakšen popolnoma "odrasel" in hitri stavek, ki morda sploh ni bil namenjen njej.
Pa v vrtcu vsem, ki grejo domov pred njo, maha in jih lupčka. Ful je prijazna in nekonfliktna, čeprav sem jo že videla, da se ravsa za igrače.
No, zdej pa res. Lahko noč.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
25.11.2008 20:45:30   
kaya2007
Ona bi se v bistvu nosila . Enako je na sprehodu, pa tudi doma. Najrajš je v naročju, ampak potem takoj spet rine dol in pleza po meni.

ja, to pa kaja tudi user posted image  je že prehodila cel krog najinega sprehoda, zdaj pa spet voziček sabo vlačim, ker me drugače doleti nošenje in to skoraj celo pot user posted image

danes ji je začelo tečt iz nosa in je bila tečna, sploh ni hotla it spat čez dan (meni se je seveda mešalo), tako da sem jo dala zdajle že kar malo bolj zgodaj spat. upam da bo spala.

a boste ve kupile skibucke? ne vem kaj naj naredim, itak bomo šli samo ene parkrat na sneg pomoje, tako da bi najraje kupila ene čisto poceni..po drugi strani imam pa ene ogledane, full lepe pa tudi čisto štoraste-ampak saj za 3x obut je čisto vseeno, če ne more hodit v njih user posted image  ah, sem blesava, no.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
25.11.2008 22:33:44   
Eca
No, se moram malo javit.....Ko ste že ravno pri škornjih....Jaz sem pred 2 letoma kupila Marku škornje (Ciciban rdeče), ki jih ni niti enkrat obul, ker ni bilo snegauser posted image . Sem se tolažila, da jih bo Dorian ponosil. No sedaj pa user posted image user posted image user posted image , ker ima Dorian nogo 23, škornji pa so 22. Če katera rabi - prodam, več pa na z.s.

Pri nas je pestro, kot vedno. PRed par dnevi smo se skregali z zgornjim nadstropjem (tiste, ki me poznate, veste na koga mislim). Sedaj imam blažen mir. Ata dela na hiši, kamin smo že zakurili.....

Dorianu se je odprlo....govori vsak dan kaj novega. Sicer pa je zelo navihan fant. Na sistematskem so ga namerili 84cmuser posted image . Je stal na vagi, potem pa so kar od oka namerili. Sem sigurna, da mora imeti več, ker majice nosi vse 92, hlače pa so tudi na meji 86 ali 92 odvisno od modela. Imamo tudi en kombinezion od S-Oliverja, št. 86 (so bolj velike cifre), pa se mi že na oko zdi, da mu bodo hlačnice prekratkeuser posted image . Za celo zimo sigurno ne bo ta kombinezion. Nogo ima trenutno 23, pa verjetno ne bo zdržala celo zimo na tej številki user posted image

Glede darila za božička.....Dorian je obseden s sesalcem. Stalno preklada sesalec in če je kabel vključen, si ga tudi vključi in sesa user posted image . Torej božiček ni imel težke naloge (pa še poceni je prišel skozi) in je kupil otroški sesalec. Mark je dobil oz. bo dobil otroško kosilnico  - je obseden s košnjo trave okoli hiše. Tudi tukaj sem poceni prišla skozi. Sicer pa vse vaše ideje so uporabne (pri nas več nimamo kam z igračami) imamo namreč večino igrač, ki pridejo v poštev za fantke.

Jaz delam kot zamorc, najbolj pa čakam na prvo plačo po 2 letihuser posted image .  Vsak večer se ubijam s pripravami, pa čez vikend tudi nekaj packam za šolo. Sem neprespana a na srečo optimistična in dobre volje.

Evo, pa sem napesnila roman.

Lp, Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 25.11.2008 22:40:57 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
26.11.2008 13:01:20   
petra a
Tjaša se pa ne upa stopiti na sneg...ji je ful všeč ko pada in ko ga ima v roki, na tla pa ne in ne...o nošenju in sprehajanju vozička namesto nje raje ne bi, pa o lasanju,praskanju in ostalih oslarijah tudi ne biuser posted image user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
29.11.2008 8:09:09   
kjava
Jutro!
Da malo dvignem našo temo...

A se kej sankate? Mi mamo doma glih en tak fajn hrib, da se lahko tisto uro, ko je popoldne še dan, sankamo. Mulota ful uživata, sam je tko, da se moram jest enkrat z enim spustit dol, drugič z drugim, tko da se v bistvu jest največ nasankamuser posted image . Si ju ne upam spustit sama, ker lahko zletita čez en rob, no Andrej bi lahko šel, si pa ne upa.

Erika je mela tud prejšnji teden cepljenje. Mere: 83 cm in 9700g.
Najbolj mi je bla smešna, ko ji je dala P rozine, da jih spravi v eno flaško. Je vse not pobrala, pol je pa prijela tisto flaško in jo pomolila zdravnici: ''na'' user posted image

Govori še kar, oziroma ponavlja, če ji kaj rečeš. Pa odgovarja NE in MHM. Pravzaprav je pred kratkim odkrila tale NE in zdaj za vsako reč govori ne. Razume pa tud večino stvari, ki jih ji rečeš.

Sicer sta kar zdrava, samo iz nosa kar naprej teče user posted image , ampak je fajn, ker zna tud Erika pihnit, pa se hitrejš spuca.

Jest še kar smetam na veterinarski postaji. Nimam še namen nehat, me tud noben ne podi, čeprav ne bi bilo slabo, da bi si našla kako plačano delo.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
29.11.2008 8:14:27   
kjava
Aja, kaya, jest sem Eriki kupila neke skibucke, ker tu itak  ni nikol orng spluženo, ker je makadam in je plundra. Pa še tople nogice ma not. Nekaj časa je bla mal štorasta, zdej se jih je pa navadila.

Je včeraj zvečer, ko je snežilo, mož peljal Eriko na sankah po vasi( Andrej se ni hotel, pa sem mu rekla, da je to ena redkih šans, da je ati pri volji). Sem jo oblekla v kombinezon in tiste skibucke, je bla kot vesoljc user posted image . Sem mislila, da se sploh ne bo mogla premikat, pa je kar maširala.user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
29.11.2008 10:06:08   
Putka
Kaya, se ti pomoje ne splača veliko denarja dat za parkrat obut. Za naprej računat, pa vidiš pri Eci se ni splačalo. In tudi pri nas je Vesnine čevlje Katja zelo redko obula. Praktično edini kos garderobe, da dobi večinoma novo, kakšen malo nošen par ji dam gor (ene lepe lakaste Geox čeveljce, se tolažim da se bodo vsaj zdaj približno amortizirali).

Takoda sem si skibucke in kombinezon kar sposodila, kaj pa njo briga, če je pnošeno, samo da se lahko v sneg meče.

Tudi Katja se hoče nosit, z vozičkom smo šli na sprehod ta mesec mogoče enkrat. No, v vrtec gre sama, edino čez garaže jo nesem. Zvečer pred spanjem je kričanje, če ni v naročju... V štacuni pa obožuje nakupovalni voziček, tako da to še gre.

Katja tudi ne govori, čeprav tako kot Lana vse razume. Ima svoj način komunikacije, krili in kaže z rokami, pa momlja zraven, običajno se na koncu razumemo (me pripelje do kozarčka, ki je prazen, torej je žejna). No, reče papa, ne in včasih mama (kadar je lačna). Sicer zadnje dni spet na veliko čeblja, ampak dohtarca na sistematskem je rekla, da mora v dveh mesecih začet par besed smisleno uporabljat. Drugače nas čaka logopeduser posted image

Umivanje zob - ker ni pustila, sem jo zanemarila in ima zdaj karies. Tako da se splača, čeprav na silo. Ali s tistim nastavki, gazico, krtačko.. Samo da se obloge dol zdrgne. No, zdaj Katja na veliko usta odpira, malo je bilo trea vztrajati, pa z roza pasto podkupovat, pokaži zobke, kako so lepi... Ona malo meni podrgne, jaz njen parkrat eno stran, pa spet igranje.. Ampak vsaj tuli ne več.

Ja, je pa izredno rada, sploh krompir, sladkarije, kruh... Pa goveja župa je še vedno zakon in meso. No, redi se pa ne tako zelo, so jo 12 kil in 82 cm namerili, pa se mi zdi včasih precej težka.

Dost za zdaj... Jutri sem spet sama, prilika 1 x na 14 dni za pisanje magisterija, pa se kaj javim.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?