|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
23.10.2008 21:53:04   
kaya2007
aja putka, moja sestrična (od mareta) vem da je imela orbitrek, mogoče lahko še njega vprašaš, če ga sploh še imajo-v hiši ga nisem videla. 

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
23.10.2008 22:11:04   
rožica81
Oj punce user posted image  Remember me??user posted image

Držim pesti za vse, ki iščete službo (še zase zraven), vsem bolanim pa čim prej okrevanje user posted image

Pri nas se kar dogaja... Jaz sem aktivna iskalka zaposlitve, ampak se mi (roko na srce) že komaj da še iskati, ker me brez izkušenj noben noče user posted image  No, bo tudi zame posijalo sonce. Menda, no user posted image

Nace je res že ful velik, ali se pa samo meni tako zdi. Tehta ok. 12,5 kg, velik je pa ok. 90 cm. To sva ga na brzino zmerila, itak ne more biti minuto pri miru. Še hranimo se malo za mizo, malo v muvingu. Z vozičkom se praktično noče več vozit, se pa hoče nosit, ko je že utrujen na sprehodu user posted image  Zvečer mora zaspati z mano, za popoldansko spanje pa ne pali nič več, razen vožnje z avtom. Tako greva vsak dan en giro, da zaspi.

Petra a, kaj je zdej? A so čestitke na mestu?

Putka, a ne priporočajo za klopni meningitis cepljenja pozimi, ko je res najmanjša verjetnost, da so klopi. Ker je cepljenje v treh ciklusih al kako že? Pa ima vmes cepivo tudi jajce, ja, ampak menda je to tako minimalno, pa še gensko spremenjen... Vsaj tako mi je razložila sestra v bolnici, ko sva se šla z Nacetom cepit (cepljenje pri enem letu... No comment, kakšno matranje je to za otroka user posted image ). Za klopni meningitis ga bom tudi jaz dala cepit, pa se moram zdej pozanimat, kako in kaj. Pa ker nima Nace tako močne alergije na jajce, ga bom samo v ZD peljala na cepljenje, sicer bi ga mogla spet v bolnico in isti postopek ponoviti...user posted image  Tega pa rajš ne.

Kmetija - tole je pa res kar neki. user posted image

Smo šli pa danes obiskat malo dojenčico Saro user posted image  Kakšen cukrček mali, v soboto bo stara 3 tedne. Nace je skoz gledal v voziček kje je, pa jo božal. Kako je bil lušten.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
23.10.2008 22:14:18   
rožica81
Orbitrek je pa še moja tašča imela nedotaknjen ne vem kolk cajta, zdej sem ga pa jaz zasedla user posted image  

No, pa da se še mal pohvalim. Končno sem postala gospa user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
23.10.2008 22:15:49   
kjava
O, Rožica, daj da te zljubim user posted image user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
23.10.2008 22:22:07   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

O, Rožica, daj da te zljubim user posted image user posted image

user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
23.10.2008 22:29:04   
kaya2007
o gospa rožica, čestitam!!!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
23.10.2008 23:00:59   
rožica81
Hvala gospa Kaya user posted image

Pa še par fotk...

user posted image

user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
24.10.2008 8:26:22   
Eca
Hej!

Jaz sem čisto na trnih.....

Rožica - daj še kako fotko od poroke gor?! Čestitam gospauser posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image
Nace je pa res pravi fantek. Bi ga lahko kar k mojem tavečjemu sinu postavla, bi zgledalo da sta enako starauser posted image . Dorian je namreč še čisto dojenčkast za moje pojme.

Petrinja - jaz nekaj pogrešam od tebe, pa ne vem kaj user posted image .Sem sigurna da ti vešuser posted image .

Juniorka, Rožica - držim pesti še za vaju in user posted image user posted image , da tudi vama uspe pri iskanju službe.

Kaya - a ta vadba je izključno za trebuh ali kaj drugega tudi? Meni je pa ful všeč tisto (sem že pozabla kak se reče), ko stojiš na eni deski in gledaš tV, pa se lahko z različnimi športi ukvarjaš...pa zraven je glasba, pa "trener", ki govori če ne delaš prav. Sva pred časom z mojim malo to gledala, pa je kar drag šport, če ne bi že to dobila za rd. Tak pa mi ostaja samo sobno kolo iz katerega redno brišem prah.

Klopni meningitis - jaz sem lani dala oba mulca cepit, ko je bil Dorian star eno leto. Imajo pa dve shemi cepljenja - odvisno v kakšnem letnem času cepiš oz. ali so klopi že aktivni. Mi imamo sedaj v novembru obnovitveno cepljenje (ali nekaj takega). Jaz sem moja dva dala zato cepit, ker smo doma zraven najlepšega drevoredauser posted image in slavnega parka - 3.ribnikiuser posted image , iz vrtca stalno tu ordinirajo in nikoli ne veš kdaj kateri kaj domov prinese.
Kakšne 3 tedne nazaj, ko sem bila v kostanju pa sem celo enega klopa sama prinesla domovuser posted image , pa taki mini, mini je bil, da bi ga jaz spregledala, pa me je moj opozoril naj dobro preverim - valda je bil klop.

Evo, zdaj pa grem svojo čupo uredit (pranje in fenanje) in gledat v omaro kaj naj oblečemuser posted image

Lepo se imejte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
24.10.2008 8:59:50   
petrazg
Dobro jutro majčke 2007...

Da se še jaz malo javim... vam moram nekaj povedat, da ne boste rekle, da ste zadnje....user posted image user posted image user posted image No, za Anžetovo darilo za 2 rojstni dan , sva se z očijem že zmenila oz. ga že imava user posted image user posted image user posted image   Anžetek bo maja dobil bratca ali sestrico, mami in oči pa še enega sončka... No to je to...

Zato sem vas zdaj kar nekaj časa brala, javljala se pa nisem , ker ne bi mogla da vam ne bi povedala... So me že nekatere takoj na začetku pogruntale (a ne Juniorka in Majchi user posted image ), pa sem se raje malo umaknila....

Tako, da zdaj imam več časa, sem lepo doma, počivam in pazim na svoj trebušček , ki že veselo raste. Hlače bodo kmalu že premajhne in bo treba po nove... user posted image

Rožica - to si pa ti na hitro ratala gospa... ČESTITKE!!!!

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
24.10.2008 9:04:53   
petrazg
Aja Eca, držim pesti za službo user posted image . Verjamem , da ti rata, ker si ena tolk super punca....

Kmetija - imam zvečer malo prižgano in se vsak večer zgražam. Saj sploh ne vem zakaj gledam, ker mi gredo res na živce... pravi psihoti...

Juniorka- včeraj sem komaj naredila kosilo do konca user posted image user posted image user posted image . Danes je pa tvoj predlog na vrsti, če ne bo moj imel kakšnih posebnih želj...

Tiste, ki se boste spravile hujšat in  telovadit... spomnite se na mene, ki se bom iz dneva v dan širila user posted image user posted image user posted image , trebušček bo vedno večji... Upam, da se ne zredim spet tolko...user posted image Me Anže na koncu ne bo niti poznal...user posted image

No, grem še kaj pametnega nardit... ker zdej vam bom tako skoz težila, ker sem doma...user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
24.10.2008 9:11:29   
Eca
Petrazguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa hitro pobožaj trebušček v  mojem imenuuser posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
24.10.2008 9:22:02   
kaya2007
uuuaaaauuuu petrazg, čeeestiiiitkeeeee!!!! user posted image  tole sta pa res na hitro porihtala!

eca, vadba je pa za vse, ne samo za trebuh, odvisno kakšne vaje delaš.na kaj pa ti misliš s tisto ploščo, pa ne vem?? nintendo wii mogoče? user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
24.10.2008 9:28:53   
Cappy96
Dobro jutro!
Hej, spet en kup lepih novičk za prebrat!

Petrazg  user posted image user posted image user posted image , čestitke in lepo nosečnost ti želim! Uživaj z bušijem!

Gospa Rožica, tudi tebi čestitke user posted image !

Eca, Juniorka in tiste, ki iščete službo, držim pesti, da vam čim hitreje uspe najt super job user posted image !

Ja, naši otročki pa res tako hitro rastejo! Lana ma tud okrog 12 kil, cunje imamo 86/92, veliko že pove, za ponucat tako kot Putkina Katja pa ni user posted image - ona naredi samo tisto, kar njej paše. Zadnje čase zelo rada kuha čaj, tako da sem deležna kakšne skodelice, če se slučajno prej ne premisli in vse vrže na tla. Pa z metlo igra hokej. Spat grem še vedno z njo. V planu imam "projekt" ta velika postelja, pa bomo pol videli, če bo kaj drugače.  Očitno jo rešetke na ta mali postelji spravljajo ob živce.
Trenutno imamo malo težav z varstvom, ker je imela mami operacijo roke, pol se pa z mojim mal šihtava, pa kar nekako gre.
Za večerjo sem pa tudi jaz za!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
24.10.2008 9:49:07   
petrazg
O, hvala za čestitke... Ste zlatike. Bušija Eca sem pa pobožala tudi v tvojem imenu, čeprav ga skoz božam...user posted image Kolk uživam...

Ja večerja, itak da sem za.... Samo povejte kdaj...

No , kar se pa tiče spanja - Anže spančka spet celo noč in včasih ga prav čakava, da se zbudi, da ne zamujamo v vrtec...user posted image Res je priden, edino pozornost zahteva pa 100%... ja, zelo zahteven otrok je. Ni šans, da bi kaj drugega počela, ko je doma. Včasih se sicer malo spozabi za 5 minut, ampak zelo redko... No , mir je takrat, ko počne kaj prepovedanega (beri zlaga posodo iz omar, tipka po tipkovnici - še ni ugotovil, da ima pokvarjeno user posted image , si obuva čevlje od naju in podobne bedarije...).takrat je tiho kot miška in ga lahko pustim tudi pol urce na miru... Pa mu včasih vse pusti, samo da je malo miru... user posted image user posted image user posted image

Sva pa tudi midva razmišljala v selitvi v veliko posteljo... morava nabavit ograjico in ga prestaviva...

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
24.10.2008 10:11:49   
kjava
Oooooooooo, petrazg, iskrene čestitke!   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
24.10.2008 10:20:43   
Eca
Kaya - evo tule sem nekaj našla - opis, spodaj desno pa so še fotke:
http://www.wotam.com/wii/fit.html

evo tu je pa še demouser posted image :
http://www.videoiskalnik.si/video-183390/igranje-na-wii.aspx

Kako se vam tole zdi?

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
24.10.2008 11:57:37   
petrinja
ja vidim da sem postavila pravo vprašanjeuser posted image .

ČESTITKE PETRA A IN PETRAZG ( poglej, poglej, same Petre so nosečke, kaj to pomeni da sem jaz naslednjauser posted image ? )

ja, ja bom tudi prilimala fotko mene z kratkimi laski, sam še slikat se moramuser posted image .

aja, pardon še ČESTITKE ROŽICI za nov statususer posted image .
ma se vam vsem dogajauser posted image .

jaz pa še vedno iščem službo, problem je v tem, ko se meni mudi, njim pa čisto ničuser posted image .
Matevž je fajn, je pa fasal v vrtcu še vnetje učkov, in smo imeli še malo terapije s kapljicami. uf, prej nič bolan, sedaj pa kot da bi tekmoval, kdo bo zmagal v obolevanju. jah kaj čmo, tko se saj imunski sistem bilda, ne?

kaj naj še povem, kot da bi že presneto rada službo, da mal menjam okolje, in da že mal dinarčke začnem nosit domov, pa potem posledično tudi še na kakšni dodatni štruci delat, ne?

no, pa še mal fotkic, če ste že vse takooo pridne  v temuser posted image :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
24.10.2008 13:41:55   
kaya2007
Eca, ja, to je nintendo wii, igralna konzola (kot play station) in imaš igrico-fitness, pa lahko dokupuješ še razne druge stvari kot so tenis loparji, kitare...virtualne zadeve skratka. si pa tega jaz sigurno ne bi kupila kot sredstvo za telovadbo, ker je to še vedno igrica in ne moreš pričakovati, da bo stvar učinkovita. je bolj za zabavo kot za resen trening user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
24.10.2008 13:43:43   
rožica81
Petrazg - JJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ful sem vesela zate (no, za vas vse, da ne bo pomote!) Super, res. Kako pa se sicer počutiš? Kolk daleč si sedaj?

Eca, kako je šlo danes na razgovoru?

Petrinja, zakaj se pa tebi tako mudi s službo? A zaradi naslednjega člana... čim prej? user posted image

Tako se tudi meni mudi s službo - pa tudi zato, da končno nekaj SAMA naredim, da se počutim bolj koristno in prispevam v družinski proračun. Da ne bom moža zažirala user posted image  

Sem bila pa tudi jaz danes na razgovoru in si fuuuuul želim, da bi me sprejeli. Pol pa še s sestro na kofi na Bledu in je bil prav lep dopoldan user posted image  Nace zdaj spi, jaz se grem pa najest. Solate user posted image  To je bolj juniorkina varianta, če se prav spomnim user posted image

Aja, petrazg, sej ni bilo tako na hitro tole... Na morju sva rekla, če ni že cajt, da to končno speljeva (5 let sva bila zaročena), pa sva šla pol na UE po datum in to je bilo to. Tako da sva imela datum približno 1,5 meseca, ampak nisem nič na RR razlagala (itak sem kar poniknila). Bilo je pa fantastično user posted image  Pa še moj je kočno do obleke prišel (sem se še enkrat zaljubila, ko sem ga videla v obleki user posted image ).

No, dost nakladanja. grem.

Iwa, kje si???

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
24.10.2008 13:49:28   
rožica81
aja, slik s poroke pa ne bom dala na forum. Če katero zanima, kako sva bila lepa user posted image , naj mi pošlje zs z mailom, pa ji pošljem, ok?

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
24.10.2008 15:49:18   
kaya2007
evo, še jaz eno slikco prilepim user posted image

user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
24.10.2008 16:50:32   
felicia
sam čestitam obema nosečkama uf a dekata lušte nam nenosečim

lepo nosečnost vama želim!user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
24.10.2008 19:17:53   
BAMBINA_
O madonca, se pa dogaja...
Petrazg čestitke user posted image
Rožica čestitam za poroko. Jaz bi imela slikce, pls. Ti pošljem e-mail na zs. Joj, pa kako velik fant je Nace. Pravi gospodič.
Petrinja držim pesti za službo. Tvoj mali je itaq pravi cuker. Po fotkah sodeč, je Matevž tudi bolj drobčkene sorte, ane? Koliko cm pa ima oz. koliko št. nosi?
Majchi eno user posted image za Lano. Po mojem jo je tale prehod zmatral, potem bo gotovo bolje.
Kjava daj nam povej, kaj se dogaja na Kmetiji. Jaz tega ne spremljam, samo me matra firbec, kaj je bilo.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
24.10.2008 19:20:55   
Majchi
Iiiiijooooj Petrazg, zdaj si me pa v jok spravla! Tako sem vesela za vaju, sploh ko vem, kako sta se trudila in kaj sta že doživela! Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image
Ja, men je kar hitro postalo jasno zadnjič v City Parku, ko smo se dobile. Sem potem večkrat nate pomislila in upala, da je si res nosečkicauser posted image . Dons si mi pa prav polepšala dan. Želim ti lepo nosečnost in zdravega dojenčka! Mogoče bo pa punčkauser posted image ?

Rožica, čestitke za porokouser posted image ! A se kaj čudno počutiš z novim priimkomuser posted image ? Jaz si kar ne predstavljam drugega kot svojega.

Grem Lano zrihtat, pol se pa vrnem.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
24.10.2008 20:04:09   
Eca
Evo mene za par sekund....

razgovor je bil zelo uraden, šefica in 2 "bodoči" sodelavki.....so imele en formular pa so me po formularju spraševale in moje odgovore pisale na formularjeuser posted image user posted image user posted image , vprašanja pa taka glupa kr neki.....pa 4 kandidati so bili že pred mano in v ponedeljek je še en kandidat.....potem pokličejo kako so se odločili.....nimam nekega dobrega občutka, pa prvič sem pred kakšnim vprašanjem onemela (to se mi pa res redko kdaj zgodi), tak da ....

do ponedeljka sem na čakanju, čeprav sem pri sebi 100% da ne bodo izbrali meneuser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.