|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
18.9.2008 21:19:12   
Putka
Gužva tudi pri nas, teli zadnji delovni dnevi so za user posted image , ene dogodke organiziram, pa potem še cjazenje s Primorske, k na vsak km delajo na avtocestiuser posted image .

Juniorka, ja Katji se predvsem zadaj (kjer ima ful bolj svedraste lase) kar dredi naredijo, samo so tolk mehki, da se lepo razčeše. Pa še tolk uživa, afna, ko jo česem... Vesna tuli samo da zagleda glavnik, tamala pa ga sama prinese!

Tejč, pogrešam, z veseljem pridem na knjižni sejem. Malo spomni kak dan prej!

Majchi, so imeli še kakšne fajn modelčke? Telih vaših sploh ne poznam. Mah, so mi eni Superfitovi čevlji v Humanicu všeč, pa cena je okrog 40€ še kar ok.. Bomo videli, ta mesec sem itak že preko budgeta zapravila. Je tako na hitro hladno ratal, mi pa ta nizke poltne štunfke in kratke majičke v omari. No, sem pa danes Katji ful lepo bundico/vrezrokavnik (se rokavi dol snamejo) kupila v C&A, ta nov v Novi gorici, za 10€! Nisem mogla verjet! Sem za kapo, ki zraven paše več dalauser posted image

Ne spomnim se več, če je bilo še kaj..

Aja, dodi sem nategnila, nisem se uspela na kavi oglasit, ker sem itak že cel teden na minute naštimana. Si bom pa v oktobru več časa vzela, k... pa služba, ko gre za majčice!  Upam pa, da pridejo v nedeljo v ZOO, se bomo samo zaradi njih tam pojavile. No, če ne bo ravno nalivuser posted image

ČAu bau!!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
18.9.2008 23:37:03   
lex
Da se vam še jaz malo oglasim. Naša miška maška je v vrtcu ful pridna, zaspi sama, ful pridno je. Edino ko mami gre pa tak ipično joče, da se je iz vrca slišiuser posted image user posted image . Ša prav zraven se naredi, da orng zatuli. Pa jo bo tudi to minilo.

Hišica ful lepo raste, ima še skoraj ves rušt, tako, da še malo pa bo opeka goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No tole je včeraj nastalo na sprehodu (da vam lušte naredimuser posted image ) user posted image

user posted image pa še moji srčki

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
19.9.2008 7:18:41   
Putka
user posted image Lex, kako je mala lepa!!! Alina je pa prava mala miss!! Ni kaj, dobro sta tole naštimala, očka kar sije s svojima princeskama in malim frajerjem.

Se mi dozdeva, da sem zadnjič v mestu srečala tamalo od (kaj je že una majčiča, k je aerobiko vodila, čist pozabila?), voziček je pa tist ta fejst inštruktor aerobike (ta gej) potiskal. Se spomnite, k smo se enkrat pogovarjele. Je prav dobro zgledal, pa tak fejst očka bi biluser posted image . No, ena luštna mala rjavolaska v Zappu..

Aja, pa lex, drugič podnapise prosim, kaj pa vem kaj je rušt, podeskanje...

< Sporočilo je popravil Putka -- 19.9.2008 7:19:40 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
19.9.2008 13:03:37   
juniorka
lex - to so pa pravi luštiuser posted image , kako je mala lušna... Za rušt pa podeželanke vemo, a neuser posted image  Sem prav razmišljala, kako je slovensko, a je ostrešjeuser posted image  Pri nas rečemo rušt tudi ogrodju, ko se dela fasada. No, glavno je, da bo hiška kmalu pod streho, pol pa gre tudi kot po maslu naprej, če so seveda financeuser posted image . Ko boste meli četrtega, boste že sigurno v novi hiški!user posted image user posted image

eca- kako je Dorian? Jaz sem bila včeraj v šoli in nisem utegnila nič napisat tukaj! Smo ene teste reševali- Literacy and Numeracy in mi je šlo super, čeprav sem mogla kar razmišljat une formule za krog pa trikotnike...
Ok, pozdravček

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
19.9.2008 15:18:21   
ancka1
Evo malo skominov... Upam, da bo delalo.

http://ancka1.shrani.si/

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
19.9.2008 19:40:14   
BAMBINA_
ančka jaz bi vaju tudi gledala user posted image Drugače pa huude fotke. Poročilo v besedi še sledi?
lex joj kakšne luštne otroke imaš user posted image Ti, pa Vita je že dva in pol meseca stara? Joj kako gre čas...

Naš Griša je pa danes 1. kakal v kahlo. Uuu kakšen dosežek, ane user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
19.9.2008 22:49:36   
lex
Putka ti je juniorka že povedala (tud mi vsemu ogrodju pravimo rušt) menda je ostrešje pravilno. Podeskanje - ostrešje je treba potem zapret z deskami, da lahko daš srešno kritino gor

bambina boš videla okrog se bomo zasukali pa grem tud jaz nazaj na šiht (bi že šla, če vam po pravici povem, ker sem že rahlo naveličana rutine, še sreča da mi jo zdaj bajta malo razbije, da večkrat na dan piskre prestavljam po kuhinjiuser posted image user posted image user posted image ).

ancka super, samo kje sta pa vidva????????????? - jaz umrem, da morem tak z letala slikat, ker mi je moral na bajti še ati narediti stopnice da sem šla v mansardo (prej so hodili po lojtri gor)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
20.9.2008 18:43:25   
BAMBINA_
A ste videle, majčice 2009 se že pridno zbirajo in so naklofale že precej strani. Ma ne morem verjeti, da sta res minili že dobri dve leti, odkar smo zanosile in se pričele družiti na RR... user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
21.9.2008 8:07:13   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

A ste videle, majčice 2009 se že pridno zbirajo in so naklofale že precej strani. Ma ne morem verjeti, da sta res minili že dobri dve leti, odkar smo zanosile in se pričele družiti na RR... user posted image

to isto sem jaz včeraj napisala pa me je ven vrglo si že misli beremo heheheh

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
21.9.2008 8:51:22   
Putka
Dobro jutro!

Katja se čez vikend zbudi skoraj eno urco prej, kot čez tedenuser posted image . Tako da se je danes že pred 7 metala po tlehuser posted image

Včeraj smo bili pa na srečanju s sošolci iz gimnazije, še eno srečanje ki sem ga jaz organizirala. Pa smo imeli večjo srečo z vremenom kot prejšnji vikend. Sicer se nas ni nabralo ravno veliko, sem pa po dolgem času videla ne ljudi (za eno sošolko še vedela nisem, da ima že 2 otroka!)..

No, je pa ravno ta punca šefica v eni plavalni šoli Riba, če se bomo spravile na kašen nadaljevalni tečaj, lahko njo za organizacijo prosim...

Še vedno smo prehlajeni, jaz čist hripava in brez glasu... Katja je včeraj zvečer 3x bruhala, ponoči je bolj slino enkrat ven pljuvala, potem je bilo pa ok. Ker so spet neki rotavirusi, upam da to ni bilo to. Ali pa če že, da je že mimouser posted image .

Ančka, ene fotke že tako lepe, da so kar malo kičasteuser posted image ! Ne mislim resno, ampak teli Maldivi so kot bi jih narisal! Daj kaj več napiši, kaj sta vse tam počela, razen ležanja na plaži (ne vseh podrobnosti, seveda), pa res nam kakšno fotko sebe s kokosovim orehom v roki privošči, no!

Feliška, prosim da mi na zs javiš, kje delaš, se na kakšni kavi oglasim, če lahko za 10 minut ven skočiš. Ti moram namreč knjigo vrnit. Pa tisto skupinsko iz Arboretuma bi v ta večjem formatu na mail prosila.

Danes je Pikin festival. Ker bo Matevž itak tam, frajer povsod mamico pelje, pa petrinja malo poročaj kako in kaj. Naši nista veliki Pikini fenici, če bi šlo za Winx festival... to bi morali biti pa 100% tam!

Juniorka, fajn da delaš! Pridna!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
21.9.2008 9:28:24   
Putka
Saj dodi ne bo jezna, če povem - danes popoldne bodo v ljubljanskem ZOO-ju. Sva se menili, da se vidimo, pa smo mi bolj kot ne vsi prehlajeni, pa še za na pot se moram pripravit. Pa ni rečeno, da ne bomo vseeno skočile! Sploh če bo lepo vreme, za kako urco, itak pa imam letno karto.

Mah, pomoje bomo šli vseeno, pa vsaj žirafe pogledat. Pa dodiuser posted image

Pride še katera?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
21.9.2008 9:30:19   
dodi
Juhej....se že veselim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
21.9.2008 11:04:22   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Danes je Pikin festival. Ker bo Matevž itak tam, frajer povsod mamico pelje, pa petrinja malo poročaj kako in kaj.

O, a res? No, potem bomo pa mogoče mi že danes kaj tja šli, če bo lepo vreme. Pa jih mrbit srečamo. Sicer pa festival traja cel teden, tako, da bomo gotovo še med tednom šli kaj tja (če bo še katero zamikalo). Meni je ful lušten. Že, ko sva bila brez otrok, sva dostikrat šla pokukat tja user posted image
Za tisto, ki si jo zadnjič srečala, si pa najbrž lukrecijo mislila, ane.
feliška jp, očitno med nami že res telepatija deluje. A Uroš je že ok?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
21.9.2008 13:01:34   
ancka1
Oj!

No, še kratko poročilo...kar se transporta tiče, je nekaj najbolj groznega, kar sem izkusila v življenju. To je mučno do konca. Najprej 5h do Münchna, nato 10h z letalom (btw-prostotra za noge je ZERO)+mraz, potem te šokira vročina in 80% vlaga, potem greš pa iz letališča na vodno letališče in še 45min s hidroplanom. Ampak je vredno teh muk. Midva sva bila v enem resortu, ki se je odprl teden pred najinim prihodom. Vse kot iz škatlice. Težko je sploh opisat. Najbolj fascinantno mi je bilo gledat vse te otočke (jih je preko 1000) in turkizno vodo okoli njih iz hidroplana. Je pa res, da je vse tudi v resnici tako, kot na prospektih ipd. Je pa to dopust za v dvoje. Otroci bi umrli od dolgčasa. Otoček je majhen (pol ure hoje in si okoli) in kar lahko počneš je: ješ dobro hrano, se kopaš v čudoviti morski vodi ali bazenih, piješ koktejle, se sprehajaš, greš v hudo spedenan spa%wellness, uživaš v lastnem jacuzziju v svoji vili in se posvečas drug drugemu. To je v bistvu to. Imaš še razne izlete na razpolago, potaplanje, rekreacijski center,...
Midva sva bila tam 7 dni + dva dni vožnje. Idealno je, da si tam 10 dni, meni bi bilo več kot toliko brezdelja že preveč. Da povzamem, življenska izkušnja, ampak se jo da ponoviti. user posted image  Bomo videli....
Pa še par fotk... fora je v tem, da je otok tako lep, da sva kot nora fotkala vse ostalo in ne sebe. To so vse fotke, na katerih sem jaz:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
21.9.2008 14:37:24   
kaya2007
kar se transporta tiče, je nekaj najbolj groznega, kar sem izkusila v življenju. To je mučno do konca. Najprej 5h do Münchna, nato 10h z letalom (btw-prostotra za noge je ZERO)+mraz, potem te šokira vročina in 80% vlaga, potem greš pa iz letališča na vodno letališče in še 45min s hidroplanom.

ste šli v enem kosu? midva se vedno ustaviva za par dni v dubaju (lahko tudi šri lanka ali kaj takega), tako je lažje, pa 10 dni maldivov je meni itak preveč...mi je idealno recimo 7 dni maldivov in 3 dni dubaja (ali pa 5, če greš še v puščavo). imaš pa tudi resorte, ki so bolj primerni za otroke user posted image  ja, je pa res točno tako kot na slikah!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
21.9.2008 20:05:33   
felicia
Uroš je ok Bambina.

No Putka ti vse sporočim sam mam zdej tolk mal časa pa mi ne rata pa tudi slike dobiš obljubim.

Zdaj grem pa malega kopat pa spat!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
22.9.2008 17:34:43   
Majchi
Heej!
Samo na hitro. Lana je prehlajena in mal kašlja, ampak je bla v vrtcu, se zaenkrat drži. Vzgojiteljica pravi, da je to ok, da lahko hodi taka v vrtec, ker so trenutno vsi taki. Drugače pa dons prvič ni nič jokala, ko sem jo tam pustila. Bravo moja miškauser posted image .

Jaz sem tud prehlajena, trenutno mi pa še glavo hoče razgnatuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
22.9.2008 20:41:27   
felicia
joj jaz moram tako po kosih pisat vedno kaj pozbaim. No v glavnem super fotke Ancka res! Jaz bi tudi ahhhhhhhhh!

Majchi- drži se!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
22.9.2008 20:42:47   
felicia
putka dobiš slikce sam jih mam na cd- ju pa moram malo zbrskat kje so velja!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
23.9.2008 13:13:23   
petrinja
jah nič nismo okrog pohajkovali, ker je bil Matevž bolan- slapovi iz noska, malo vročine, pa na koncu še kašelj. no je bil en teden doma, danes pa je spet v vrtcu. ma sej ni nič čudnega, če je tako glupo vremeuser posted image . ga fajn oblečem za ven, potem pa pride v vrtec, tam pa 26 stopinj. mislim, da imajo tam res mejčken prevroče,no.

drugače pa je ''fešta'' ker vse 3-ke rinejo ven, in se zbujamo ponoči malo večkrat kot ponavadi. govori še ne dosti, razen ''ak'' je tovornjak, duda, ''asus'' je avtobus, avto lepo reče, pa of course MAMAuser posted image . razume pa itak vse, ga že učim, kako s sesalcem okrog letat, pa mal prah pobrisat, pa posodo pomit- sej veste take drobnarije, ki jih mora znati vsak moški, pa sem mogla kmal začetuser posted image .

službo še vedno iščem... ma ni vrag da bo še ta let, nouser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
23.9.2008 20:31:42   
felicia
majčice moje kaj je zdej to začne deževati pa se vse skrijete?

Me pa zanima kje user posted image  je naša tejč? A jo tile user posted image  v službi tolk zmahajo?

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
23.9.2008 21:23:01   
tejč
eej, feliška, čau, sem vedela, da me bo (vsaj) ena začela pogrešat...Hehe, ma, ti rečem, ni cajta, preveč sem v službi, tako resno grizem tele prvošolske dejavnosti in priprave, da mi zmanjkuje časa zase. Nekako še uspem punci zabavat, potem pa padem dol, malo prebiram RR...
, ančka, norooooo, pa zelo lušna si na fotkah.
In vse pogrešam, res najbolj pa uno plavanje s tamalimi in kavice. Zdaj pa te službe-hitimo, norimo, jao, jao, saj ni nikol prav, mah, mam pa vsaj plačo in prav uživam v službi, čeprav je včasih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -zdaj razumete, ne?user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
24.9.2008 20:34:07   
BAMBINA_
Ooo tejč lepo, da si se malo oglasila.
Ti feliška kaj pa imaš to za en avto?
Ja res, ančka tista fotka, ko delaš stopinje po mivki je pa že kar na pol umetniška. Če ti povem po pravici... JAZ SEM TI FAUUUŠuser posted image
petrinja mi smo pa bili v nedeljo na Piki, pa sem upala, da vaju le vidim. No, pa drugič, ane?
Mi smo pa bili danes pri zdravniku, ker je Griša zadnje dni ful jokav, pa še AC se mu je zdaj že tretjič v roku dveh tednov oglasil. OK, zadnjič je imel poln nosek, zdaj pa je nosek povsem prehoden in nič nahoden, tako, da ne vem zakaj se oglaša alarm.. Za jokavost so baje krive zgornje štirice, ki bodo vsak čas zunaj, tako, da nam je zdravnica priporočila kar Calpol, ker ima prave podpludbe na dlesni.. Glede AC, pa, če se bo še ponavljalo, moram kontaktirati gastroenterologinjo, da se ponovno napravijo preiskave user posted image Sem mu danes en malo debelejši poušter kupila...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
24.9.2008 22:20:20   
ancka1
Čer babe žabe!

Mi smo imeli pa danes uvajanje v "vrtec". Tevž gre služit k eni gospe (vzgojiteljici), ki pazi 6 otrok. Ima v kleti tak mini vrtec. No, danes smo imeli šele eno skupno uro, nič več. Vsak dan po malo. user posted image  Vse ok, samo skrbi me, da bo sedaj ves čas kaj bolan in bo vse na glavo. Sedaj sem lahko čisto odklopila v službi. Moji zlati varuški sem ga 200% zaupala, pa še vsak dan se v pisarni za 10min ustavita, preden gresta na sprehod. Je varuška čisto preč. user posted image  Zadnjič se mi je zdela full slabe volje, sem že mislila, kaj je narobe, ko jo pa vprašam, kaj jo muči se je pa revca tako jokat začela, ker se je too much na našega Tevžka navezala.
Sicer je pa tak govorec, da sem prav ponosna nanj. Njegov besedni zaklad je tako poln, da nima smisla besed naštevat (domače vse pokliče-oči, mami, dedi, babi..., nekatere tudi po imenu, pa hrano, pijačo že full poimenuje, da o prevoznih sredstvih sploh ne govorim user posted image , glagole, kaj kdo počne,...) in je že začel kratke stavke tvorit. Danes zjutraj je vse naštel, kaj kdo pije:"Tewi (Tevž) meko (mleko), Tili (Tilen) čaj, oči, mami kava pipi (piti)". Na vsezgodaj pa iz postelje tuli na vse grlo "oči kava, oči kava" ... user posted image  Res, čisto se da že z njim komunicirati.
Evo našo čveko user posted image  (fotke sicer niso najbolj sveže-so še poletne)

user posted image

user posted image

user posted image

Pa lep večer in svež nov dan vsem!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
25.9.2008 15:27:34   
kaya2007
hej putka! pri prehrani se pogovarjajo o sirupu z amriškim slamnikom...pa sem se spomnila, da si enkrat nekaj govorila o slamniku...bi lahko tam pls še kaj več napisala?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.