Putka
|
Gužva tudi pri nas, teli zadnji delovni dnevi so za , ene dogodke organiziram, pa potem še cjazenje s Primorske, k na vsak km delajo na avtocesti . Juniorka, ja Katji se predvsem zadaj (kjer ima ful bolj svedraste lase) kar dredi naredijo, samo so tolk mehki, da se lepo razčeše. Pa še tolk uživa, afna, ko jo česem... Vesna tuli samo da zagleda glavnik, tamala pa ga sama prinese! Tejč, pogrešam, z veseljem pridem na knjižni sejem. Malo spomni kak dan prej! Majchi, so imeli še kakšne fajn modelčke? Telih vaših sploh ne poznam. Mah, so mi eni Superfitovi čevlji v Humanicu všeč, pa cena je okrog 40€ še kar ok.. Bomo videli, ta mesec sem itak že preko budgeta zapravila. Je tako na hitro hladno ratal, mi pa ta nizke poltne štunfke in kratke majičke v omari. No, sem pa danes Katji ful lepo bundico/vrezrokavnik (se rokavi dol snamejo) kupila v C&A, ta nov v Novi gorici, za 10€! Nisem mogla verjet! Sem za kapo, ki zraven paše več dala Ne spomnim se več, če je bilo še kaj.. Aja, dodi sem nategnila, nisem se uspela na kavi oglasit, ker sem itak že cel teden na minute naštimana. Si bom pa v oktobru več časa vzela, k... pa služba, ko gre za majčice! Upam pa, da pridejo v nedeljo v ZOO, se bomo samo zaradi njih tam pojavile. No, če ne bo ravno naliv ČAu bau!!
|