Majchi
|
Hej! Ooo, super fotke! Joj, kako so že veliki! Eca, tvoja fanta sta si pa tako podobna! Pa oba se mi zdita po očiju. Naša Lana je pa dons celo večerjo sama pojedla . Ne morem verjet! Pa kako ponosna je bila! V vrtcu je baje že ta prvi teden začela sama jest, praktično takoj. Ampak doma pa ne. No, danes se je pa izkazala . Drugače je bila pa na VSM-ju res pridna in mirna. Moram rečt, da imam res pridnega otroka (hm, hm, trkam na les...) in da se načeloma nikoli ne pritožujem čez njo. Je pa trenutno v obdobju, ko se vsega in vsakogar boji. Kar naenkrat se boji ljudi, sesalca, fena, avtomobila, traktorja,... Dons se je celo izogibala pečice, ko sem jo prižgala . Potem je naredila totalno štalo, ko sem ji hotla rit s fenom posušit, ker se je revici ful vnela. V glavnem, posledično se bolj mamine kikle drži in izpade bolj mirno, drugače pa doma ni pri miru niti eno minuto. Eventuelno se usede samo takrat, ko mi prinese knjigico, da jo skupaj gledava. Kaya, saj ne vem točno, kje so ble tiste kače. Jaz v teh halah in v gužvi popolnoma izgubim orientacijo. Ko smo šli kao domov, sem mogla mojga prov vprašat, kje je izhod . Se očitno preveč zatopim. Men je bil namreč ful všeč ta bazar, mogoče zato, ker sem bila prvič. Petrinja, veliko sreče na razgovorih! Eca, tebi tudi! Upam, da se ti izpolni tista varianta. Bi bil že čas. Ko si nekaj časa brezposeln, te to začne prav frustrirat. Vaj mene je, pa sem bila v bistvu samo 1 mesec uradno brez šihta. Tako da - pogumno naprej! Vsi tisti, ki jemljejo druge v službo, še vejo ne, kaj zamujajo, ko ne vzamejo tebe. Smotkoti ! Kjava, stanje z mojim decom je sledeče. V soboto zvečer sva se kar dolgo pogovarjala o tem, kje sva, kako sva, kako naprej, blabla,... in ugotovila, da se bova oba potrudila. Zaenkrat deluje, ampak je šele ponedeljek, tko da bom rajši tiho . Mi je pa v rit lezel cel petek in soboto za popeesdit .
|