Putka
|
Evo, končno našla malo cajta! Uf, spet letanje naokoli, že samo eno popoldne smo porabili, da smo kupili Katji nove čevlje. Tolk izbire v Mercatorju, pa nič normalnega. Na koncu je ene Superfitke dobila. Ciciban ima vse na vjolično temo, mi pa nič za zraven skombinirat, ker imamo cunje iz drugih sezon V Franciji je bilo zanimivo. Splai smo v res dragem hotelu, turisti so nas fotkali, ko smo ven stopili.. Delovno je bilo zmerno, ampak je bila pa pot tja prav ubijaska, skoraj kot pri Ančki .. Z busom do Benetk, po tisti blesavi italijanski avtocesti, potem je bila ena krvava nesreča na poti, smo stali v gužvi, skoraj zamudili letalo.. Potem leteti v Pariz, lačni in neprespani smo dobili kavo in PIŠKOT (ja, eden). Na pariškem letališču je vse tako drago, sendvič 6€... Vreme je bilo enkratno, samo pravega časa za kopanje pa ni bilo. Ko so nas peljali na izlet na pamplona beach (to je trendy plaža od St.Tropeza), pa je ful pihalo, da smo imeli pravo avanturo z gumenjakom nazaj na katamaran prilezt (v vreči za smeti me vsaj zmočilo ni ). Sicer pa mi je bil Cannes prav nič zanimiv, malo večji Portorož, same drage štacune, kava za 5€, saj se navadiš.. Nobenih znanih fac, predvsem penzionisti (ta premožni z barkami seveda) in RUSI Evo me na plaži pred hotelom, spodaj pod sončniki smo pa jedli kosilo (ni klaj, francoska hrana je dobra, sploh sladice, ni je čez našo govejo župo) Otroci so zdaj super, Katja je bila včeraj po tednu dni v vrtcu, je šla bp z vzgojiteljico. Serje normalno, malo še smrka. Pa končno reče MAMA! Sicer samo če jo shecam, drugače še vedno samo čeblja. Pokazati zna že velik, če jo kaj vprašaš pove da ali ne (pokima), uporabna zna tudi biti za kak cajteng prinest, ampak govori pa praktično nič. Kolk so vaši kaj težki? Jaz sem po parih dneh doma spet olomljena, se je med boleznijo razvadila, pa jo nosim in se mi že pozna. Jo je treba malo pvagati... Je pa zgubila malo špeheca, so se ji nogice od te bolezni stanjšale
|