|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
30.9.2008 20:02:30   
Majchi
Juniorka, uživaj na dopustu! Kam pa se gre na dopust, če v VB živišuser posted image ?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
1.10.2008 12:47:25   
kjava
Majchi, kmetija, ja user posted image  Ma, mene po eni strani privlači, po drugi pa odbija, ker jih kar težko gledam, k se tko spravljajo k delu user posted image . Bo pa dons že en fajt, ko bo glasovanje. Čudn, auser posted image

Telička pa ni blo zadnč, mogoče bo čez devet mesecev, ker smo trem kravam zarodke vsadili. Samo so bli bolj slabi, vprašanje, če bo kaj. Drugač pa še kar nekaj vlečem delo tu, čeprav naj bi včeraj zaključila. Jutr grem spet na žrebce, pa drug teden še. Ne sam moram res it še mal v ambulanto. Mogoče pa ugotovim, da sem skriti talent za male živali user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
1.10.2008 12:47:59   
kjava
Aja, seveda- juniorka, uživajte na dopustu!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
1.10.2008 13:52:59   
Eca
Če se ne motim je Juniorka že šla na Kretouser posted image .

Evo mene....danes sem spet sama, sicer samo še par minut in grem po Doriana v vrtec. Nekaj šmrka, pa 4. še vedno ni prilezla venuser posted image .

Jaz vas vse občudujem, kako vam ob službi znese še tukaj kaj lepega napisat. Jaz sem doma, pa mi ne znese niti brati.
Eh, saj bo boljše.

Lepo se imejte in bolančki čimprej se pozdravite!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
1.10.2008 18:40:24   
BAMBINA_
Juniorka uživajte!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
1.10.2008 20:50:58   
Majchi
Čer punce!
Eca, saj veš, kako je to. Več dela ko imaš, več ga zmoreš naredit. Glupo, ampak tko je. Sploh v službiuser posted image . Jaz moram rečt, da mi je šele zadnji teden ali pa dva ratalo malo lažje v službi. Kar 4 mesece sem rabila, da sem se kolikor toliko navadila, ujela ritem, navadila na stres, pritiske, itd. Zdaj bo pa to nekaj časa trajalo, nakar bom ziher dobila nove zadolžitve in bo spet stres in potem se bom spet navadila na situacijo, pa bo spet kaj novega in tako dalje in tako dalje. In tako je na vseh področjih.
Upam, da ti mali ne zboli, ko ti že smrka. Pa še zobki mu ven rinejo.

Juniorka, uuu Kreta! Uživajuser posted image ! Ups, že uživaš!

Kjava, kako se spravljajo k delu v Kmetiji? Nimajo pojma, al kaj? He, he, zanimivo je slišat komentar od nekoga, ki nekaj o ve o tem. Dej mal pokomentiraj, nouser posted image . A bi jih v rit nasuvala vse po vrstiuser posted image ?

Kravam ste vsadili zarodke? Tudi krave se tako oplajauser posted image ?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
2.10.2008 7:33:06   
Putka
Evo, končno našla malo cajta! Uf, spet letanje naokoli, že samo eno popoldne smo porabili, da smo kupili Katji nove čevlje. Tolk izbire v Mercatorju, pa nič normalnega. Na koncu je ene Superfitke dobila. Ciciban ima vse na vjolično temo, mi pa nič za zraven skombinirat, ker imamo cunje iz drugih sezonuser posted image

V Franciji je bilo zanimivo. Splai smo v res dragem hotelu, turisti so nas fotkali, ko smo ven stopili.. Delovno je bilo zmerno, ampak je bila pa pot tja prav ubijaska, skoraj kot pri Ančkiuser posted image .. Z busom do Benetk, po tisti blesavi italijanski avtocesti, potem je bila ena krvava nesreča na poti, smo stali v gužvi, skoraj zamudili letalo.. Potem leteti v Pariz, lačni in neprespani smo dobili kavo in PIŠKOT (ja, eden). Na pariškem letališču je vse tako drago, sendvič 6€...

Vreme je bilo enkratno, samo pravega časa za kopanje pa ni bilo. Ko so nas peljali na izlet na pamplona beach (to je trendy plaža od St.Tropeza), pa je ful pihalo, da smo imeli pravo avanturo z gumenjakom nazaj na katamaran prilezt (v vreči za smeti me vsaj zmočilo niuser posted image ).

Sicer pa mi je bil Cannes prav nič zanimiv, malo večji Portorož, same drage štacune, kava za 5€, saj se navadiš.. Nobenih znanih fac, predvsem penzionisti (ta premožni z barkami seveda) in RUSIuser posted image

Evo me na plaži pred hotelom, spodaj pod sončniki smo pa jedli kosilo (ni klaj, francoska hrana je dobra, sploh sladice, ni je čez našo govejo župo)
user posted image

Otroci so zdaj super, Katja je bila včeraj po tednu dni v vrtcu, je šla bp z vzgojiteljico. Serje normalno, malo še smrka. Pa končno reče MAMA! Sicer samo če jo shecam, drugače še vedno samo čeblja. Pokazati zna že velik, če jo kaj vprašaš pove da ali ne (pokima), uporabna zna tudi biti za kak cajteng prinest, ampak govori pa praktično nič.

Kolk so vaši kaj težki? Jaz sem po parih dneh doma spet olomljena, se je med boleznijo razvadila, pa jo nosim in se mi že pozna. Jo je treba malo pvagati... Je pa zgubila malo špeheca, so se ji nogice od te bolezni stanjšaleuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
2.10.2008 7:36:56   
Putka
Aja, moram še pot domov opisat, ni bila nič krajša kot tjagrede. Smo leteli že proti Benetkam, ko se letalo obrne nazaj, češ da je klima crknila in gremo v Pariz po drugo letalouser posted image . Eni so bili ful panični, da je kaj drugega narobe... No, pa smo se obrnili, leteli in pristali nad Parizom, si ga ogledali v večerni svetlobi se je videl cel Champs Elysee, pa Louvre, Eiffel.., ful lepo, pa vseeno ne vredno, da smo 4 ure kasneje domov prišli.

Torej, Cannes priporočam v penziji, če imaš preveč denarja, sicer pa raje vzemite zgled Ančke, Juniorke, Kaye, petrezg... No, meni je tudi Jadranska obala zelo lepa, pa slovenski hribi, ane kjava?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
2.10.2008 21:35:57   
BAMBINA_
No, Griša je bil pa včeraj 2. cepljen, danes pa je dobil reakcijo; pikice po telesu, vročino, rdečino kjer je bil cepljen user posted image Je dobil Fenistil kapljice in mora v treh dneh izginiti.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
2.10.2008 22:57:47   
lex
bambina user posted image user posted image , da čim hitreje zgine

vsem bolanim malčkomuser posted image , da ozdravite.

Putka tud moja mis noče preveč govorit. me je pa dans skor kap ko je vzela list papirja in je rekla, da bi risala, pa da rabi barvice. uh komaj čakam, da začne govorit, da bo povedala kaj rabi, ker zdaj še samo cvili ko bi kaj mela, pa po kuhinjskih vratih se obešauser posted image , da bi zlezla na pult.

no vse, ki mate rade vladeka http://www.youtube.com/watch?v=w_iHpFvXW0E

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
3.10.2008 13:47:28   
kaya2007
a kdo ve do kdaj je juniorka na dopustu? bi ji rada zatežila za ene čevlje..joj joj, imam jaz enih težav user posted image

drugače je pa kaji full všeč na glasbenih uricah, tako da sem res vesela user posted image

putka, tebe pa cannes ni prevzel? pa ima nek svoj čar, jaz sem tam preživela dosti počitnic, ko sem bila še majhna (no, še več v nici, stric je namreč živel nekje vmes user posted image ) je pa res, da obala ni prav nič posebnega.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
3.10.2008 18:40:41   
Eca
Hej!

Kaya - Juniorka je šla za teden dni na dopust, tako da bo po moje v torek ali sredo najkasneje že doma.

Bambina - user posted image user posted image user posted image user posted image za Grišo.

Majči - user posted image user posted image user posted image , vedno me znaš potolažit.

Kaya in Putka - mene Can (ne vem kak se prav napiše) in Nica nista nič impresionirala. Bi se pa z veseljem v Monte Carlo preselilauser posted image , samo bogatim mladcem nisem več aktualna - pač stara koka (moj bi dodal še: dobra supauser posted image ).

Mene prehlad muči, mi teče iz oči in glava boli in šmrkam....grem, da se katera ne nalezeuser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
3.10.2008 21:00:24   
felicia
no Uroš je še vedno doma še vedno traja viroza, nosek pušča pa malo tudi še kašlja, temperature ni ima pa zato malo driskice mah sej več ne vem kaj je s tem neki neha pol pa spet začnejo ga matrat duge stvari.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
3.10.2008 21:29:13   
Majchi
Čer punce!
Hej Feliška, saj vem kako je to. Se nekaj neha, pa se spet eno drugo sranje začne. Lana je pa glih 3 dni v redu, prejle ji je pa spet neki iz nosa začel tečtuser posted image . Ah, saj bo kmal poletjeuser posted image .
Evo, eno user posted image  za Uroša.

Vauu Putka, tole ste pa res imel pestro. Jaz sem bila 2x na Azurni obali. Prvič me je totalno fascinirala, sploh Cannes in pa seveda Monaco. Nica mi je pa brezvezna, prav tako plaže. Kot si rekla-mal večji Portorož.
Drugič sem bila pa službeno (v prejšnji službi) s svojo prtegnjeno direktorco, ki mi je tam najedala v moji hotelski sobi do pol dveh zjutraj, kako moramo doseči večji prometuser posted image . Jaz sem bla pa takrat ravno noseča, pa se še srček ni videl in bi mogla čez en teden kao na čiščenje. No, vmes pa tale Nicauser posted image . K sreči se je potem vse dobro končalo in imam zdej eno malo vreščalo domauser posted image . Te odžagane direktorce pa tud ne rabim več gledat.

Bambina, upam, da je Grišatu že kaj bolje. Saj te reakcije kar hitro minejo. Kaj pa je potem bilo s tistim AC, ki se je še oglašal? Ste šli kaj na pregled v zvezi s tem, al je povezano s prehladom?

Eca, pocajtaj seuser posted image ! Pa ne sekiraj se zarad tistih bogatih mladcev iz Monte Carla. Pojma nimajo, kaj zamujajo, ko take fejst babe ne poznajo. Pa itak so po večini bogati starci, ne pa mladciuser posted image .

Lex, naša Lana tud še nič ne govori. Zadnje čase se ji sem pa tja kaj posreči, ampak potem tega ne ponovi več. Hvala lepo reče, ampak samo enkrat je pa res razločno rekla. Pa dons je nekaj odložila in zraven rekla "takole"user posted image . To je ziher mene slišala. Drugače pa še niti mama ne reče. Ma, sploh se ne obremenjujem več s tem. Verjetno bojo kar naenkrat začeli.

< Sporočilo je popravil Majchi -- 3.10.2008 21:30:26 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
3.10.2008 21:50:29   
Majchi
Saj vem, da je morje že daleč, ampak sem ravno slike urejala, pa vam jih par pokažem.

Takole je naš mali piščanc užival na čolnu:
user posted image

Takole se je zabavala v vodi:
user posted image

Tik pred odhodom domov:
user posted image

Takole je zaspala v dveh minutah vsakič na čolnu. Jaz sem bila pa vedno čist polomljena, ko smo se vsakič kakšno uro vozili.
user posted image

Tukaj sta se pa z Urošem od Feliške dobila na pivuuser posted image  in sta se veselo lovila okrog korita za rože.
user posted image

In še igranje na plaži:
user posted image

No, upam, da sem vam s temile fotkami mal popestrila deževne in hladne jesenske dneve.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
3.10.2008 22:27:37   
kjava
U, Majchi super tele fotke!user posted image  Maš prav, bo res kmalu spet poletje user posted image

Drugač pa ja, tud krave se tako oplaja. Seveda pri njih ne gre za težave z zanositvijo oz. zabrejitvijo user posted image , ampak se to dela zaradi genetike, pri visoko vrednih živalih. To dela fakulteta, običajni veterinarji ne.

Mah, kmetija. Dons sem pa pozabila gledat. Veš kaj, na živce mi grejo s tistim svojim jambranjem, kok se jim ne da, pa zmatrani, pa brez cigaret user posted image  Jao, pa saj so lani vidli, kaj jih čaka.

Ej, moj dec bi mogu tekmovat not. Bi tako red naredu med unimi mestnimi fantki, da bi blo kaj!user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
3.10.2008 22:35:20   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

- pač stara koka (moj bi dodal še: dobra supauser posted image ).

user posted image  Jasno, Eca, kaj si pa mislila. J.ebeš bogate mladce.

BAMBINA, šit, upam, da bo z Grišo ok user posted image  
Pa Uroš tud, feliša. Tole je res sr..., ko se kar vleče in vleče. Pr nas je zaenkrat kar ok, ampak ne bom preveč hvalila. Dons sem Andreja peljala k zobarju, pa spet ni držal odprtih ust. Joj, drl se je kot bi ga drli, solze pa nobene user posted image  Pa samo namazat mu je hotla, sploh ne vrtat.

Putka, tvoja slikca je tud super. Si luštna user posted image

Ej, je treba sporočit na CSD, da smo dal otroke v vrtec, ane? Zarad otroškega dodatka. K je treba kao v 15 dneh spremembe javit. A ste ve to naredile? Felicia, kaj je treba? Samo poklicat? Pa jest moram najbrž še povedat, da je konc s štipendijo.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
4.10.2008 2:40:09   
Eca
Mene pa prehlad daje, pa ne morem spat. Malo bluzim po RR.

Kjava - v roku 7 dni od nastanka spremembe moraš javit na CSD za otroški dodatek (da otrok obiskuje vrtec). Jaz sem javila kar prvi teden v septembru, pa sem že dobila novo odločbo (par evrov manj). Aja, pa pri nas moraš pisno javit spremembo, po telefonu ni dovolj.

Majči - super fotke. So me kar pogrele. Plaža je tudi čisto po mojem okusu. Samo meni ta naš balkan (hrvaški Jadran) ne potegne, sploh ko moram denarnico odpret.
Bivše šefice si se tudi rešila, vsak dan pa te osreči črvek, ki je kazal, da ne bo imel srčkauser posted image . Zato ima danes še vsaj 2x večji srček.

Feliška - user posted image user posted image user posted image še za tvojega lumpa. Glede teh prehladov pa je žal tako, da prvo leto vrtca vse pokasirajo. Vem da ni ravno vzpodbudno, samo redke mame so srečnice, ko so njihovi sončki zdravi prvo leto. Jaz se tolažim (verjetno bolj slaba tolažba), da je Dorian že lani vse pokasiral od Marka, pa bo letos manjuser posted image zdravstvenih težav. Trenutno kašlja.....moker kašelj, ki ga ne zna izkašljat, iz nosa mu bolj slabo teče (kljub fiziološki).....posledica bo verjetno bronhitis in pumpica. Sicer še nimamo plesni, ampak sezona se pričenjauser posted image .

Kmetije še nisem uspela gledat. Kakšnih 14 dni vsak večer gledam Housa - 1.sezono. Sem že vse pozabla, pa je zanimivo. Včeraj sem bila menda na zadnjem delu, tako da danes začnem z 2.sezono. Pojma nimam kaj dogaja na TV.

Če bom sama sebi znosna (beri: manj prehlajena) gremo danes v lutkovno gledališče na Piko Nogavičko. Potem pa v MCDonaldsa (sem Marku obljubila krompirček) in mogoče še malo lutanja po mestu. Ata bo delal na hiši in hoče miruser posted image . Vreme pa je tako kot za 1.november, da mi itak ni nikamor ven za it.

Tašča v nedeljo odpotuje za 3 tedne k sestri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako bomo uživali.

Zdaj me je pa zazeblo. Grem nazaj v posteljo.

Lp, Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 4.10.2008 2:42:21 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
4.10.2008 7:28:15   
BAMBINA_
No, Griša je včeraj še drisko fasal. Ne vem a je to tudi še kakšna reakcija na cepljenjeuser posted image Pikice še niso izginile, pa nogica ga boli, da kar po prstkih hodi. Bomo videli, kako bo danes.
Majchi odkar Griša leži na (pravem) poštru, se AC ni več oglasil (trkam na les). Če pa se še bo, pa moram klicati v Lj.

Uh, Majchi tele fotke so pa tolk luštne user posted image si mi kar lušte naredila.
Putka malo pa si vseeno lahko odklopila, kajne? Saj če je družba ta prava, niti ni toliko važno kje si.
feliška user posted image user posted image za Uroša!
Eca upam, da si vi tudi pozdravite in da letošnjo zimo ne boste toliko bolani user posted image
lex kako napreduje hiška? Sem si malo tvoje fotke ogleadala. Ful dober blog..

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
4.10.2008 9:54:20   
juniorka
Hej!
Posiljam vam 30 stopinj, toplo morje in modro nebo ob pol enajstih!
Uzivamo!
papa

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
4.10.2008 10:42:36   
felicia
uf sem ti fouš juniorka heheheh- vi se sam crklejte pa uživite!

Kravica- nimam pojma kako je z otroškim se bom pri kolegici pozanimala takoj v ponedeljek pa sporočim okidoki?

Majchi- si me tako lepo spomnila na rab in poletje ah kje je to a ne? Sam zdej pride pa zima pa snegec pegec pa se bojo naši malčki valjali po snegu mi pa z njimi o komi čakam. Baje v Kranjski že sneži?user posted image

Vsem hvala za dobre želje! Upam, da bo čimbolje, sam itak ko bo šel nazaj v vrtec je polhno enih smrkavih otrok ki na polno kašljajo sam ker nimajo vročine pač hodijo v vrtec (pa verjetno jih tudi strši nimajo kam drugam dati) in pol Uroš takoj pokasira vse s tem, da on dobi prec še vročino.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
4.10.2008 12:24:31   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kjava
Ej, je treba sporočit na CSD, da smo dal otroke v vrtec, ane? Zarad otroškega dodatka. K je treba kao v 15 dneh spremembe javit. A ste ve to naredile?

Neuser posted image . A je treba, al kaj? Ja, kaj pa če nisem? Kaj pa zdaj? Kaj pa, če sploh ne javim in se naredim Francoza? V čem je sploh fora?
Feliška, tole bo pa tvoj zadatak za ponedeljekuser posted image .

Ej punce, a ste ve že dobile odločbo kok boste vrtca plačevale? Jaz sem v začetku septembra v vrtec klicala, pa so mi rekli, da ima to občina čez in da bodo odločbe konec septembra. Mi pa še vedno nič nismo dobiliuser posted image . A bi mogla kaj urgirat?
Sem na "čvekanje v 3 dni" zasledila, da ena še ni dobila in je sedaj dobila položnico za polno ceno vrtca, ker kao niso prejeli njene vloge za znižano plačilo. Sedaj mora pa preko pošte dokazovat, da jo je oddala do 15.8.user posted image  Me je pa prov zaskrbelo. Položnice tud še nismo dobili, pa tok me firbec matra, kok bomo imeli za plačevat.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
4.10.2008 12:29:14   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
No, Griša je včeraj še drisko fasal. Ne vem a je to tudi še kakšna reakcija na cepljenjeuser posted image Pikice še niso izginile, pa nogica ga boli, da kar po prstkih hodi. Bomo videli, kako bo danes.

Joj Bambina, če ga pa še nogica boli, je pa kar močna reakcija. A ga ne bi raje dons peljala k zdravniku? Pišuka, kar hudo se mi zdi toleuser posted image . Upam, da mu bo šlo hitro na boljeuser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
4.10.2008 14:02:17   
kjava
Majchi, jest sem dobila odločbo ta teden. Ja za otroški dodatek je pa treba povedat, samo ne vem v čem je fora, da ga manj dobiš, če je pa vrtec en strošek več user posted image
No, sej bo feliška objasnila.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
4.10.2008 15:05:09   
petrinja
jah pišuka tole z otroškim dodatkom tudi jaz nisem vedelauser posted image . ma sej ne vem če bi tud kaj pošiljalauser posted image .

Matevž je šele včeraj začel malo bolje jesti, je imel pa še vedno redkejše blato-se pa izboljšuje-sem pravi ekspert za drek ratalauser posted image
no če povzamem, 10 dni rota virusauser posted image . je pa vsaj fajn zvozil, ker nismo šli nič v bolnico, ker je dovolj pil; je pa revček čisto suhec. ma ga bom sedaj pitala ko pujsotauser posted image .user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.