|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
13.9.2008 8:22:00   
BAMBINA_
O Putka dobro jutro. user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
13.9.2008 8:33:28   
Putka
Dobro jutrouser posted image

Mah, sem dobesedno po 10 minut doma. Iz službe direkt po otroke letim (pa saj to je že zgodaj, okrog 3h, pol 4h), potem smo bili kar dolgo še na igrišču. Vesna je začela s svojimi aktivnostmi, pa se potem hitro popoldne konča. En dan je bilo treba v šopinguser posted image , pa so nas iz Cityparka ven vrgli...

Zvečer sem pa teden večkrat sama, je delal nočne, pa preden so vsi v postelji, še jaz dol padem. No, pa še računalnik zdaj dva dni nekaj ni ubogaluser posted image

Ja, saj se mi je zdelo, da bo Citypark kakšna rezervna varianta. Vesna bo ful vesela, ker zadnjič nismo uspeli v igralnico, kot rečeno je bilo že čez 9.

Feliška, kaj če bi vseeno prišla, Uroša za kako urco doma pusti (z varstvom seveda), pa pridi vsaj na kafe!

Majchi, brez besed. Itak, moški. Z mojim se kar ok drživa, ampak ga bo spet treba spomnit, da imava dogovor glede njegove službe. Jaz seveda zadovoljna, ker je obljubil da bo našel drugo, rok je bil eno leto, pa zdaj vse po starem. Ga bo treba spet v rit brcnit.

In itak, da ženske vse pokonc držimo! Misli, kolk naredi, če občasno posesa in kuhinjo skup zloži! Pa tolk je še dela, ki se ga sploh ne opazi, že samo prelaganje cunj od otrok v omare, ko cifre prerasteta, pa zdaj poletne ven...

Časa zase nimam, si ga bom pa vzela. Ko pridem s Francije štartam z aerobiko, pa zvečer se bo kako ur z njima ukvarjal, da bom magisterij napisala.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
13.9.2008 8:36:59   
Putka
2. del

Katja je v vrtcu fajn, mi je všeč da ne spijo v tistih gajbah, ampak na ležalniku!

Ampak ko mene zagleda, pa po vrtcu doma je pa katastrofa! Se tuli če jo spustim, če grem lulat.. Non stop na meni visi in se dere. Poslušam jo še komaj lahkouser posted image . To traja zdaj že ene tri dni, groza.  Danes je pa še zjutraj tuljenje, zdele pri meniv naročju, od 7h zjutraj! Če jo dam dol, se pa po tleh mečle, smrklej ima razmazan po cli faci...

Malo crkljanja, pa bo.
Se vidimo!

Aja, me bomo same, dec dela.

Naslednji vikend sem pa srečanje s sošolci iz Gimnazije organizirala. Upam da bo kaj lepše vreme, ker bomo tudi zunaj!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
13.9.2008 9:19:50   
Majchi
Jupi!!!! VSM dan!user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
13.9.2008 9:49:33   
Eca
Evo mi smo tik pred odhodom. Mi bomo 4. - komplet familija. Pridemo torej v City, pod Vodo ali kako že???? No, ob 14h še nas ne bo, bolj verjento je ob 16huser posted image A bomo prepozni?

No, če bodo kakšne spremembe prosim na SMS Bambina prosim ali pa katera druga.

Trikotnike imam sabo, tako da glejte, da bo katera še tam, ko mi pridemo, da jih ne bom sama jedlauser posted image !

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
13.9.2008 10:16:16   
kjava
No torej Pod vodo. Grem kifljce pečt. Eriko sem dala kar spat zdele, da ne bo pol predolgo. Me je presenetila, da je tok hitro zaspalauser posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
13.9.2008 10:17:14   
kjava
Rožica, dej ti tud pridi. Sej je vseen če si brez glasu, bom jest še namesto tebe govorilauser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
13.9.2008 11:31:21   
Putka
Za zamudnice pomoje ni panike. Bomo kar nekaj časa tam, ne?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
13.9.2008 11:53:12   
kjava
Ja, sej tak nimamo kej pametnejšega počet v tem vremenu.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
13.9.2008 12:06:33   
juniorka
Hej!
Lepo se imejte še zame! Pa kak trikotnik zame pojejte. Upam pa, da tokrat ne bodo preveč nesramni v lokalu, če boste kako mizo premaknile!
Pri nas je pa sonček danesuser posted image - zaenkrat!
Obvezno slikovno poročilo prosim!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
13.9.2008 12:31:04   
ancka1
Dober dan dame!

Midva sva iz dopusta....bilo je noro, nepozabno......
Ampak moram pa sporočit, da nas ne bo, ker smo čisto vsi-komplet prehlajeni v nulo, mene še grlo boli. Mularija je bila še preden sva se midva vrnila, naju je pa očitno prehod in klima na avionu itd itd pokopala.
Smo pa res mislili čisto kompletni prit (5 komadov- jaz in 4 deci). user posted image

Se v kratkem kaj bolj obsežno javim.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
13.9.2008 21:53:02   
kaya2007
kaj ste ve, še vedno vse v city parku??? kaji so očitno vaši otročki dali navdih kar se hoje tiče, ko smo šli še en krog po cityju, ni več pustila, da jo drživa, ampak je sama prehodila celega, podolgem in počez user posted image  

gre jutri kdo na bazar?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
14.9.2008 15:23:51   
Majchi
Oj babe!
Prov lepo vas je blo videt. Kjava, res si super kifeljce naredila, po mojem sem jih 10 pojedlauser posted image . Eca, tvoji trikotniki so pa že kar famozniuser posted image . Ne samo, da so božanski, ampak tudi zgledajo vrhunsko.

Kaya, tvoja mala je pa tok lušna! Končno smo jo v živo videli. In ja, maš prov, je kot živo srebro. Še dobr, da si mela očija s sabo, da si vsaj kavo spilauser posted image .
Meni je še vedno žal, da ni blo vremena, ker bi se lahko 100x več pogovarjale, če bi ble v arboretumu.
Juniorka, slikovnega materiala jaz nimam, ker sem butara spet fotkiča pozabila. To se mi zadnje čase redno dogajauser posted image . Ti pa lahko iz prve roke poročam, da so vsi naši majčki in majčice absolutno luškani in pridni. No, vsak ima svoje muhe, ampak so našiuser posted image . Drugače so pa druge mal poslikale in upam, da bojo čimprej kaj gor dale.

Dons smo šli mal na otroški bazar pogledat. Meni je blo kar všeč-sem bila prvič. Sem božala udava (Lana ni hotla). Ko mi ga je pa hotel za vrat dat, sem se pa rajš umaknila. Ko smo šli kasneje spet mimo, sem pa sicer zbrala pogum, ampak je bla pa taka gužva, da se mi ni dal gužvat, tko da ga spet nisem dala za vrat. Če bi imel pa slučajno pajke tam....user posted image user posted image ...me pa ne bi blo niti blizu.

< Sporočilo je popravil Majchi -- 14.9.2008 15:25:23 >

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
14.9.2008 15:39:24   
Putka
Evo še mene! Sem sama, pa malo (res malo, no samo likanja je bilo za 3 ureuser posted image ) pospravljam, malo pišem mag (sem se vsaj pred računalnik spravila), pa malo zabušavanja si bom privoščila..

Katjo ste včeraj videli v ne najbolj tipični luči, zna biti tudi precej bolj prijazna. Za tiste, ki vas ni bilo, metala se je po tleh, tulila in pobrisala svinjarijo Pod Vodo s svojimi lasmi), ves čas VSM. No, potem jo je zmanjkal, pa je zaspala, ampak ni bila potem čisto nič boljše voljeuser posted image . Kai pravi, da ene 14 dni traja tale ihta, si razlagam da je reakcija na vrtec: "zdaj ko sem pa doma, se pa samo z mano ukvarjaj, če me že tja v zoo pelješ in tam pustiš!"

Kjava in Eca, super da sta pskrbeli za malico, pridne ženske!

In pohvaljeni Bambina in Eca, za vožnjo, pa pridne možičke imate, kar pohvalite jih.

Tudi Kaya in petrazg sta se dobro znašli, očkati so bili pa vsi precej ponosni se mi zdi! Sploh, k so Katjine izpade opazovali, so si pomoje mislili "hvala bogu"

Hvala res vsem, da ste prišle in mi polepšale dan. Kar pogrešam tiste čase, ko smo se bolj pogosto videle! Tudi Katja nima ravno veliko prijateljev med svojimi vrstniki, pogreša so-plavalce! Pa včeraj so močno blondinci prevladovali, naslednjič rabimo Reyo ali Nela za ravnovesje!

Mi imamo še ene par vstopov v Atlantis, če bi šla katera kako popoldne malo čofotat!

Za tiste, ki ste včeraj manjkale (Feliška in tejč bi vsaj same na kavo prišle, pa saj vem kako je bolnega otroka doma pustit).

Prisotni:
petrazg, Eca, Bambina, Kai, Kjava, Putka, Kaya, Petrinja, Majchi

A sem katero pozabila? Mislim da ne!

Če se hočete pa ostale odkupit, pa predlagam še kako srečanje oktrobra/novembra. Samo malo bolj primeren plac je treba najti, ker bomo morali biti nekje notri. Razen če bo krasna jesen, se pa tudi v ZOO-ju lahko srečamo.. Ah, pa to je še daleč!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
14.9.2008 15:40:05   
Putka
Slikala nisem, sem bolj gledala, da se mi Katja kam z glavo počla, ko je pod mizami ležalauser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
14.9.2008 16:58:43   
felicia
sam na hitro vam povem, da je burna noč za nami, Uroš vročina čez 39 in danes na dežurnem diagnoza nakterijask angina in tako je Uroš prvič na antibiotiku- ospen!

lepo da ste se srečale in videle!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
14.9.2008 17:57:19   
petrazg
Ojla babuške...

Ja včeraj je bilo super in res je bilo lepo videt vas in naše majčke in majčice na kupu. Res bi bilo dobro, da bi se bolj pogosto videvale in bi se naši malčki poznali. Pa je fajn, če so očiji zraven, lahko vsaj kavo v miru popiješ. Jst sem se kar načvekala, ker je bil oči priden user posted image user posted image user posted image  in za Anžetijem tekal.

Putka, a ne obstaja nadaljevalni tečaj za plavanje?  Bi lahko spet svojo skupinico sestavile...

Eca in Kjava dobre so bile te vajine dobrote user posted image user posted image user posted image

Majchi zdej mi je pa jasno zakaj tvojega ni bilo zraven... sem malo za nazaj brala... Dedci kdo bi jih razumeluser posted image  Saj večinoma sploh ne vejo kaj imajo doma in ne znajo cenit tega. Pusti ga na miru... slej ko prej bo videl kaj ima in bo začel cenit...

Feliška  - bogi Uroš... naj se čimprej pozdravi. Mu Anže pošilja eno pikapoko user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
14.9.2008 20:14:29   
kjava
Mi smo imeli pa zvečer eno podobno sceno kot jo je mela Putka s Katjo. No, mal bolš je vseen blo user posted image
Sej nimaš kej, pridejo pač taki dnevi. Sej bi se še mi ta stari včasih po tleh metali, če se bi lahko.

Bi blo pa res fajn, če bi mele vse atije s sabo, da bi lahko malo bolj počvekale. Pa drugič, je blo tud tko super!

Recept za rogljičke napišem ob priliki.

Ej, ampak dons je pa bil mraz, a?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
14.9.2008 20:16:08   
kjava
Joj, feliška, bogi Uroš. A boš lahko mela dopust? Še od nas eno user posted image , da bo čim lažje prebolel.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
14.9.2008 20:19:32   
BAMBINA_
Evo mene, preživela danes na MOSu. Eca je zatajila, tudi, ko sem jo klicala se ni oglasila user posted image
Ja, včeraj smo se imeli res luštno. tejč Griša pošilja Maški lupčka, smo vas pogrešali na VSM. Pa Ančko, Rožico in feliško tudi. Vsem skupaj želim, da se čimprej pocajtate.
Koooončno sem imela čast spoznati kjavo in njena sončka. Mmm, pa kako dobre kifeljčke je naredila. Naš Griša jih je ves čas pridno papcal. user posted image Pa Ecine slastne trikotnike za povrhu. Me veseli, da sem v živo spoznala tudi kai in kayo.
Drugače sem pa bila čisto preč, ko sem slišala kako Majchina Lana poje pesmico Ringaraja. Ma, v nulo zadene melodijo. Putkina Katja je sicer malo drugačno melodijo pela user posted image , ampak je potem omagala in zaspala. Meni je v glavnem bilo zelo fajn malo v živo počvekat, sicer bi si želela, da bi se s katero še več počvekala... pa kdaj drugič ane. Khhhmm, kjava sem se nekaj spomnila... ahkhm... saj veš.... kava s smetano in to user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
14.9.2008 20:21:42   
BAMBINA_
Aja, fotke sledijo v kratkem.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
14.9.2008 20:29:03   
kjava
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!

BAMBINA, joj, totalno pozabila na kofe, pa sem se še dopoldne večkrat spomnila, da te moram častit. Ej, sranje, no, res ni blo nalašč. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Požrla se bom!

Drugič pa čist zares, ok? Magari me spomn. Šit šit šit!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
14.9.2008 20:32:14   
BAMBINA_
Da ne pozabim omeniti, Petrinja, moj dragi je komentiral, kako fleten je tvoj Matevž. Saj ni čudno, ane, če ima takšno luštno mamico.
Tiste, ki že dolgo niste videla petrinega Anžeta... mislim, da še vedno krepko vodi v motoričnem razvoju. Je prijel takšen ogromen valj in ga nesel kot Martin Krpan...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
14.9.2008 20:35:47   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!

BAMBINA, joj, totalno pozabila na kofe, pa sem se še dopoldne večkrat spomnila, da te moram častit. Ej, sranje, no, res ni blo nalašč. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Požrla se bom!

Drugič pa čist zares, ok? Magari me spomn. Šit šit šit!

user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
14.9.2008 20:46:33   
kaya2007
majchi, mi pa kač sploh nismo videli, kje so pa bile?? no, zdaj mi je pa žal user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.