Putka
|
Evo še mene! Sem sama, pa malo (res malo, no samo likanja je bilo za 3 ure ) pospravljam, malo pišem mag (sem se vsaj pred računalnik spravila), pa malo zabušavanja si bom privoščila.. Katjo ste včeraj videli v ne najbolj tipični luči, zna biti tudi precej bolj prijazna. Za tiste, ki vas ni bilo, metala se je po tleh, tulila in pobrisala svinjarijo Pod Vodo s svojimi lasmi), ves čas VSM. No, potem jo je zmanjkal, pa je zaspala, ampak ni bila potem čisto nič boljše volje . Kai pravi, da ene 14 dni traja tale ihta, si razlagam da je reakcija na vrtec: "zdaj ko sem pa doma, se pa samo z mano ukvarjaj, če me že tja v zoo pelješ in tam pustiš!" Kjava in Eca, super da sta pskrbeli za malico, pridne ženske! In pohvaljeni Bambina in Eca, za vožnjo, pa pridne možičke imate, kar pohvalite jih. Tudi Kaya in petrazg sta se dobro znašli, očkati so bili pa vsi precej ponosni se mi zdi! Sploh, k so Katjine izpade opazovali, so si pomoje mislili "hvala bogu" Hvala res vsem, da ste prišle in mi polepšale dan. Kar pogrešam tiste čase, ko smo se bolj pogosto videle! Tudi Katja nima ravno veliko prijateljev med svojimi vrstniki, pogreša so-plavalce! Pa včeraj so močno blondinci prevladovali, naslednjič rabimo Reyo ali Nela za ravnovesje! Mi imamo še ene par vstopov v Atlantis, če bi šla katera kako popoldne malo čofotat! Za tiste, ki ste včeraj manjkale (Feliška in tejč bi vsaj same na kavo prišle, pa saj vem kako je bolnega otroka doma pustit). Prisotni: petrazg, Eca, Bambina, Kai, Kjava, Putka, Kaya, Petrinja, Majchi A sem katero pozabila? Mislim da ne! Če se hočete pa ostale odkupit, pa predlagam še kako srečanje oktrobra/novembra. Samo malo bolj primeren plac je treba najti, ker bomo morali biti nekje notri. Razen če bo krasna jesen, se pa tudi v ZOO-ju lahko srečamo.. Ah, pa to je še daleč!
|