Majchi
|
Čer punce! Jaz sem tud ful razočarana zarad vremena. kr neki, ne morem verjet, da je konec poletja, da se bo začel dež, tema, veter, mraz, ... Tud jaz za VSM predlagam plan B kakšen City park ali kaj podobnega. Res bi vas rada vidla! Eca, ti pa nehaj s takimi! Tvoji posti so ful zanimivi in jaz te rada berem. Pa tud vedno se ti zarad česa nasmejim. Kako bi sploh bili dolgočasni, če se vam pa tok dogaja, kokr si prej napisala . Aja, pa tvoje sladice bom jaz z veseljem zmazala, nič bat. IZVIRNO SPOROČILO: Eca Nič, grem spat. Me Mark kliče v posteljo božat nogico . Tale je pa tok prisrčna . Lana tud že rikverc hodi. Pa zdi se mi, da me ne mara kaj preveč. Mene se sploh ne razveseli kaj dosti, mojga pa ful . Mogoče mi zameri, ker jo jaz v vrtec vlačim, jaz ji ušesa čistim, jaz ji nohte strižem, vse ta smotane stvari mami dela . Pol jih pa še dons od mojga slišim, da se mi kao nič ne da, da sem v bistvu gnila. To mi je rekel ! Sem tok slabe volje, da vam ne morem povedat. Če kaj ni res, potem to ni res. V glavnem, z njim se sploh ne pogovarjam več. Tele besede bo pa še kako vzel nazaj, pa še lep čas ne bo vse ok. Tko da imamo tiho mašo. Ne morem verjet, res... Grem, se je CSI začel. Dec je šel k sreči spat, da ga ne gledam več dons.
|