|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
11.9.2008 21:00:17   
Eca
Hej!

A za soboto res slabo kaže???? Mi bomo verjetno šli v Kamnik v vsakem primeru, samo za VMS zunaj - če bo dež, pa nisem preveč navdušena.
Dorian je bil danes po dolgem časuuuuu spet v vrtcu in se je drl ko jesihar. So me ob 11:40 klicali, naj pridem po njega. Pa šmrkat je začel in čakam, kot da bi sedela na bombi in čakala, kdaj bo eksplodirala.
Pri nas ful dogaja, včasih sploh ne vem, a se je nekaj zgodilo zjutraj ali je bilo že včeraj ali je bilo v ponedeljek......dnevi sploh letijo, da moram gledat koledar. Še dobro da si pomembne stvari gor napišem, ker drugače bi bila adijo.

Nič, grem spat. Me Mark kliče v posteljo božat nogicouser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
11.9.2008 22:04:11   
Majchi
Čer punce!
Jaz sem tud ful razočarana zarad vremena. kr neki, ne morem verjet, da je konec poletja, da se bo začel dež, tema, veter, mraz, user posted image user posted image user posted image ...

Tud jaz za VSM predlagam plan B kakšen City park ali kaj podobnega. Res bi vas rada vidla!

Eca, ti pa nehaj s takimi! Tvoji posti so ful zanimivi in jaz te rada berem. Pa tud vedno se ti zarad česa nasmejim. Kako bi sploh bili dolgočasni, če se vam pa tok dogaja, kokr si prej napisalauser posted image . Aja, pa tvoje sladice bom jaz z veseljem zmazala, nič bat.
IZVIRNO SPOROČILO: Eca
Nič, grem spat. Me Mark kliče v posteljo božat nogicouser posted image .

Tale je pa tok prisrčnauser posted image .

Lana tud že rikverc hodi. Pa zdi se mi, da me ne mara kaj preveč. Mene se sploh ne razveseli kaj dosti, mojga pa fuluser posted image . Mogoče mi zameri, ker jo jaz v vrtec vlačim, jaz ji ušesa čistim, jaz ji nohte strižem, vse ta smotane stvari mami delauser posted image .
Pol jih pa še dons od mojga slišim, da se mi kao nič ne da,  da sem v bistvu gnila. To mi je rekeluser posted image ! Sem tok slabe volje, da vam ne morem povedat. Če kaj ni res, potem to ni res. V glavnem, z njim se sploh ne pogovarjam več. Tele besede bo pa še kako vzel nazaj, pa še lep čas ne bo vse ok. Tko da imamo tiho mašo. Ne morem verjet, res...

Grem, se je CSI začel. Dec je šel k sreči spat, da ga ne gledam več dons.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
11.9.2008 22:25:02   
kjava
U fak, Majchi, vem, kako se počutiš. Sem tud jaz že to slišala od mojga user posted image  Pa kva je s temi deci no? Sej vem, preveč jim vse do riti naredimo, pol pa takale zahvala user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
11.9.2008 22:34:23   
kjava
A vaši otroci pa že sami jejo? vau. No, saj naša tud poskuša, ampak ji ne gre najbolje, pa zaenkrat je bolj levična kot desnična. A je to zarad volitev user posted image
Kozarec pa ni blema. Iz njega pa pije že od enga 8. mesca. V bistvu flaše ni mela, nekaj časa magični lonček, pa sem ga težko pomila, ker nimam pomivalca, smo pa kar na glaž prešaltali.

Dojenje: dons sem čist tko za štos rekla, da ji sploh ne bom ponujala pred spanjem, ker jo moram v vsakem primeru pol še čohat, da zaspi, in je šlo brez problema user posted image . Opoldne in zvečer je zaspala brez dojenja. Sem se samo ulegla zraven in jo božala po hrbtu. Zakon. Upam, da ne bo pogruntala user posted image  

Jest grem pa jutr na Jezersko z dohtarji. Pa ne vprašat po kaj. Nočte vedet user posted image

BAMBINA, men zmanjkuje smeškov user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
11.9.2008 22:39:44   
tejč
Jebenti, MAjchi, tale tvoj ga pa že res serje s telimi izjavami!user posted image

Kva je zdej z VSM??? A pol Arboretum odpade? No, naši punci kašljata, pa Maši iz nosa tečeuser posted image . Včeraj ponoči je imela vročino, danes sem ostala na bolniški, bomo vidli, kaj bo...user posted image

Šibam naprej priprave za drug teden delat-me je uneslo, sem mislila, da bom v službi danes popoldne delala, pa sem na bolniški-beri:MašasemeceldandržikotklopinzraventuliDUUUDIIII.user posted image Očitno jo res prehlad matra.Glih se je navadla vrtca, pa je že doma.

šibaam

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
12.9.2008 7:32:30   
felicia
no še jaz poročam- uroš je sinoč fasal vročino in je danes doma dopoldne z babi potem pa z mano, tako da ne vem kako bo za VSM ker vročina še kar traja.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
12.9.2008 10:13:09   
kaya2007
majchi, če pa za koga to sploh ne velja, si pa sigurno to ti!!! in res grdo od njega, take stvari se v odnosu sploh ne bi smele dogajat, ker je res pod nivojem tako pogovarjanje. moj mi tudi take govori, da včasih kar ne morem verjet...vem, da to izhaja iz njegove nesamozavesti, ampak to sploh ni opravičilo.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
12.9.2008 13:24:01   
BAMBINA_
Majchi user posted image user posted image verjamem, da te je tale izjava prizadela, ker tole sploh ni ql, kar ti je rekel.
Dajmo se danes zmenit kako bo jutri, da vem potem za ju3 planirat. Torej CP ob 14?

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
12.9.2008 14:50:39   
rožica81
Hej bejbe!

Jaz tudi ne vem za VSM... Nace se je že pozdravil, zdej sem pa jaz čist adijo. Glasu imam še za en odtenek, ampak bolj malo (to bo nekomu ful prav prišlo user posted image ). Za počitek pa ni časa, ker moram poiskati obleko, gostilno... Mi je moj kar dal zadatak, ampak men sploh nič ne znese več, odkar sem na Zavoduuser posted image user posted image  user posted image  Še za prošnje pisat imam komaj kaj časa user posted image

Majchi, tvoj pa ima oster jezik user posted image  Kako pa sicer pravijo? Da bi bilo vse v razsulu, če ne bi ženske vsega gor držale??? Tko da... Sama veš, da nima prav, bo moral pa še sam do tega prit.

Kjava, po kaj si šla, mene itak firbec matra user posted image

Zadnjič sem pa vidla par ur starega telička user posted image  Oh, kako nebogljeno dete s 30im kilam! No, saj ne vem, koliko je tehtal... Koliko pa tehtajo? Sva šla z Nacetom in sestrama za vikend h sorodnikom na Primorsko... Tam pa je idila! Sama narava, prijazni domačini... res 1 A!!!!

Dosti nakladanja, grem v kaslc user posted image  (Nesem prošnje, jaz bom pa zunaj počakala, da me ne bodo kam poslaliuser posted image )

Pa lep sončen dan

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
12.9.2008 15:48:20   
kjava
Rožica, prid na VSM, pa ti povem!

A se pol lahko prinese hrano, da ne bojo kaj težili, če bomo v kakem kafiču?

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
12.9.2008 16:23:34   
Eca
Samo javljam, da so fotke iz morja v albumu in geslo pri meni!

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
12.9.2008 17:42:36   
BAMBINA_
A da bi hrano nosile s seboj, če bomo noter? Ma, mi bomo kosili doma, s seboj bomo imeli kakšen frutek...
Eca mi javiš geslo na ZS pls?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
12.9.2008 17:59:27   
kjava
Ma ne, to mislim, k sva se z Eco neki hvalili, da bova kaj spekli...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
12.9.2008 18:14:34   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Ma ne, to mislim, k sva se z Eco neki hvalili, da bova kaj spekli...

Aja, to pa le user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
12.9.2008 20:20:41   
kjava
Aja, jest sem kai poslala sms za tale vsm, pa ni še nič javila.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
12.9.2008 20:26:56   
felicia
ojla

evo me. Uroš ima še vedno vročino tako, da nas verjatno pa žal ne bo!user posted image

Majchi- prej ti nisem mela časa povedat kakšne vzpodbudne besede. Sam je res pač dejstvo da znajo tile naši deci včasih bit prav neobzirni in glupi (čeprav v resnici niti niso a ne?) Upam, da se malo bolje počutiš, sam ne vem koliko ti bo tiha maša pomagala - men to ne pali jaz moram vse razčistit če ne se še slabše počutim. Povej mu, da te je to zelo prizadelo in da si to od njega še njamanj pričakovala, da ti bo človek s akterim misliš biti celo življenje reče kaj takega. Zahtevaj opravičilo!

kjava- za tiste finančne zadeve je pa tako, da nimaš kej drzga kot pa kakšno denarno pomoč, ker starševski dodatek te več ne pripada a ne? Denarna pomoč ti sam še ostane pa otroški dodatek to je to!Žal!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
12.9.2008 20:31:37   
Majchi
Oj!
Torej, če sem prov razumela, jutri ob 14ih v City Parku. Kje pa? Pod vodo?

Eca, Kjava, ja vidve kar prinesta dobroteuser posted image ! Jaz to zmer rada probam. Z Montijem sem pa skregana že lep čas.

Se vidmo!

Aja Eca, še meni geslo, prosim.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
12.9.2008 20:34:28   
felicia
Majchi imaš zs

zdej grem pa likat pa mal pospravit pa pol v cunje spat ( pa ne tiste zlikane)user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
12.9.2008 20:37:13   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Povej mu, da te je to zelo prizadelo in da si to od njega še njamanj pričakovala, da ti bo človek s akterim misliš biti celo življenje reče kaj takega. Zahtevaj opravičilo!

Vse to naredila, pa nič...
Dons zjutraj mu nisem naredila kave, niti mu nisem pospravila postelje, ampak samo svojo (sem pač gnila). Naslednji korak bo jutri, ko bom preoblekla samo svojo posteljnino, oprala samo svoje cunje,... Sicer mi že cel dan leze v rit, ampak tokrat grem do konca. Gnila bom do konca, ampak samo do njega. Sama bom še naprej imela poštimane stvari, Lana pa itak...
Je blo pa zanimivo dons, ko smo šli popoldne mal s kolesom naokrog...v tišiniuser posted image . Samo Lana je pela: unga, unga, unga na melodijo od ringa, ringa, rajauser posted image . Čudna familijauser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
12.9.2008 20:38:07   
felicia
ja nič grem pa spat če se nobena noče pogovarjat lahko noč user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
12.9.2008 20:38:08   
kai1
Hojla,punce

Sem polno zaposlena, pa nisem prav veliko spremljala vaših debat.

Anže že veselo hodi v vrtec, zamenjal je vzgojiteljico, saj glede na letnik ostaja v jaslih in seveda dobil je nove malčke. Od prej pozna samo dva . Ampak do sedaj ni bilo problema. Pridno sam je, moram reči, da se zelo pozna saj je bil 5 mesecev z eno leto starejšimi otroci. Je pa zelo ihtal in se meče po tleh, če česa ne doseže ali dobi. Pije iz kozarca še en.  V vrtcu spi že na ležalniku in hodi na kahljico.

Kot berem ste veliko bolni in prehlajeni. Čim prej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Kjava mi je poslala sms, srečanje. Hvala, Kjava. Se vam pridružim, samo povejte še kje glede na vreme.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
12.9.2008 20:40:27   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Vse to naredila, pa nič...
Dons zjutraj mu nisem naredila kave, niti mu nisem pospravila postelje, ampak samo svojo (sem pač gnila). Naslednji korak bo jutri, ko bom preoblekla samo svojo posteljnino, oprala samo svoje cunje,... Sicer mi že cel dan leze v rit, ampak tokrat grem do konca. Gnila bom do konca, ampak samo do njega. Sama bom še naprej imela poštimane stvari, Lana pa itak...
Je blo pa zanimivo dons, ko smo šli popoldne mal s kolesom naokrog...v tišiniuser posted image . Samo Lana je pela: unga, unga, unga na melodijo od ringa, ringa, rajauser posted image . Čudna familijauser posted image .

no te vsaj Lana spravi v boljšo volj s svojim petjem a ne?user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
12.9.2008 20:43:48   
felicia
aja pa nič bolj čudna familija niste kot vsaka normalna familija- men so bolj čudni tisti, kjer se nihče nikoli ne skrega, vedno so istega mišljenja in vsi se imajo vedno najraje na svetu!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
12.9.2008 20:54:33   
Majchi
Ja Feliška, maš prav, tam je šele dreka pod tepihomuser posted image .
Jaz izhajam iz take familije, kjer je bil skoz dretje in postavljanje zase. Še danes si rečemo, da smo kot Adamsovi. Bi blo že čudno, če ne bi grizlauser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
12.9.2008 20:56:55   
kjava
Mislim, a je drgač sploh kaka šansa, da bi blo jutri lepo vreme?

Putka, daj hitro pridi in pokomandiraj za jutri, ti vedno vse uštimaš user posted image  kaj ti misliš o lastnih slaščicah v slaščičarni? A bi to šlo? Vem no, kompliciram 100/h. Boste mislile, da se mi ne da pečt user posted image

No, kai super, da si se končno javila.

Felicia, hvala za info, te bom enkrat še kaj na zs kontaktirala, zdele moram ugasnit, k se baje neki bliska. No, sej denarno pomoč sem mislila, itak. Krompirja ne nucamuser posted image  Zezam se. Čeprav ga res ne.
Mislim, lej, kaj druge mislite, če mi pripada, pol bom izkoristla. če je pa to kakšna taka varianta ala RK, oz. kot neka pomoč za socialno ogrožene, pol pa valjda ne grem v to. Ker nisem socialno ogrožena, ampak mi je bedno, da ne bi dobila od države, če mi kaj pripada. Jao, kr neki lapam. No sej grem.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.