|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
12.9.2008 20:58:37   
kjava
Majchi, če sklepam po sebi, jutri tvoj še ne bo dobil kave, postlo mu boš pa že preoblekla user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
12.9.2008 21:01:26   
petrazg
ojla babuške...

Me je Putka spomnila na VSM, pa sem morala takoj na rr pogledat kako in kaj...user posted image Z vremenom slabo kaže, tako da bo res najbolje kar v Cityu... Mi pridemo vsi trije oz. a bo katera  imela očija zraven, da ne boš naš sam... Eca tvojega pozna, a pridete vsi? Će pa ne bo nobenega, bo šel pa malo delat v službo user posted image . potem bo pa prišel po naju... Poskušam ne nosit Anžeta, pa ga imam zato raje skoz zraven, pa slabo se počutim zadnje čase... Vglavnem mi pridemo, jutri še preverim kje ste se zmenile...

Grem v pančevo deželo, ker mi očke kar skupaj vleče...

Nočko

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
12.9.2008 21:01:55   
kjava
Zgleda, da se je nehalo bliskat...

Ej sploh ne morem verjet. Zdele sem ta mala dva zrihtala za spat in jih zaprla v spalnico, češ da grem samo izklopit računalnike in pridem nazaj. No zdele grem tja in sta lepo sama luč ugasnila in že spita user posted image
Se pravi Erika že drugi dan brez joška user posted image . Juhej!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
12.9.2008 21:09:13   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Mi pridemo vsi trije oz. a bo katera  imela očija zraven, da ne boš naš sam...

Petra, jaz ga bom ziher doma pustilauser posted image .

Kjava, pobaši vse, kar ti pripada in ne imej slabe vesti. Ko se tile politiki zdele hvalijo en čez druzga, tud nimajo nič slabe vesti. Sploh je pa nimajo pol, ko pozabijo na svoje obljube.
Saj ne boš nobenga prikrajšala, niti ne boš mutila, niti se ne boš nič zmišljevala,...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
12.9.2008 21:10:03   
Majchi
Aja, pa bravo za prenehanje dojenjauser posted image . Super, da je šlo tko gladko.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
12.9.2008 21:10:40   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Mi pridemo vsi trije oz. a bo katera  imela očija zraven, da ne boš naš sam...

Petra, jaz ga bom ziher doma pustilauser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
12.9.2008 21:13:11   
kjava
Hvala Majchi!
Najbrž maš prav glede dnara. Zmislila se pa res ne bom nič, kje si pa upamuser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
12.9.2008 21:17:51   
felicia
i am back od likanja sploh nisem mela velik sam se mi cel teden ni dalo peglat jutr pa itak operem novo pa sem spet na starem ah sizifovo delo

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
12.9.2008 21:25:35   
felicia
evo pridem gor in nikjer več nobene pa sej ne grizem dejte kej povedat

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
12.9.2008 21:26:55   
Majchi
user posted image kaj je feliška? kaj bi rada? dej ti mal povej, kako je kej na šihtu.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
12.9.2008 21:27:01   
kjava
Jest sem kle. Čakam Puto. Škoda k te jutr ne bo.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
12.9.2008 21:28:15   
felicia
ja men je tudi žal čakala sem celo večnost da bi vas vidla pa zdej ne bo nič. Dejte se malo poslikat pa fotke gor dat da vas bom vsaj na ta način vidla!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
12.9.2008 21:29:59   
kjava
Sej res, fotke! Eca, geslo, bitte!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
12.9.2008 21:30:55   
felicia

user posted image kaj je feliška? kaj bi rada? dej ti mal povej, kako je kej na šihtu.

ma super- malce veliko zakonodaje pa ogromno enih pravil pri postopku pa pisanje odločb sam mi je prav všeč. vedno sem si želela svojo pisarno, svoj računalnik pa stranke pa kofetkanje s sodelavci mah lepo mi je.
Sam tako pogrešam Uroša ko grem v službo, se moram še navadit na to odsotnost, pol sem pa cel popoldne z njim pa nič ne pospravljam in me to vse zvečer čaka.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
12.9.2008 21:31:56   
felicia
kaya ti bo ratal prebrat vse?user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
12.9.2008 21:35:59   
Majchi
ja feliška, enako je pri meni. popoldne sem z lano, pospravljanje čaka na vikende in večere, isto likanje.
v službi pa tak tempo, da je joj.
dons sem prej ušla in sem celo jaz šla po lano v vrtec. prvič! kako je bla vesela. Jaz pa tudi. cel dan sem na to čakala. to je bil zame dogodek dneva. drugače sem vedno ta grda-jo tam puščamuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
12.9.2008 21:38:01   
kjava

ja feliška, enako je pri meni. popoldne sem z lano, pospravljanje čaka na vikende in večere, isto likanje.
v službi pa tak tempo, da je joj.
dons sem prej ušla in sem celo jaz šla po lano v vrtec. prvič! kako je bla vesela. Jaz pa tudi. cel dan sem na to čakala. to je bil zame dogodek dneva. drugače sem vedno ta grda-jo tam puščamuser posted image .

No vidiš user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
12.9.2008 21:46:31   
kjava
Petrazg, a te firbc daje?user posted image Ne morš spat.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
12.9.2008 21:49:01   
kai1
Ja, Majchi, vem kako je to. Tudi jaz grem po malega zelo poretko. Peljem ga pa vedo jaz.
Kadar pridem jaz ponj je zelo vesel  in me vedno potem lupča in je na splošno cel popoldne vesel.
Moram pa reč, da je kar hudo kadar jaz delam popldne. Tisti teden se vidiva zelo malo. Takrat je potem popldne z očijem ali mojo mami. Takrat je dober samo očka, za vikend ko sva pa sama, pa moram biti njegova 1000%.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
12.9.2008 21:53:56   
Majchi
kai, kako je s tabo? si drugače zadovoljna v službi? kako laufa vaš športni center?

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
12.9.2008 22:04:58   
kai1
Majchi, v službi je super. Se  razumemo in smo super team. Špotni park pa tudi laufa, v zakup ma moram pač vzet, da mojga zvečer in cel vikend nikoli ni doma.
Ti mora, pa reč, da sva z mojim tudi imela take prepire, lenoba in to, ( dobesedno tako je bilo)ampak misli, da so se naši deci razvadli ko smo bile doma, sedaj pa pričakujejo še vedno tako kot je bilo prej. Včasih imam občutek, da bi on rad kosilo na mizi ob 15.30, kljub temu, da neham z delovnim časom ob 15.00.  Pa vse pospravljeno, pa spočita in nasmejana. Halooooooooouser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
12.9.2008 22:14:12   
kaya2007
kaya ti bo ratal prebrat vse?

samo čekiram kako poteka organiziranje našega jutrišnjega zmenka user posted image  do kdaj cca pa boste tam? v volčjem potoku bi mi kaja še zaspala v vozičku, v trgovini pa sigurno ne user posted image  in tam okoli 2h je ravno čas za spanje. zoprno vreme! pa tako sem se veselila igrišča v VP!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
12.9.2008 22:14:35   
kaya2007
in kej je putka, da nič ne napiše??

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
12.9.2008 22:24:00   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

in kej je putka, da nič ne napiše??

Pojma nimam. Jest grem spat.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
13.9.2008 8:20:23   
BAMBINA_

Mi pridemo vsi trije oz. a bo katera  imela očija zraven, da ne boš naš sam... Eca tvojega pozna, a pridete vsi?

Ja, petrazg, Mare pride tudi zraven. Pa Ecin dragi tudi. No, vsaj tako sta se zadnjič z Maretom dogovorila. Tako, da naj tvoj tudi pride. Moška družba zagotovljena user posted image
Eca, fletne fotke user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.