|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
3.9.2008 18:01:53   
kaya2007
Superge sem največ Nike ali Puma prakticirala, sem pa zadnjič v Sport 2000 dobila ful lepe (rdeče-roza, take močne barve) Reebok za 20€, pa imajo neko mehko in čisto usnjeno linijo, tako da malo še tam za nove modelčke poglejte.

a teh superg ala nike imajo v sport 2000 največ? en je v city parku, ne? aja, ne...tam je tomas šport? ej, jaz pa šport user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 976
3.9.2008 21:26:47   
Majchi
Še mal poročanja iz vrtca. Lana je začela vse jest. Že včer je doma jedla pohanga piščanca. Prvič v življenju je dovolila, da ji v usta dajem koščke mesa. Prej sem ga vedno zakamuflirala in zmiksala v kakšno zelenjavno čorbo, pa še to je nos vihala.
Dons v vrtcu je blo super. Po zajtrku smo jih pustili same, pa vse do kosila. Za kosilo je moj prišel nazaj, jo nahranil, in ker je bla tok pridna, je šel pred vrtec čakat, če bo mogoče še zaspala. In je! Vzgojiteljica ga je poslala domov, tko da je bla Lana skoraj do 14ih v vrtcuuser posted image . Jutri je pa tudi za kosilo ne bo prišel gledat, ampak kar po spanju, da ne bo zmedena.
Za kosilo so imeli juho, ki je Lana sploh ne porajta. Najprej je odklonila, potem pa, ko je videla, da vsi jejo, je še ona vse pojedla. Tudi meso, krompir in zelenjavo! V glavnem, midva sva totalno presenečenauser posted image
Jutri zjutraj pa ne bom mogla z njima, ker imam v službi eno prezentacijo že ob 7.45user posted image .

Grem se stuširat, lase umit...

Aja, še čeveljčki. Lana nosi Kroxice (a sem prov napisala) ali odprte sandalčke od Fisherprice-a, če je vroče. Potem ima pa še od Benettona take lepe mehke čeveljčke. Copatke za v vrtec ima pa Superfitke. Razmišljam tudi o Robeez copatkih za doma in še enih lepih Pediped za ven.
Nočko!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 977
3.9.2008 23:44:30   
juniorka
Rožicauser posted image user posted image user posted image , čestitke!!!!! Upam, da je praznovanje lepouser posted image !
Majchi- lepo, da si se malo razpisala. Super za Lanouser posted image

Bambina- jaz Nelu zelo ostro povem, če je kaj ušpičil, pa ne bi smel( mi je mokre cunje na tla zmetal 2minuti zatem, ko sem jih obesla), se je jokal, ampak zato, ker sem mu eno izmed teh iz rok vzela!
Drugače ga pa lepo opozorim, če česa ne sme! Po metodi iz serije Nany!
Ok, lepo se imejte, pa veliko žrebcev v sanjahuser posted image !

Kaya- žal še nisem zasledila Gap oblačil... bom pozorna. Sem mu pa eno Bench vetrovko kupila, se nisem mogla upret, ko je bla iz 60 na 20 funtov znižana!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 978
4.9.2008 17:13:08   
Majchi
Rožica, vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

Grem z Lano še mal ven, dokler je še kaj sončka. Danes je bla cel dan sama v vrtcu. Brez očija mislim. Tud do zajtrka ni čakal. Pripeljal in odšel. Baje je bla pridna! user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
4.9.2008 19:23:01   
BAMBINA_
Rožica vse najboljše user posted image user posted image
Majchi kako super, da se je Lana tako hitro vključila user posted image user posted image
tejč a tvoj nič ne pogreša domačih? Saj veš, kaj si mi obljubila, ko boste šli na obisk k njim user posted image user posted image

Evo, na MOS-u bom samo v nedeljo, tako, da zagotovo pridemo na VSM. Samo vreme še zrihtajte.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 980
5.9.2008 0:20:09   
juniorka
Spet ste malo na zavoro pritisnileuser posted image !
Jaz sem pa bila pri frizerju! Sem najbrž rekorderka, po 8ih mesecih!
Jutri imam pa en razgovor za službo...bomo vidli, kako bo šlo, ker moram še malega s sabo vzet!
Drugače nič posebnega...
Nočko

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 981
5.9.2008 9:44:27   
kaya2007
jutroo! a bo kdo kakšne robeezke naročal oz. ima kakšne izkušnje s tem? tele so mi full včeš, pa še kakšne copatke bi rabila..
http://www.robeez.com/Robeez-Tredz-Sporty-Z-strap--white-magenta-shoes-Robeez-baby-shoes/product.aspx?ProductID=824&deptid=282&PriceCat=3&Lang=EN-US

drugače se pa še vedno učim, komi čakam naslednji petek, ko bo tole vse mimo user posted image  upam seveda, da uspešno!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 982
5.9.2008 21:05:05   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

tejč a tvoj nič ne pogreša domačih? Saj veš, kaj si mi obljubila, ko boste šli na obisk k njim user posted image user posted image

Ej, čisto nič.user posted image Starša sta ločena-zdaj eden v Mozirju, drugi v Rečici, pa jih čisto nič ne pogrešamo.user posted image Že dolgo nismo šli, bomo pa javili, ko nas bo zaneslo prvič tja, RES! Ta vikend šibamo na Dolenjsko, greva z dragim (spetuser posted image user posted image ) na Kreslina v NM.
Maša je super pridna punca-danes je bila v vrtcu do pol 4!user posted image Jah, kaj moremo, jaz sem že nadomeščala v podaljšanem bivanju, tako da nisem mogla prej. Mala se dobro drži, zjutraj pa tuli kot hudič, ko zagleda svojo garderobo-k sreči jo vozi možek zjutrajuser posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 983
5.9.2008 21:17:20   
Putka
Uživaj, Tejč! Ja, za Kreslina pa vem da je ta vikend, pa še Grašo zraven. Ni ravno moj okus...

Gre kera jutri na Lunin festival? Mi gremo pomoje popoldne, je Neca Falk ob 16h, vesna je ful fenica!

Katja je super v vrtcu, danes bi zaspala, če jaz ne bi ponjo prišla. In v ponedeljek ostane do nekje 15h, odvisno kdaj iz službe pridem.

Kaya
, Katja ima Robeez Trendz, saj sem jih že prej nekje hvalila. In jesenski modelčki so mi tudi full lepi! Bom naslednji teden malo poklicala kolegico, njej dec je pomoje zdaj že v USA, če mi kak par naroči..

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 984
5.9.2008 21:21:34   
Putka
Jaz bi pa tele:
user posted image

Kaya
, tale Robeez ima pa eno foro. Ne da se npr. na ameriški naslov naročiti, ker pridejo precej ceneje: Razen če imaš ameriško kreditno, ker zazna da je slovenska, pa ti vrže ven ceno v funtih. In potem s poštnino kar drago pride. Misim da nekje 50€ (potem je že isto kot v Gloss Junior, jaz sem jih pa iz ZDA dobila za 25€.

Če imaš koga tam, naj ti jih raje v ZDA naročijo, pa tistih nekaj $ za poštnino daš.

No, hudirja. Zgleda da jih imajo tudi v Stiefelu, samo ne vem, al samo copatke ali tudi čeveljčke..

< Sporočilo je popravil Putka -- 5.9.2008 21:27:44 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 985
5.9.2008 22:07:18   
kaya2007
mah, nimam nikogar, da bi mi jih poslal user posted image  kako pa je s številkami? copatki mislim da so ji prav od 6-12, potem ji bojo teli verjetno najmanjši-od 12-16?
a gloss junior ima tudi te modelčke? mi je mogoče potem še lažje kar stopit do tja, kot pa da se zafrkavam z internetom...lenoba sem.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 986
6.9.2008 9:35:45   
Majchi
Jaz sem pa mislila, da je danes VSM in z Lano nisva šle z očijem na morjeuser posted image . Mah, že vse pomešam.
V glavnem, greva pa na Lunin festival. Putka, jaz sem razmišljala, da bi šla ob enih 14ih, nekako po kosilu, pa Lana bo tud že budna.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 987
6.9.2008 9:36:22   
Majchi
Kje pa je Gloss Junior?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 988
6.9.2008 9:41:48   
kaya2007
pri magistratu...a dons je lunin festival? joj, jst bi tut šla, po drugi strani se moram pa res učit user posted image  eh, bom vidla. zdej gremo v center, v geoxa za čevlje pogledat (tam imajo baje več manjših številk), pa še v glossa bomo šli pogledat kaj imajo.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 989
6.9.2008 20:14:46   
BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Jaz sem pa mislila, da je danes VSM in z Lano nisva šle z očijem na morjeuser posted image . Mah, že vse pomešam.

user posted image hihihi, zdaj si me pa pošteno nasmejala

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 990
6.9.2008 20:56:34   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

user posted image hihihi, zdaj si me pa pošteno nasmejala

Men sploh ni blo smešno.

No, sva vseeno preživeli krasen dan. Lana je uživala na Luninem festivalu. Če ne drugega, sem se vsaj videla z nekaj puncami, ki jih že lep čas nisemuser posted image .
Na morje gremo pa verjetno jutri.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 991
7.9.2008 10:19:44   
Putka
Mi pa vsi bolni, no Vesna se drži! Boli grlo, pa iz nosa teče. Smo en virus v vrtcu fasaliuser posted image . Upam, da bo do jutri dobro..

Lunin festival je bila pa tko no. Z Katjo sva se bolj okrog vozile/nosile, pa Vesna razen nekaj delavnic ni bila zelo navdušena. Sem pa tudi jaz srečala cel kup znanih fac, samo nobene majčiceuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 992
7.9.2008 16:50:58   
kaya2007
men se lunin festival tudi ni zdel nič posebnega, no mogoče smo prišli tudi malo prepozno pa smo kaj zamudili...
drugače sem pa tudi jaz bolana, kaja ima malo poln nos..tako da očitno virus ni samo v vrtcih. in VEDNO zbolim, ko se moram učit..kot da ni že brez tega dovolj težko. upam samo, da ne bo še slabše.

pa kaji smo končno čevlje kupili, smo se kar za geox odločili, so čist luštne. upam da bojo ok tudi za hodit. pa še ene robeez copatke za doma je dobila, robeez čeveljčki imajo pa tako ogromne številke, da ni šans, da bi bili za kajo.

nič, grem še malo brat učbenik, dokler sta moja dva še zunaj-sem se ju tako težko znebila user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
7.9.2008 20:29:56   
Majchi
Čer!
Mi smo bili pa danes v Portorožu in smo srečali Petrinjo z njenim dragimuser posted image .
Drugače je pa grdo pihalo in sploh ni blo preveč fajn. Z Lano sem bla 15 minut v nizki vodi, valovi so butal, veter je ful pihal, pa sem vidla, da jo zebe in je blo konec za cel dan. Tud Lani je namreč dons zjutraj mal sveča iz nosa gledala, jaz butara jo pa še v vodo vlačim. Ampak res nismo vedli, da bo tok čudno vreme. Upam, da ne bo nič iz tega in da gre jutri normalno v vrtec.

Men je blo na Luninem festivalu všeč že zarad tega, ker sem kar nekaj ljudi videla. Putka, tebe nisem nikjer našla, pa smo tud mi mal Neco Falk poslušali. Drugače so pa Lano zanimale samo tiste hiške, da lahko mal čez okna ven kuka in vrata zapira. Aja, pa balon je dobila, un ko gre v zrak, in ga skoz objemauser posted image .

Eca, kje si? Teeejč?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 994
7.9.2008 20:38:09   
Eca
Hej!

Končno sem dočakala svojih 5 minut. Ta teden je bil ubijalsko naporen. Dopoldan sem pazila od kolegice tamalega, ob 11h sem pobrala iz vrtca še Doriana in oba imela do 14h, potem hitro kuhanje kosila, nakar je sledil še polni paket - MArk in moj mož.....Ob 19h sem bila že na smrt utrujena.
Dorian je dobro prestal uvajanje.....je edini, ki ni jokal, vse pojedel, kar so daliuser posted image . V petek mi je sumljivo zakuhal in sem ga obdržala doma. Sledila je driska do danes, pa še sedaj nisem čisto sigurna ali ga naj dam jutri v vrtec. Sicer pa je živahen in dobre volje.

Jaz sem si en dan privoščila frizerjauser posted image , no cela družina je capljala celi teden. Moja kolegica - frizerka je namreč prišla iz porodniške in smo se morali pač vsi dati uredit.

V petek sem imela prav posebno težek dan....sem sprejela nove podnajemnike, tekala po DM-jih za plenicami (sem koristila popust 15%), imela sem registracijo in tehnični.....zvečer pa taki glavobol in še bolani Dorian.

Včeraj in danes bi morali na praznovanje rojstnih dnevov, včerajšnjega smo iz zdravstvenih razlogov izpustili, današnjega pa sta obiskala Mark in ata.

Danes se je vrnila tudi tašča iz dopusta....user posted image user posted image user posted image , mi je že naložila, da jo moram jutri k frizerju naročituser posted image (zgleda, da ne zna več po telefonu poklicat in povedat kaj bi rada), pa na jutranjo kavico(to traja cel dopoldan) user posted image user posted image user posted image user posted image se je hotela abonirat, na srečo jo pijem ob 6:30, ko še ona spi....potem pa itak kliznem na teren (če ne ona pa jaz).

Moj podiplomec je padel v vodouser posted image user posted image user posted image , ata ne da financ.

No, da ne bom samo jamrala, naš ata je ta teden na hiši pokital finalno utility in ta teden je na vrsti dnevna soba in prestavljanje električnih stikal. Pa še z dvema kolegoma se je zmenil za pomoč.....to bo še veselica.
Jaz imam tudi seznam za ta teden......jutri bo sigurno generalka v bajti, potem pa še v naši novi bajti utility....

Majči - bo treba pisat na koledar kdaj je VMS, res škoda za morjeuser posted image .
Juniorka - obljubim, da teden spesnim kaj na mailuser posted image .
Bambina - a samo v nedeljo boš na MOS-u? Midva bova prišla firbce past, pa bi se lahko kaj dobili na kavici brez otrok?
Rožica - vse najboljše (kljub zamudi) za rojstni dan, naj se hitro kakšna služba pojavi zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kjava - že komaj čakam, da se vidimo in rečemo kakšno o kuhariji (btw - nisem še naredila Lepe Helence).

Aja najpomembnejše (verjetno ste že iz posta razbrale) še vedno nimam službeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tak, zdaj pa grem proti postelji! Nočko in lep začetek tedna (kljub napovedanemu dežju)!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 995
8.9.2008 15:23:50   
kjava
Hej hoj, punce!

Jest sem še vedno polna energije. Tole terensko delo mi je tok carsko, da sploh ne morem povedat.

Sem bla v soboto z dvema sošolkama  na Storžiču. Včeraj smo se pa malo v Bohinj zapeljali, pa je blo oblačno in pihalo, je šel samo Andrej v vodo. Tud smrkav, kot Lana, a veš Majchi?

Domov grede smo šli pa čez Davčo, pa ni šans da bi našli dodi. To je tok razpotegnjen kraj. Na nekaterih mestih so table z domačimi imeni. Jest vem samo, kako se pišete, po domače se pa najbrž drugače prav.

Ej, a mamo uro, kdaj se začne VSM? Se mi zdi, da ne. Daj, putka, določi jo. A tejč sploh ve?

Eca, a pol kakšne recepte prnesem user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 996
8.9.2008 20:53:59   
felicia
oj

no sej je pri nas tudi teta smrka na obisku user posted image

Uroš je pa zdaj začel kapirat da ko gre v vrtec tam tudi ostane in je joj zdaj sam upam da bo hmal pokapiral da vedno nekdo pride po njega pa bo spet ok.

sam na hitr se vam javim ker grem lase sušit pa mal pospravit potem pa spat.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 997
8.9.2008 21:38:48   
tejč
Ej, hvala za skrb, tejč VE za VSM, sam ne za uro...Pridemo. Upam, da se ne hvalim prehitro....:)

Kako smo že zmenjeni? A bomo mel piknik?  A mormo kej prnest?-pijača, hrana, deka, igrače,...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 998
8.9.2008 21:42:21   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Uživaj, Tejč! Ja, za Kreslina pa vem da je ta vikend, pa še Grašo zraven. Ni ravno moj okus...

ej, supeeeer sva se imela. No, pa ni bil Grašo, ampak Gibonni, ki tud ni po najinem okusu. in vsa šla pač prej na pir in stran od odrauser posted image . Vlado je pa car!user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 999
8.9.2008 21:46:41   
Eca
Evo mene spet.....

.....tako sem utrujena, da komaj gledam. Dorian je danes začel kašljat ali bolje rečeno lajat. Sem popoldan poslala oba (Doriana in mojega moža) k pediatru. Je dobil neko pumpicouser posted image ( v navodilih piše, da je za astmouser posted image ). Jutri zjutraj pa z njim v laboratorij, pa blato prinest.....
Danes sem delala generalko v bajti, popoldan pa še v naši novi bajti....bolje rečeno graščini. Sem čisto crknjena od drgnjenja, čohanja, sesanja fug in na koncu še brisanja ploščic enega preklemanega utilitija. Kako bo šele, ko bom morala spucat celo bajto user posted image user posted image user posted image Verjetno bom si spet Fato omislilauser posted image Aja, sedanjo sem dala malo na čakanje.....zdaj ko sem doma, lahko sama vse spucam. Ko pride služba pa bo spet akcija.

Grem spat...jutri ima spet naporen dan.

A ni za VMS rečeno bo 14h? No, mogoče sem spet kaj sanjalauser posted image

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.