Eca
|
Hej! Končno sem dočakala svojih 5 minut. Ta teden je bil ubijalsko naporen. Dopoldan sem pazila od kolegice tamalega, ob 11h sem pobrala iz vrtca še Doriana in oba imela do 14h, potem hitro kuhanje kosila, nakar je sledil še polni paket - MArk in moj mož.....Ob 19h sem bila že na smrt utrujena. Dorian je dobro prestal uvajanje.....je edini, ki ni jokal, vse pojedel, kar so dali . V petek mi je sumljivo zakuhal in sem ga obdržala doma. Sledila je driska do danes, pa še sedaj nisem čisto sigurna ali ga naj dam jutri v vrtec. Sicer pa je živahen in dobre volje. Jaz sem si en dan privoščila frizerja , no cela družina je capljala celi teden. Moja kolegica - frizerka je namreč prišla iz porodniške in smo se morali pač vsi dati uredit. V petek sem imela prav posebno težek dan....sem sprejela nove podnajemnike, tekala po DM-jih za plenicami (sem koristila popust 15%), imela sem registracijo in tehnični.....zvečer pa taki glavobol in še bolani Dorian. Včeraj in danes bi morali na praznovanje rojstnih dnevov, včerajšnjega smo iz zdravstvenih razlogov izpustili, današnjega pa sta obiskala Mark in ata. Danes se je vrnila tudi tašča iz dopusta.... , mi je že naložila, da jo moram jutri k frizerju naročit (zgleda, da ne zna več po telefonu poklicat in povedat kaj bi rada), pa na jutranjo kavico(to traja cel dopoldan) se je hotela abonirat, na srečo jo pijem ob 6:30, ko še ona spi....potem pa itak kliznem na teren (če ne ona pa jaz). Moj podiplomec je padel v vodo , ata ne da financ. No, da ne bom samo jamrala, naš ata je ta teden na hiši pokital finalno utility in ta teden je na vrsti dnevna soba in prestavljanje električnih stikal. Pa še z dvema kolegoma se je zmenil za pomoč.....to bo še veselica. Jaz imam tudi seznam za ta teden......jutri bo sigurno generalka v bajti, potem pa še v naši novi bajti utility.... Majči - bo treba pisat na koledar kdaj je VMS, res škoda za morje . Juniorka - obljubim, da teden spesnim kaj na mail . Bambina - a samo v nedeljo boš na MOS-u? Midva bova prišla firbce past, pa bi se lahko kaj dobili na kavici brez otrok? Rožica - vse najboljše (kljub zamudi) za rojstni dan, naj se hitro kakšna služba pojavi zate Kjava - že komaj čakam, da se vidimo in rečemo kakšno o kuhariji (btw - nisem še naredila Lepe Helence). Aja najpomembnejše (verjetno ste že iz posta razbrale) še vedno nimam službe . Tak, zdaj pa grem proti postelji! Nočko in lep začetek tedna (kljub napovedanemu dežju)! Eca