|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
8.9.2008 21:48:51   
kjava

VSM  13.9. ob 14h Arboretum
Putka
Ancka1
kjava
Bambina
felicia
Majchi
Eca
Rožica81
te

Petrinja

kaya2007

user posted image

Pa je res ob 14-ihuser posted image  

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
8.9.2008 21:53:23   
felicia
upam da nam rata midva bova verjetno zamudila kot vedno aja pa še to jaz bi za katero od vas peljala, ker še vedno se nisem naučila poti do tja user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
8.9.2008 21:58:22   
felicia
a ste že dobile odločbe za zmanjšano plačilo vrtca?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
8.9.2008 22:07:11   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Eca
A ni za VMS rečeno bo 14h? No, mogoče sem spet kaj sanjalauser posted image

Sem že jaz hotla rečt, da je ob 14ih, ampak zadnje čase nisem najbolj zanesljiv vir, pa sem rajši bla tiho.

Eca, tok dobr razlagaš, kaj se kej pri vas dogajauser posted image . Upam, da se Dorian pozdravi in da ni nič resnega.
Pa ne sekiraj se zarad pucanja bajte. Uživaj v tem, da imaš kaj pucat. Jaz komaj čakam, da bom nekega dne mogla svojo hiško pucat. Hehe, ko bom pa res na tem, bom pa jamrala ko hudičuser posted image . Saj ko bo enkrat gotovo, bo precej lažje.

Tejč, ti si pa prava žurerka! Pri meni je pa glih obratno. Giboni je po mojem okusu, Vlado pa prav ničuser posted image .

Kjava, super, da uživaš na terenu. Jaz še vedno čakam, kako boš enkrat tvojmu tastarmu lepo povedala, da boš imela svojo kliniko in da naj lepo proda bager in ti kdaj pa kdaj asistirauser posted image .

Joj, tok zeham, da grem takoj spat. Mojga še ni, je šel na pivo. Ne da se mi ga več čakat.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
8.9.2008 22:09:26   
Majchi
Feliška, ne, nismo še dobili odločbe. Me ful zanima, kok bomo plačevali, pa sem kar v vrtec poklicala in mi je razložila, da to obravnava MOL in da bodo odločbe konec septembra.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
8.9.2008 22:48:52   
petrinja
hej babe žabe!

ja, kot je že majchi povedala, smo se včeraj srečali v mestu rož, le da jaz nisem imela s seboj Matevžka, ker ga je tašča ugrabila za vikenduser posted image . ma sem tok hvalila Lano, k je taka fejst baba ratalauser posted image . res je po moje največja punca, pa skoz se smeje in odziva. ma se vidi da nisem že doooooolgo videla vaših malih cukrov, no!

Matevž je pa itak povsod malo-je tak guzič ratal, skoz nekam uštult, pa gledat kaj drugi delajo, in ponavljat. zaenkrat so samo dobre stvari, ko bodo pa kakšne traparije, pa bo verjetno hitro kaj pobral-po mamiuser posted image .
govori še ne baš, zna pa naštelat radio-ga prižge, takoj da ful na glas in začne mešat z ritjouser posted image . najbolj mu sede pa Madonna, pa Tina Turner.
v vrtcu je v petek prvič tudi pospal-tistih famoznih 20 minut, pol pa on itak v šusu vstane, in operna arijauser posted image . tako da bo jutri verjetno tudi kar malo kriza, ker ga danes ni bilo, ker je bil pri okulistu ( je že špricaluser posted image ).

uf, da ne pozabim: Rožica: VSE NAJ NAJ za tvoj roj. danuser posted image

aja, pa jutri prosim držte pesti, ker imam en razgovoruser posted image .

sayonara...

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
9.9.2008 10:42:50   
juniorka
Hojla!
Jaz imam tudi en razgovor, pa moram z busom, ker je moj z avtom v službi...je mal zoprno na bus z vozičkom, pa še lije!
No, držite pesti za primeren delovni čas!
Se javim!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
9.9.2008 18:25:37   
juniorka
A se vse šparate za vsm s čvekanjem?user posted image
Na razgovoru je blo pestro! Morala sem izpolnit nekaj vprašalnikov, podatki v glavnem, Nel se je naveličal sedet na stolu in je začel raziskovat, pa je na eni tipkovnici nekaj stisnil in je en tip čist ven padel, da bom morala drugič pridt brez otroka... No, dve ženski pa se nista pustili motit in sta me lepo čez vprašalnik vodili in smo zrihtali. Sta rekli, ni problema, saj imamo vsi otroke..-no, un tip verjetno neuser posted image ! Jah, tako pač je! Me bodo kontaktirali, bomo vidli!
Vrtec lepo laufa, ni več nobenega joka, tudi ko grem, čeprav se me še prej malo oklepa! Tudi drugače je priden, nimamo nobene trme, ko je zaspan, je malo tečen- ker namreč med tednom več ne spi podnevi! Samo ponoči, od 8ih do 8ih!
Bambina, ti že na polno delaš?
Anči, si že nazaj z medenih?
Rožica, kako iskanje službe?
Eca, pri vas pa res ni miru! Za čiščenje pa bi ti prišla pomagatuser posted image , mogoče pred vselitvijo!
No, tolk zaenkrat!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
9.9.2008 20:00:44   
BAMBINA_
O juniorka držim pesti za službo. Pa zate tudi petrinja.
Eca na MOSu bom v nedeljo. Vi2 le poiščita naš štant. Pijačka pa najbrž ne bo prišla v poštev. Ali pa tudi. Odvisno od gneče.

Drugače se pa Griša pridružuje klubu šmrkavih noskov. Upam, da čimprej mine. JAO, kako sovražim te nahode user posted image Griša ima potem ponoči takoj obstrukcijske apneje (ja, še vedno leži na AC). Te apneje so pri nahodih dosti pogoste in nenevarne, če se ne pojavljajo večkrat na noč. Ampak meni je tudi samo 1x dovolj, da podoživim vso grozo, ko me alarm iz spanca vrže v luft in potem od šoka celo noč ne spim.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
9.9.2008 20:03:36   
BAMBINA_
Aja, juniorka, jaz sem še vedno na polovičnem delovnem času. Sem imela še toliko dopusta, ker so mi prenseli vsega (še tistega iz 2006), ni propadel user posted image . Sem si ravno računala, da bom lahko še kakšen mesec takole delala, pa še 10 dni dopusta si bom prišparala. Jupi! 

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
9.9.2008 21:28:17   
Eca
Hej!

Tudi danes je naporen dan zame. Pa ne bom več jamrala, ker če ne se nobena ne bo hotela več pogovarjat z menojuser posted image .

Juniorka - a ti to resno? Mislim na čiščenje? A boš res prišla? Vedno si dobrodošla, pa če ti dam nasvet, vem da ne boš jezna.....pridite takrat, ko bo že vse spucano in si lahko zunaj naredimo piknik in otroci izvajajo igre na toboganu ali peskovniku.
Pa držim pesti za službo, če ti le odgovarjauser posted image .

Bambina - ne, v nedeljo zagotovo ne bova šla na MOS. Takrat bo sigurno gneča. Glede na potek dela na hiši, bova šla verjetno kar v ponedeljek ali torek popoldan. Škoda, da se ne bomo mogli videtiuser posted image . Pa za dopust. Dobro si to zrihtala. Zdaj pa še enega dojenčka naročit, pa ti bo spet dopust ostal user posted image

Petrinja - tudi zate držim pesti, da dobiš službo, za srečo pa še enega user posted image .

Majči - eh, moji posti so samo teženje, sploh niso zanimivi. Se bom poboljšalauser posted image . Po moje sem že zrela za en blog varianto, pa da tam težim. Glede čiščenja hiše....pokliči, ko boš tak daleč, jaz bom že imela prakso iz "Fata" področja, pa ti pridem pomagat!

Feliška - kaj se sekiraš za arboretum. Če bom jaz našla, ki pridem iz drugega konca SLo, potem boš ti tudi (ali se boš raje za mano vozila user posted image ?) Glede odločbe....pojma nimam kdaj pošiljajo. Jaz sem padla v 2. plačilni razred, ker sem nezaposlena, Dorian pa ima kot drugi otrok zastonjuser posted image user posted image user posted image .

Kjava - kaj bi izmenjale recepte, če lahko kar končni proizvoduser posted image . A naredim one čoko trikotnike? Bom jih itak morala en dan naredit za en obisk, pa naredim še ene za VMS? A boste jedle ženske ali boste fine? Monti ni izgovor!!!!!!!!!!

Z Dorianom sva bila danes v laboratoriju in pri njegovi pediatrinji, pa so vsi izvidi ok, pa tudi kašljal ni nič več (včeraj pa je "lajal"). Skratka, en dan brez driske in lahko gre nazaj med "bacile" v  vrtec. Jutri še "žurama" skupaj, potem pa imam dopust - upam no.
Aja, pa ful je smešen, kar naprej me za roko vleče in me kam vodi po stanovanju. Včasih moram gledat z njim knjigice, a ga koncentracija hitro mine. Rad gleda eno živalsko knjigo, kjer je na zadnji stani pikapolonica in mi jo vedno kaže. Danes je celo spregovoril: pika poka (ali nekaj temu podobnega in kazal na pikapolonico) in to je celo večkrat ponoviluser posted image . To, da me je začel klicat mama je itak stari čudež. Pa letalo je tal ali letal. Avtki in ostala mehanizacija je brrrrrm. Včeraj je Mark dobil od tašče en avtek, ki je na daljinca (na srečo ni baterij bilo še za to zravenuser posted image ), ki ima lučke, ki se stalno prižigajo in spreminjajo barvo, zraven pa še igra neko divjo glasbo (user posted image kje tašča najde take neumne igrače????). Temu avtu pravimo premikajoči disko. Dorian se kar trese od sile, ko ga vidi in zraven pleše in maha z rokami. Zelo je posrečen. Aja, pa dosti si prepeva: lalala....pa neko svojo melodijo. Moram ga s kamero malo posnet.

Joj, jaz sem še dolžna slike iz morjauser posted image . Bom dala gor, obljubim, samo ne danes.

Ok, spet sem naložila domačega branja.

Uživajte preostanek dneva oz. večera!

user posted image user posted image user posted image

Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 9.9.2008 21:32:11 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
9.9.2008 21:28:27   
Putka
Evo še mene! Očitno se virusi (tisti prehladni) tudi po netu širijo!

No, Katja je šla danes v vrtec, ker je bila celo noč ok, spet spala, se zbudila ob 5h (jo vzamem k sebi) in smrči do 8huser posted image . V vrtcu je super pridna, vsaj tele prve dni. Se usede na klopco, pobere copatke iz omarice (kravica katka, saj veste), pa lepo gre k vzgojiteljici, malo pojoka (jo je danes očka pokontroliral, po 5 minutah že vse ok). Poje itak dve rundi, še od soseda, pa danes je brez cirkusa zaspala.

Aja, pa ful so zadovoljni, ker že sama je, pa pije iz kozarčka, čeprav ima vseeno flašo, pa jo potem naokrog nosi namesto pliškota, ker s kozarcem bi pa vse polila.

Aja, Vesna je tudi pridna. In velikauser posted image . boste videle na VSM.

Vreme smo naročili, glede hrane pa poželji - me bomo šle prej kaj pojest, pa seveda obvezno malico s sabo, ker Katja je kot velika! Ja, tejč, piknik je fajn ideja!

Eca, me ne moti, da se potožiš, saj zato pa smo! Ampak se te pa res smola drži, s temile boleznimi! Daj začni se hvalčit, kolk je vse super, pa bo sigurno +++ energija začelaa delovat.

Grem še Vesno spat spravit, ta mala je že out. Se je tolk usrala danes na igrišču, jaz brez plenice in rezervnih cunj, da sem jo domov v body-ju nesla, še dobro da je bilo toplouser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
9.9.2008 21:31:18   
Putka
Eh, Eca! Si me na knjigice spomnila! Katja se po 2 uri lahko zabava, ko jih s polic dol vleče, pa potem nazaj pospravlja. Najraje ima živalske oz. kmetijo. Ker je tam not traktor, pa živali (race in muce so in). Luštni so zdaj!

Komaj čakam, da vas vidim!!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.9.2008 6:17:52   
kjava
Dons moram pa jest mal pojambrat čez Eriko. Je zadnje cajte tooook sitna, kar naprej nekaj ihtari. V avtu, če se kam dlje peljemo, pa tud kar tako, če ji kaj ni prav, je takoj u iber ihta. Pa ponoči, če ji hrbet obrnem user posted image . Če jo božam, pa prigovarjam, je tiho, ko neham (ker se mi ne da ponoč glih preveč), se pa spet dere. Pa če kam grem in mora ostat pri atiju al pa pri stari mami, se tud dere v neskončnost. Mislim, malo pozno jo je tale faza zagrabila, a ni?

Eca, velja! Ti kar naredi, jest nisem fina, če mi je nekaj dobrouser posted image , na Montiju pa še manj, čeprav mi ne bi škodoval.  Jest bom pa nekaj slanega naredila, bom še vidla kaj.

Majchi, ti si faca user posted image . To s kliniko in bagrom. Samo bo čez nekaj let, ko bom kaj znala, res treba nekaj pogruntat, ker baje nimamo preveč kvalitetnih vetrinarjev v okolici.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.9.2008 6:42:02   
kjava
Aja, juniorka in petrinja, držim pesti za obe! user posted image user posted image

Felicia, a ti kej veš oz. se lahko v službi pozanimaš, če meni kot mami študentki pripada kakšen dnar. Do zdaj sem imela republiško štipendijo, ki pa pripada samo enkrat na letnik, jest sem pa zdaj že drugo leto vpisala absolventa in je ne dobim več. A obstaja kakšna druga denarna pomoč? Enkat sem na tv slišala, da je tega ful, samo ne vemo za to in ne znamo izkoristit.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.9.2008 19:54:20   
BAMBINA_
Eca Mare je pa ravno danes Griši izbral en avto, ki se transformira v robota in mu miljon lučk žmiga, pa dere se kot user posted image Jaz sem tisti zvočnik (luknjice) prelepila z okroglim flajštrom user posted image , ki fajn zaduši zvok in je OK. Pri našem namreč zažiga vse kar se sveti in oddaja zvoke.
Knjigice pa tudi obožuje. Jih podobno kot Putkina Katja jemlje iz police pod mizo, se vsede na tla in jih lista, vmes se oglasi s "hov-hov", ko pride do kužka, s "ko-ko-ko", ko pride do kokoške, itd., itd..
Pa hojo v rikverc je pogruntal user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.9.2008 20:53:35   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Felicia, a ti kej veš oz. se lahko v službi pozanimaš, če meni kot mami študentki pripada kakšen dnar. Do zdaj sem imela republiško štipendijo, ki pa pripada samo enkrat na letnik, jest sem pa zdaj že drugo leto vpisala absolventa in je ne dobim več. A obstaja kakšna druga denarna pomoč? Enkat sem na tv slišala, da je tega ful, samo ne vemo za to in ne znamo izkoristit.

bom vprašala ti sporočim

Pa hojo v rikverc je pogruntal user posted image   - naš tudi že nekaj časa jao

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.9.2008 20:59:46   
felicia
a gre katera na otroški bazar?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.9.2008 21:25:44   
kaya2007
ja, jaz bi šla na bazar, ta vikend je, ne?

a kdo ve kje je cirkus? sem videla plakate po ljubljani...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.9.2008 21:26:14   
petrinja
uf sem imela kar 2 razgovora, pa oba boljuser posted image .  en je bil v fajn oglaševalski agenciji, pa žal rabijo primarno študenta, ta drugi je bil pa čist mimo delovno mestouser posted image . ma bo že!

kaj je sedaj s soboto, ko bo tako slabo vreme?

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.9.2008 21:27:14   
petrinja
kaya, cirkus naj bi bil v šentvidu, ne vem pa točno kje. imenuje se pa apollo, pa mal počekiri na netu.

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.9.2008 21:58:57   
kjava
A slabo vreme bo al kaj? Drek.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
11.9.2008 7:24:40   
Putka
VSM sigurno bo! PA vreme tudi!!

Kaj pa da se za eno rezervno varianto zmenimo, ala Citypark (samo mogoče kje drugje), pač pod streho? Ideje prosim. Letim delat!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
11.9.2008 15:55:36   
kaya2007
če bo dež, se lahko dobimo tudi na bazarju, bo verjetno kaj zanimivega tudi za tamale-kakšne imate izkušnje tisti, ki ste bili prejšnja leta?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
11.9.2008 20:18:47   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Aja, pa ful so zadovoljni, ker že sama je, pa pije iz kozarčka, čeprav ima vseeno flašo, pa jo potem naokrog nosi namesto pliškota, ker s kozarcem bi pa vse polila.

Griša tudi ful lepo je brez kakšne pomoči, tudi npr. pri kakšnem zelo tekočem jogurtu je minimlno popackan. Ampak na kozarec ga pa ne moremo naučiti. Flaška je zakon user posted image Pa čimveč pijemo pred njim, da bi hotel ponavljati, pa telebajsku, pa medotu in ostalim pliškotim dajemo kao za piti iz kozarca, potem mu je zanimivo, ampak gre hitro spet stran. Če je npr. hudo žejen, se dere, če mu ponujam kozarec in gre iz užaljenosti stran, ker mu ne dam flaške...
Za soboto pa res slabo kaže z vremenom..
Kjava, živ!! user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.