Eca
|
Hej! Tudi danes je naporen dan zame. Pa ne bom več jamrala, ker če ne se nobena ne bo hotela več pogovarjat z menoj . Juniorka - a ti to resno? Mislim na čiščenje? A boš res prišla? Vedno si dobrodošla, pa če ti dam nasvet, vem da ne boš jezna.....pridite takrat, ko bo že vse spucano in si lahko zunaj naredimo piknik in otroci izvajajo igre na toboganu ali peskovniku. Pa držim pesti za službo, če ti le odgovarja . Bambina - ne, v nedeljo zagotovo ne bova šla na MOS. Takrat bo sigurno gneča. Glede na potek dela na hiši, bova šla verjetno kar v ponedeljek ali torek popoldan. Škoda, da se ne bomo mogli videti . Pa za dopust. Dobro si to zrihtala. Zdaj pa še enega dojenčka naročit, pa ti bo spet dopust ostal Petrinja - tudi zate držim pesti, da dobiš službo, za srečo pa še enega . Majči - eh, moji posti so samo teženje, sploh niso zanimivi. Se bom poboljšala . Po moje sem že zrela za en blog varianto, pa da tam težim. Glede čiščenja hiše....pokliči, ko boš tak daleč, jaz bom že imela prakso iz "Fata" področja, pa ti pridem pomagat! Feliška - kaj se sekiraš za arboretum. Če bom jaz našla, ki pridem iz drugega konca SLo, potem boš ti tudi (ali se boš raje za mano vozila ?) Glede odločbe....pojma nimam kdaj pošiljajo. Jaz sem padla v 2. plačilni razred, ker sem nezaposlena, Dorian pa ima kot drugi otrok zastonj . Kjava - kaj bi izmenjale recepte, če lahko kar končni proizvod . A naredim one čoko trikotnike? Bom jih itak morala en dan naredit za en obisk, pa naredim še ene za VMS? A boste jedle ženske ali boste fine? Monti ni izgovor!!!!!!!!!! Z Dorianom sva bila danes v laboratoriju in pri njegovi pediatrinji, pa so vsi izvidi ok, pa tudi kašljal ni nič več (včeraj pa je "lajal"). Skratka, en dan brez driske in lahko gre nazaj med "bacile" v vrtec. Jutri še "žurama" skupaj, potem pa imam dopust - upam no. Aja, pa ful je smešen, kar naprej me za roko vleče in me kam vodi po stanovanju. Včasih moram gledat z njim knjigice, a ga koncentracija hitro mine. Rad gleda eno živalsko knjigo, kjer je na zadnji stani pikapolonica in mi jo vedno kaže. Danes je celo spregovoril: pika poka (ali nekaj temu podobnega in kazal na pikapolonico) in to je celo večkrat ponovil . To, da me je začel klicat mama je itak stari čudež. Pa letalo je tal ali letal. Avtki in ostala mehanizacija je brrrrrm. Včeraj je Mark dobil od tašče en avtek, ki je na daljinca (na srečo ni baterij bilo še za to zraven ), ki ima lučke, ki se stalno prižigajo in spreminjajo barvo, zraven pa še igra neko divjo glasbo ( kje tašča najde take neumne igrače????). Temu avtu pravimo premikajoči disko. Dorian se kar trese od sile, ko ga vidi in zraven pleše in maha z rokami. Zelo je posrečen. Aja, pa dosti si prepeva: lalala....pa neko svojo melodijo. Moram ga s kamero malo posnet. Joj, jaz sem še dolžna slike iz morja . Bom dala gor, obljubim, samo ne danes. Ok, spet sem naložila domačega branja. Uživajte preostanek dneva oz. večera! Eca
< Sporočilo je popravil Eca -- 9.9.2008 21:32:11 >