BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava BAMBINA, kaj me taškaš, če si me pa ignorirala na celi črti Ko te pa juniorka ne omeni, pa že jokaš Ti mi raje povej, a sem si zadnjič smetano na kavi tudi prislužila ali ne? Ja tale aua je pa pri nas tudi zelo aktualen. Jaz mu rečem, ko hoče po vtičnicah raziskovati (sicer imamo varovala), da je aua. In zdaj na vsako vtičnico, ki jo vidi, kaže in govori aua, aua Ko pa pade na rito pa reče bum. Jaz sem zdaj tu in tam že mami ne več mama. Ima že kar velik besedni zaklad od ata, baba (babi), oma (tašča - oma), Domen (sicer bolj po svoje - dojenček v bušiju, ki ga btw že vsi nestrpno pričakujemo ), stlic (stric Gregi), pa seveda auto, mucek, kahla , Erik (tisti Levisov pliško), palma, ananas je še vedno ana, banana je nana,.. oponaša ogromno živali; lev, konj, kokoška, petelinček, volk, račka, osliček, muca, kuža, sova, opica, krava, riba (odpira usta ), piščanček, čebela, voda dela šššš, veter piha (piha z usti), avto, traktor, avion, kosilnica delajo brrr, ko pomaha reče pa-pa... Ma najboljši je bil zadnjič zvečer, ko ni hotel zaspati, pa je bil tečkasti in sem mu naštimala za hec Telebajske. Ko bi videle, kako jih je gledal celo uro (ali kako dolg je DVD) in ponavljal za njimi ojla, pa ojej, se smejal z njimi, ploskal in na jim na koncu dajal pa-pa. Sem bila čisto frapirana, da že takole šteka tudi TV, ker mu je prej nisem kaj dosti prižigala in, da se je tako zelo vživel. juniorka saj vem, da ne moreš vseh naenkrat omeniti, sem se mičkeno hecala. Drugače pa ja, Griša je še vedno priden jedec. Ima pa tako kot Nel še vedno težave s kakanjem. Jaz mu vsak dan za pop. malico dajem probiotični jogurt, drugače smo pa po navodilih gastroenterologa ves ččas na Lacteconu (naracvni mehčalec blata). Resda zdaj vsaj kaka (skoraj) vsak dan, vendar še vedno trdo in v bobkih cappy super, da Lana lepo napreduje in, da NFT ni več potrebna. petrazg uf, škoda, da se vam je dopust tako izjalovil. Boste kaj v Celju, da malo počvekamo? Putka ojoj, upam, da se Katji tole spanje čimprej uštima. Meni je že tečno, če moram 1x vstati, da mu dam dudo, kaj šele na 1-2 uri. Boščika si, res.