Majchi
|
Bambina in Feliška, super fotkice! Evo, majčice moje, za nami je en miren vikend, ki je prov pasal po dolgem cajtu. Lana mi je dons prvič jasno in glasno rekla mama . Dons je tud dobila čolnček za napihnit, da ga bo imela pred prikolico, ko bomo na dopustu. V sparu sva ji vzela še par bodijev, žogico in en kompletek šalčk, podstavkov in lončkov za kavico kuhat. V glavnem, je čist zapela za vse, z lončki se je še cel popoldan ukvarjala . Kakšen mir! Pa z mojo sestro sva iznajdle super način, kako Lano futrat, kadar noče ust odpirat. Ker ima itak vedno rezervno žlico v rokah, jo namutim, da kao ona mene hrani. In ko jaz usta odprem in rečem aaaa, ona avtomatsko tud usta odpre in voila...hrana je v njenih ustih. Še opazi ne, kdaj je cel obrok pojedla . Joj, tok je lušna! Ta vikend sem imela oba dneva zjutraj čist solzne oči od sreče, ko sem jo iz postelje gledala, kako ona v pižamci šiba po stanovanju, se vedno znova vrača k nama v spalnico, nekaj žlobudra, vedno kaj prinese, se skoz smeje,... Ful je dobrovoljček, vsem se smeji, maha, pošilja lupčke,... Ah ne vem, kaj mi je, sem zadnje čase čist raznežena. Lex, sem prebrala, da si že doma. Veš, jaz sem mogla mal med julijkami preštafnat, če si se že kaj javila. Super porodna zgodba! Me veseli, da sta z Vito doma in da se že cartate vsi skupaj ! Zdej se grem pa jaz tud mal k mojmu možeku stisnit. Nočko punce!
|