Putka
|
1. Dorian (81cm, 11250g, 5 zob), ne hodi 2. Uroš (81cm, 10650g, 8 zob) hodi 3. Nace (83 cm, 11610 g, 8 zob), hodi 4. Alina (drug teden napiševa uradne mere, 4 zobke) hodi 5. Nel (83 cm- približno, 12,5kg, 4 zobki), hodi 6. Griša (77 cm, 9600g, 6 zob) hodi 7. Anže (84 cm, 13 kg, 8 zobkov) hodi 8. Erika (74 cm, 8500g, 7 zobkov) ne hodi 9. Kaja (78 cm, 7560g), ne hodi 10. Lana (81,5 cm, 10,5 kg), hodi 11. Anže (74 cm, 8700g, 8 zobkov) ne hodi 12. Katja (78 cm, 10200 g, 10 ali celo 11 zob), hodi Uf, sem malo utrujena te dni. Je precej vroče na terenu, se v avtu skuham, pa potem s klimo prepiham, ene 10 x dnevno. Pa še blazna gužva je na cesti, preveč tovornjakov, se kar pozna, ko domov pridem... Vesna ima virozo, danes je obe punci čuval - in to zelo uspešno - moj fotr. Mami je od danes vsaj 2 tedna radioaktvna (hec, ampak se moraj ta strupen jod izločit, podobno kot takrat sugar).. Katja ima pa zgleda največ zobkov . Ja, pridno žveči vse po vrsti, sadje, zelenjavo, meso... Pa hodi že zelo lepo, nogi precej narazen, pa ves čas nekaj v rokah za ravnotežje, potem pa po celem stanovanju iščem čevlje, posode, žlice... Govori skoraj nič, razen v njenem jeziku, razume pa že kar precej. Aja, pa zna pihnit v robec! To me namreč zelo navdušuje, vesna se je znala ornk useknit šele pri 4-ih letih . No, saj ne da se Katja čisto pravilno, ampak ji daš robček k nosku (je malo prehlajena) in pihne. Mi smo si tudi premislili glede morja, je predaleč na Brač za 1 teden. Se mi res ne ljubi, pa še edini frej aparta je na začetku vasice, kar stran od morja. Če bo sreča, bo teta odstopila vikend v Vrsarju, pa še blizu je. Me sicer mika Dalmacija, tako da ni rečeno, da se ne bom k eni drugi žlahti v Šibenik uturila. Se vidimo v soboto? Vesna sicer ne bo tekla, jo zelo boli desna noga okoli dimelj, revica komaj hodi že dva dni. Upam, da je samo kaka natrgana mišica ali kaj. Je pa tudi Lunin festival in cel kup delavnic, tako da je za vse, tudi netekačice, zanimivo...
|