|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
3.6.2008 13:18:40   
rožica81
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image  user posted image  user posted image

Kako ste mame majčkov in majčic? Bo? Bo, a ne user posted image

Pri nas je skoz taka akcija, da je bolj malo časa za RR. Nace hoče biti ves čas zunaj, se loviti, grabiti, z lopato po vrtu šarit user posted image  Hodi že ful dobro več kot en mesec, v nedeljo smo pa tudi končno praznovali user posted image  Je bil pozno popoldan že tako utrujen, da se je samo jokal user posted image

Jaz pa vztrajam s svojo diplomo, do konca meseca bi jo mogla narest in oddat. Tako da me čaka še fuuuul dela, zaenkrat sem nekje na polovici user posted image  Še sreča, da imam tako super taščo, da Naceta vsak dan popoldan merka, jaz pa prebiram literaturo, pa skoz nekaj popravljam v diplomi...

Zdej grem do konca skuhat, se še beremo!

Punce, uživajte user posted image

LP, rožica user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 376
3.6.2008 13:19:27   
rožica81

1. Dorian (81cm, 11250g, 5 zob), ne hodi

2. Uroš  (81cm, 10650g, 8 zob) hodi

3. Nace (83 cm, 11610 g, 8 zob), hodi

< Sporočilo je popravil rožica81 -- 3.6.2008 13:20:21 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 377
3.6.2008 13:51:29   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

4. Alina (drug teden napiševa uradne mere, 4 zobke) hodi

naš mali user posted image  točno ve česa ne sme in kaj lahko, ampak preizkuša moje živce 100/uro. Aleksu ponavadi leze v rit, da mu potem zmakne kako igračouser posted image , božec si je pa ne upa nazaj vzet in potem gre cel popoldan: "Mami Alina mi je pa vlakec vzela. itd" Ni kaj je nabrita ko 100 user posted image , pazit se sploh ne zna, stopi glih kje se ji za zadi, da more, padla je s tricikla, ker ona pač ne more bit 1s pri miru. tako da komolci in kolena že vedo kaj je to krastica. (Aleks jih do zdaj ni imel toliko kot Alina v roku 1 mesecauser posted image ). zda biti prav prikupna in se hitro odkupi za vragolije. Najrajši deli slinaste lubčke, včeraj se ji je posrečila beseda LUČKA. user posted image

Najbolj jo pa moti, če mami ni samo njena. Tako da čez slab mesec dobi dober treninguser posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 3.6.2008 13:56:16 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 378
3.6.2008 14:23:37   
felicia

Torej zaenkrat takole nekako:

Višina:                                Teža:                        Zobki:

1. Nace  (83)                    1. Nace (11,6)      1.-2. Nace in Uroš (8)
2.-3. Dorian in Uroš(81)    2. Dorian (11,2)    3. Dorian (5)
4. Alina  (?)                       3. Uroš (10,6)        4 Alina(4)
                                       4. Alina(?)

Mal sem se igrala (sej lahko ostane tisti navaden seznam) sam jaz sem mal časa mela na porabo!

< Sporočilo je popravil felicia -- 3.6.2008 14:25:42 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 379
3.6.2008 17:45:00   
juniorka

5. Nel (83 cm- približno, 12,5kg, 4 zobki), hodi

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 380
3.6.2008 17:56:14   
juniorka
Če boste tako pridne pri pisanju, bom še pa jaz na tekočemuser posted image !

No, net je kar ok( vsak drugi dan ne dela za eno uro)...
lex- sem ravno par dni nazaj razmišljala, kako si dobra, jaz si ne predstavljam, da bi zdajle dojenčka dobila, ti pa imaš še enga večjega... Vsaj jaz prvi mesec nisem mogla niti zase poskrbet... No, res čestitke, da zmoreš vseuser posted image , ti želim vse naj naj!

Eca- pri vas pa res nimate miru, ampak tako se krepi imunski sistem pravijo, boste pa imeli zdrave najstnike!user posted image  Pa moram se ti zahvalit- vedno pozabim, hvala za kavo, jo pijem vsak dan, pa jo imam še za ene tri dni, res ne vem, kaj bi bilo, sploh na začetku, če ne bi imela svoje kave.. vsa nekaj za dušo! Jaz se ne bi bila spomnila, da bi jo kupila za sabo! Tisočkrat ti hvala, res!
No, zdaj pa grem malo ven z našim lumpom!
Lep pozdrav!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 381
3.6.2008 18:38:04   
Eca
Juniorka - o kakšni  kavi ti to user posted image No če sem ti polepšala dneve pa super, sem vesela še jaz. Če pa poveš kakšno kavo sem ti prinesla, pa ti jo sedaj tudi nabavim, da boš imela do jeseni zalogouser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 382
3.6.2008 20:03:43   
BAMBINA_

6. Griša (77 cm, 9600g, 6 zob) hodi

Uu, vidim, da je Griša med ta velikimi user posted image
Juniorka tebe itaq vedno rada čitam. Jaz sem ZA date, ko boš prišla v Slo. Aja, pa bravo user posted image za Nelsonove korake.
Eca ti samo povej kdaj pridete, mi zaenkrat nimamo nobenih planov. Pa pozdravite se že, porkaduš user posted image user posted image user posted image user posted image
lex LUČKA user posted image user posted image ja to pa je orng zakomplicirana beseda.
Rožica pridna si user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 383
3.6.2008 21:00:49   
kai1
oj!

Vsem malčkom, ki jim z Anžetom še nisva čestitala za 1. rojstni dan, želiva vse naj naj.
user posted image

Anže je trenutno spet prehlajen in skoz kašlja. Ne vem ali ima kako alergijo na trenutno cvetenje.
Mere; 74 cm- to mi je malo čudno, mislim da ni prava dolžina. Tehta pa 8700 in so me kar malo sekirali, saj ima manj kg  kot pri 9 mesecih. Kaj morem, če pa ni hotel v vrtcu jest. Samostojno pa prehodi cca 5m.

Felicia, drugič se kaj oglasi, da greva na kako kavo, čez hodnik.

Lepo se imejte. Upam, da se kaj prej javim.

< Sporočilo je popravil kai1 -- 3.6.2008 21:01:28 >

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 384
3.6.2008 21:15:39   
felicia
ojla

kai- se bom drugič mal ustavila, sam je Uroš zunaj z babico čakal pa nisem mela časa, pa še ti si mela stranko. Drugič pa ziher na kofe!

Zdej grem pa počasi spat. Pa vidim da se Majchi neki mota tukaj gor no le kej napiši!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
3.6.2008 22:01:10   
kaya2007
na hitro da pozdravim in vsem zaželim vse najboljše!

jaz imam izpite in že vsega čez glavo user posted image  se mi res že meša počasi...smo pa bili čez vikend na morju in je bilo super-vsaj to, da si malo spočijem!

kaja pa še ne hodi, velika je 78cm in težka 7560g-še vedno bolj drobčkana user posted image

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 386
3.6.2008 22:04:53   
Majchi
Ja Feliška, motam se tuki goruser posted image . Dons ste pa res pridne. Najrajš mam, da je ful novih postov napisanih, ko gor pridem, tko da moram po obrokih bratuser posted image .

Eca, tole z vašimi boleznimi je pa res too muchuser posted image . Skoz mate nekaj. Naj se mali čimprej pozdravi. Pa upam, da se dobite Štajerke, sem vam kar fouš. Same fejst babe ste iz unga koncauser posted image .

Lex, jooooj kako gre hitro. Čez 1 mesec imaš že PDP! Se spomnim, da sva se na oktoberskem VSM-ju pogovarjale o tem, če sva spet nosečiuser posted image . A se spomniš, ko sem jaz glih en dan prej skor skup padla, ti si bla pa tud vsa čudna? Ti si mogla bit takrat že nosečauser posted image .
Alina ja pa res navihana. Pa tok je teb podobna! Res je lepa punčka.

Bambina, a je Griša še tko lepo zalit v lička?

No, mislim, da je Lana rekorderka v višini. Velika je 81,5 cm in ima že 10,5 kg. Je ratala prava bejba.
No, pozabila sem vam povedat, da smo tudi mi dobili vrtec in sem jo danes šla vpisat. Kar malo čuden feeling. Tud moj se je dons s svojo mamo dokončno zmenil, da ne bo imela Lane od septembra in da gre res v vrtec.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 387
3.6.2008 22:11:18   
Majchi
Uuuu Kaya, kok je pa tvoja tamala tud lušna!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 388
3.6.2008 22:14:27   
tejč
Hello, mi smo OK, le časa nam kronično primanjkuje. Saj veste, kako je, če bi rada hči (in to kar dve!) svet okrog obrnila, mama pa tudi nekaj takega, vsak po svoje, jaz v službi, onidve doma.
MA, saj prav uživam, tudi v službi, edino ocene in preverjanja mi gredo smrtno na živce (pa še vse je treba skoraj ustno preveriti in oceniti vsakega posebej in to traaaajaaaaaaauser posted image ). Ampak to vas ne zanima.

Maša je lušna kot 100 hudičev. Hodi, ja, prav hodi, že kar nekaj časa, približno tri tedne, dva res že dobro, se obrne v hoji, počepne, pobere igračo, vstane in hodi dalje.
Kile...hm...kolk že??? 9200 g? Najbrž. Pa 74 cm.
Luštna, zgovorna. Prav vsako enostavno navodilo razume. Npr. Pojdi po avto-igračouser posted image . Pobožaj Ajšo, nesi to tatiju....

No, zdej se mi pa ne da več pisat.user posted image

Jutri imamo piknik v vrtcu, v četrtek spet Arboretum, če bo vreme, v petek k sodelavki. Čez vikend je menda Lunin festival-se s kom vidimo????? Ne boste verjele, 13.6. imam dopust-odobreno!user posted image  in gremo že v čet na morje do nedelje. Kako komaj čakam!user posted image

Vsem pozdravčke pošiljamo mi, taleni za pisat.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 389
3.6.2008 22:30:59   
kaya2007
majchi, kako pa kaj tvoja nova služba, gre vse po pričakovanjih?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 390
4.6.2008 0:12:01   
petrazg
Ojla bejbike moje....

Kako ste? Ste pridne in ubogate naše zlate majčke? Pa sej vem, da jih... neumnosti govorim...user posted image user posted image user posted image

Najprej - punce super je bilo z vami na kavici in mislim, da bi se morale vsaj enkrat na mesec dobit. Pobudo naj pa Putka prevzame user posted image , ker jo vse ubogate...Tako da, komaj čakam... Sta pa mene tudi moja dva pričakala v spanju... Očka je celo svečke prižgal, samo kaj, ko je bila pa mami prepozna...

Eca in Bambina
- v nedeljo smo v Celju, lahko se dobimo oz. kar moramo se... Povejta vedva kdaj lahko, mi samo tam med 13 in 15 ne bi mogli... Prej in kasneje pa ni nobenega problema...

Rožica - user posted image pridna punca...

Juniorka - tako kot sem bila pa vesela tvojega maila, pa že dolgo ne....Res si super. Odgovorim ti takoj, ko bom imela 5 minut časa... oz. več, da ti vse napišem... Do takrat pa lepo se imej , pa lubčka mojemu čokoladku Nelu. Kakšen srček je!

Lex  - res si faca, takole tri... Jst tudi komaj mojega hlačmana dohajam...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 391
4.6.2008 0:25:33   
petrazg
No, sem šla raje na novo, da me ne bi ven vrglo...

7. Anže (84 cm, 13 kg, 8 zobkov) hodi

Očitno je naš nedonošenček malo zrastel in je  sedaj največji user posted image . Pa najtežji tudi , da se razumemo... user posted image Ampak v razvojno pa redno hodiva (na 3 mesece), ker ga bodo bojda do 1 leta in pot tretirali za nedonošenčka. Hecno, ni kaj...

Drugače hoja nam gre odlično, padcev ni. Problem je samo to, da si vse upa in gre povsod, midva pa zraven živce zgubljava...Danes je npr. splezal na sedežno, se vstal, se sprehodil do naslonjala, stopil nanj in želel splezati na stolček za hranjenje , ki je v bližini... Mislim svašta... In to vse mi naredi v nekaj sekundah... Samo čakam, kdaj ga bomo peljali na šivanje...No, do zdaj smo pridobili nekaj malega modric , pa upam da tako ostane.

Vode se ne boji, nasprotno, obožuje vse kar je povezano z  vodo... Na sprehodu najdemo vsako  še tako majhno lužico, noben vodnjak nam ne uide, voda za želve ne obstane v posodi, ko je Anže v bližini... iz bane ga pa vedno teže spraviva. Čakam nadaljevalni tečaj za plavanje...

Skratka - rastemo...

No, zdaj bo pa zaenkrat dovolj... grem k možeku...

papa

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 392
4.6.2008 8:37:25   
Eca
Hej!

Petrazg
- nedelja ob 15h ali raje 15:30?
Bambina tebi paše ta termin?

Kraj pa vidve določita ker sta "domačinki".

Letim dalje likat (spetuser posted image ).

Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 4.6.2008 8:40:27 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 393
4.6.2008 8:40:00   
Eca
Aja, MAjči saj ti tudi lahko prideš, če imaš časuser posted image user posted image user posted image ...vabljena!

No, vabljene še druge, če katera želiuser posted image !

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 394
4.6.2008 12:07:24   
juniorka
Eca, pol kile barkafeja si mi prinesla, se ne spomnišuser posted image !
Saj zdaj si bom jaz zalogo nardila, ti mi boš pa poslala, ko mi bo zmanjkalouser posted image !
No, moram povedat, da sem najdla v eni arabski trgovini pašteto Argeta- skor nisem mogla verjet, pa pol Vegeto, kašice od Nestleja za z vodo zmešat... sem že čist domača zdaj!
Petrazg- ja super za Anžeta, da tako pridno rasteuser posted image , glede plezanja je pa Nel isti, mi tudi pleza iz kavča na stol, no, zdaj par dni pa na klubsko mizico in pol je na kolenih gor, paploska, maha bay... ampak pol lepo spleza dol- zaenkrat!

Ej, jaz bi tudi prišla v nedeljo, samo uno mašino za prežarčit si še moram nabavituser posted image user posted image !
Lepo se imejte, grem počasi kuhat, Nel pa gleda CBEEBIES, pojejo, on pa pleše!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.6.2008 12:59:43   
kjava

8. Erika (74 cm, 8500g, 7 zobkov) ne hodi

9. Kaja (78 cm, 7560g), ne hodi

10. Lana (81,5 cm, 10,5 kg), hodi

Sem še našo mini miniko dodala user posted image

Pa še Kajo in Lano sem prepisala na seznamuser posted image

< Sporočilo je popravil kjava -- 4.6.2008 13:02:36 >

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 396
4.6.2008 14:08:41   
lex
kako bom sfolgala 3 se tud jaz sprašujem. Ampak če zdaj v popolnem pomanjaknju energije sfolgam 2 bom pa pol še enegauser posted image . Če ne bo pa kateri šel kam na počitnice, v jeseni gresta pa itak oba v vrtec. Če bo gužva z bajto za cel program, če ne pa poldnevni program. Ja ne moreš verjet tudi pri nas so jaslice tako polne, da ne bodo več sprejemali otrok. Prej pa vedno z odprtimi rokami. Oz. potem gre najstarejši dalje. Še sreča, da sem jo vpisala v rednem vpisu. Nič grema po najinega kavbojca, pa po pivo, ker dobimo popoldne še zadnje obiske za roj. danuser posted image  

juniorka ko sem jaz bila v Švici so imeli Turki Fructalov sok v flaškah za pituser posted image  in to orginal.

< Sporočilo je popravil lex -- 4.6.2008 14:10:17 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 397
4.6.2008 19:29:46   
kai1

11. Anže (74 cm, 8700g, 8 zobkov) ne hodi

Da se še mi2 vpiševa.user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 398
4.6.2008 20:18:54   
Putka

11. Anže (74 cm, 8700g, 8 zobkov) ne hodi

12. Katja (78 cm, 10200 g, 10 ali celo 11 zob), hodi

Uf, sem malo utrujena te dni. Je precej vroče na terenu, se v avtu skuham, pa potem s klimo prepiham, ene 10 x dnevno. Pa še blazna gužva je na cesti, preveč tovornjakov, se kar pozna, ko domov pridem...

Vesna ima virozo, danes je obe punci čuval - in to zelo uspešno - moj fotr. Mami je od danes vsaj 2 tedna radioaktvna (hec, ampak se moraj ta strupen jod izločit, podobno kot takrat sugar)..

Katja ima pa zgleda največ zobkovuser posted image . Ja, pridno žveči vse po vrsti, sadje, zelenjavo, meso... Pa hodi že zelo lepo, nogi precej narazen, pa ves čas nekaj v rokah za ravnotežje, potem pa po celem stanovanju iščem čevlje, posode, žlice... Govori skoraj nič, razen v njenem jeziku, razume pa že kar precej.

Aja, pa zna pihnit v robec! To me namreč zelo navdušuje, vesna se je znala ornk useknit šele pri 4-ih letihuser posted image . No, saj ne da se Katja čisto pravilno, ampak ji daš robček k nosku (je malo prehlajena) in pihne.

Mi smo si tudi premislili glede morja, je predaleč na Brač za 1 teden. Se mi res ne ljubi, pa še edini frej aparta je na začetku vasice, kar stran od morja. Če bo sreča, bo teta odstopila vikend v Vrsarju, pa še blizu je. Me sicer mika Dalmacija, tako da ni rečeno, da se ne bom k eni drugi žlahti v Šibenik uturila.

Se vidimo v soboto? Vesna sicer ne bo tekla, jo zelo boli desna noga okoli dimelj, revica komaj hodi že dva dni. Upam, da je samo kaka natrgana mišica ali kaj.

Je pa tudi Lunin festival in cel kup delavnic, tako da je za vse, tudi netekačice, zanimivo...

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 399
4.6.2008 20:22:51   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Aja, pa zna pihnit v robec! To me namreč zelo navdušuje, vesna se je znala ornk useknit šele pri 4-ih letihuser posted image . No, saj ne da se Katja čisto pravilno, ampak ji daš robček k nosku (je malo prehlajena) in pihne.

Erika tud! Men je to tud super, zgleda, da se je od Andreja naučila user posted image

Uh, jest pa še ne vem, kako bo z dopustom. Naj bi šli v hribe, pa sploh ne vem, kdaj bo mož mel dopust. Moram mal počekirat, če so une bajte v Robanovem kotu še kej frej.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?