juniorka
|
felicia- upam, da ne gres prevec cez rok, ker tisto cakanje je najtezje! Naj ti cimhitreje mine vse skupaj!!!!!!!! anci, mene tud ne bo Tam za poleti splaniraj.. no,ne vem, najraje bi poleti prisla, samo porodniska mi neha junija, tako da po moje pridemo maja! petrazg, a ste se vedno bolni? Boscek mali Luka. Majchi, se vztrajas? Drzim pesti za oboje, meni je tudi ob hujsanju uspelo se zanosit . Pa bambina, cimprej nastimajte. Kako je Grisa? Ceprav bi jaz imela, ce bi nacrtovala, 4 leta razlike, bi blo malo lazje, tak nosecnost, kot zdajle. No, jaz sem imela v cetrtek zobarja, pa je rekla, da se z zobom ne da nic vec nardit in sem rekla, pol pa kr ven... pa me je h kirurgu narocila za drug dan,kerje bil zob pocen. No, tako da sem od petka brez drugega zoba in sem otecena in boli . Mi je kirurg rekel, da bo verjetno luknja v sinuse, naj se pazimin ce se ne bo zaprla v naslednjih tednih, mi jo bodo kirursko Drugace pa Nelson po novem noce vec v vrtec, mi zjutraj govori, da greva v trgovino in ne v vrtec. IN sem se danes ognila zastoju na cesti po drugi poti in je s takim veseljem vprasal trgovina? Ma se mu je vse skupaj nakopicio zdajle, doma Leila, pa najboljsa prijatljica je sla v solo in se nima koga veselit. Saj tam je baje v redu, samo se me tako oklene prej . Pa eno vprasanje..kako hodijo vasi na wc v vrtcu? Jaz sem 2x opazila, da nima dobro obrisane ritke in sem danes omenla, pa je rekla, da ne pove, kdaj ga kakat in ni ne vejo, kaj na wcju pocne,ker hodi sam... Ma ne vem, se mi zdi, da bi morali preverit malo... Pa doma ne gre sam, ker se boji na prucko stopit in obrnit. Bi pa kr sedel na wcju in tudi to smim vrtec, da pol kr sedi tam na skoljki... Ma se mi smili, no. Saj drugace je fajn, da je amostojen, samo vse na kupu.. Leila pa vedno vec ceblja in vriska, je budna po 2uri, pa 2 uri spi, pa spet... Tako da je pestro. pa s takim zanimajem opazuje, ko kdo je in zacne cmokat . Saj nelsona je tudi hrana zanimala, samo ne pr 10 tednih. Pol pa moj rece, ce bi ona tud jedla in potem je Nelson takoj za akcijo. Pol pa moram Nelsonu razlozit, da se ne more jest, ker nima zobkov(najlazja razlaga ), dedcu pa, naj malo misli, kaj rece... ..kar pa itak nima haska, ker pol drugic mu pa Nelson razlaga, no , Leila not eat, no teeth! Drugace pa pecemo piskote in pecivo, pol pa itak jaz pojem 90% in sem se za 2kg zredila po praznikih. Ma, saj bo, se ena 2, 3 mesece, pol pa zacnem malo gledat nahrano in migat. Sem prejsni teden kupila Zappa, da lahko lupinico gor dam na hitro, da grema malo naokoli s tamalo dopoldne v kak soping.. za star vozicek nimam vec adaptorjev, pa se tezek je prevec. Sem pa akcijo uletela in je bil 100 evrov. Mejte se, piste kaj!
|