|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
13.1.2010 22:53:06   
petra a
uhuhu, feliška, kmal bo

pa kako ste to fletn naštimale, samo aprilčica manjka, morda nas še katera presenetiuser posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
14.1.2010 10:32:25   
felicia
a ne petra kolk smo pridne mi majčice heheheh

no jaz sem še vedno v enem kosu, včasih me kaj špikne sam to ni nič tako alarmantnega. zato pa moj dragi na vsak moj joj skoči in je v stanju pripravljenosti user posted image  

No vam grem kavico skuhat za dobro jutro

evo

user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
14.1.2010 10:56:06   
petrazg
Dobro jutro majčice zmajčice... Poredko zaidem na tole stran, ker imam zelo malo časa in komaj dohajam majčice 2009 , da sploh vem kaj se dogaja. Nas je full veliko in imaš hitro za prebrat 10, 20 strani, če te ni dan, dva gor.

Juniorka, Rožica... super slikce. Lepe otročke imata, ni kaj...

Feliška... dejmo, bomo dihale s tabo... joj, kje je že to.

Rogljiček... nisem čisto brala tvoje teme, prebrala sem samo odgovore majčic... Kaj naj ti rečem... v vsaki zvezi so vzponi in padci, velike in male krize in seveda lepi in neskončno lepi trenutki. Pri meni imamo vsega po malo, tudi 1 hudo krizo smo morali že dati skozi. Ampak smo močnejši in gremo naprej. Mislim, da z rojstvom otroka pride v zvezi do ogromnih sprememb, ki jim marsikdo ni kos. Veliko je potrebnega pogovora in predvsem poslušanja drug drugega. Tega pa ti včasih pri otroku zmanjka in nisi pozoren. Partner se takrat zateče v njemu lažje situacije in se smili sam sebi... ne vem, gre ven, žura s prijatelji, ostaja v službi.... in še in še. Tako on beži pred tem, da ni več na prvem mestu in da je poleg njega še nekdo... Podzavestno so veliki otroci, ki so podzavestno ljubosumni, da jim ni več nakljonjena vsa pozornost. In ti, ki si doma, skrbiš za dom in otroka, seveda ne padeš od sreče na tla, ko pride domov... ker si seveda komaj čakal , da je prišel... pa čeprav samo zato, da imaš sogovornika. Ko si pa noseča, so pa itak čisto zmedeni in se vse te stavri lahko samo še poslabšajo... Videla boš, kako se bodo stvari odvijale naprej, vendar mislim, da je kriza pa en del vajinega življenja in da morata samo skozi... Nista edina oz. v vseh vezah so krize, takšne in drugačne. Ne verjamem, da je veza brez kakršnihkoli problemov, samo vprašanje je kdo si to prizna in kdo ne... dopuščam možnost, da je to mogoče v vezi, kjer je nekdo čisto podrejen... to je pa itak skrajnost, ki je zame slabša od kakršnekoli krize... Ti samo pogumno naprej in srečno skozi nosečnost!!!

Petra a... user posted image user posted image za varstvo. Mi ga še nimamo user posted image user posted image user posted image , ampak sva z mojim prišla do sklepa, da raje ostanem do 1. septembra doma, kot da dam otroka nekomu, ki mu ne zaupam.... Če ima katera kakšno zeloooooo dobro varuško, mi naj prosim javi...

ANCKA, SEM ZA TVOJ PREDLOG IN BI SE DOBILA Z VAMI!!!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
14.1.2010 12:01:59   
rogljicek
jutro punce.
Felicia, zdej se pa res ze blizamo datumu, srecno mamica. Upam, da bo bejbek kar poskocil ven.
Nosecke, me neki zanima. Sem ze cist pozabila kaksna je normalna nosecnost in me pri vsaki manjsi bolecini zagrabi manjsa panika. Nemrec, imam kar neke cudne spikajoce bolecine v spodnjem delu trebuha. Vem, da naj bi malo zgalo  zaradi raztezanja maternice, ampak ali spika ali boli, kako pogosto. Kako je pri vas?

Ancka, sem narocila par knjig, ki si mi jih priporocila. Nisem preverjala, ce posiljajo v tujino, ampak sem kar na mamin naslov narocila. Pa ce v tujino narocas, te postnina pride tolko kot material. Npr, sem si narocila Ambient in namesto 5 eur na stevilko, placujem 10 eur user posted image Anyway, upam, da pridejo knjige naslednji teden, ko bo Dez na konferenci v Sloveniji in mi jih lahko prinese user posted image
Madonis, tud jaz bi sla z njim, pa se ne morem vozit tako dolgo. Razmisljam pa, da bi vzel Reyo, jaz bi pa z letalom potem prisla. Adria ma neke ugodne ponudbe iz Munchna (cc200 eur) No ja, ugodno ali ne, je najcenejs verjanta za letet v slovenijo. Nasa mala drzavica je se vedno draga za obiskat.

Petra a, mislim, da bom jaz tokrat aprilcica user posted image . Vsaj filing mam tak.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
14.1.2010 20:29:53   
BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: petra
pa kako ste to fletn naštimale, samo aprilčica manjka, morda nas še katera presenetiuser posted image user posted image

Jaz se javim za oktobrko, novemberko ali decemberko user posted image

Feliška, kako? A bo treba začeti navijat? user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
14.1.2010 20:44:44   
petrazg
Navijamo Bambina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
14.1.2010 21:40:21   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Bambina, upam, da bova skupajuser posted image .

Go Feliška, go!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
14.1.2010 21:51:26   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
14.1.2010 22:17:23   
Majchi
Aja Anči, v torek pa jaz ne bom mogla prit. Po šihtu nameravam it na krvodajalsko akcijo v Špas teater, ker za enga fantka iščejo pravega darovalca. Potem bom pa mal doma, ker grem naslednji dan za 3 dni službeno na Pohorje. Pa itak bom boga verjetno. V bistvu še nikol nisem krvi darovala tko da pojma nimam, kako bo to name vplival.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
14.1.2010 22:47:51   
ancka1
VABILO

TOREK, 19.01.2010, BRIONI KRANJ, 19h....

ancka1
petrazg

Še katera? Lahko tudi kakšen drug dan, uro. Majchi, ti kakšen drug dan ustreza? Kje se pa tejč skriva? Pa Putka? KU KU babe žabe...

Grem spat. Sem bila še v pisarni od 20-22h. Imamo sedaj hektično obdobje do 31.3.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
15.1.2010 8:59:00   
felicia
ojla ja vi kar navijajte mogoče bo kaj prej, če bom mela dobro skupino navijačic. user posted image

Ja jaz vsem želim (no vsaj tistim katere si to same želite) da boste ali oktoberke, novemberke ali decemberke.

Drugače pa nič novega. Srečanja se ne bom udeležila, iz zelo znanega razloga hehe.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
15.1.2010 21:08:12   
Majchi
Anči, drug teden me potem sploh ni več. Sreda, četrtek, petek sem na Pohorju.

IZVIRNO SPOROČILO: ancka1
Grem spat. Sem bila še v pisarni od 20-22h. Imamo sedaj hektično obdobje do 31.3.
Bilance, a?user posted image

Feliška, pa dej prid, nouser posted image . Ti težim...iz navadeuser posted image .

< Sporočilo je popravil Majchi -- 15.1.2010 21:09:34 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
15.1.2010 21:10:36   
Majchi
Ah, neki čudn sem citirala Ančko. Sem hotla popravit, pa ne gre. Pa saj veste kaj sem mislilauser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
16.1.2010 13:42:00   
tejč
hej,
jaz mam govorilne ure (pon, 17-18.00), tor (17-18.00), sre zjutraj. Bruh, bruh! Ko so ocene na vidiku, ti naduti privatneži (starši) začnejo v šolo hodit in težit z raznimi tožbami in ne vem kaj še. Če seveda ne rečem,
-da je mali perfekcionist v seštevanju in odštevanju z neznanim členom,
-da stoposto obvlada reševanje matematičnih problemov,
- zna razložiti vzroke za poplave,
- opredeliti glasbene pojme in likovna izrazna sredstva,
-izvede dva povezana prevala naprej
- in poje kilo čokolade naenkrat.user posted image
Zadnji cilj je ravno toliko smiseln, kot vse bedarije poprej. Bljek! Tale devetletka smrdi. Dajmo malo uporabnega znanja v šole, otroke naučit živet eden z drugim, jih naučit normalno obnašat se, jih naučit poiskat info okrog sebe,...jao, jao, oprostite, to je spet moje reakcija na en mail ene gospe, ki ima otroka pri meni v razredu...kaki kreteni, no!!! Brrrr!

Anči, mene ne bo. Škoda, bi prišla, ampak varstvo, moj je že tok tečen, ker mora vsaj dvakrat na teden prej iz službe in po tamale, ker jih jaz, učiteljca, ki je ob pol 12 vedno frej, ne morem prevzet.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
16.1.2010 20:10:06   
felicia
ojla

ja še v enem kosu.

Majchi - mislim da tokrat ne bo upalilo nagovarjanje na srečanjeuser posted image  razen če mi lahko obljubiš, da bom šla pol rodit heheheh

Tejč - men osebno je ta 9 letka čist mim, kr neki pa zaenkrat nimam otrok not.

Grem zdej v dnevno. Mali je na sleep over pri bratrancu, če me ne pokličejo da ga pridem iskat, ker bo hotel mamico.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
17.1.2010 21:50:08   
Majchi
Feliška, a še zmer tle zgago delaš al si šla že rodit?user posted image  Če si šla, drži se! Naj hitro mine!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
18.1.2010 10:28:46   
petra a
hehehe, super, kr pofočkajte seuser posted image user posted image

feliška-ku ku, kej dogaja user posted image ...zatišje...hmmmmuser posted image user posted image

danes začenjam z ločevalno, upam da zdržim dlje kot prvič (1 mesec)user posted image

rogljiček-upam da se je tvoj kaj umiril, upam da ne bo še slabše ko bo prišel drugi otročiček, sama sem imela prvi mesec kar veliko krizo (tud z mojim), pol smo pa nekak speljali...ah ti desci, grozni so, ampak brez njih pa tud en mormouser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
18.1.2010 10:42:22   
felicia
evo jaz samo da povem, da grem rodit

verjetno kakšen drugi dan ker očitno danes ne bo nič.user posted image

No sej bo ko bo, pa še mali je neko virozo fasal pa kašlja, je čist hripav, malček ima še temperature zraven ah ja sej bo.

papa

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
18.1.2010 23:13:47   
Cappy96

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

user posted image

http://www.ani3.dk/smiles05/smiles3/smi191.gif
Hmmm, dons mi pa noče slikce naložit, ampak vseeno: DAJMO, PUNCE!!! user posted image   user posted image user posted image

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
18.1.2010 23:23:51   
Cappy96
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

jutro punce.
Felicia, zdej se pa res ze blizamo datumu, srecno mamica. Upam, da bo bejbek kar poskocil ven.
Nosecke, me neki zanima. Sem ze cist pozabila kaksna je normalna nosecnost in me pri vsaki manjsi bolecini zagrabi manjsa panika. Nemrec, imam kar neke cudne spikajoce bolecine v spodnjem delu trebuha. Vem, da naj bi malo zgalo  zaradi raztezanja maternice, ampak ali spika ali boli, kako pogosto. Kako je pri vas?

A veš, da sem jaz tudi pozabila kaj, kdaj, kako,... boli. Mene je bolel trebuh, samo ravno toliko, da čutiš, da se nekaj dogaja. Pa se mi zdi, da kar čez celo user posted image po malo.
Če pa so bolečine zelo močne, se pa moraš it pokazat k G.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
18.1.2010 23:26:33   
Cappy96
felicia, tvoj dan se bliža! Čim lažji porod ti želim in enega zdravega januarčka!

petra a, če imaš dovolj volje, ti bo zagotovo uspelo user posted image !

Nočko vsem.....

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
19.1.2010 12:17:04   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

evo jaz samo da povem, da grem rodit

user posted image hehehe..., nas hecaš

mogoče greš pa donsuser posted image user posted image

pa user posted image za ta malga

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
19.1.2010 12:45:20   
juniorka
felicia- upam, da ne gres prevec cez rok, ker tisto cakanje je najtezje! Naj ti cimhitreje mine vse skupaj!!!!!!!!
anci, mene tud ne bouser posted image Tam za poleti splaniraj.. no,ne vem, najraje bi poleti prisla, samo porodniska mi neha junija, tako da po moje pridemo maja!
petrazg, a ste se vedno bolni? Boscek mali Luka.
Majchi, se vztrajas? Drzim pesti za oboje, meni je tudi ob hujsanju uspelo se zanosituser posted image .
Pa bambina, cimprej user posted image nastimajte. Kako je Grisa?
Ceprav bi jaz imela, ce bi nacrtovala, 4 leta razlike, bi blo malo lazje, tak nosecnost, kot zdajle.
No, jaz sem imela v cetrtek zobarja, pa je rekla, da se z zobom ne da nic vec nardit in sem rekla, pol pa kr ven... pa me je h kirurgu narocila za drug dan,kerje bil zob pocen. No, tako da sem od petka brez drugega zoba in sem otecena in boliuser posted image . Mi je kirurg rekel, da bo verjetno luknja v sinuse, naj se pazimin ce se ne bo zaprla v naslednjih tednih, mi jo bodo kirurskouser posted image
Drugace pa Nelson po novem noce vec v vrtec, mi zjutraj govori, da greva v trgovino in ne v vrtec. IN sem se danes ognila zastoju na cesti po drugi poti in je s takim veseljem vprasal trgovina? Ma se mu je vse skupaj nakopicio zdajle, doma Leila, pa najboljsa prijatljica je sla v solo in se nima koga veselit. Saj tam je baje v redu, samo se me tako oklene prejuser posted image . Pa eno vprasanje..kako hodijo vasi na wc v vrtcu? Jaz sem 2x opazila, da nima dobro obrisane ritke in sem danes omenla, pa je rekla, da ne pove, kdaj ga kakat in ni ne vejo, kaj na wcju pocne,ker hodi sam... Ma ne vem, se mi zdi, da bi morali preverit malo... Pa doma ne gre sam, ker se boji na prucko stopit in obrnit. Bi pa kr sedel na wcju in tudi to smim vrtec, da pol kr sedi tam na skoljki... Ma se mi smili, no. Saj drugace je fajn, da je amostojen, samo vse na kupu..
Leila pa vedno vec ceblja in vriska, je budna po 2uri, pa 2 uri spi, pa spet... Tako da je pestro. pa s takim zanimajem opazuje, ko kdo je in zacne cmokatuser posted image . Saj nelsona je tudi hrana zanimala, samo ne pr 10 tednih. Pol pa moj rece, ce bi ona tud jedla in potem je Nelson takoj za akcijo. Pol pa moram Nelsonu razlozit, da se ne more jest, ker nima zobkov(najlazja razlagauser posted image ), dedcu pa, naj malo misli, kaj rece...user posted image ..kar pa itak nima haska, ker pol drugic mu pa Nelson razlaga, no , Leila not eat, no teeth!
Drugace pa pecemo piskote in pecivo, pol pa itak jaz pojem 90% in sem se za 2kg zredila po praznikih. Ma, saj bo, se ena 2, 3 mesece, pol pa zacnem malo gledat nahrano in migat.
Sem prejsni teden kupila Zappa, da lahko lupinico gor dam na hitro, da grema malo naokoli s tamalo dopoldne v kak soping.. za star vozicek nimam vec adaptorjev, pa se tezek je prevec. Sem pa akcijo uletela in je bil 100 evrov.
Mejte se, piste kaj!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
19.1.2010 13:37:00   
kjava
Joj, juniorka, nič ti nisem fovš za tisto bolečino po puljenju. Mene je zadnč tri tedne bolelo, ko so mi dva modrostna spulili. Sem že mislila, da je kaj narobe, pol je pa vseeno nehalo.
Pri nas v vrtcu naj bi preverjali, kako se otrok zrihta na wc-ju. Mala res še nikoli ni prišla umazana domov, ampak je pa tud res, da največkrat tko kaka, da je skor obrisat ne bi blo treba user posted image
Upam, da bo Nel čimprej prebrodil tole krizo z vrtcem. Verjamem, da ti ni luštno user posted image

BAMBINA in Majchi, navijamo za vaju, da vama čimprej uspe spet postat mamici user posted image user posted image

feliška, tebi pa en hiter in lahek porod.

Ančka, spet ni odziva na povabilo, kaj? sej smo res smotane.. user posted image

Jaz danes že cel dan kuham, pečem in pripravljam, ker pridejo zvečer možu voščit. Bogve, če se kdo namesto mene uči user posted image .

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
19.1.2010 13:40:14   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

jutro punce.

A veš, da sem jaz tudi pozabila kaj, kdaj, kako,... boli. Mene je bolel trebuh, samo ravno toliko, da čutiš, da se nekaj dogaja. Pa se mi zdi, da kar čez celo user posted image po malo.
Če pa so bolečine zelo močne, se pa moraš it pokazat k G.

Jaz vsakič sproti pozabim, kako je blo v prejšni nosečnosti. Grozna sem. Če mene kaj špika, me ponavad zato, ker premlo počivam. Tko pol, k se mal skuliram, pa fliknem noge na kavč, je bolš.
Daj, rogljiček, poišči naše čvekanje v pričakovanju, pa boš vidla, če si takrat kaj o tem pisala user posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Bolj ali manj glupo...
HuAnita

Koliko je ura?

Ura je... (68%)

Ne vem. (32%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!