Majchi
|
Feliška, pri nas je pa zdaj "oči obdobje", pa moram rečt, da mi je na momente tud kar hudo. Po svoje hočem izkoristit, če npr. reče, da jo bo oči stuširal, po drugi strani je pa hudo, če npr. reče, da očiju da lupčka, mamici pa ne. Ok, saj to je bilo samo enkrat do zdaj, ampak sem si očitno zapomnila. Tko je! Tolažim se, da je še vsako obdobje do zdaj minilo, pa bo tud to. Ne skrbi, tud Uroš se bo naveličal babi in dedija, v tej meri mislim. Drugače pa lahko tud sama omejiš te zadeve. Prespi naj 1x na teden in pika. Itak pa prihaja dojenček, tko da boš imela več dela. Mogoče ti bo pa kdaj še pasal tko. Anči, madona! Hudo dobr zgledaš ! Drugače pa 34 čakalno mesto sploh ni tako slabo. Baje se jih potem do setpembra še kar nekaj prebeksla sem in tja, tko da znate dobiti vrtec! Res! Mogoče vprašaj v vrtcu, kako to ponavadi zgleda. Aja, pa hvala za zanimive bralne namige. Mislim, da nobeni ne bi škodilo, če kakšno tako knjigco prebere. Jaz se zdaj pridno učim, kako bolje skrbeti ZASE. Brez slabe vesti skušam it na sedežno ležat, na fitness laufat ali pa na kavo s prijateljico. To bo za začetek. Rezultat se pa itak vidi na vseh področjih. Najbolj me je fasciniral ta, da je moj postal odgovornejši. Jasno, saj sem do zdaj za vse jaz poskrbela. Po eni strani sploh priložnosti ni imel (pa tud grebel se glih ni ), če sem se pa jaz skoz za vsako stvar razmetavala. Da o drugih pozitivnih učinkih sploh ne govorim. Za kakšen gram lažja rit, boljše psihično počutje, lepši odnos s prijateljicami,... In to potegne za sabo tud vse ostalo. Kaya, a pa se ti sanja kaj bi v življenju rada počela? Pa ne zdele mislit, da zafrkavam al pa kaj podobnega, ampak tko se meni dogaja. Ves čas me preganja misel, kako bi šla spet na svoje, v bistvu se samo tako vidim, ampak pojma nimam, kaj bi počela, kje bi začela, kako bi mi šlo, kje naj iščem... In včasih mi je čist mim, da pri 30ih še zmer ne vem, kaj bi rada . Rogljiček, super, da zdaj lahko spet mal migaš. Tko ti bo vsaj lepš minila nosečnost do konca. Kako pa je z Dezom zdaj? Se je zadeva kaj umirila zdaj, ko je konec veselega decembra, ko je s tabo boljše in ko je zunaj sneg in možnost za zimske radosti? No, upam, da bo vse ok. Cappy, ti pa le počivaj in zdrži še malo. Ne morem verjet kakšna razlika v dolžini MV! Lani pa želim veliko sreče v novem vrtcu! To je lahko super stvar le, če se bo dobro počutila tam. Aja, drugač pa hujšam. Itak . Men se zdi, da sem jaz skoz s tem obremenjena. V glavnem, prvi teden je za mano, gre mi dobro, zraven še 3x na teden po 45 min hodim laufat na fitness in pred mano je še dooooolga . Kar se pa hrane tiče, sem se pa spet z Montignacom sprijateljila . In čist dobro jem.
|