rogljicek
|
Majcice moje, hvala za take pozitivne odgovore, sem se takoj bols pocutla. Prejsnji ponedeljek sem mela operacijo, danes se pregled in vse je super MV se je sedas podaljsal iz 15mm na 35mm, kar pomeni, da imam lahko dokaj normalno nosecnost. Seveda ravno sportat ne morem, lahko pa grem na kak sprehod, v trgovine, krajse izlete,... sem tako vesela, da bi kar poletela. Anci, madonis dober zgledas. Ko vidim take bejbe s kratko frizuro me prec prime, da bi se sla se jaz postrizt. Ampak moja kabesa je tako mala, da bi bla potem ko kak piscanec. BTW, mi lahko kako fajn knjigo priporocis? Sem pa tud jaz razmisljala, da bi si nasla psihologa/psihiatra, ampak moram enga dobrega in dobro anglesko govorecega najprej zbskat. Ne bi dajala 60eur/h za nekoga, ki sploh pomagat ne zna oziroma, ki me ne razume Majchi, tema katero sem odprla na odnosih je se vedno vroca in ima sedaj ze skor 30 strani Saj ne berem, ker sploh nobena nic dobrega ne napise. Si pa mela prav, da nad 6 stranmi ne prinese nic dobrega. Indy, moje sozalje. Pa pocivat, da se cimprej pozdravis. Cappy, kolk je pa tvoj maternicni sedaj dolg? Sicer si ti ze kar blizu roku, ampak drzim pesti, da se pikica obdrzi v trebuhu se nekaj casa. Sem bila pa tudi jaz v enaki situaciji pri Reyi, dobila popadke in bla za prst odprta pri 7 mesecih. Potem se lezala v bolnici z oblizi in inekcijami 2 tedna. Reya se je pa potem rodila na rok, in to v super hitrem casu. V vsaki slabi stvari se najde nekaj dobrega, kajne?! Malo pozno, pa vendar: srecno v tem letu. Vsem, ki zelite postat noseceke zelim cimprej 2 crtici na testerju, noseckam cim lazji porod in zdrave dojencke, vsem mamicam pa cimvec uzitkov z majci in veliko zdravja.
|