|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
1.1.2010 20:52:48   
BAMBINA_
user posted image

V novem letu vam in vašim družinam želim vse dobro!!

Ančka tile piškoti so ti pa res odlično uspeli.
Majchi mi tudi nismo preveč komplicirali pri hrani. Za predjed tatarca, za večerjo pa pohanje in zrezki v omaki, pa zmrznjen pomfri user posted image , pa kupljeni njoki user posted image pa zmrznjena mešana zelenjava user posted image in solata. Še za sadno kupo sem se poslužila kar sadja iz mešanega kompota user posted image Pa teranov liker sem skuhala prejšni dan... mmnjam
Griša je zdražal do 11.00, mi2 do enih, vstali smo pa okoli pol desete. Tako... Moram pa reči, da tale silvestrovanja iz leto v leto bolj sovražim. Tisto pokanje, pa vsesplošna pijanščina in potem ta stalna voščila, srečnga pa zdravga, pa lupčka, pa srečnga pa zdravga, pa lupčka, pa srečnga pa zdravga, pa lupčka ... eh
Putka tudi naš je bil od božiča bolan 5 dni - vročina, vnete učke - pa tako fajn sem imela vse naplanirano, kaj vse bomo počeli, ker imava oba ta teden dopust user posted image Ma se nažreš gledat 4 stene. Upam, da se Katja čimprej pocajta!
Smo pa v sredo šli 1. v kino. Gledali smo Jelenčka Nikota in je zdržal do konca (vmes sva imela samo pavzo za lulanje). Pri tistih malo groznejših prizorih z volkovi, je preprosto gledal stran. In je prestal brez posebnega strahu, česar me je bilo malček strah, glede na to, da so glasni zvočni efekti in to. Ju3 se gremo še verjetno malo namakat v terme, pa bo konec tako težko pričakovanega tedna user posted image
AJa, ma zdaj vam že lahko povem user posted image user posted image user posted image Da bom še v drugo teta user posted image user posted image Bratova žena je ponovno noseča in prčakuje junija. Izvidi NS so bili zelo slabi, pa sta šla samoplačniško na AC in sta ravno na predbožični dan izvedela rezultate, da je z otročkom vse ok. In smo imeli najlepše praznovanje. user posted image

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 1.1.2010 20:55:28 >

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
2.1.2010 8:36:14   
ancka1
BAMBINA, čestitke za drugi naziv tete. user posted image
Sedaj pa še ti podeli 2. naziv stričku. user posted image
Pa kapo dol, za tako dolgo spanje. user posted image Jaz bom zbombandirala cerkveni turn iz vasi na drugem bregu Save. To se pa tako sliši, da je za znoret. Ob sedmih se začne in tolče do onemoglosti. Tega enostavno ne moreš prespati, tudi če si to še tako želiš. Tamali pa sploh ne, vedno se takrat zbudi. Kaj je bilo to za Božič...cel dan je tolklo...user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
2.1.2010 17:45:19   
indy
Oj
Pozdravček vsem skupaj.
Tudi meni tale veseli december ni nič kaj preveč všeč. Kot prvo delamo v službi skoraj po cele dneve in sem utrujeno na plno. Kot drugo tele petarde mojga psa čisto ob pamet spravljajo, tko da sem mu za novo leto morala dati pomirjevala.user posted image  
Uglavnem sem imela tudi letos pokvarjene praznike. Ravno na božični večer mi je umrla še zadnja babica. Tko, da je bilo vse skupaj zelo žalostno.

Novo leto smo pa pričakali v Domžalah na prostem. Bilo je kar luštno. In tudi Mark je zdržal do pol dveh. Ko so bile pa rakete se je pa dru "dej še, dej še"user posted image .
No spat sem šla ob dveh, vstali smo pa ob desetih. Že od četrtka imam na obisku in celodnevni prehrani tasta in njegova dva otroka iz drugega in tretjega zakona. (punčka 5.5 let, fant 11let) Tko da mi mal mori, ker skos samo kuham pa pospravljam,.... Če pa kam gremo pa hočta še tamala dva zraven. Skratka nobene zasebnosti in miru.user posted image

No tako se imamo pri nas. Jutri pa bi se šla rada malo kopat, pa še sploh ne vem kam.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
2.1.2010 20:38:17   
tejč
o, indy, živjo.
Žal mi je za babico...

Mi smo žurali doma, punci sta prvič dočakali polnoč.

Drugač pa naj se pohvalim, da zdaj tud maša zna sama drsat na ledu, samo mami se še lomi.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
2.1.2010 22:47:08   
rožica81
Punce, srečno in zdravo leto 2010 user posted image  naj se uresničijo še tako skrite (in neskrite) želje user posted image  ne morem verjet, da smo že leta 2010. Kam so pa ostala šla? user posted image

Mi smo non stop v pogonu, Nace skoz lupčka in boža bratca, ga pestva, skratka, ga ima pod kontrolo user posted image  Se pa tut on ful rad pocrklja pri mami user posted image  Jaz sem čist prehitro štartala tole rundo in se mi kar pozna utrujenost - staknila sem kar ornk prehlad in mi je res bedno user posted image  Pa Nace tut, Bine pa se zaenkrat še drži - razen občasnih kihcev.

Kaj več pa kdaj drugič - ko ne bom tolk zbita. Zdej grem pa še mal v hladilnik pošnofat, če je še kaj za pod zob user posted image

Bodite fajn punce, LP 

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
4.1.2010 9:54:10   
kjava
Punce, še od mene eno zdravo in zadovoljno leto 2010!

Silvestrovali smo doma, z bratovo družino na obisku. Ne dolgo, tja do enih. Otroci niso pričakali, so prej omagali. Fronto smo meli pa kar na sosedovem dvorišču.
Sem prav vesela, da so prazniki mimo. Tko nekako kot BAMBINA user posted image . Še na sms nisem nikomur odgovorila, pa če je lepo al pa grdo.
Mala dva sta šla danes v vrtec brez problema. Mene pa čakajo administracija za gasilsko društvo, pa guljenje za državni izpit, ki bo verjetno ta mesec.

Indy, si mela pa res bolj slabe praznike. Moje sožalje za babico.

Vsi, ki ste bolni, se pocajtajte, vsi, ki ste zdravi, ostanite tako.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
4.1.2010 10:26:37   
kaya2007
bejbe, srečno novo leto vam vsem želim!

pri nas ni bilo nič posebnega, za novo leto smo bili doma, prišli so še prijatelji, tako da sem imela kar precej dela s pripravljanjem večerje..malo po 12. pa sva šla še v playo in je bilo prav luštno, sva žurala do 4h zjutraj user posted image

drugače pa imam zgleda krizo srednjih let user posted image se mi zdi, da bi morala korenito spremeniti svjej življenje, glede na to, da bom marca stara 30 let in imam še kakšnih 10 let življenja pred sabo user posted image se neumno sliši, ampak res se tako počutim..prvič v življenju imam občutek, da bi kaj spremenila v svojem lajfu, če bi lahko. še posebej s faxom se mi zdi, da sem falila user posted image mah, stara bom 30 let in še zdaj ne vem kaj bi sploh počela v življenju user posted image res občudujem tiste, ki imajo ambicije in jasne predstave o svoji karierni poti-pa tudi če ne gre vse po planih.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
5.1.2010 11:39:47   
Cappy96
Tudi jaz želim vsem majčicam in vašim najdražjim, da bo 2010 eno res prekrasno, zdravo, uspešno, zaljubljeno,...leto!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
5.1.2010 11:47:41   
Cappy96
Jaz sem pa zadnjo tretjino decembra preležala v trboveljski P, ker se je user posted image spustil ful prenizko, mv se je v enem tednu skrajšal za 2 cm. Dobila sem 4 inekcije za pljučka, pa obliže za zaustavitev popadkov. Zdaj pa doma pridno ajam in čakam.
Lana je šla včeraj po enem mesecu spet v vrtec- zaenkrat ji je še všeč.
Toliko zaenkrat, ker ful težko tipkam z levo roko ležeč na boku user posted image .

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
5.1.2010 11:49:36   
Cappy96
Rožica, tebi pa iskrene čestitke ob rojstvu user posted image ! Vse lepo vam želim!!!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
5.1.2010 15:07:36   
felicia
oooooooo cappy drži se vsaj še kakšen teden.

No zaenkrat pri meni ne kaže na to, da bom počla (rodila), ker sem še zaprta ampak po moje se nekaj dogaja, ker imam baje "nemirno" maternico mi je rekla G.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
5.1.2010 20:29:38   
ancka1
Cappy pridno ležat!!! Saj bo vse ok. user posted image
Čisto pa vem, kako ti je in kaj preživljaš. Ali te je po obližih kaj glava bolela? Jaz sem mislila, da mi bo pisker razgnalo.

A vse pridno kidate? Jaz prav uživam v tem. Ampak še bolj sem pa v nedeljo. Je bil tako lep dan...smo šli na Bled in je bilo super. Evo moja malenkost in naš cmok.

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
5.1.2010 20:52:32   
BAMBINA_
Iii Anči, kako si pa ti ena luštna bejba! Pa tvoj cmok tudi user posted image
Cappy zdrži. Saj je samo še 36 dni user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
6.1.2010 8:11:56   
felicia
anči - se čist strinjam z bambino, kakšna huda bejba - mamica si ti. Prava mačka si madona.user posted image

No evo vam jaz za zjutri skuham kavico za vse, ki ste v službi in tiste, ki doma morate ali pa pač samo počivate.

user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
6.1.2010 9:15:29   
ancka1
user posted image  Dej nehite babe. Sej ne rečem, da ne prija kompliment, sam ne pa pretiravat. Je bil pa tako lep dan, da bi kar čas ustavila. Je bilo tudi kar nekaj ljudi na Bledu, ampak je prav pasalo malo vrveža. Stare piškote je pa na koncu Tevž pojedel (namenjeni so bli racam in labodom). user posted image
Feliška hvala za kavico...mmmmm njami! Sem coffee junkie.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
6.1.2010 15:46:03   
indy
Oj.

Hvala vam za sožalja.

Cappy drži se. Počivaj in potem bo vse v najlepšem redu potekalo naprej.Enouser posted image zate, da se čimprej vse umiri.

Jaz sem tudi doma na bolniški. Sem si na lepem nedeljskem sprehodu pretegnila vezi na nogi.

Naš Mark je pa prav smešen. Ful ga težko spravim iz hiše oz. od doma. Ko pa mi to uspe brez dretja in trmarjenja, pa noče domov oz. v hišo.user posted image
A je še kateri tak trmoglavček, kot je moj?

Feliška hvala za kavico. Odličnaje bila.user posted image mmmmmmmmmmm

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
7.1.2010 10:28:09   
Cappy96
Punce, hvala za dobre želje! Definitivno pomagajo!
Včeraj sem imela kontrolo in je stanje bistveno boljše. Dva tedna še moram biti ležečki, potem smo pa iz hujšega ven!

IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

Cappy pridno ležat!!! Saj bo vse ok.
Čisto pa vem, kako ti je in kaj preživljaš. Ali te je po obližih kaj glava bolela? Jaz sem mislila, da mi bo pisker razgnalo.

Ancka, za znoret user posted image - sploh prvi dan. So mi dali 3 lekadole, pa ni bilo čisto nič boljše.
Aja, pa pridružujem se komplimetom- res dobro izgledaš user posted image !
Koliko pred rokom si pa potem rodila?

Indy, hitro okrevanje! To pa najbrž kar fejst boli.
Če bova obe ok pred mojim porodom, bi se še enkrat pri tebi oglasila. Sem se odločila za kratko frizuro, zdej mi pa dohtarji in user posted image ne pustijo okrog skakat, hmmm...

< Sporočilo je popravil Cappy96 -- 7.1.2010 10:29:31 >

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
7.1.2010 11:01:44   
petra a
anči-kok sta luštna, iiiiiiiiuser posted image

bambina-čestitke teticauser posted image

cappy-se boš pa po porodu ostrigla, ti kar lepo leži in počivaj

indy-sožalje tudi iz moje strani

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
7.1.2010 14:23:37   
juniorka
Nas je pa zasnezilo, prave katastrofalne razmere, pa mraz...
cappy, drzi se
indy- pri vas pa res skoz neki, no... sozalje in cimprejsnje okrevanje
anci, tvojim postom se pa vedno nasmejem, tista s turnom user posted image , za piskote sem pa rekla, da jih men poslji, ne pa labodom dajat, no...user posted image Ful sta lusna, si moram tvojo fotko dat na hladilnik, ko bom zacela hujsatuser posted image
ostalim pa lep pozdravcek zaenkrat, grem kruh pect

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
7.1.2010 15:12:17   
rogljicek
Majcice moje, hvala za take pozitivne odgovore, sem se takoj bols pocutla.
Prejsnji ponedeljek sem mela operacijo, danes se pregled in vse je super user posted image MV se je sedas podaljsal iz 15mm na 35mm, kar pomeni, da imam lahko dokaj normalno nosecnost. Seveda ravno sportat ne morem, lahko pa grem na kak sprehod, v trgovine, krajse izlete,... sem tako vesela, da bi kar poletela.
Anci, madonis dober zgledas. Ko vidim take bejbe s kratko frizuro me prec prime, da bi se sla se jaz postrizt. Ampak moja kabesa je tako mala, da bi bla potem ko kak piscanec. BTW, mi lahko kako fajn knjigo priporocis? Sem pa tud jaz razmisljala, da bi si nasla psihologa/psihiatra, ampak moram enga dobrega in dobro anglesko govorecega najprej zbskat. Ne bi dajala 60eur/h za nekoga, ki sploh pomagat ne zna oziroma, ki me ne razume user posted image

Majchi, tema katero sem odprla na odnosih je se vedno vroca in ima sedaj ze skor 30 strani user posted image Saj ne berem, ker sploh nobena nic dobrega ne napise. Si pa mela prav, da nad 6 stranmi ne prinese nic dobrega.

Indy, moje sozalje. Pa pocivat, da se cimprej pozdravis.

Cappy, kolk je pa tvoj maternicni sedaj dolg? Sicer si ti ze kar blizu roku, ampak drzim pesti, da se pikica obdrzi v trebuhu se nekaj casa. Sem bila pa tudi jaz v enaki situaciji pri Reyi, dobila popadke in bla za prst odprta pri 7 mesecih. Potem se lezala v bolnici z oblizi in inekcijami 2 tedna. Reya se je pa potem rodila na rok, in to v super hitrem casu. V vsaki slabi stvari se najde nekaj dobrega, kajne?!

Malo pozno, pa vendar: srecno v tem letu. Vsem, ki zelite postat noseceke zelim cimprej 2 crtici na testerju, noseckam cim lazji porod in zdrave dojencke, vsem mamicam pa cimvec uzitkov z majci in veliko zdravja.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
7.1.2010 21:20:55   
ancka1
Cappy, jaz sem rodila samo 2 dni pred rokom. Sem morala pa počivat. Moja situacija je bila v štartu v tem, da sem v 31.tednu dobila že konkretne popadke. Konec dober, vse dobro. Pa sedaj poglej korenjaka. user posted image Bi bila pa v 31.tednu po mojem kar kriza, ko je imel še donošen samo 2980g ob rojstvu.
Rogljiček, tudi jaz imam majhen pisker in ne najmanjša ušesa, pa me je pač čez noč pičilo za kratke lase. user posted image
Tukaj je pa par predlogov felixovih žepnih izdaj za dušo. To ni neko filozofsko čtivo, ampak je napisano preprosto, konkretno direktno in te usmerijo k pozitivnemu razmišljanu, če se stvari res prepustiš.
Tale mi je bila npr zelo všeč...(Zlata pravila za srečno življenje)
http://www.felix.si/knjigarna/knjiga/188/Zlata_pravila_za_srecno_zivljenje__ZK_/Ch%C3%A9rie_Carter-Scott
Tudi tale je bila ok...(Duhovna inteligenca)
http://www.felix.si/knjigarna/knjiga/52/Duhovna_inteligenca__ZK_/Danah_Zohar__Ian_Marshall
Luštna...(10 najboljših odločitev, ki jih ženska lahko sprejme pred 40.letom)
http://www.felix.si/knjigarna/knjiga/55/10_najboljsih_odlocitev__ki_jih_zenska_lahko_sprejme_pred_40__letom__ZK_/Tina_B__Tessina
Tele pa sicer nisem prebrala, mi je pa padla v oči....(razkrita moška narava)
http://www.felix.si/knjigarna/knjiga/62/Razkrita_moska_narava__ZK_/David_Deida
Mene branje full sprošča in imam po mojem pol Felixove ponudbe doma. Branje za dušo. user posted image
Juniorka, vreme na otoku pa res ni več tudi približek klišeja...you know the weather in Britain... Ko sva bila konec aprila lani je tu cele tedne scalo, nama je opeklo lica v Londonu. Enako je bilo konec septembra.

Grem še malo pred TV. Možek je šel iz roditeljskega še v pisarno, jaz sem morala spedenat Tevža, pa po ta velika na trening, pa h kmetu po mleko, večerja, pa zlikat cunje, pa sebe spravit pod tuš...user posted image Česa je človek zmožen v slabih dveh urah...TV torej...

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
8.1.2010 9:22:18   
felicia
dobro jutro

javljam se še vedno v enem kosu user posted image

No kavico sem spila, zdaj bi šla mal v štacuno po fascikle, da mal posortiram raćune iz lanskega leta, pa naredim plac za nove račune.user posted image

evo še vam skuham kafe za dober začetek dneva

user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
8.1.2010 10:52:30   
Cappy96
Ojla!

Rogljicek, user posted image . Kako sem vesela zate. Zdaj pa le začni uživati v user posted image , ampak vseeno pazi nase in dovolj počivaj user posted image !
Moj MV se je najprej v enem tednu skrajšal iz 36 na 16 mm, glavica je čisto, čisto spodaj, zato je bilo najbolj navarno, da bi počil mehur. Potem pa so 1. dan v bolnici sledili še konkretni popadki. Ob odpustu je bil dolg 23 mm, zdaj na kontroli pa že spet čez 30 mm! Počitek res pomaga. user posted image pa ima ocenjeno težo cca. 2300 g.

Ancka in Rogljicek, lepo je prebrati, da je velika verjetnost, da user posted image pripeljemo do PDP. Hvala. Pa zdravnike je treba ubogat.

Felicia, hvala za kavo. Med tem časom so jo tudi meni postregli!

Juniorka, sem pri poročilih ujela, kako hladno imate pri vas. Brrrrrrrrrrrr.

Lana je pa po novem letu zamenjala vrtec. Ima dve mladi vzgojiteljici in se ji zaenkrat ful dogaja. V prejšnjem vrtcu se mi ni zdela ravno zadovoljna. Nič posebnega niso počeli in ji je bilo dolgčas. Veliko je jokala, pa po začetnem navdušenju kar ne bi več šla.

Lep zimski pozdrav! Pri nas spet sneži!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
8.1.2010 11:10:19   
petra a
rožica-prpopi nam kakšno fotko od Bineta

anči-dej mal jo špikn pod rebra če ne bere redno

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
8.1.2010 11:20:42   
rogljicek
hm Felicia, ti pa ze uzivas porodniskega, kaj user posted image In kaj kej delas? Daj mi kako idejo kam se dat cez dan zdej, ko lahko migam.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?
photo
Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?