juniorka
|
felicia, kr cakat A pijes malinove liste? Cimvec na zogi sedet oziroma poskakovat z nogami narazen, ful pomaga za odpiranje, sploh ko se popadki pricnejo! cappy, super, zdaj se pa lahk mal razmigas in uzivas brez skrbi! Jaz sem dans ze od 6ih pokonci, nelson ni vec zaspal nazaj, ko je moj sel delat, spat sem pa sla ob enih, ker je leila imela ure govora prej, pol pa se dojenje ob pol petih in sem spala glih dobre 4 ure. Pol je pa itak bla takoj ura 9, predno sem oba zrihtala in nafutrala... in ko sem nelsona v vrtec peljala, sem se pr dohtarju oglasila zaradi vrascenega nohta na nogi, mam probleme.Mi je pogledal podiatryst -ne vem kako po slo povedat, pa je rekel, da bi blo fajn odstranit tkivo okoli in me je za ponedeljek narocil na kliniko. Tu je super, ne rabis nikamor, majo vse povezano z racunalniki in te zdravnik takoj naroci in dobis datum. Vse ambulante pa imajo vsaj en dan drop in kliniko, da lahk kr prides in se ne narocis, ampak cakas, kot jaz dans, pa sem bla v pol ure na vrsti. Pol je pa Leilo obcudoval pol ure , noge pa sma v eni minuti obdelala . Zdaj sem pa 4 toaste pojedla z maslom, da bom lahko v miru razmislila, kaj kuhat . Moj si je vceraj zvecer skuhal ene vrste fizolov golaz, tako da moram samo zase poskrbet. nelson je bil cepljen vceraj proti svinjski gripi, cepijo vse otroke tu, tako da nisem komplicirala in do danes zjutraj ni blo nobene reakcije. Evo, mala ima dovolj spanja pocasi, jaz pa ne vem, kako bom danes prezivela, pa se dezuje zunaj...
|