|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
18.5.2008 21:38:20   
Putka
Feliška, jaz imam tudi v torek s Katjo posvetovalnico in cepljenje, sem že pozabila. V sredo sem pa v BTC-ju, ker ima Vesna plavanje. Če je katera za, da se tam dobimo.

V četrtek bi pa tudi šlo, v bistvu še boljše, ker ima Vesna plesne, pa potem jo itak očka še na telovadbo pelje.. še katera?

Jaz grem spat, sem čist preč.

Smo bili pa včeraj v Narodni galeriji, so imeli ene delavnice za otroke in je bilo katastrofa. No, delavnice so bile ok. So dali eno napol poskenirano sliko Groharja, pa je morala manjkajoče dorisat. In smo dobili blazinico za pod rit, pa voščenke. In potem sta dva (2!) varnostnika okoli nas skakala, da ja ne bomo še kje drugje barvali, pa kaj imamo hrano s seboj (v košari pod vozičkom sem imela piškote), ker je moral en piškot že odnesti ven danes, pa čevelj je katji z noge padel in bi lahko v sliko odletel..user posted image Pa nje tja, pa ššš ko otrok zajokca... Sem čist popenila, kaj potem sploh organizirajo za otroke, če so potem čisto histerični...

Danes je bil pa nek muzejski dan, pa smo šli v Prirodoslovni muzej, Katja se je zagledala v ptice, Vesna pa v okostnjakeuser posted image Jo take morbidne zadeve čisto fascinirajo.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 226
18.5.2008 22:28:04   
petrazg
oj... Spet je ena lepa nedelja za nami... Smo se šli kopat v Čatež in smo se imeli lepo... Anže je bil pa najbolj vesel na toboganih... mami in oči pa skoz gor in dol... Če ga nisem 10 nesla na tobogan...user posted image user posted image user posted image

Srečanje - user posted image user posted image user posted image super, meni bi skoraj bolj ustrezala sreda kot četrtek. Mi je pa vseeno kje se dobimo... Putka pohvaljena za organizacijo user posted image

Majchi - Vso srečo jutri v službi!!! Drugače pa nekako gre, Anže uživa pri babici, popoldne se mu pa posvečava 100% tako , da ni nobene krize. Je pa mali hiperaktivc in zraven njega ne moreš res nič naredit... Je navajen, da se mu skoz dogaja... no, sej pridejo trenutki, ko se sam zaigra tudi za pol urce... takrat se pa na kavč usedeva in ga gledava...user posted image user posted image user posted image

Indy - če bi ti našega videla kaj dela po posteljci user posted image . Enkrat je na kolenih, enkrat si cel kovter nekako zvleče pod glavo... nikoli ne spi tako kot ga dam in ponoči se parkrat prestavi. user posted image

Dodi - dej se no merki. Pa opazuj ta tvoj noht, da res ne bo kaj narobe...

Nočko...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
18.5.2008 22:32:33   
petrazg
No, pa še nekaj slikc našega lumpa...

Anže in mami
user posted image
Uživanje v mivki
user posted image
jutranji tek
user posted image
Moj sonček
user posted image
Anžetova prijateljica
user posted image

Zdej grem pa res spat... Čao

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 228
19.5.2008 6:56:18   
dodi
user posted image

Janja je že na poti z avtobusom proti Železnikom,druga šolska pošiljka je ravnokar prilezla iz postelj...tako da čakajo na zajtrk...

Moja roka oz. prst je že bolje...gnoj si iztiskam ven,ta limfna črta počasi bledi,ker je AB prijel...pa saj sem imela od začetka,prvi dan kar dvojno dozo Amoksiklava(so konske tablete,da komaj pogoltneš) tako,da upam da bo...je pa to res ironija...ena taka mala nedolžna stvar,pa bi me lahko pobralo,če ne bi šla do časa k zdravniku...
A si ve predstavljate,da ležim kje na infekcijski,po možnosti v komi...doma pa 10 otrok...jaz si ne...in me kar zmrazi...

No vidite...pred letom sem ležala v Lj. v porodnišnici in čakala kdaj se bosta moji pikici odločili,da me imata dovolj in da se ločita od mene...še pet dni in bosta tu...majne beži čas.....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 229
19.5.2008 7:38:52   
Majchi
Maša in Griša, vse najboljše za prvo svečko user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:45:30 >

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 230
19.5.2008 8:06:31   
felicia
MAŠA IN GRIŠA VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 231
19.5.2008 8:14:11   
dodi
Maša in Griša vse naj naj....
user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 232
19.5.2008 8:16:29   
Eca

Maša in Griša......VAJIN DAN....VSE NAJBOLJŠE

(upam, da mi tokrat uspe nalepit eno slikicouser posted image )

<a href=http://www.123glitter.com/comments-graphics/Birthdayfile/ target="_blank" title="BB Forum Image Comments">
user posted image
<br />
<a  href="http://www.123glitter.com/comments-graphics/" target="_blank">BB Forum Image Comments @ 123glitter.com</a><br /><br />

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 233
19.5.2008 11:09:27   
felicia
no jaz laho v sredo se dobim z vami sam povejte kje

torej sreda, 21.05.2008 Atlantis BTC?

- felicia
- Putka
- majchi če se ne motim

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 234
19.5.2008 12:37:38   
Putka
MAŠA in GRIŠA VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image

Feliška, lahko se res kar pred Atlantisom dobimo, tam je zdaj zunaj prav luštno, lokal ima sladoled, pa igrala.

Petrazg, super fotke, sploh na tisti ta prvi sta prav lepauser posted image

Indy, kako kaj delaš? Bi izkoristila dopust, da se pridem malo urediti! lahko tudi v salon, no problem.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 235
19.5.2008 13:12:25   
tejč
Griša, od Maške ti "predajam" naprej poljubčke! Fejst fant si, jo veseli, da praznujeta skupaj.user posted image

Tako je luštna, daje poljubčke vsepovprek, samo rečeš:daj poljubček in že cmoka in odpira usta in se sklanja proti tebi. Sosedje, ki so bili včeraj na praznovanju pri nas, so kar okol padal, kok je prisrčna s tem poljubljanjem...

Mogoče zvečer dodam še kako fotko iz praznovanj, ...
Zenkrat pa službeni pozdrav in gas-priprave! Pa fotkat,pa cd z Mojco Pokrajculjo zapečt, pa...
Letos spet bolj delovno praznujem.user posted image Čeprav tako, kot sem praznovala pred natanko enim letom-ne bom nikoli več, hehe, upam.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
19.5.2008 14:01:15   
felicia
tejč vse najboljše majčica!user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 237
19.5.2008 14:27:07   
lex
GRIŠA IN MAŠA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!

user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 238
19.5.2008 15:12:18   
kjava
ČESTITKE MAŠI IN GRIŠI!

user posted image

In seveda tudi Mašini mamici user posted image user posted image user posted image user posted image
Da ne boš prestrogo ocenjevala user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil kjava -- 19.5.2008 15:13:59 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 239
19.5.2008 17:34:58   
BAMBINA_
Maša vse najboljše za 1. rojstni dan!
Griša ti pošilja enega slinastega lupčka user posted image

user posted image

Tejč, vse najboljše tudi tebi user posted image

user posted image

Griša se vam zahvaljuje za vaše čestitke!!  user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 240
19.5.2008 19:53:29   
tejč
Vsem, ampak res vsem lepa hvala za čestitke v najinem imenu.
V album sem dodala nekaj fotk. Žal mi je, ker imam samo na kameri (in se mi ne da dol vlečt), kako že Maša šiba po stanovanju. Sploh ne dovoli več, da jo držim in se spretno že tudi sama obrne-zamenja smer in gre naprej. Seveda še velikokrat copne na rito, ampak bo, počasi...user posted image
Upam, da ste vsi super-sicer pa itak slišim, da se dogovarjate za srečanje. Super! Jaz imam premalo časa.

Majchi-kako služba??????

Jaz grem zdajle na sprehod-si bom privoščila.

Adijo

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 241
19.5.2008 20:46:23   
petrinja
vse najboljše
KAJI, GRIŠI,VALLU, MAŠI, MARKU in REYI.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In pa seveda tebi Tejč komad od Borisa Kopitarja: žametne vrtniceuser posted image -ta je tak za na radio pod voščila ob nedeljah ( malo hecauser posted image  ). res ti pa želim, da ostaneš kakršna si, saj je dandanes tako malo tako nenarejenih ljudi, polnih iskrenega smeha in z iskricami v očeh, kadar se gre kaj ušpičituser posted image , in s tako ljubeznijo do svojih najdražjih, kakršno premoreš ti. izredno lepo praznovanje želim-saj veš potegneš kar za en teden-tako kot sem ga jazuser posted image .

super za vse majčke in majčice da že tako šibajo sami, mi še kar ne. smo tako za zihr, da kar verjeti ne moreš. mapak se je že odločil,  kdaj bo in konec-bikec kaj čmo. drugače pa ga blazno fascinirajo kužki, in pa ptiči, aja pa ofkors VODA-takoj ko vidi kakršnokoli obliko vode, že leti zraven-ja, ja next olympic champion 2025user posted image .

kako ste kaj z vrtci? mi smo bili zavrnjeni kot že veste, in tudi zelo malo možnosti je da bomo sprejeti, četudi smo ''že'' na 14. mestu, ker jih je zelo malo odpovedalouser posted image . tako da sploh ne vem kako in kaj. madoniš mogla bi si počasi že malo službo iskat, a kaj ko ne vem kako bo z vrtcemuser posted image . ma bi mogla kar jaz odpret en privat vrtec!

za srečanje sem pa tudi jaz-ali sreda ali pa četrtek, vseeno. je pa res, da bo v sredo slabo vreme.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:46:02 >

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 242
19.5.2008 22:34:08   
lex
Tejč vse najboljšeuser posted image  

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:46:23 >

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 243
20.5.2008 9:18:47   
Eca
Hej!

Pri nas je vse po starem...torej skoz nekaj dogaja.

Včeraj sem bila z Dorianom v razvojni....nič posebnega ni videtuser posted image , pokanje kosti pa je za ortopedauser posted image , zaradi "negovora" morama še k pedopsihiatruuser posted image .
Naj vam še zapišem mere (mene je skoraj kap): 81cm in 11230g. Tale Janez še kar raste kot gobauser posted image .

Mene je včeraj popoldne zvilo - neka trebušna varianta, sem objemala školko izmenično s svojo zadnjo platjo. Krči za ubit se. Danes je že boljše, upam da tamala dva ne stakneta kaj.

Majči - kako v službi?

Tejč - vse najboljše, ostani tako kot si, ocenjuj pa kar strogouser posted image .

Petrinja - glede službe, saj bo....dobrodošla v klubu....ena nam je sicer pobegnila iz kluba.....v tolažbo pa tole: zdaj so najlepši trenutki z Matevžem. A ne bi bilo škoda, da jih zamudiš?user posted image

Lex - kako je s sliko srečkauser posted image ?

Mi še nismo dobili odgovora za vrtec....enkrat junija pošiljajo....jaz sem skoraj 100% da ga bomo dobili, ker imamo že večjega tamuser posted image .

Ena je pred časom spraševala glede mleka....naš Dorian ne pije mleka zato mu tudi ne kupujem več Novalaca. Za linote pa uporabljam kar alpsko mleko. Sicer me na trenutke stisne, kaj če bo flekastuser posted image , zaradi mleka?
Pediatri svetujejo 0,5l mleka na dan s 3,6% mlečne maščobe. Zdaj če je skute, sire, jogurte in razne linote že s tem dobi več kot 0,5l mleka v telo. Po moje ni panike.

Dodi - pazi na svoje zdravje! Pri toliko otrocih si res nepogrešljiva mamauser posted image . Glede gnoja pa baje pomaga, če si na prst povezneš skuto in pustiš delovati čez noč.

Petra zg -zelo lepe fotkeuser posted image , joj kakšne lušte nam delaš. Javi kdaj boš kaj v CE, da ti dostavim model.

Kai - lepa fotka s klavirjem. Jaz tudi navijam, da bi naš "Janez" bil pianist (če že mami ni ratalo). Ta večji lump je namreč brez posluha po atiju.

Kjava - mi imamo vrt - nekaj se trudimo, pomaga mi občasno mama. Tašča je anti za te stvari, tast pa sadi samo paradižnik in petršiluser posted image . Mi smo posadili češnjev paradižnik, rdečo peso, blitva je še od lani, enako tudi šnitlek in rožmarin. Drugače pa sem še nasejala kolerabo, korenček, jagode, petršilj, baziliko, grah,.....verjetno še kaj, bomo videli kaj bo ven prišlo. Lahko bi sedaj kaj pognojilauser posted image Rdeča pesa vem da je prilezla ven, za ostalo pa še ne vem kaj jeuser posted image (mogoče pleveluser posted image ).

Evo....moje poročilo.

Lp Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 244
20.5.2008 10:57:17   
lex
UROŠ VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:46:39 >

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 245
20.5.2008 11:48:31   
BAMBINA_
user posted image Uroš vse najboljše za 1. rojstni dan!!user posted image

user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 246
20.5.2008 12:16:49   
BAMBINA_
Evo, naše praznnovanje je minilo. Smo imeli piknik v nedeljo. K sreči imamo velik nadstrešek, da nas dež ni motil. In v nedeljo se je spet začel spuščati na veliko, s to napako, da se potem ne vrže na rito, ampak kar pikira na nos ali pa raven kot hlod nazaj. Včeraj sem pa pripravila slavnostno kosilo za našo družinico, zvečer so prišli pa še brat z ženo in mami, pa smo malo s šampanjcem nazdravili.
Še fotke do večera user posted image :
user posted image
user posted image

Ej, petrazg joj tvoj fantek je tak šarmer navihani. Zadnja fotka je kar za v okvir. Svetovna user posted image user posted image
Če se bosta z Eco dobili, bi se pa jaz zraven prišlepala.
Majchi poročaj, kako je kaj v službi.
Kai ful je dobra fotka, tvoj Anže pa itaq lepotec user posted image

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 20.5.2008 12:20:27 >

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 247
20.5.2008 16:02:15   
iwa
No punce da ne mislite da sem vas pozabla, sam še vedno sm brez neta....

Zelooooooooooooooooooo pogrešam vaše čvekarije, ste take faceuser posted image user posted image user posted image

Vsem ki ste vmes praznovali VSE NAJBOLJŠE IN  NAJLEPŠE, TUDI TEBI TEJČuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede selitve pa na hitro, končno smo našli rešitev, selimo se k moji babici v Radovljico, tam se bomo nekaj časa stiskali skupaj z njo, potem pa si bomo predelali podstrešnp v lastno stanovanje, kar nas bo pšrišlo veliko ceneje pa še na svojem bomo.... tako da trajal je a kmal bo boljš. In tam bommo spet meli net, tako da bomo več spet na veziuser posted image  seliliu naj bi se konec mesecauser posted image

No zej pa letim naprej, sm tastu mal računalnik ukradla user posted image

Uživajteuser posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 248
20.5.2008 16:46:52   
kjava
VSE NAJBOLJŠE, UROŠ!

user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 249
20.5.2008 16:54:25   
kjava
BAMBINA, lepo, da se ne držiš več strogo svojega pravila in nam kakšno slikco privoščiš user posted image . Luškan je Griša.
Pa seveda oba Anžetka tud user posted image .

Eca, že spet te vaše trebušne zadeve, no user posted image . Pa pri vas je to ful pogosto, a ni?
Eno user posted image , da boš sedaj v redu.
Za kakšno govorjenje se pa tu gre, da mora Janez k psihologu user posted image

Lex, sem zdele opazila, da julijke že rojevajo. Kam se vam pa tok mudi? user posted image

Dodi, halo, kakšno sr... zarad enga nohta. Men se na nogi velikokrat noht začne vraščat, ker ga tok butasto odstrižem, ampak nikol ni še blo tok hudo, da bi mi ga moral rezat. Še dobro, da so pravočasno ukrepali.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......