Eca
|
Hej! Pri nas je vse po starem...torej skoz nekaj dogaja. Včeraj sem bila z Dorianom v razvojni....nič posebnega ni videt , pokanje kosti pa je za ortopeda , zaradi "negovora" morama še k pedopsihiatru . Naj vam še zapišem mere (mene je skoraj kap): 81cm in 11230g. Tale Janez še kar raste kot goba . Mene je včeraj popoldne zvilo - neka trebušna varianta, sem objemala školko izmenično s svojo zadnjo platjo. Krči za ubit se. Danes je že boljše, upam da tamala dva ne stakneta kaj. Majči - kako v službi? Tejč - vse najboljše, ostani tako kot si, ocenjuj pa kar strogo . Petrinja - glede službe, saj bo....dobrodošla v klubu....ena nam je sicer pobegnila iz kluba.....v tolažbo pa tole: zdaj so najlepši trenutki z Matevžem. A ne bi bilo škoda, da jih zamudiš? Lex - kako je s sliko srečka ? Mi še nismo dobili odgovora za vrtec....enkrat junija pošiljajo....jaz sem skoraj 100% da ga bomo dobili, ker imamo že večjega tam . Ena je pred časom spraševala glede mleka....naš Dorian ne pije mleka zato mu tudi ne kupujem več Novalaca. Za linote pa uporabljam kar alpsko mleko. Sicer me na trenutke stisne, kaj če bo flekast , zaradi mleka? Pediatri svetujejo 0,5l mleka na dan s 3,6% mlečne maščobe. Zdaj če je skute, sire, jogurte in razne linote že s tem dobi več kot 0,5l mleka v telo. Po moje ni panike. Dodi - pazi na svoje zdravje! Pri toliko otrocih si res nepogrešljiva mama . Glede gnoja pa baje pomaga, če si na prst povezneš skuto in pustiš delovati čez noč. Petra zg -zelo lepe fotke , joj kakšne lušte nam delaš. Javi kdaj boš kaj v CE, da ti dostavim model. Kai - lepa fotka s klavirjem. Jaz tudi navijam, da bi naš "Janez" bil pianist (če že mami ni ratalo). Ta večji lump je namreč brez posluha po atiju. Kjava - mi imamo vrt - nekaj se trudimo, pomaga mi občasno mama. Tašča je anti za te stvari, tast pa sadi samo paradižnik in petršil . Mi smo posadili češnjev paradižnik, rdečo peso, blitva je še od lani, enako tudi šnitlek in rožmarin. Drugače pa sem še nasejala kolerabo, korenček, jagode, petršilj, baziliko, grah,.....verjetno še kaj, bomo videli kaj bo ven prišlo. Lahko bi sedaj kaj pognojila Rdeča pesa vem da je prilezla ven, za ostalo pa še ne vem kaj je (mogoče plevel ). Evo....moje poročilo. Lp Eca