Majchi
|
Joj punce, hvala, ker se veselite z mano . Ja Kjava, v tem smislu je pa bla res brzina. V četrtek sem bla na 1. razgovoru in še domov nisem dobr prišla, so me že poklicali, naj v ponedeljek pridem na 2. razgovor. Takrat so me kar precej pošiljali od enga do druzga, vsi so me neki sprašvali, na koncu pa spet v kadrovsko in še ene teste rešvat. Skor 3 ure je blo vse skupi. Potem je bla pa včer tišina, dons zjutraj pa so me že klicali, naj v ponedeljek kar pridem. Pojutrišnjem (petek) imam že zdravniškega . Kaya, delovno mesto je produktni vodja. Imela bom čez eno blagovno znamko, dobim baje svoj budget, grem v Francijo na izobraževanje, delala bom z veledrogerijami, marketinške plane, izobraževanja svojih terenskih sodelavcev, v glavnem vse od začetka do konca, da bi se ta produkt kar najbolje prodajal. Točno to, kar si želim ! Tejč, delovnik je baje od 9 pa do 16. Takrat grem komot domov, so ful fleksibilni, eni nosjo delo domov, eni prej pridejo, eni pač dlje delajo, važno je, da je delo narejeno. Jaz sem si zamislila, da bi začela mal čez 7 in končala ob 16ih. Eventuelno bi po potrebi kdaj naredila še kaj zvečer doma, upam pa, da ne bo potrebe. Na začetku bo ziher suffer, ampak potem bo čedalje boljše. Vsaj upam. Plača pa je na začetku taka kot sem jo imela do zdej, to je za njih mal nižja in bo rasla skupaj z mojimi rezultati (to sem pa že večkrat slišala ). Potem pridejo še neki dodatki na promet, ampak o tem še nič kaj dost ne vem. Bom vidla v ponedeljek. Res sem vesela. Putka, evo link od potovalne agencije sevenstars, ki pa bo postal aktiven najkasneje v ponedeljek. Je pa ta moja prijateljica delala na agenciji Tao in Ilirika, tko da ve, kako zadeve laufajo. Poleg tega ima pa eno navezo iz Azije, tko da bo ponujala tud neki prekrasnih produktov, ki jih ne bo imel nihče drug. Ampak to čez kakšen mesec. Drugače je pa ona znana po križarjenjih po Karibih. V glavnem, punca rojena za turizem. Midve sva bile sošolke na Fakulteti za turizem (tam sva se spoznale). Ona je res rojena za to, jaz pa en runkl . Ti kar povej sodelavcem za njo, magar naj jim kakšno ponudbo naštima, bojo ziher zadovoljni. Dons sem ji šla kupit darilo za otvoritev in sem iskala res nekaj posebnega, ki bi imelo tud kakšen pomen, nisem pa imela pojma kaj. No, na koncu sem v 1001 dar našla mrežo za ležat iz živopisanega blaga, notri pride pa en lep povšter. Enkrat je že sama rekla, da bi si na tak način uredila poslovalnico, če bo le imela prostor, ampak sem jaz na to idejo pozabila. Ko sem pa dons vidla tisti viseči stol oz. mrežo, se mi je zdelo pa idealno in zelo počitniško. Lahko ima kot dekoracijo, lahko pa dejansko kdo notri sedi. Ne vem, če si predstavljate. Bom ob priliki pofotkala. Tejč, super, da še niso diagnosticirali astme . Vem, kok te skrbi glede tega in da delaš vse, da bi preprečila razne alergije in astmo. Držimo pesti, da se Maši ne bo treba s tem ubadat v življenju. Eca, sklepi? Pa je to dokončno določeno? Tud jaz upam, da vaš mali Janez ne bo imel kakšnih hudih težav v zvezi s tem. Kaj pa je s tvojo porodniško? A so ti podaljšali? Sorry, če si že povedala, pa sem spregledala...
|