|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
20.8.2008 11:40:22   
sasa78
AQ - sanjske ja, sej jih mamo vsi - idealno ni nikjer

No ja da ne govorim o mojem 2 sinu ki je pravi user posted image -ek. Ta nam bo dal vetra.

Je velik prejokal, preveč ampak tako je, enkrat bolj drugič slabš. Bodo pa pol bolj pridni user posted image user posted image user posted image  (če verjameš)

Mojedva imata premalo družbe - se vedno skupaj igrata - ni v okolici nobenga fanta za igro pol se pa jaz ali moj skoz z njima ukvarjava - no Jan pri 5.5 igra že tenis in badbinton, pa o košarki da sploh ne govorimo - no rolanje sem sedaj opustila, pa kolesarjenje tud - ja ne morem s tem trebuhom rečem . on pa meni nazaj JA ITAK K JE PA TAKOOOOOO VELIK (za nameček pa še z rokami pokaže) user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
20.8.2008 11:51:37   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Sončni žarek,welcome user posted image user posted image .Imaš pa pridno deklico!!Vse najboljše za njen jutrišnji r.d. user posted image user posted image user posted image

AQ- hvala za čestitkeuser posted image   veš jaz pa tebe občudujem, da si šla tako daleč iz slovenije........jaz sem šla sam iz mesta na vas-15km, pa včasih mojga jezim, kaj vse ženske naredimo za ljubezen user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1402
20.8.2008 11:52:11   
sasa78
AQ - ma ne vem zakaj noče - se boji da je ne bova mogla kontrolirat - pospravljanje pa varstvo,...
sej tud zdaj nisva na majhnem 120m2 - ampak sem pri tašči in tastu - pa bi rada šla na svoje - sam k sva si nad nim rihtala stanovanje nisva šparala in je zrihtano bombastično!!! Res. V piko pa se mu zdi sedaj blesavo da bi vse to zapustu - sam jaz biiiiiiiiiiiiiiiiii, DA SEM SAMA SVOJA. mogoče narobe razmišljam

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
20.8.2008 11:53:34   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Sončni žarek,welcome user posted image user posted image .Imaš pa pridno deklico!!Vse najboljše za njen jutrišnji r.d. user posted image user posted image user posted image

AQ- hvala za čestitkeuser posted image   veš jaz pa tebe občudujem, da si šla tako daleč iz slovenije........jaz sem šla sam iz mesta na vas-15km, pa včasih mojga jezim, kaj vse ženske naredimo za ljubezen user posted image user posted image user posted image

Jaz sem naredila isto iz mesta v vas - pa me zdaj vleče nazaj - k vas je preveč flavzarska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
20.8.2008 11:53:53   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: nina166
Sončni žarek dobrodošla med nami. Imaš pa PDP na isti dan kot jaz. Lepo da imaš tako pridno punčko. Želim ji vse najboljše za jutrijšnji rojstni dan!

ja PDP imava na isti dan pa naslednji pregled tudi-če se ne motim 5.9. morfologijo pa imam 10.9

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
20.8.2008 12:04:45   
ronja
Sončne žarke vedno vzamemo medse! Drugo bi bilo, če bi bila nevihta ali točauser posted image ! hehe, pri meni bruhanje ni odvisno od hrane - čisto vseeno je, kdaj, koliko, kaj,... jem - edino, če je mastno je res še hujše. Ampak to je to. Sem pa bruhala že tudi luščine od grozdja, ko je bilo par jagod grozdja edino, kar sem pojedla cel dan... Pri meni je trajalo do konca, res pa je bilo na koncu boljše. Ampak sem tudi zadnji mesec super pobruhala vrata od vcja v porodnišnici, kjer smo meli predavanja za maternisko šolo, hehe. Ker je bila pač ena not, moj želodec pa se za to, da je vc zaprt ni prav nič sekiral. Na srečo sem samo pila tisti dan - je bilo zjutraj - pomarančni sok in vodo...
Aja, pa vse najboljše tvoji princeski!

AQ, hehe, ja, če bi jaz živela v Gani, bi tudi pisala Leila, samo tu se mi zdi pa bolj tekoče Lejla - pa da se ve, da je naša - oz. naše gore list ali kako se že rečeuser posted image

Hehe, punce, mene ne zvlečeš iz mesta! Da sem na vasi takole kot sem zdaj, se mi pa sploh strga! Tu vsaj dobim obiske, pa lahko grema na sladoled, pa se kaj dogaja... Da bi pa na vasi morala skoz doma viset, pa bi me takoj soseda tašči pa mami zašpecala, če bi kaj takega delala, kar mi niso dovolili... Ne hvalauser posted image . Sej malo pretiravam oz. karikiram, samo se mi zdi, da je precej tudi res...
Midva mava res fajn lokacijo, mirno in blizu centra, lahko grem z vozičkom v staro ljubljano (ne zdaj, no, ampak kadar pač smem;), no, zdaj gremo pač vsi skup, da jo oči nosi gor pa dol po stopnicah, ker ni dvigala), kjer itak ni prometa in je prav luštno. Pa da bi mi ljudje non stop sikali, kaj vse se ne spodobi - to ne bi bilo zame...

Neposredna povezava do sporočila: 1406
20.8.2008 12:05:11   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

Jaz sem naredila isto iz mesta v vas - pa me zdaj vleče nazaj - k vas je preveč flavzarska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, pa k vsak ve vse o vsakem.......kok to men gre na živce user posted image user posted image user posted image  Sem na začetku kar nekaj starejših mamc razkurila, ko sem jim povedala, da naj se zase brigajo.

Tudi midva imava urejeno pri tašči in tastu- sam imava vse zase (svoj vhod, števce......). Je pa super, ker lahko Evo kar pustim spat, naštimam babyfon in kam skočim....Jjaz se ne vtikam v njihove stvari, zato se oni tudi ne v najine. No ko smo gradili-pri nas smo ful podirali in zidali se je tast hotel nekja vmešavat-pol sem mu pa povedala, če bova hotela imeti črni parket -ga bova imela ne glede na ceno, dokler sama vse financirava...pol pa se nikoli ni več vmešaval user posted image   Jaz imam pozitivno izkušnjo, včasih pa enostavno kar kej preslišim in je bolje ter se vgriznem za jezik........

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
20.8.2008 12:25:25   
sasa78

Joj, pa k vsak ve vse o vsakem.......kok to men gre na živce user posted image user posted image user posted image  Sem na začetku kar nekaj starejših mamc razkurila, ko sem jim povedala, da naj se zase brigajo.

Tudi midva imava urejeno pri tašči in tastu- sam imava vse zase (svoj vhod, števce......). Je pa super, ker lahko Evo kar pustim spat, naštimam babyfon in kam skočim....Jjaz se ne vtikam v njihove stvari, zato se oni tudi ne v najine. No ko smo gradili-pri nas smo ful podirali in zidali se je tast hotel nekja vmešavat-pol sem mu pa povedala, če bova hotela imeti črni parket -ga bova imela ne glede na ceno, dokler sama vse financirava...pol pa se nikoli ni več vmešaval user posted image   Jaz imam pozitivno izkušnjo, včasih pa enostavno kar kej preslišim in je bolje ter se vgriznem za jezik........

Pri nas pa nimamo svojih števcev imamo pa tud skupen vhod - pa otroke vedno prestreže pa mene tud - kar mi pa ne paše vedno - imam rada svoj mir in kar se mi najbolj dopade RED - pa ne me narobe zastopet - pa tast tud uleti kdaj pa kdaj nenajavlen user posted image , pa smo že tolkat rekla. Enostavno ni to to- pa prej mi je bilo čist OK, motet me je začelo letos - enostavno nimam svojega mira - pa kdaj to, pa kdaj ono, pa tisto pa spet ono -
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PUNCE DANES MAM PA DAN user posted image user posted image user posted image   GROZNA SEM

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1408
20.8.2008 12:32:04   
sasa78
ronja -  verjetno k si na svojem šele potem veš kaj imaš

Ma sej tud pri men ni čist tako slabo samo imam včasih izpade da bi blo bolj če smo sami - čisto sami. Po drugi strani pa mi le včasih 1x na 14 dni priskoči na pomoč z varstvom. Drugač pa ne.

S tastom mava pa samo dober dan in adijo - nič kaj dosti. (sva poslovno sodelovala pa sva prišla v konflikt) posledica tega je to. Žal.

Če bi pa moža pred dejstvo postavila pol bi pa šel. Po moje je mal mamin sinko - noče zapustit varnega gnezda doma - neki takega - user posted image user posted image user posted image  pa vrtec in šolo mamo samo 300 m stran - tud to je neki

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
20.8.2008 12:36:47   
African queen
sončni žarek,saša,na vasi mora bit pa res hudooo-tiste stare mamce,ki nimajo kaj drugega počet kot opravljat,pa vsi vse vejo...joj.Jaz sem drugače iz NG,pa še to je kot ena velika vas,nikol ne bi živela tam z našo družinico..

saša,sej v bistvu razumem tvojega moža...tolk sta vložila v stanovanje,zdej bi pa kar pustila.Res škoda,ker verjetno ne moreta kar prodat,če je hiša od tasta in tašče..a z njima se pa dobr štekaš?

sončni žarek,sej nisem šla tako daleč,le par ur z letalom user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1410
20.8.2008 12:45:06   
African queen
No,da preidemo spet mal na nosečnost.A bo katera,ki ima za sabo vsaj že en porod,šla spet v materinsko šolo?
Jaz sem v prvi nosečnosti obiskala vsa predavanja,v drugi nosečnosti pa le del, kjer se vadi dihanje in mal miga...zdej pa ne vem kaj bi,mogoče bi mi prav prišlo,če bi šla na vaje dihanja...
A se je katera odločila za porod z EA ali ultivo?Mene je tega poroda spet full strah,ampak sem se odločila za naraven porod (no,s pomočjo maskice user posted image )pa itak bom tokrat mogla rodit v Šempetru,kjer ne delajo ne EA,ne ultive...

Neposredna povezava do sporočila: 1411
20.8.2008 12:50:47   
sasa78

user posted image

user posted image
2009

user posted image

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                     spol

user posted image    1.1.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )      29         pregled:           
metkica23        (1user posted image , 0 user posted image )      28         pregled:

detece             (1user posted image , 0 user posted image )      25         pregled:                       user posted image  

user posted image  2.1.09

uršap               ( 1 user posted image , 0 user posted image  )        20     pregled :
petra28            (2user posted image , 1user posted image )

user posted image    3.1.09
*m*o*j*c*a     ( 1 user posted image ,  0 user posted image )     22        pregled:

user posted image    4.1.09   
rosancy            (1 user posted image , 0 user posted image )      22        pregled:

marjetica84     (1 user posted image , 0 user posted image )       24        pregled:

pikapoka2

user posted image    5.1.09    
ac                     (2 user posted image , 1 user posted image )          35      pregled:

user posted image    6.1.09    

kinokija            (2 user posted image , 1 user posted image )                     pregled:

sasa78            (3 user posted image , 2 user posted image )         29        pregled: 26.8.    

OLjica              (1 user posted image , 0 user posted image )           28      pregled               

african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )         32       pregled: 15.9.                    user posted image

user posted image   7.1.09
niia                    (1user posted image , 0 user posted image )         25      pregled: 1.9.    

user posted image    8.1.09   
dejcka            (3user posted image ,  2user posted image )                          pregled:

mariolinka       ( 1 user posted image ,0 user posted image  )           24      pregled: 8.9

user posted image    9.1.09   
magor               (5 user posted image , 4 user posted image )         35       pregled: 25.8.

vita_kp             (2 user posted image , 1 user posted image )                    pregled:

user posted image    10.1.09
ronja                (3 user posted image , 1 user posted image , )        30       pregled:                              user posted image

babuška84       (1user posted image ,  0user posted image )                        pregled: 25.8.                   user posted image

user posted image    11.1.09
strumf              (1 user posted image , 0 user posted image )                     pregled:

tjoka                (1 user posted image ,0 user posted image  )         32         pregled:

user posted image   12.1.09

dušk@               (1 user posted image , 0 user posted image )             ?      pregled:

tadeja81          (  user posted imageuser posted image )                         pregled:

mavrica24        (1 user posted image , 0 user posted image )            29      3.pregled konec avgusta

user posted image  14.1 09
petra88           ( 1user posted image , 0 user posted image  )           20       pregled

user posted image    15.1.09
barba                 (2 user posted image , 1user posted image )           27       pregled:

user posted image    16.1.09
snežinka7           (xuser posted image , xuser posted image )                         pregled:

user posted image   17.1.09
via_2                 (2 user posted image , 1 user posted image )           32        pregled: 

hmm                   (4 user posted image , 2user posted image )          37        pregled:

PAJO                   ( 2 user posted image , 1 user posted image )        22      pregled         
snikolina             (1user posted image , 0user posted image )           29      pregled:    10.9.

uršika***           (1 user posted image , 0 user posted image )          24      pregled:    10.9.
user posted image 18.1.09

trebušolinka       (1user posted image   , 0 user posted image   )                    pregled:

limona        (2 user posted image ,1 user posted image  )       30                     pregled:

user posted image    19.1.09
pebi                   ( 3 user posted image ,1 user posted image   )                       pregled:

user posted image  20.1.09

barbž                 (1 user posted image , 0 user posted image )           24          pregled:

haidi                  (2 user posted image , 1 user posted image )            26         pregled 28.8. 

Petri_                 (2 user posted image , 1 user posted image )                         pregled:

user posted image   22.01.09

sončica23     

user posted image   24.1.09

*m*t*                    (1 user posted image , 0 user posted image )        23            2. pregled:

marusa80              ( xuser posted image ,  xuser posted image )                         pregled:            user posted image      

balonchy                 (2user posted image ,  0user posted image )          27            pregled: 26.8.  user posted image  

user posted image     25.1.09

Zvezdica              ( 3 user posted image , 1 user posted image )       30               pregled: 27.8.               

aleksandras         ( 1 user posted image , 0 user posted image  )        28            pregled:      
vrtnica84                (1user posted image , 0user posted image  )                         pregled:

user posted image     26.1.09
nina166              (2user posted image , 1 user posted image  )           25            pregled: 5.9.    user posted image

sončni žarek       (2user posted image , 1user posted image )                29           pregled: 5.9. in 10.9.

user posted image    27.1.09
drdra                    ( 2 user posted image , 1 user posted image )                        pregled:

sonček33           (1 user posted image , 0 user posted image  )          29           pregled

crtka                   (2user posted image ,1 user posted image )

khurde                 (1user posted image ,0user posted image )              25    

user posted image   28.1.09

hijacinta                (1user posted image , 0user posted image )                        pregled:

user posted image    29.1.09    
symona                 (2 user posted image  , 1 user posted image  )      28        pregled: .

ploha                     (1user posted image ,0user posted image )           21      pregled:  9.9.    user posted image

user posted image    30.01.09
m333                  (xuser posted image , xuser posted image )

anej01                   (2 user posted image , 1 user posted image )                   pregled:

user posted image   31.01.09
ULLA80               (xuser posted image , xuser posted image )

Dobrodošle na seznamu !!!!

user posted image user posted image    Trenutno nas je 59!!!!  user posted image

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ema82 user posted image   user posted image
hator user posted image user posted image
 kepica user posted image  user posted image
sasaana user posted image  user posted image
gigi1  user posted image user posted image
dotika user posted image  user posted image

user posted image   
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI               DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ    

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
20.8.2008 12:54:44   
klavdiy4
Včeri nisem bila nč doma..... tk da sekica vse naj naj naj.....naj za tvoj rojstni dan.... Upam, da ti je jopica za mojega nečaka/nečakinjo všeč..... Pridna bodi.... Pa doma se oglasi!
Pa bdw user posted image  je bla full dobra... Sej naslednja bo kmal, če ne januarja pri vam  pa novembra pri nam.....user posted image user posted image
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1413
20.8.2008 12:58:01   
Anonimen

saša,vsa našteta imena za user posted image  so mi všeč,razen Lare..ANITA???Ej,tega imena pa tut jaz ne morem slišat!!!
Ja, vzgojiteljice pa res delajo svašta po vrtcih,sem slišala,da naredijo v sobi prepih,zato da čimveč otrok zboli in jih je potem manj v skupini...torej manj dela,groza!!!

jp Pa klimo na ful - mamooooooooooooooooooo!!! Pol mamo pa v vrtci plučnice - no moj mali je mel v maju gnojno angino s plučnico - 14 dni sem ga po rokah nosila, tud na WC ni mogel jit sam. Je zdravnik urgeral v vrtec, ki je cela skupina mela isto --  oni pa JA MI NISMO NIČ KRIVI!!  Kaj pa razkuževanje in ostalo - pol je zavod hodu razkuževat. Ma da jih kokla v rit brcne

user posted image tule pri nas v vrtcu so zdej dali klimo v pisarne in so babe čist ven padle, da v igralnicah jim je tud vroče itd. pa jih je ravnateljica lepo skenslala, da že z z usranimi radiatorji so problemi, k se one ne zavedajo da so tam zarad otrok in pol samo sranje delajo ( eno zebe pa odpira radiatorje, pol druga odpira okna k je vroče, da ne govorim....) in da si niti v nalepših sanjah ne more predstavljat, kako bi šele bilo, če bi pa klime meli po igralnicahuser posted image

sej pravim tale ravnateljica je kr kul, se mi dopade k je taka, k tule je tud mali kraj in vsi se poznajo med sabo itd. in ona je zdej pršla in malo reda naredila, k prej je pa tudi bilo vseh sort...

joj svojo hiško bi pa jst tuduser posted image pa mir pa zasebnostuser posted image
sma isto pr tašči in tastu na vrh, ma sej sta super, res ne smem nč rečt, sam so stvari k jih ne zastopta in me ful mot....k preidem iz službe recimo, noben ne pokapira da pa mogoč komi čakam da pridem domov, se preoblečem, umijem, da tamalo pocartam, pol je treba skuhat itd. tko pa kr prežita pred bajto in ko se prikažem mi kr spulita tamalo iz rok in pol bi lohk jaz tam eno uro visela al kajuser posted image če pa rečem da se mudi in grem kr gor, sta pa vsa užaljena in pol par dni ni nobenga na spregleduser posted image pa smo že mel debato, da je tako obnašanje meni totalno otročje in da ni vse, kar jaz naredim treba tolk tragično jemat, da že mam razlog za to in da jaz se kr ne bom njima prilagajala in neka negativna čustva gojila v seb, zato da ne bosta užaljena itd. itd.....samo zgleda bo treba ponovit tak pogovor al kajuser posted image
eh ja...

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
20.8.2008 13:03:26   
Anonimen
AQ - jst ne grem še enkrat v materinsko šolo, to pa zato ker mi je bilo totalno mimo vse skupajuser posted image predvsem majo čudno zastavljeno, da ne morš it prej, kt zadnji mesec...in tko sem tam na unem stolu umrla skor, tok me je vse bolelo, pa komi sem dihala itduser posted image predavala je pa za moje pojme ena ful čudna ženska, z malo predpotopnimi pogledi in mi je blo vse skp kr neki....poveličevala vez med mamo in otrokom, da očetje so pa bolj tko, na stranskem tiru in nepomembni in da naj se kr sprijaznijo s tem, ker tko pač je in mora bituser posted image in podobne bedarije, ma ne da se mi to poslušat...
pr telovadbi in dihanju je blo pa tko, da smo spet tam na tleh sedeli, men je blazno trebuh otrdeval, vroče je blo k svina, sploh ne vem kaj je una ženska razlagala, ker se posvečala samo temu da sploh sem dihalauser posted image in da nisem omedlela..

tko da po taki izkušnji jaz definitvno ne grem več, pa sem prepričana da bom vseen rodilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1415
20.8.2008 13:07:03   
sasa78

No,da preidemo spet mal na nosečnost.A bo katera,ki ima za sabo vsaj že en porod,šla spet v materinsko šolo?
Jaz sem v prvi nosečnosti obiskala vsa predavanja,v drugi nosečnosti pa le del, kjer se vadi dihanje in mal miga...zdej pa ne vem kaj bi,mogoče bi mi prav prišlo,če bi šla na vaje dihanja...
A se je katera odločila za porod z EA ali ultivo?Mene je tega poroda spet full strah,ampak sem se odločila za naraven porod (no,s pomočjo maskice user posted image )pa itak bom tokrat mogla rodit v Šempetru,kjer ne delajo ne EA,ne ultive...

Ne ne bom šla, pa rodim itak expresno - skoraj brez bolečin - moj pravi da bom sedaj kr štrikala zdraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prvi porod 2 uri - porodne prej pa skoraj nič
drugi pa 15 minut porodne - pa prej eno uro
tretjič ?    

Ulla80 - mam iste probleme, sam jaz pol pravim tuki jih mate jaz grem gor - pa se hitro moje2 naveličata pa prideta zamenoj user posted image user posted image  - nista za te variante buci buci buc - ampak dej mi sesalec da posesam sobo (5.5 letnik), drugi mu pa sledi user posted image user posted image user posted image  - MOJE2 STA FIZIČNA RADNIKA - NAJLEPŠE JE K SE KAJ DELA - KAJ ČMO

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1416
20.8.2008 13:14:28   
Anonimen
sasa viš kuk je fajn, k sta že tolk velikauser posted image men pa ni da bi jo dol puščala, ker pač tud jaz jo cel dop. ne vidim in že tko mam čist premal časa za ukvarjat se z njo ( pa še manj ga bo) in mi na kraj pameti ne pade, da bi jo puščala kjerkoli....in nekak se mi dozdeva da sem pa le prva v vrsti, k mam pravico do svojga otrokauser posted image mogoč se pa motimuser posted image
tko da zunej pred hišo praktično nisem, ker ne morem nič tam počet s svojim otrokom, morm it al na sprehod al pa gor nazajuser posted image do kraja bedno...

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
20.8.2008 13:49:35   
nina166
AQ zdaj pa boš imela eno pridno punčko, boš vidla.

sasa jaz te čisto razumem. Tudi mi imamo lepo urejeno stanovanje pri mojih starših, pa si midva vseeno želima svojo hiško. Da imaš nekaj čisto zase, da lahko delaš kar hočeš, pa da lahko salte delaš po dnevni brez da bi te kasneje kdo vprašal, kaj je tako ropotalo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Materinska šola: midva niti prvič nisva bila. Sicer sva bila že prijavljena, potem pa je moj zamenjal službo in si ni mogle privoščit, da bi dobil takoj dopust...predavanja so bila samo dopoldan in sva se odločila, da ne boma šla. Zdaj pa tudi ne boma hodila, ker že tako vema kako to zgleda...porod in vse ostalo kar pride zraven user posted image

sasa ti pa res ekspresno rodiš user posted image  user posted image  user posted image . Moraš pazit da ne boš tatretjega rodila kar doma user posted image  user posted image ...saj se sliši hecno, samo nekaterim se tudi to zgodi. Ne zamerit, samo malo sem se pohecala
Pa user posted image  user posted image  za tvoja delavca. Tudi naš izredno rad pomaga. Samo se bojim, da ko bo res treba kaj pomagat, pa ga bo minilo user posted image

Meni pa je všeč na vasi (očitno sem edina user posted image ). Moj je doma iz mesta in ko gremo na obisk mi ni nevem kako všeč. Če sedimo zunaj in kdo malo bolj naglas kaj reče, tast hitro reče, da bolj tiho, da ne bo celo mesto slišalo kaj se pogovarjamo. Če se sin žoga, mora full pazit, da ne gre žoga k sosedom. Cesta je čisto blizu hiše in moreš otroke ful pazit, da ga ne povozi kak avto. Sosedi se med sabo skoraj ne poznajo. Je pa res, da ima vsaka stvar svoje prednosti in slabosti. Imaš pa vse na dosegu roke, kar na vasi ni. No meni je na vasi všeč, stare mame pa tudi morejo kaj počet...naj imajo veselje user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
20.8.2008 13:51:43   
ronja
Hehe, saša, res je - ni zaman rek: zlata svobodauser posted image . Se nama vsi čudijo in govorijo, da v takem malem kurniku pa ne bi mogli živet... Ampak teh 38kvadratov je samo najinih, mam rajši te, kot pa 120 "skupnih"... Ma, ni šans, da bi živela s komerkoli od starih staršev: imam vse 4 zelo rada, ampak prav z nobenim ne bi mogla živet, ni šans! Na srečo so pri nas "tastari" istega mnenja, da se to ne sme križatuser posted image .
Tak da prav občudujem vse, ki vam to rata! Sja verjetno se vsega navadiš. Pa če mate lepo zrihtano, verjamem, da se je težko odločit pa it, če ni nič konkretnega narobe... no, jaz sem že prej vedela, da to ne pride v poštev in sem to povedala vsem svojim fantom, še predno smo sploh hodit začeli, heheuser posted image

AQ, jaz bom spet rodila naravno, samo z masko in nič drugega,če bo po moje. Glede materinske pa - sem hodila lani - od takrat se vejetno ni kaj dosti spremenilouser posted image . Mogoče bom šla kaj pogledat, bom videla in sporočila pozimi, zdaj itak nikamor ne smem... Meni je bila materinska šola zelo všeč, sploh ta v Porodnišnici Ljubljana, res predavajo strokovnjaki, vska za svoje področje.

saša, blagor ti - jaz sem mela pa redne popadke na 5 minut od ponedeljka do petka, tporod je kao trajal sicer samo 7 ur, ampak mene so tisti popadki prej ravnotako boleli, malo manj, ampak vseeno se ni dalo spat zraven... Sem pa sešila eno dekico za tamalo tačasuser posted image

ulla, pogovore s starimi starši je itak treba vedno znova obnavljat - to je kot vzdrževanje starega avta, ves čas po malo, pa vsake tok generalkauser posted image . Pa da ne bo pomote, mam res fajn starše in taščo in tasta! Smo bili včeraj pri njegovih in se meli super, danes prideta mami in bratec, zadnjič smo bili pri očetu čez vikend...
Ampak je pa treba tašči postavit meje, mami ma itak svoje fore, fotru je treba dat za jest, drugače je čist tečen, tast je slabe volje, če ne more it ribe lovit... skratka, je treba vedet, kako s kom, hehe. Ampak za vsak dan tako - pa - ne, hvala!
hehe, na koncu vidiš, da si v hiši na istem kot jaz v bloku: tudi ti ne moreš bit pred hišo, ampak moraš na sprehoduser posted image . no, jaz se, vsak pred blokom lahko...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
20.8.2008 14:21:54   
sasa78
Za danes vas lepo pozdravljam - grem po moja sončka pol pa v šoping - danes smo brez atija - pa se gremo potepat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

LP saša  se pišemo jutri

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
20.8.2008 17:27:02   
uršika***
Dan.

Ne morem verjet! ni mi hotelo poslat sporočila in se mi je moja cela litanija zbrisala - o vrtcih in bruhanju, ki ga morajo otroci pospravit za sabo in o tem, da so vzgojiteljice lene kokoši. No pa sem strnila moj spis v nekaj stavkih.user posted image user posted image

AQ: Če sem prav razumela, je tvoja tašča umrla in bo pogreb šele konec prihodnjega meseca? Kako pa to? Kje pa jo imajo sedaj? Oprosti na vprašanju- ampak me res zanima. In kako si se ti privadila na njihovo kulturo? Kako dolgo živiš tam? Sigurno ti mora biti pa vsaj malo dolgčas po naši sloveiji, ali ne?

Saša: tudi jaz bi rada tako rodila kot ti: daj nam zaupaj svoj recept, kako na hitrco rodituser posted image  in kako naredit take pridne radničke otroke, ki ti sesajo po stanovanjuuser posted image

Ronja: Kar hudo mi je za tebe, ko vidim, da ne smeš nič konkretnega počenjat. Če štrikaš, bi lahko tukaj na ringaraji odprla trgovinico: Ročno štrikam za vaše malčke, ki se bodo rodili pozimi. Ugodno! kupite, kupiteuser posted image user posted image  šali, kapice, rokavičke, puloverčki,...
Jaz znam pa naredit samo šal, vse kar je bolj zakompliciranega ni za mene. Jaz znam samo levo pa desno in tako vsako sezono naredim po 3 ali še več šalov. Jih bom letos tudi za našo bebicouser posted image , vsi ostali jih pa že imajo dovoljuser posted image user posted image user posted image

Ali je kaera že rodila z EA, ali imate namen? Priporočate ali ne? In kaj je to da rodiš z masko, kot je napisala AQ?
LP

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
20.8.2008 18:38:33   
Ploha
sončnižarek: dobrodošla!!!

Ronja: ti si zaključla bf, ker jst sm zdj na bf, smer agronomija

uršika: jst mam tud bernardinca, ime mu je Yohn, star je pa 2 leti pa tvoja lepotica?

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
20.8.2008 18:47:24   
uršika***
Moja lepotica Lara je pa že postala prababicauser posted image user posted image user posted image user posted image  ali pa že kaj več. Prababica vem da je 100%
Je stara 8 let in je tooooolk lena, k pes. user posted image
Včeraj sem jo komaj dobila, da je šla z mano na sprehod. Saj smo šle zelo počasi in se mi zdi, da kar čuti, da mora pazit na meneuser posted image
Pa tvoj trebušček Ploha? Moj je že tooolk velik, da se sprašujem, če niso koga notri spregledal in da jih ni slučajno 5 v njemuser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
20.8.2008 19:17:16   
Anonimen
uršika jst nebi rodila z EA...ene so sicer navdušene, da je fajn, samo jaz si kot prvo ne predstavljam da mi vstavlja ono iglo v hrbtenicouser posted image ( boženedaj da malo sfali), kot drugo pa mi ni jasno kako tak porod sploh poteka, če ne čutiš nič od pasu doluser posted image ok, ne čutiš bolečine, samo tudi nič drugega ne, ne moreš sodelovat pri porodu, kar je ful pomembno in to baje zelo podaljša porod in s tem poveča možnost komplikacij...tko da ne vem....

dons se pa kar dogaja tuleuser posted image

jst sem pa kao štrudelj spekla, pa s sladoledom se filam spetuser posted image čunka...

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
20.8.2008 20:11:15   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

uršika jst nebi rodila z EA...ene so sicer navdušene, da je fajn, samo jaz si kot prvo ne predstavljam da mi vstavlja ono iglo v hrbtenicouser posted image ( boženedaj da malo sfali), kot drugo pa mi ni jasno kako tak porod sploh poteka, če ne čutiš nič od pasu doluser posted image ok, ne čutiš bolečine, samo tudi nič drugega ne, ne moreš sodelovat pri porodu, kar je ful pomembno in to baje zelo podaljša porod in s tem poveča možnost komplikacij...tko da ne vem....

dons se pa kar dogaja tuleuser posted image

jst sem pa kao štrudelj spekla, pa s sladoledom se filam spetuser posted image čunka...

Ulla hvala za mnenje pa ni lepo od tebe, da nam delaš skomine s štrudlom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Zagovor diplome- vino?

Zagovor diplome- ob zaključku zdravljica z člani komisije- faks- vino- da ali ne?

da (52%)

ne (48%)

Število vseh glasov: 197

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!