ronja
|
sem pa full vesela, ker kljub vsemu razberem v tvojih postih veliko optimizma in dobre volje. Vse to se ti bo obrestovalo. Hehe, detece, jaz sem bila veliko bolana, ko sem bila mala, pa sem si hitro prišla na čisto s temi zadevami: da se pač zgodijo stvari, ki jih nočeš, pa na to nimaš vpliva. Ampak sam pa izbereš, kakšne volje boš zraven . Lahko te boli in si še siten, da vsi bežijo od tebe, ali pa te boli, pa se zafrkavaš iz bedne situacije in je lažje prenest - tebi in ostalim okoli tebe... Tak da sem se nekak pri 6-7ih letih tako odločila in se kar držim tega . Se mi zdi lažje. Danes sem kar ok, skoz moram lulat, ker mi očitno glavica zdaj lepo pritiska na mehur , pa malo sem bila sitna sama sebi, ker ne morem nič zrihtat - včeraj sploh nisem mogla, še kosila nisem naredila - no, itak, če smo sam šibali na urgenco (potem so me odpeljali v porodnišnico, ker sem že čez 20 tednov noseča)... Pa mi grejo na živce male stvari, ki ne delujejo oz. otežujejo bivanje: recimo vratca od omarice, tako da zdaj Ronja vse ven zbrska in non stop pospravljam nazaj (na žalost so not ravno čokolade in tega ji res ne morem pustit, da se igra, ker bi mimogrede maznila par kil čokolade, kolikor je je not...), pa to, da lubi pozabi nest smeti dol in jih potem Ronja razbrska in non stop pospravljam nazaj, pa ji brišem rokice..., pa da ne morem it v klet ali v trgovino po stvari, ki jih zmanjka (recimo wc papirja )... Vem pa, da je lubi tudi ful zmatran in ga tudi nočem preveč morit s tem, kaj vse bi kao moral naredit, da bi bilo življenje lažje, ker že komaj folga (saj veste, fantje niso tako trdoživi kot me, hehe )... Ampak bo že, računam, da bom čez max 5 mesecev lahko vse zrihtala in bo vse super duper, hehe zvezdica, ja, bom pridna danes , bom mižala na obe oki, kaj vse ni, pa bi moralo bit, hehe. Lejlica je ipak bolj važna, pa še Ronja zdaj spi, tako da mi ni treba nič pazit, kaj je spet dala v usta . Ja, se je pa Lejla hitro obrnila, Ronja se je šele v 30 tednu - vem točno, kateri dan se je obrnila, 2 dni pred 3D UZ, pujsa ni hotela počakat še 2 dni, da bi dobro obrazek videla . Se pa prav spomnim, zjutraj mi je cel trebuh razturila, ful se je motovilila, točno sem vedela, da se obrača, ker je bilo to 10 min. borbe s trebuhom! Je bilo prav noro - za videt, čutit,... To zdaj pa ni bilo tako (logično, saj je manjša) in je samo ful bolelo - pa ne same brce, samo očitno je res pritisnila tja nekam, kaj pa vem... Zdaj se je lepo namestila in lahko spet lepo zravnano hodim, celo danes sem se samo 1x zbudila od bolečine, pa še to je hitro nehalo. Se mi zdi, da me zdaj, ko se je obrnila manj boli (ali pa samo primerjam s tem, kar je bilo včeraj, pa se mi vse zdi manj, hehe ) Punce, hvala, da me spominjate, da naj bom pridna! Rada vas mam!
|