|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
26.11.2008 16:26:31   
temtem
Lep pozdravček, drage moje sonosečkeuser posted image user posted image user posted image !!!
Naj kar na začetku vprašam: A se pol dobimo v petek ob 16h v Supernovi? A pred vhodom?
Se že ful veselim...Drugače pa sem imela včeraj  UZ pregled pri svojemu ginekologu,in je rekel da naj se ne redim več....ful je bilo smešno, v bistvu tragi-komično...pa glih paše mi jest...Dobra novica je da se je moja mala že obrnila z glavico navzdol!!! Rekel je da otrok fajn napreduje, in sicer da je malo večji od poprečja ( a je to v redu?user posted image ), in da se mu ne zdi čudno da je otroku fajn, če ga mamica tolk futra...Mislim...počutila sem se kot da bi imela 30000 kil !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa jih nimam..mal več kot 67 jih je, prej sem jih imela pa 54, saj ni tako hudo, a ne...?user posted image user posted image user posted image Groza...
Punce, kolikokrat na dan si mažete trebuščke? A priporoča katera kakšno kremo? Jaz jih imam sigurno 10 različnih, pa se mi nobena ne zdi ne vem kako dobra...
Drug teden začnem z materinsko šolo, upam da bo zanimivouser posted image A ja, računalnik je še vedno pokvarjen...
Pozdravček, pa upam da se vidimo v petek!!!user posted image user posted image user posted image

temtem

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
26.11.2008 16:58:36   
Ploha
temtem: jst sm mela tok kil pred nosečnostjo ko jih maš ti zdej, zdej jih mam pa, sej ne upam povedat,....82 user posted image user posted image user posted image

Ja naj bi se dobile, sam ne vem če glih pred vhodam, samo če bo fest sneg naletavou, ne vem če bom pršla,...ker neki pravjo da bo snežil. Samo more res hudo naletavat, da jst ne bi pršla,...user posted image

Od krem mam pa jest eucerin olje in pa sanosan mama,...pa sta mi kul do zdej, kaj bo naprej pa ne vem, pa sej pomoje je čist vseen krema, sam da navlažiš, da ne poka koža. Loh pa da se motm,..itak je vse od kože odvisn.

Uršika
: ti povej kje se dobimo! user posted image

(odgovor članu temtem)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
26.11.2008 17:29:24   
sasa78
dober večer punce!!!

Evo mene - ne bodite zaskrbljene - nikamor še nisem šla user posted image user posted image , čeprav bi rada čimprej šla ampak ne pred 1.1.2009!!!!!

Madona ste se razpisale. Me 2 dni ni gor pa moram brat 5 strani - lepo

in vidim da se je celo AQ javila - dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Spakiranla in pripravila sem že vse, sedaj mam pa gnezditev in tisto tapravo - samo pospravljam in pospravljam in kuham, pa spet pospravljam - grozaaaaaaaa  bom še zbolela zaradi tega user posted image user posted image user posted image

In ve?  Vidim da šopingirate z vso vnemo - jaz mam vse s plenicami vred user posted image user posted image  - sem pohitela ampak kaj čmo če me pa daje user posted image user posted image user posted image   Še koga?

SEDAJ MAM RAČUNALNIK POPRAVLJEN IN SE VAM LAHKO JAVIM KADARKOLI - JUPIIIII

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
26.11.2008 17:30:59   
sonček33
saša KONČNO si se nam oglasila.... smo že ugibale...
gnezditev praviš....pomoje da nas vse po vrsti daje

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
26.11.2008 17:31:41   
sasa78
ZVEZDICA - če je že obiskoval šolo je ne rabi vač pa tud ti ne - ne vem če je kaj novega ampak sigurno še vse veš in znaš!!!  No moj ima že 14 dni to potrdilo - od kar imam jaz napotnico za rodit - nič kaj takega - men je potrdilo napisala kar sestra k je pri moji gin. 

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
26.11.2008 17:44:30   
African queen
saška,dober večer!sem mislila,da si že rodila...kar lepo počakaj še mal,da bomo skupaj dihali...user posted image
A tut za moža ti je kar sestra pri gin.napisala?Moram jutri tudi jaz vprašat!!!

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
26.11.2008 18:10:51   
petra88
hojla!
AQ ti si se že odločila kam boš šla rodit, po ali šempeter?
ta gnezditev pa tudi mene že matra, namesto da bi se učila in delala za fax, grem rajši prat in peglat plenice itd itd.. še vedno nimam vsega nabavljenega prostora mi pa že primanjkuje, za kam je to? user posted image
hmm, te predrage kile pa res strmu naraščajo. jaz sem bila prej na 64,5, sedaj sem že čez 75. ampak sem rekla, da mojga user posted image pa ne bom dohitela (jih ima 85user posted image ). eh pa kaj, bojo že šle dol.
jaz se pa po trebuhu mažem malo z mandljevim oljem, malo pa z mama iz dm-a. se mi je pa umes takoj poznalo da sem se parkrat pozabiila namazat, ker so mi ratale strije user posted image user posted image user posted image in potem to tako svi***ko srbi da rajši ne razlagam. sedaj če se spomnim se kar 2x na dan namažem. mi je ful čudno ker se nisem navajena mazat s temi rečmi, prej se namreč nisem nikoli (no, lahko me je kdaj prijelo da sem si kupila kakšno mleko, losjon ampak sem ga uporabljala 3dni največ potem sem pozabila nanj).
mi smo včeraj imeli materinsko, smo se učili dihat user posted image hu, hu, hu, hu .. tako mi je smešno in prav skoncentrirat se moram da prav diham, nevem kdo me bo v porodni koncentriral? user posted image

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
26.11.2008 18:26:44   
African queen
petra,ti povem,da se kar ne morem odločit..po eni strani bi rada šla v PO in bi probala EA ali porod v vodi...po drugi pa je Šempeter full blizu..ah,sem smotana,nikoli še nisem tako komplicirala.
A hodiš v materinsko  v Gorico?Jaz bi tudi šla,ker mi je doma dolgčas..

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
   [Brisano sporočilo]
26.11.2008 18:48:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 4209
   [Brisano sporočilo]
26.11.2008 19:06:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
26.11.2008 19:17:45   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

user posted image user posted image user posted image SREČANJE JANUARČICuser posted image user posted image user posted image

V petek; 28.11.2008 ob 16 uri prinesite pokazat svoje trebuščke!!!! Dobimo se na Rudniku v Supernovi - Vhod pri Segafredotuuser posted image  

Pridejo:

Ploha

Zvezdica

Temtem

Niia 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
26.11.2008 19:33:27   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

saška,dober večer!sem mislila,da si že rodila...kar lepo počakaj še mal,da bomo skupaj dihali...user posted image
A tut za moža ti je kar sestra pri gin.napisala?Moram jutri tudi jaz vprašat!!!

veš mal čudno bi blo da po že 2 porodih sedaj ne bi dobil potrdila. Ne vem zakaj ne!  Aja pa 2 pri Eneju sploh nisva plačala ker je bilo vse tako na hitro in mu niso nič zaračunali user posted image user posted image user posted image . Sploh položnice nisva dobila user posted image user posted image user posted image .

a srečanje boste imele? lepo a ne jaz ne morem zato ker hodim k pingvin - se mi zdi da mi bo zdej zdej ven padu user posted image user posted image . Moj dragi se skoz norčuje - je pa ful navdušen k sem doma in je vse narejeno - pravi da ni nikoli mislil da bom dala službo na stranski tir - urejala bom zadeve sam še od doma po tel, ali internetu. A ni to fino!!!!  Sam k bratec mal teži da nimam več pregleda nad vsem - ja nimam ga čist sem pa še vedno v igri - ma leto dni je samo mojih in od moje družine user posted image user posted image user posted image user posted image  

Kaj počnete? Kje ste?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
26.11.2008 19:56:36   
petra88
AQ jaz sem se kar za šempeter odločila, tam očka niti potrdila ne rabi za bit zraven pri porodu. na materinsko hodim pa v ajdovščino. če ti je preveč dolgcajt se lahk kakšen dan zapelješ mimo, ko bomo imeli user posted image
termometer bom pa jaz verjetno kar digitalnega uporabljala (če pokaže manj toliko bolje - ni vročine user posted image zezam se). Če ne pa naknadno kupimo boljšega, če se ta ne bo obnesel.
sem pa danes kot da bi se tanki vozili notri po meni, naš user posted image tako razgraja, da me že vse boli. in tako močno brcne včasih. zadnjič ko sem nekaj čakala v avtu me je tako čudno brcnil da sem refleksno udarila z roko u vrata. in to ornk. sem potem gledala naokoli, koliko ljudi začudeno gleda v avto user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
26.11.2008 20:53:09   
Anonimen
čerrruser posted image

da vam povem da se je tale moj otroček dons dvakrat obrniluser posted image prej dopoldan, ko sm ležala...meša in meša in muva...ma taka akcija je hodla, da me je blo kr grozauser posted image sem mislila da mi bo potrgal vse, pol pa začutim nogice k se v rebra upirajouser posted image sem bla kr vesela...mal prejle pa ponovi vajo...zdej je spet glava pod rebriuser posted image jst ne vem no....kolkrt se še pa misli pol obrnit...so pa to kar boleči (zame) podvigi, tko da upam da si ne bo prevečkrat privoščil tega, da ne boma taprvo par krogov okol porodnišnice letelauser posted image

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
   [Brisano sporočilo]
26.11.2008 22:02:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
26.11.2008 22:03:27   
Anonimen
sam resuser posted image nobene nkjer spet...se bom še jst spat pobrala, namest da tule bluzimuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4216
26.11.2008 22:12:35   
Zvezdica
Sem tud jast tuuser posted image

Mam spet mal slab dan...se z mojim sekava ko user posted image .
Moj user posted image ma tud vaje danes, sicer ne vem a se obrača al ne, je pa konkreten nogometaš, ker tole zna hudo bolet. Grem kopalnico očistit, ker je za pokozuser posted image . Tamal je imel kopališče, pa ves ta prah od brušenja. Jast pa 1000 in eno flaško notri.

Pridem nazaj čez nekaj časa.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
26.11.2008 22:21:34   
Anonimen
zvezdica sem prebrala da sekSata ko user posted image  user posted image user posted image user posted image in razmišljala zravn zakaj da je to slabouser posted image user posted image user posted image

nč, jst grem probat kej takega počet user posted image da vsebuje S user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4218
   [Brisano sporočilo]
26.11.2008 23:17:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4219
27.11.2008 0:10:18   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zvezdica sem prebrala da sekSata ko user posted image  user posted image user posted image user posted image in razmišljala zravn zakaj da je to slabouser posted image user posted image user posted image

nč, jst grem probat kej takega počet user posted image da vsebuje S user posted image user posted image

ja bi blo boljš user posted image

Grem tud sama v mižule, lepo spite.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
27.11.2008 8:42:53   
sasa78
dobro jutro!

Pošiljam vam eno vročo in dišečo user posted image  pa čajček tuduser posted image  pa zajtrk seveda.

Ekola danes se vam javljam iz službe - neki mam za naredit, pol pa šibam domov - sta me maledva dans tako razjezila da sem tavečga skor s hlač stresla - na vse zgodaj ob 7 uri za računalnik k sem mu pripravila kaj naj se obleče in slekel si je pižamo ter na računalnik nag - da sem znorela,

potem je kompliciral da on ne mara pulovarja in šala in ,.......  za znort sploh ne vem kaj mu je!!!!

Pol mi je še tašča dala njemu potuho glede obuvanja in sem jo dobesedno naterala - pa je bila huda - naj bo!!! Potuhe ne rabmo, rabimo malo spodbude da se samedva obujeta. Ne vem a mam prav?

Ekola to je vse za zdaj vas berem kasneje

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
27.11.2008 9:35:40   
ronja
mi je ful čudno ker se nisem navajena mazat s temi rečmi, prej se namreč nisem nikoli (no, lahko me je kdaj prijelo da sem si kupila kakšno mleko, losjon ampak sem ga uporabljala 3dni največ potem sem pozabila nanj).

hehe, petra, hvala enako. Jaz se tudi dostikrat pozabim, pa se tolažim, da se je 1x že raztegnil, pa se bo že še 1xuser posted image .

niia in mima, ma ne se toliko jezit na g., oni pač majo takih primerov milijon in vejo, da se večinoma ti popadki ne končajo s porodom, pa vse skup na hec obrnejo, saj navsezadnje je včasih lažje tako prenest, kot pa da ti ful zaskrbljeno pove, ker takrat si pa res prestrašena... no, jaz sem mela pa včeraj par popadkov, ampak so se umirili. me je mal zaskrbelo, sploh ker nisem imela izbire, da bi se lahko ulegla in počivala (lubi je šel na basket tekmo, Ronja pa seveda ni dala mira, pa še zvečer jo  je treba skopat, preoblečt, nahranit, uspavat... kar seveda ni kompatibilno s počivanjemuser posted image ). No, ampak glavno, da se je dobro končalouser posted image , pa na srečo jih je bilo samo par.

temetem, pa saj ni tako hudo s temi kilami, no! Jaz jih imam tudi 65,6! In sem isto štartala iz 54, pa se nobenemu ne zdi preveč (razen meniuser posted image ).

niia, ja, Ronja obožuje knjigice, nobena igračka se ne more merit s tem - ne vem, ali zato, ker naju vidi, ali je kak drug razlog, ali so ji pač všeč... Ne vem, ampak res je nora nanje. Bratranec pa sploh ne, zanimivo, ne? Bomo videli, kakšna bo Lejla, me že prav firbec matra!

Za srečanje nič ne obljubim, ker mam v petek pregled in pride tašča pazit tamalo in potem verjetno ne bo šla in tako tudi mi ne bomo mogli it... Če bom kaj tam okoli (mam sicer namen it v Le'Clerca, pa Rutarja po par malenkosti za darila, ampak to bom šla takoj po pregledu, (ga mam ob 11:15, tak da bom verjetno do 13:30 gotova), da se ne vozim 2x... Sva povabila taščo in tasta še na kosilo, pa nočeta, da to nimata časa - me prav zanima, če se ji bo potem res mudilo domovuser posted image . Ker mi gre na živce, da je tu, pa noče jest, pa potem sedi zraven - to mi je res neprijetnouser posted image .

Lepo sesajte s k-ji (ulla, jaz sem tudi narobe prebralauser posted image zvezdicin post)

saša, tašče bi vse naredile namesto vnukov, jih je pač treba mal "popeglat", da jih preveč ne zanese. Ampak kar se mene tiče, imaš prav - otroci naj se čimprej navadijo čimveč samostojnosti - so tudi oni bolj srečni, če lahko nekaj SAMI - vsaj Ronja je! Tisti teden, oz. par dni, ko je bila tašča tu, sem mislila, da bom znorela, ker ji je dobesedno čistila pot pod nogami, vse igračke izpred nje, da se revica ne bo spotaknila, pa nič ama čisto nič ni smela sama, skoz jemorala bit v naročju... In bolj kot sem ji prijazno dopovedovala, da otrok se mora naučit samostojnosti, bolj se je strinjala in bolj trdno jo je držala, da se slučajno ne bi mogla kaj takega v praksi podstopit...user posted image No, pač nismo tako pogosto skup, kaj naj...
Jaz ne rabim, da mi zdaj tamalo razvadijo, da bom mela potem 100x več dela z njo. Če jo sama navadim, da sama prinese copatke, pa se postavi, da jo obujemo, da se sama pomaga oblečt in slečt, da sama je... mi bo vse to fuuuuul pomagalo jan. Ona bi ji pa vse sama naredila, mala bi bila pa čisto nesamostojna... Valjda bi njim to pasalo: da ne bi mogla obeh folgat, pa bi eno lepo njim dala - ampak jok, brate, jaz se tega ne grem! tako da ko je pri njih, jo lahko sama oblači in dela kakor ji paše, pri nas pa ni tako pogosto, pa je. Pa mala je zdaj že tudi toliko navajena, da hoče pomagat in potem babice nimajo kaj - navadno so pa zmedene, ker ne vejo, kako naj zdaj naredijo, ker ne znajo sodelovat z otorkom, znajo samo same jo oblečt, ko pa ona rine svojo rokico, pa kar ne vejo, kaj bi, hehe, jih je prav simpatično gledatuser posted image .

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
27.11.2008 9:50:23   
sasa78
Mam spet mal slab dan...se z mojim sekava ko .

REVEŽ- user posted image user posted image user posted image user posted image   če kaj ne dobimo je pa že ogen v strehi - zato moj vse to na hitro naredi user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
27.11.2008 9:54:14   
sasa78
imaš prav - otroci naj se čimprej navadijo čimveč samostojnosti -

ronja moj je star že skoraj 6 let pa mu je oblačenje španska vas, mali je pa star 3.5 leta pa se vse sam zrihta - še dokolenke obuje - za vse sam, večji pa nič user posted image user posted image user posted image user posted image  - po moje smo ga čist razvadl - ma bo že

Mi je pa ddanes jan rekel da komaj čaka dojenčka, pa mu je mož začel govort da kako se bo dojenček jokal, pa mu je samo Jan rekel da ne da mami zna to fino poštimat - sem se mu ful smejala - pol pa pokakane ritke -in tako naprej - madona jih draži

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
27.11.2008 10:20:44   
Anonimen
jutrouser posted image

no, ni lih jutro, mam že pestro dopoldne za sabouser posted image Ulo sem pa napakirala tašči, da jo je ven vlekla...k če bi jo že rada mela, pač naj kaj koristnega z njo počne, ne da jo po rokah nosi in s keksi filauser posted image zadnje dni je mal boljš situacija, mislim da sta poštudirala da tko ne gre, pa se mal vase tud poglobila...ker nimam filinga da bi se ker držal name pa bil užaljen, čisto normalno komuniciramo, samo mir mi pa dastauser posted image in še včeraj sma se mal tko pomenle, sicer bolj čudno, ona je men dala med vrsticami vedet določene stvari, pol pa še jaz kontrauser posted image   sam se je točn vedlo za kaj se gre...in pol je še rekla da sej ve, da se mogoč premalokrat postavi v mojo vlogo, da bo probala večkrat, pa iz tega pol izhajatuser posted image tko da mogoč se bo čist pošlihtalo...se mi zdi da se zavedata da jih je malo zaneslo, pa da nism glih jaz zdej tak tečn zmajuser posted image se mi fajn zdi, k je res škoda da bi se odnosi čist pokvarli, ker sem res mnenja da lohk super sobivamo, samo določena pravila je pa treba spoštovat.

zdej mi je pa dohcajt, k ni tamaleuser posted image noč v novi postli je bla uspešna...pa nonstop lazi gor pa doluser posted image samo zvečer je pa lepo zaspalauser posted image to se mi pa najboljš zdi, k res lepo zaspi sama zvečeruser posted image

akcija včeraj je bila uspešna user posted image user posted image no, marsikdo bi se križal, ko bi videl kako se midva zraven prištimujemauser posted image pa ša zaspala sma vmesuser posted image pol sma se pa zbudila, napol naga in razštelana, naju je zeblo in sma dokončala zadevouser posted image prov fajn je blo...pa fajn mi je, k noben ne dela neke panike al kaj jaz vem....čeprov je najino seksualno življenje čist drgačno, marsikoga vem da čist iztiri takšnole, samo midva pač tko vzamema in se mava čist fajnuser posted image čeprov mi pa tolk fali ena koknretna akcija, da me bo zmešalouser posted image

zdej pa res ne vem kaj bi kejuser posted image taprvo grem rože zalit, k bl bogo zgledajouser posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?