ronja
|
Mene ponavadi ob kakšnih čudnih urah npr. ob 7 zjutraj v soboto kliče babica, da pridem na kosilo na zelje in žgance . Da ne bi začela že prej kuhat doma. Joj, groza! No, saj od jan. dalje ti bo to vseeno, ker ob 7h tak ne boš več mogla spat . Ampak so trapasti - ko da celo dop. sam južno kuhamo! pa vsi bi meli kosilo ob 12h - najkasneje ob 14! Nama pa je to čisto prezgodaj! Vedno jeva skupaj, ko pride lubi iz službe, torej okoli 16h, pa še kasneje... Vsekakor pa talepše še pride! jaz se na brce še spomnila nisem ko sem držala tole malo bitjece v rokah! Edino, kar mi je fenomenalno, je to, da zdaj v trebuhu znajo vsega vraga, ko pridejo ven, pa najprej nič - še rokice si ne upajo stegnit, premaknit nekaj časa... tako so paf! Potem je pa se da vedno več zezat z njimi! Meni je samo tako strašno, da bo morala Lejla že z 1 letom v vrtec! To mi je prav groza! Takrat so še mali in jim je res fajn, ko te majo doma, se mi zdi... Prej se mi ni zdelo tako grozno, ko sem pa tamalo peljala 2x tja, pa... NO, saj boste videle . jaz sem ziher, da se je mala odstavila zato, ker sem doma, med drugim. ma to varnost, ve, da sem skoz tu, pa ne rabi še joške za dokaz . ojlica, meni je ime Filip tako všeč!!! Samo lubi ni za, da bi bil Filip, če bi bil (kakšen naslednji, če bo - tale je itak ), njemu je preveč na risanke . Ampak meni je svetsko! Se mi zdi, da se tak simpatično sliši, da ne moreš bit jezen na Filipa , vsaj ne dolgo... Je preveč pozitivno. uršika, ne poznam veliko Alenov, v celem življenju ene par mogoče; en me je pecal v srednji šoli, hehe, je pa ful dobro plesal , čisto simpatičen, samo sem bila že zasedena . ploha, hehe, malo je odvisno, kako ti g. pove, pa od karakterja - meni je lažje, če mi prej povejo, da je lahko štala, da se lahko pripravim, če bi slučajno bila. Potem sem takrat čisto trezna in mirna, tudi če je panika... no, saj paničarim itak nikoli ne, ampak tako mam boljši občutek - recimo, ko so mi Ronjo dali na IE, bi bila veliko bolj zadovoljna, če bi nam v MŠ po pravici povedali, da lahko vidiš samo 3h/dan, ne pa da ti rečejo,d a si lahko skoz zraven, potem pa se to zgodi, pa te ven mečejo... mima, hehe, jaz sem pri Ronji mela tudi popadke več kot 1 mesec predno sem rodila, lepo redne, na 3 min. - pa se mi zdi, da se to kar umiri nazaj, če še ni čas . Jaz sicer nisem šla v p., ker nisem hotla, da bi me not obdržali, bila je pa noč, pa moja g. se itak ne bi nič sekirala po moje, tak da sem kar doma ostala, pa pridno risala strip dalje, pa bila čim bolj pri miru. Pa se je umirilo naslednji dan. Pridna bodi, pa zdravnike ubogi ! Tak da punce, brez panike, to se mi zdi, da se pač zgodi, pri miru bit vsaj takrat pa lepo čakat, da pride čas! Prvorodke smo pa še na slabšem, ker ne vemo kaj nas čaka. ene bi rekle, da na boljšem . Meni se zdi, da bolj lubija zvija kot mene, mi ful dostikrat reče - joj, boga, kok boš morala spet trpet, jaz si sploh ne predstavljam, da boš morala še enkrat čez to... NO, jaz pravim, da samo da bo Lejlica zdrava, pa bom že prenesla karkoli, bi pa rada, da spet ne bi bila rezana, pa da bi spet tako lepo sodelovala (ker me samo zaradi sodelovanja niso rezali, me je že 2x hotla, pa si je premislila...) Je bil pa lubi ful ponosen name - lih včeraj mi je spet to razlagal , je fajn občutek . AQ, z veseljem bi rodila v vodi, pa v Lj. porodnišnici tega ni, kolikor vem... Aspiratorček mava pa še od Ronje, ampak tistega, kjer sama pihaš oz. sesaš zrak, ker se mi zdi bolj nežen, dela pa prav dobro. Pa tudi ko je otroče bolan, mu glih ne paše, da mu sesalec priklapljaš, vsaj Ronji takrat ne paše hrup... Pa tudi nimava toliko prostora, da bi lahko nekje sesalec kar priklopljen stal... Jaz mislim, da mam tegale, pa zelo lepo dela, če katera noče sesalca vsakič ven vlačit: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173188 Sicer pa se spravi delat kaj, česar v Afriki ne moreš (ali ker ni časa, ali ker ni prostora ali ker ni materiala), ziher je kaj. Ti bo čas hitreje minil, pa jih boš manj pogrešala... zvezdica, vsak drugi pon. v mesecu ob 18:15 so predavanja za očke v LJ. Ampak če je naredil ta tečaj manj kot 5 let nazaj, mu še velja, je lubi lih v pon. klical, če se mora kaj prijavit al sam pride, pa je še to vprašal, tak da mu na koncu sploh ni bilo treba it. Maš pa to tudi na netu, vtipkaj "KC šola za starše" v googla, pa ti najde; če ne bo tole delalo, to je link direkt do zgibanke, maš tudi datume, kdaj je šola za starše, ta pon. je bila, potem sta pa še dve v dec: http://www3.kclj.si/admin/organigram/00016f-0001ce.pdf se pa lohk na taračun obseg bokov poveča tud čez 8 cm....zato pa mamo nosečnice velike riti hehe, ulla, dobra tolažba oz. izgovor - sam se mi mal zdi, da je še kaj drugega zraven - povečan apetit prinaša svoje "zaloge za dojenje", hehe prvorodke, resno, popadkov ne moreš falit! To tako boli, da veš, da moraš v bolnico - tudi če ne bi bila noseča, pa bi te nakaj tako začelo bolet, verjemi, da bi šibala tja! Tak da nič bat, ne moreš falit! ulla, po moje ti v usrano vodo ne pustijo it - če se not poserješ, moraš pač rodit na suhem, tak si predstavljam . Da ne pride do kakih okužb... zvezdica, hehe, kak se boš nazaj sestavla - ja, tak kot si se pri taprvem Boki lahko ostanejo mal razširjeni, ni pa nujno, pa to je za 2-3 centi, to ne bo nobeni glih problem, po moje. Fantje majo itak radi široke boke, ker je to seknudarni ženski spolni znak in podzavestno to povezujejo s plodnostjo (tista s širšimi boki je v naravi lažje rodila in je mela več otrok - torej se jo je splačal met ) Sicer pa se ti pri drugem sigurno ne bojo kosti ful bolj razlezle kot pri 1. V gl. se te spremembe naredijo 1. potem pa ostanejo. Jaz mam že po naravi široke boke, čeprav mam sicer ne ravno veliko rit (eni pravijo, da malo, meni se ne zdi glih mala, velika pa tut ni). Ampak širina bokov ni tako povezana z velikostjo riti - ker jaz mam baje fuuuul široke boke (so me parkrat merili na različnih koncih, pa vsi dobili to ven)... petra, lepo, da si se javila, grem se mal s tamalo spet ukvarjat, sem glih spucala za njo, ker je spet vso zemljo od rože vzela in jo raznosla po celi sobi, povsod je:bilo kuda, zemlja svuda, hehe, v njenem predalu za igrače, v tistem za like, na krožničku, na mizici (ne me prašat, kako ji je to ratalo...), v glasbeni skrinjici... NO, sem vse spucala, pa pometla, pa žogo oprala, pa metlico in smetišnico na koncu tudi... pa še kopalnico umila... Zdaj je pa spet otrok na vrsti;)
|